Bygteam.dk

Lyddæmpende lofter pristjek

Er du på udkig efter lyddæmpende lofter? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 lyddæmpende lofter inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
12.927 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
17.444 kr.25x600x1200 mmKøb
17.712 kr.25x600x1200 mmKøb
22.080 kr.25x600x1200 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne bestille ved en online byggeshop, hvor du får rådgivning til valg af lyddæmpende lofter.
Ifald du vil have byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt i de kendte byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige lyddæmpende lofter fra webshop til webshop. En del vil have gode priser, og nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du skal overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man kende webshoppens betingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et stort produktudvalg, imens øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare lyddæmpende lofter.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker i hele landet, og derved har folk adgang til at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Derigennem har du valget om at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, som bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggecentre udbyder produkter fra alle mulige leverandører, og dermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af lyddæmpende lofter online.

Nichewebshop

De fleste nicheforretninger på nettet er små virksomheder, der tit har danske ejere, måske tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du når du bestiller lyddæmpende lofter online fra deres webshop.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online får du billigere priser.
Diverse nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor vil du opleve endnu mere begavet assistance fra personale som er specialister i lige præcis lyddæmpende lofter.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
lyddæmpende lofter jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af over 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

lyddæmpende lofter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Nogle gange kan man søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Bidraget er altså afhængig af at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
2Du må nødig undvære værktøj. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at du har det disponibelt når du starter byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at medtage de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
3Forinden du påbegynder byggeprojektet kan det være vildt fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
4Husk at tage til overvejelse hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal sikre dig eksperthjælp til dele af arbejdet. Når du benytter hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at lede efter en pris fra forskellige håndværkere.
5Det kan vise sig at være meningsfuldt at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det må være en god idé at notere hver enkelt udgift, og herefter kortlægge prisen på dem en ad gangen.
6Muligvis kan det blive meningsgivende at du har alle materialer indkøbt før du går i gang med byggeprocessen. Du vil med fordel kunne sammenfatte en punktforms liste som samler det der bliver brug for, og bagefter gennemgå oversigten, så du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
7Forberedelse bliver vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du anbefales at forfatte en strømlinet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret når du nedskriver planen.
8Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr meget at sige. Således skal du tit undersøge vejrvarslen i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med dit krævende projekt.
9Du bør ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så husk beklædning som hoved- og fodbeklædning som sikring mod potentielle skader. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke får assistance fra en professionel.
10Det er oplagt at søge assistance til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er store arbejdsopgaver. Store byggerier stiller krav om flere folk. Dertil bliver det bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
11Du finder en hel del vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er anvendeligt med rigelig brugbar info, i særlig grad når man kigger på engelsk.
12Der viser sig jævnligt overraskende bump på vejen ved store byggeprojekter, og derfor vurderes det betydningsfuldt at man afsætter god plads i kalenderen, med det formål at man kan føle sig sikker på at man får det færdiggjort.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt flot. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

Adskillige forhandlere på nettet giver nu om stunder et hav af forskellige billige fragttyper til lyddæmpende lofter. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig virkelig gnidningsløs, samt endda desuden den mindst kostelige løsning til levering.

Du kunne omvendt påtænke at bestille varerne til levering hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Fragttypen viser sig tit et hak mindre billig, men lige så vel ret smart for lyddæmpende lofter online. Den billigste form for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på webshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på lyddæmpende lofter er naturligvis særligt relevant om man har behov for din ordre inden for få dage, så derfor er det rimelig aktuelt at du finder det anslåede leveringstidspunkt på lyddæmpende lofter. Adskillige netshops i Danmark – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre online, som dog er regnet ud fra at orden realiseres inden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen klar før medarbejderne har fri.

Nogle enkelte internet webshops frembyder gebyrfri levering på lyddæmpende lofter online, men i reglen stiller det krav om at du bestiller for et bestemt beløb. Desuden må du udvælge den mest prisbevidste fragtform, som oftest vil blive at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Flere kæder foreslår klik-og-hent hvor du køber billig lyddæmpende lofter online men selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan og 10-4. De tildeler eksempelvis click-and-collect på lyddæmpende lofter i følgende byer:

Sønderborg, Albertslund, Hjørring, Ølstykke, Herlev, Ringsted, Vejle, Højbjerg, Søborg, Rønne, Struer, Frederiksværk, Holbæk, Randers, Nakskov, Rødovre, Aalborg, Hørsholm, Korsør, Hillerød, Gladsaxe, Kolding, Taastrup, Virum, Odder, Nørresundby, Tårnby, Skanderborg, Rudersdal, Ishøj, Herning, Haslev, Kalundborg, Solrød Strand, Stenløse, Roskilde, Frederiksberg, Brabrand, Charlottenlund, Silkeborg, Lillerød, Svendborg, Hedensted, Frederikssund, Hobro, Køge, Lystrup, Fredericia, Holstebro, Lyngby, Vordingborg, Næstved, Grenaa, Hedehusene, Vallensbæk, Vanløse, Frederikshavn, København, Ikast, Skive, Helsingør, Glostrup, Middelfart, Risskov, Horsens, Thisted, Aabenraa, Tilst, Odense, Slagelse, Åbyhøj, Varde, Gentofte, Allerød, Farum, Værløse, Aarhus, Jyllinge, Brønderslev, Greve, Dragør, Esbjerg, Brøndby, Haderslev, Ballerup, Nyborg, Viborg, Brønshøj, Nærum, Nykøbing Falster, Kokkedal, Valby, Hvidovre, og Birkerød, .

Click-and-collect for lyddæmpende lofter er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi ser på data er det klart, at netshoppere som regel søger efter for eksempel lyddæmpende lofter tilbud og lyddæmpende lofter online. Derudover oplever vi som regel folk søge fx køb lyddæmpende lofter, billig lyddæmpende lofter samt lyddæmpende lofter priser, plus de store byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark og 10-4.

Rabat på lyddæmpende lofter

Det er i dag ualmindeligt ligetil for almindelige dødelige at søge information om priser på billige lyddæmpende lofter online på tværs af outlets på nettet, og af den grund har adskillige online varehuse været nødt til at formindske udsalgspriserne på lyddæmpende lofter drastisk, og derudover præstere fragt uden beregning.

Trods dette kan det alligevel vise sig indbringende at prøve flere internet selskaber efter tilbud og udsalg på lyddæmpende lofter online forud for at du køber, så man er skråsikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Silvan.

Man må blot være omhyggelig med, at såfremt en online webshop afsætter billige lyddæmpende lofter online til salg for en pris der anses for uhørt letkøbt, så er det tit være et bevis på en fup internet handler. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfavnet af en regel, hvilket værner kunden imod uægte e-handler.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at betale betalingen af lyddæmpende lofter over tid. Det foreslåes typisk ved specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Når vi ser på søgedata bliver det markant, at internetbrugere mange gange leder efter for eksempel billig lyddæmpende lofter og køb lyddæmpende lofter. Foruden dette oplever vi ofte mennesker lede efter bl.a. lyddæmpende lofter tilbud, lyddæmpende lofter priser samt lyddæmpende lofter online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende lofter er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

I gør det super godt” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg folks vurderinger

Trustpilot forærer dig nogle fremragende løsninger til at vurdere en stor portion forhenværende brugeres synspunkter og på grund af dette kan det anbefales, at du iagttager online forretningens omtaler forud for at du handler billige lyddæmpende lofter online.

Facebook præsterer endvidere en række tiltalende metoder til at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed. Foruden det ser vi en række online selskaber i Danmark hvor du kan udforme en kritik af købsoplevelsen, hvilket ligeledes kan drages fordel af til afvejning af kundetilfredsheden.

Forinden nogen bestiller billige lyddæmpende lofter online på en netshop kan de i princippet have øje for netshoppens forretningsbetingelser, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde, især på de kendte byggekæder som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

En nemmere løsning kan derfor være at bemærke om internet virksomheden er støttet af e-mærket, eftersom det kan være en indikation om at internet webshoppen forsvarer de danske regler, udover at e-firmaet ofte vurderes af specialister der er indført i lovene på området.

Dette er desuden en god anledning til support, såfremt du oplever vanskeligheder i processen med din handel med lyddæmpende lofter. Herudover kan det anbefales at køberen er vidende om de mest relevante betingelser der kan have betydning for købet af lyddæmpende lofter online, til eksempel den returpolitik hjemmesiden kører med.

Derfor er det tillige vigtigt, at man stadigvæk opbevarer sin kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan vidne om sit køb af lyddæmpende lofter, uafhængig af om man har bestilt hos Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen eller Jem og Fix.

Anders gav 5 stjerner

Det virker bare.

Charlotte gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Camilla gav 5 stjerner

Virkelig god service

Maria gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til køb på nettet
1Enkelte online outlets tilbyder billig fragt på lyddæmpende lofter, men i mange tilfælde kun hvis man køber for en fastsat pris. Alternativt kunne du tage den billigste leveringsform, som gerne er at få leveret din pakke til et udleveringssted. Metoden bliver af og til derudover ekstremt let gængelig. Den mindst kostelige leveringstype er uden tvivl at du selv henter produkterne.
2Leveringshastigheden kan vise sig at være ualmindeligt væsentlig når vi behøver varerne fluks, så af den grund er det sandelig klogt at vi tjekker den estimerede leveringsdato for lyddæmpende lofter. Størstedelen af online outlets tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at ordren køres igennem forud for et aftalt tidspunkt.
3Det har vist sig at være temmelig hensigtsmæssigt for forbrugerne at vurdere tilbud online på billige lyddæmpende lofter hos diverse online varehuse, og så yder utallige e-shops fri fragt. Det kan alligevel være lønnende at besigtige nogle få forretninger på nettet efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den bedste pris.
4Den billigste mulighed for fragt vil altid være at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du befinder dig i nærheden af online forretningens tilholdssted. Den form for levering er ret så central når du har behov for lyddæmpende lofter straks. Alternativt så lover flere e-handler i Danmark fragtfri levering, men i reglen er det kun gældende hvis du bestiller for en fastsat pris.
5Inden nogen shopper billige lyddæmpende lofter på en internet butik kan de utvivlsomt læse deres forretningsaftale, men det er naturligvis ikke videre spændende. Ligeså kan det være til hjælp at du er opmærksom på de primære reglementer der kan have indvirkning på købet af billige lyddæmpende lofter online, for eksempel hvilken ombytningspolitik netbutikken garanterer.
6En stor portion online butikker tildeler i øjeblikket en lang række forskellige billige muligheder for fragt til lyddæmpende lofter. En favorit er nu til dags pakkeshops, og så afhenter du blot varerne når der er mulighed for det. Leveringstypen er altså i høj grad nem, og endda derudover den mindst kostelige leveringsversion.
7Trustpilot fører til forholdsvis ærlige chancer for at eftergå forskellige andre forbrugeres erfaringer og derfor rekommanderer vi, at du studerer e-forhandlerens anmeldelser før du shopper billige lyddæmpende lofter online. Facebook genererer også faktisk pæne metoder til at få et kig ind i e-handlens troværdighed.
8Vi går generelt ind for kortkøb eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af et reglement, hvilket passer på folk imod uoprigtige e-forhandlere. Som en anden løsning burde du overveje en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale omkostningerne senere.
9Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det længe har været en tilkendegivelse af at e-forretningen efterfølger de gældende danske regler, samt at internet shoppen jævnligt kigges til af jurister som er indført i de gældende regulativer. Forud for at folk bestiller billige lyddæmpende lofter i en e-forhandler behøver de for at være sikker have øje for netbutikkens handelsaftale.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk