Bygteam.dk

Lyddæmpende plader pristjek

Er du på udkig efter lyddæmpende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 lyddæmpende plader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
12.927 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
17.444 kr.25x600x1200 mmKøb
17.712 kr.25x600x1200 mmKøb
22.080 kr.25x600x1200 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring lyddæmpende plader.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige lyddæmpende plader hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder lave priser, og øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente produkterne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de gængse byggecentre.
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg af produkter, imens nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot lyddæmpende plader.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man undersøge webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra forskellige nichebutikker, så du kan vælge fra et bredt udvalg af lyddæmpende plader online.
De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og som følge af det har kunderne mulighed for at købe online og hente materialerne personligt. Derigennem kan du spare fragtgebyret, samt samtidig hente produkterne nu og her.
De store byggecentre er populære og kendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Størsteparten af specialiserede netshops er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du bestiller lyddæmpende plader online på deres hjemmeside.
Majoriteten af små butikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det vil du opleve en høj grad af kyndig vejledning fra mennesker med specialistviden i netop lyddæmpende plader.
Danmarks største byggemarkeder
lyddæmpende plader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

lyddæmpende plader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

lyddæmpende plader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lyddæmpende plader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må nedskrive en velovervejet strategi, der fortæller hvilke opgaver der løses på hvilken dag, og som også indeholder en rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver din plan.
2Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så husk beklædning herunder hjelm og sko der beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
3Måske burde det overvejes hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde skaffe assistance fra en professionel til delelementer af det. Ifald du tager imod professionel assistance er det lukrativt at notere priser fra diverse virksomheder.
4Nogle gange kan man få økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få såfremt projektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at projektet har en positiv effekt på naturen.
5Det kan overvejes at få assistance til dele af projektet, i særdeleshed når det kommer til omfangsrige byggeprocesser. Flere projekter skal gerne udføres af mere end en person. Endvidere må det være hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
6Du kan finde vældig mange hjælpeartikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube supporterer dig med temmelig meget brugbar info, især forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
7Forinden du optager byggeprojektet er det ultra vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det vil vise sig meningsgivende at du har alle byggematerialer disponible før du kaster dig over eksekveringen. Du bør sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel hvor der bør fremgå alle de ting der skal bruges, og derefter gennemløbe oversigten, med øje for at du er overbevist om at du har husket alt.
9I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have lavet et budget for istandsættelsen, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive fordelagtigt at nedskrive samtlige udgifter, og så dokumentere beløbet for hver eneste af dem.
10Man vil aldrig mangle værktøj. Det kan vise sig at være yderst relevant at have det klar før du tager fat på byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at indregne udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
11Ved byggeprojekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt lægge mærke til vejrmeldingerne i forbindelse med arbejdets start, så det ikke med et brag begynder at piske ned i samme sekund som du vil påbegynde det komplekse byggeprojekt.
12Der præsenterer sig stort set altid pludselige vanskeligheder når det kommer til store opgaver, og herved vil det være væsentligt at der afsættes nok tid i køreplanen, med det formål at man kan være afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er temmelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt imponerende. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra overlegent. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En lang række internet butikker tildeler heldigvis diverse forskellige billige former for fragt til lyddæmpende plader. Det mest almindelige er i dag at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din pakke den dag der passer dig. Metoden er altså ekstremt problemfri, samt desuden ydermere den mest billige fragtmulighed.

Du kunne alternativt foretrække at få pakken leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Muligheden bliver undertiden en anelse mere pebret, men også særligt enkel ved køb af lyddæmpende plader online. Den billigste metode til levering er uden tvivl at du selv henter varerne, men dette er betinget af at du har bopæl lige ved internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på lyddæmpende plader er naturligvis super aktuel ifald vi mangler produktet om kort tid, og af den grund er det faktisk fornuftigt at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt for lyddæmpende plader. En stor portion netbutikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre online, men glem ikke at det forudsætter at bestillingen realiseres forinden et konkret klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt distribueret før personalet har fyraften.

Nogle online shops tilbyder fri fragt på lyddæmpende plader online, men for det meste kræves det at man bestiller for et præcist beløb. Desuden skal du gribe den mest letkøbte leveringsversion, der mange gange vil blive at få leveret produkterne til en pakkeshop.

Størstedelen af byggecentre tildeler afhentning hvor du bestiller billig lyddæmpende plader på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler fx afhentning af lyddæmpende plader i disse områder:

Aalborg, Skanderborg, Lillerød, Gladsaxe, Brøndby, Esbjerg, Slagelse, Ringsted, Herning, Svendborg, Jyllinge, Frederikshavn, Ballerup, Odense, Frederiksværk, Horsens, Virum, Ishøj, Risskov, Silkeborg, Holbæk, Kalundborg, Hvidovre, Glostrup, Haderslev, København, Værløse, Dragør, Taastrup, Kokkedal, Albertslund, Struer, Tårnby, Søborg, Nakskov, Varde, Hedensted, Kolding, Lyngby, Haslev, Greve, Højbjerg, Allerød, Brabrand, Aarhus, Hedehusene, Brønderslev, Hobro, Herlev, Tilst, Farum, Køge, Åbyhøj, Korsør, Nyborg, Frederikssund, Næstved, Nærum, Hillerød, Rødovre, Stenløse, Lystrup, Hjørring, Gentofte, Solrød Strand, Grenaa, Ikast, Nykøbing Falster, Odder, Thisted, Rudersdal, Helsingør, Skive, Sønderborg, Birkerød, Randers, Nørresundby, Ølstykke, Rønne, Valby, Vejle, Frederiksberg, Roskilde, Fredericia, Charlottenlund, Vanløse, Middelfart, Holstebro, Viborg, Vallensbæk, Aabenraa, Vordingborg, Brønshøj, og Hørsholm, .

Afhentning ift. lyddæmpende plader er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk typisk efterspørger fx køb lyddæmpende plader og lyddæmpende plader priser. Foruden dette oplever man som regel folk lede efter for eksempel lyddæmpende plader online, lyddæmpende plader tilbud og billig lyddæmpende plader, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Find den bedste pris på lyddæmpende plader

Det er jo efterhånden super overkommeligt for internetbrugere at finde tilbud på billige lyddæmpende plader online på forskellige netshops, og herved har flertallet af internet foretagender set sig nødsaget til at stampe prisniveauet på lyddæmpende plader betydeligt, og derudover tilbyde portofri fragt.

Det kan dog immervæk blive indbringende at prøve nogle e-shops efter udsalg og tilbud på lyddæmpende plader online før du gennemfører din bestilling, så man er tryg ved at få fat i den laveste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Du bør imidlertid være opmærksom på, at når en shop afhænder billige lyddæmpende plader online til en tilbudspris som virker urealistisk tiltalende, så er det for det meste være et tegn på en fup e-butik. Handler med kort er i hvert fald en del af en orden, hvilket beskytter køber imod snydagtige online shops.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ burde du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at finansiere omkostningerne til lyddæmpende plader over en længere periode. Det fås som regel ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som fx Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

Når man kigger i søgedata står det tydeligt, at internetbrugere typisk søger for eksempel køb lyddæmpende plader og lyddæmpende plader online. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis billig lyddæmpende plader, lyddæmpende plader tilbud samt lyddæmpende plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

Nem og hurtig service til gode priser…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Kig på tidligere kunders ratings

Trustpilot tilbyder dig super troværdige genveje til at tyde ganske mange aktuelle kunders synspunkter og derfor er det prisværdigt, at du gransker online firmaets kritik før du placerer din ordre på billige lyddæmpende plader online.

Facebook yder lignende adskillige pålidelige genveje til at få indtryk af internet forhandlerens pålidelighed. Her er der en del butikker på nettet som tilbyder folk at notere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket desuden burde bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige lyddæmpende plader online på en internet butik kunne de uden tvivl gennemløbe butikkens forretningsvilkår, men det er oftest et tidskrævende projekt, særligt ved de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Et andet alternativ kan derfor være at kontrollere hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været en garanti for at online forretningen anerkender gældende dansk lovgivning, tillige med at e-handlen undertiden revideres af fagfolk der forstår bestemmelserne på området.

Det giver dig genvej til hjælpende service, såfremt du får problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af lyddæmpende plader. Derudover er det anbefalelsesværdigt at køberen er omhyggelig omkring de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af lyddæmpende plader online, eksempelvis hvilken ombytningsret online butikken anvender.

I den relation er det desuden afgørende, at man til enhver tid sikrer sin købsbekræftelse, så man fremadrettet kan bevidne bestillingen af lyddæmpende plader, uagtet om man handler fra Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus eller XL-Byg.

Niels Rasmussen gav 5 stjerner

god service

Thomas gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Helle gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Christian gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot tilbyder dig aldeles gavnlige genveje til at gennemstøve adskillige forhenværende forbrugeres iagttagelser og af den grund støtter vi, at du ser nærmere på internet forhandlerens anmeldelser før du shopper billige lyddæmpende plader online. Facebook præsterer desuden ganske anstændige genveje til at få indtryk af internet forretningens popularitet.
2Forinden nogen shopper billige lyddæmpende plader i en online forretning bør man faktisk løbe igennem virksomhedens handelsaftale, men det er undertiden ikke super spændende. Endvidere er det godt at du er vidende om de mest vedkommende reglementer der kan have betydning for shopping af billige lyddæmpende plader online, som fx den byttepolitik internet forretningen tilbyder.
3Den mest letkøbte fragtløsning er utvivlsomt selv at hente ordren, som jo står og falder med at du opholder dig lige ved webbutikkens hjemsted. Den mulighed for levering kan vise sig at være ret så vigtig om man skal bruge lyddæmpende plader fluks. Alternativt så sikrer flere internet butikker billig levering, men for det meste er det forudsat at man bestiller for en konkret sum.
4En række netshops tildeler i øjeblikket alverdens billige fragtmetoder til lyddæmpende plader. En af de mest benyttede er i øjeblikket levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså meget smertefri, samt endda også den mest prisbevidste fragtløsning.
5Det er jo efterhånden vældig uproblematisk for købere at finde frem til de bedste priser online på billige lyddæmpende plader hos forskellige e-forretninger, og med det motiv præsterer flere webshops levering uden omkostninger. Men det kan til hver en tid blive gunstigt at kigge forbi nogle online webshops efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, så du er usvigeligt sikker på at opnå den laveste pris.
6Leveringstidspunktet er jo ret så udslagsgivende såfremt vi har brug for varen lige om lidt, og med det formål er det jo afgørende at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på lyddæmpende plader. En masse internet butikker udlover billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer, men som ikke desto mindre er underforstået at bestillingen placeres inden et nøjagtigt klokkeslæt.
7Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en foranstaltning, hvilket sikrer os overfor falske internet butikker. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af et tilbud som fx ViaBill, ifald du tilstræber at finansiere beløbet over en længere periode.
8Vi anbefaler at undersøge om internet shoppen er godkendt af e-mærket, siden det burde være en indikation om at internet webshoppen imødekommer de danske regler, udover at e-butikken nu og da kigges til af sagkyndige der er meget fortrolige de gældende vilkår. Før folk handler billige lyddæmpende plader hos en online shop bør man til hver en tid betragte forhandlerens forretningsbetingelser.
9Nogle enkelte internet handler præsterer portofri levering på lyddæmpende plader, men oftest afkræver det at du handler for en konkret sum. I øvrigt burde man udvælge den mest betalelige leveringsløsning, der tit vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted. Fragtmuligheden er uheldigvis endda ret bekvem. Den mest betalelige leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter ordren.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk