Bygteam.dk

Lydabsorberende plader pristjek

Er du på udkig efter lydabsorberende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 lydabsorberende plader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
12.927 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
17.444 kr.25x600x1200 mmKøb
17.712 kr.25x600x1200 mmKøb
22.080 kr.25x600x1200 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på salgspriserne på billige lydabsorberende plader hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på lave priser, hvorimod øvrige vil have kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Du skal kende de retningslinjer der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Man bør derfor undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du tænke over at køre produkterne personligt. Dette er specielt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt må du finde et andet.
Nogle byggecentre har et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du skal vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot lydabsorberende plader.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at vælge en online byggeshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring lydabsorberende plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder findes i de større byer, og af den grund har de fleste valget om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Som følge af det har man valget om at spare leveringsomkostningen, samt sågar få fat i varerne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og velkendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De store byggekæder samler produkter fra mange forskellige nicheshops, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af lydabsorberende plader online.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du idet du handler lydabsorberende plader online fra deres webshop.
Mange nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså vil du få en høj grad af god rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop lydabsorberende plader.
En masse webshops som sælger få produkter er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

lydabsorberende plader silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

lydabsorberende plader harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lydabsorberende plader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lydabsorberende plader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag over 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan blive betydningsfuldt at du har de relevante materialer disponible forinden du går til værks med arbejdet. Du har god gavn af at sammensætte en overskuelig oversigt som indeholder de materialer der bliver brug for, og som det næste gennemgå hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
2Man må aldrig nogensinde undvære grej. Tit kan det være meningsfuldt at du har det ved hånden når du indleder byggeriet. Det er desuden vigtigt at tillægge de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
3Der præsenterer sig jævnligt overraskende problemstillinger i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og derfor viser det sig afgørende at man har afsat nok tid i køreplanen, som gør at man føler sig tryg ved at have tid nok til det.
4Det kan være nyttigt at søge assistance til arbejdet, i særdeleshed ved store ombygninger. Flere opgaver behøver flere end en enkelt person. Dertil vil det blive bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
5Ved projekter udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Af den grund skal du med jævne mellemrum holde øje med vejrberetningerne i forbindelse med byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med dit vigtige byggeprojekt.
6Længe før du iværksætter byggeriet er det ganske meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der være begrænsende love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Godt forarbejde vedbliver at være metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at have en struktureret handlingsplan, som viser hvilke gøremål der skal løses hvornår, og derudover en rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter tidsplanen.
8Ofte vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et regnskab for dit projekt, så man har styr på omkostningerne. Det er en fordel at notere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne søge sig frem til billige priser på dem en ad gangen.
9Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så husk beskyttelse som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der beskytter dig imod mulige skader. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
10Du har mulighed for at hente økonomisk støtte til renoveringer. Det får man når ombygningen er miljøvenligt. At få tilskud kræver med andre ord at byggeprojektet har betydning for naturen.
11Der ligger en hel del vejledninger og videoer online som kan hjælpe dig. Særligt YouTube er kilde til enormt meget nyttig information, især ifald du benytter den engelske version.
12Du burde måske tænke over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere burde få hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af det. Ifald du sikrer dig assistance fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder.
De mest folkekære byggekæder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så flot. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering er bedst?

Adskillige online shops tildeler nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til lydabsorberende plader. En yndling er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Løsningen er jo særdeles uproblematisk, og ofte ligeledes den mest prisbevidste form for fragt.

Du kunne alternativt foretrække at få pakken leveret til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver i regelen et hak mere omkostningsfuld, men endvidere virkelig smertefri ift. lydabsorberende plader online. Den mest prisbevidste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som dog beroer på at du bor nær e-forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på lydabsorberende plader er særdeles afgørende hvis vi behøver ordren nu og her, og i det øjemed er det virkelig klogt at du checker leveringstidspunktet på lydabsorberende plader. Masser af firmaer på nettet – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varer online, hvilket stiller krav om at handlen laves tidligere end et givent klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer klar før pakkepersonalet får fri.

Nogle byggemarkeder yder fragt uden gebyr på lydabsorberende plader online, men tit stiller det krav om at du shopper for en bestemt pris. Desuden kunne man tage den mest prisbevidste leveringsform, der tit vil blive at få kørt pakken til et udleveringssted.

Masser af kæder udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig lydabsorberende plader online men selv henter i butikken. Fx Silvan, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus. Byggemarkederne udlover blandt andet klik-og-hent på lydabsorberende plader i følgende byer:

Skive, Roskilde, Hobro, Lystrup, Horsens, Helsingør, Ikast, København, Virum, Rudersdal, Lillerød, Hedensted, Odder, Ølstykke, Varde, Tårnby, Valby, Vanløse, Fredericia, Nærum, Skanderborg, Nakskov, Slagelse, Herning, Birkerød, Køge, Højbjerg, Nyborg, Farum, Hedehusene, Ishøj, Herlev, Albertslund, Dragør, Allerød, Frederiksberg, Odense, Brabrand, Søborg, Struer, Kolding, Solrød Strand, Grenaa, Esbjerg, Ringsted, Frederikshavn, Vallensbæk, Taastrup, Vordingborg, Risskov, Aarhus, Aabenraa, Holbæk, Lyngby, Kokkedal, Frederiksværk, Glostrup, Vejle, Åbyhøj, Brønshøj, Gentofte, Thisted, Jyllinge, Randers, Brøndby, Charlottenlund, Haderslev, Kalundborg, Viborg, Stenløse, Hørsholm, Gladsaxe, Svendborg, Hjørring, Hillerød, Korsør, Aalborg, Haslev, Rønne, Holstebro, Hvidovre, Værløse, Tilst, Rødovre, Nørresundby, Nykøbing Falster, Frederikssund, Middelfart, Næstved, Ballerup, Greve, Silkeborg, Sønderborg, og Brønderslev, .

Klik-og-hent for lydabsorberende plader er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter bl.a. lydabsorberende plader tilbud og billig lydabsorberende plader. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere kigge efter bl.a. lydabsorberende plader online, køb lydabsorberende plader samt lydabsorberende plader priser, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Bedste tilbud på lydabsorberende plader

Det er jo særdeles hensigtsmæssigt for enhver at analysere tilbud på billige lydabsorberende plader online fra flere internet foretagender, og følgelig har utallige internet outlets fundet det nødvendigt at reducere prisniveauet på lydabsorberende plader betydeligt, og ovenikøbet love billig levering.

Det kan ikke desto mindre blive nyttigt at studere enkelte forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på lydabsorberende plader online før du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Du bør dog være så påpasselig, at såfremt en butik på nettet afhænder billige lydabsorberende plader online til en udsalgspris der kan ses som enormt attraktiv, kan det tit være et signal om en fup online virksomhed. Køb med betalingskort er trods alt dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket begunstiger en overfor falske internet butikker.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du benytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du higer efter at finansiere omkostningerne til lydabsorberende plader senere. Dette fås typisk ved specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger for eksempel køb lydabsorberende plader og lydabsorberende plader online. Derudover oplever vi jævnligt folk søge eksempelvis lydabsorberende plader tilbud, lydabsorberende plader priser samt billig lydabsorberende plader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydabsorberende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot indebærer regulære fine muligheder for at kortlægge en længere række øvrige kunders anmeldelser og derved slår vi et slag for, at du gennemsøger e-firmaets bedømmelser inden du handler billige lydabsorberende plader online.

Facebook leverer ligeledes super sikre metoder til at få indblik i e-handlens pålidelighed. Tilmed møder vi mange online varehuse i Danmark som giver kunderne mulighed for at formulere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan tages i brug til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige lydabsorberende plader online på en netshop kunne de for at være sikker skimme forhandlerens vilkår, det er dog ofte ikke videre spændende, særligt ved de velkendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Stark.

En nemmere løsning kunne måske være at finde ud af om online shoppen er e-mærket medlem, grundet at det ofte er et tegn på at internet shoppen efterlever de opstillede regler, udover at butikken løbende kontrolleres af fagfolk der er meget fortrolige bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig chance for støtte, når du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med dit indkøb af lydabsorberende plader. For øvrigt er det smart at køberen er opmærksom på de væsentligste forhold der kan have betydning for bestillingen af lydabsorberende plader online, som fx hvilken returret e-butikken har.

Her er det tillige vigtigt, at man stadigvæk opbevarer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden kan påvise sin bestilling af lydabsorberende plader, uagtet om man har købt fra 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Stark.

Bente Møller gav 5 stjerner

Nemt køb

Thomas gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Maria Kristensen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Susanne gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Før folk køber billige lydabsorberende plader på en forhandler på nettet bør man uden tvivl overveje shoppens forretningsbetingelser, men det er for det meste et tidskrævende arbejde. Tillige foreslåes det at man er klar over de væsentligste reglementer der kan have indvirkning på købet af billige lydabsorberende plader online, fx hvilken returneringsret online butikken lover.
2Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i en vedtægt, der sikrer dig som kunde imod uoprigtige butikker på nettet. Som et alternativ kunne du overveje en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at betale betalingen over en periode.
3Fragtperioden er jo særligt vigtig forudsat man skal bruge din pakke med det samme, så i det øjemed er det selvsagt på sin plads at vi dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for lydabsorberende plader. De fleste netbutikker lover billig dag-til-dag levering på deres favorit varer, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at ordren gennemføres inden et aftalt tidspunkt.
4Trustpilot leverer sådan set fortræffelige muligheder for at vurdere en lang række tidligere konsumenters vurderinger og på grund af dette støtter vi, at du eftersøger online forretningens vurderinger forud for at du handler billige lydabsorberende plader online. Facebook bringer dig for øvrigt adskillige fine chancer for at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed.
5En hel del online firmaer sikrer fragt uden beregning på lydabsorberende plader, men for det meste er det så præmissen at der købes for et bestemt beløb. Desuden kan du vælge den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop. Fragtformen viser sig somme tider derudover særdeles let. Den prisbilligste metode til levering er dog at du selv henter produkterne.
6En masse netshops udlover i dag alverdens billige metoder til levering til lydabsorberende plader. Et hit er i dag at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din ordre præcis når det passer dig. Løsningen er nemlig særligt fleksibel, samt tit ydermere den prisbilligste metode til levering.
7Det er efterhånden usædvanlig bekvemt for folk at finde frem til de bedste priser online på billige lydabsorberende plader i blandt forskellige online varehuse, og til tak tilbyder masser af online forretninger fragt uden gebyr. Men det kan til hver en tid være udbytterigt at efterse en række e-butikker efter billige priser inden du handler, så man er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris.
8Generelt slår vi et slag for at kigge om online shoppen er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en indikation om at e-shoppen efterfølger de danske love, udover at e-firmaet tit efterses af eksperter som er inde i lovene på området. Inden folk shopper billige lydabsorberende plader i en online shop bør man ideelt set skimme e-butikkens forretningsvilkår.
9Den billigste fragtmetode kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, som dog er betinget af at du befinder dig i nærheden af online butikkens bopæl. Den løsning er selvfølgelig usædvanlig relevant forudsat man står og skal bruge lydabsorberende plader fluks. Alternativt så frembyder enkelte internet outlets portofri fragt, men typisk er det under betingelse af at man aftager for et konkret beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk