Bygteam.dk

Lydisolerende loft pristjek

Er du på udkig efter lydisolerende loft? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 lydisolerende loft inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
12.927 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
17.444 kr.25x600x1200 mmKøb
17.712 kr.25x600x1200 mmKøb
22.080 kr.25x600x1200 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et stort sortiment, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden blot lydisolerende loft.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Det er først og fremmest muligt ved de kendte byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Derved bør du bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få sparring og vejledning omkring lydisolerende loft.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man tjekke butikkens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Du vil finde variationer i priserne på billige lydisolerende loft fra netbutik til netbutik. Nogle satser på gode priser, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra diverse specialbutikker, hvorfor du kan vælge fra et bredt sortiment af lydisolerende loft online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggemarkeder har butikker i de større byer, og på grund af det har du valget om at handle online og fragte varerne på egen hånd. Som følge af det er der mulighed for at slippe for fragten, og sågar få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få ekstra gode tilbud.
En masse nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor vil du få endnu mere erfaren assistance fra mennesker der er specialister i lige præcis lydisolerende loft.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, som oftest er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du køber lydisolerende loft online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

lydisolerende loft bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

lydisolerende loft harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

lydisolerende loft silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

lydisolerende loft jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en fundamental rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum holde øje med vejrprognosen når du nærmer dig starten på projektet, så det ikke mod forventning begynder at piske ned absolut lige når du vil i gang med det komplicerede byggeprojekt.
2Godt forarbejde bliver nøglen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør forfatte en velovervejet køreplan, der beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret når du sammensætter planen.
3Der viser sig uden tvivl uforudsete hovedpiner i tilfælde med store projekter, og af den grund vil det vise sig af stor betydning at man har afsat en del plads i agendaen, som bidrager til at man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
4Måske det viser sig betydningsfuldt at have de fornødne materialer tilgængelige på forhånd inden du kaster dig over eksekveringen. Du vil med fordel kunne notere en simpel indkøbsliste indeholdende alle de ting der skal bruges, og dernæst efterse materialerne, med øje for at du bliver sikker på at du har det hele.
5Det anbefales at søge assistance til byggearbejdet, især når det kommer til væsentlige projekter. Krævende ombygninger stiller krav om flere folk. I øvrigt bør det blive hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
6Du kan finde alverdens instruktioner og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube giver dig adgang til overvældende meget nyttig information, navnligt forudsat at man kigger i hele verden.
7Du har mulighed for at hente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at renoveringen forbedrer miljøet.
8Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så husk arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko som beskyttelse mod mulige ulykker. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
9Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt er det vildt vigtigt at være sikker på, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig gældende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
10I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have et budget for dit projekt, så du har styr på omkostningerne. Det kan være behjælpeligt at kortlægge alle poster, hvorefter man kunne notere den billigste pris på hver eneste af dem.
11Husk at tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere skal anskaffe professionel hjælp til dele af arbejdet. Hvis du køber assistance fra en professionel er det normalt at modtage forslag fra flere selskaber.
12Du bør nødig undvære værktøj. Ofte vil det vise sig erstatteligt at du har grejet til rådighed akkurat som du begynder på byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at medregne de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
De mest populære byggeshops
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så flot. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er hamrende betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er yderst imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver toprating, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er bedst?

En stor portion internet butikker yder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til lydisolerende loft. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke lige når det passer dig. Denne er jo ret så fleksibel, samt endda ydermere den mest betalelige mulighed for levering.

Du kan lige så vel planlægge at vælge at få sendt til din bolig eller til når du er på job. Fragtformen viser sig godt nok en lille smule mere pebret, men desuden meget bekvem ift. lydisolerende loft online. Den billigste metode til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, som jo afhænger af at du opholder dig med kort afstand til online firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på lydisolerende loft kan vise sig at være ualmindeligt bestemmende såfremt du har behov for varen omgående, og i det øjemed er det ret så essentielt at vi checker den anslåede leveringsdato på lydisolerende loft. De fleste e-forhandlere – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – lover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste produkter online, men vær opmærksom på at det påkræver at handlen gemmenføres tidligere end et bestemt klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varerne ordnet forud for at medarbejderne har fyraften.

Nogle få e-forhandlere lover levering uden beregning på lydisolerende loft online, men undertiden er det betinget af at der erhverves for en konkret sum. Som alternativ skulle du beslutte sig for den mest billige fragttype, der i mange tilfælde vil være at få bragt produkterne til et afhentningssted.

En masse netshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig lydisolerende loft derhjemme men afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan og Stark. Byggecentrene udlover for eksempel klik-og-hent på lydisolerende loft i følgende byer:

Kolding, Vanløse, Ballerup, Viborg, Horsens, Ølstykke, Hvidovre, København, Nyborg, Holbæk, Greve, Haderslev, Varde, Aabenraa, Sønderborg, Birkerød, Stenløse, Slagelse, Herlev, Virum, Jyllinge, Helsingør, Farum, Gentofte, Korsør, Middelfart, Dragør, Esbjerg, Frederiksberg, Solrød Strand, Odense, Hillerød, Søborg, Næstved, Thisted, Nørresundby, Aarhus, Ishøj, Randers, Hedehusene, Frederikshavn, Ikast, Vallensbæk, Hjørring, Hørsholm, Holstebro, Køge, Charlottenlund, Risskov, Valby, Nakskov, Højbjerg, Rudersdal, Odder, Rødovre, Grenaa, Lillerød, Brønshøj, Nærum, Brøndby, Albertslund, Rønne, Kalundborg, Skive, Værløse, Brønderslev, Glostrup, Skanderborg, Ringsted, Vordingborg, Taastrup, Gladsaxe, Brabrand, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Roskilde, Lystrup, Hobro, Svendborg, Allerød, Vejle, Silkeborg, Lyngby, Haslev, Tilst, Tårnby, Herning, Aalborg, Kokkedal, Struer, Frederiksværk, Frederikssund, Hedensted, og Fredericia, .

Click-and-collect for lydisolerende loft er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland).

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at netshoppere tit søger for eksempel lydisolerende loft tilbud og køb lydisolerende loft. Derudover ser vi ofte online shoppere kigge efter blandt andet billig lydisolerende loft, lydisolerende loft priser samt lydisolerende loft online, plus de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Spar penge på lydisolerende loft

Det er efterhånden vældig ukompliceret for almindelige dødelige at sammenligne priser på billige lydisolerende loft online fra diverse internet forretninger, og følgelig har adskillige online forhandlere ikke kunne slippe for at presse priserne på lydisolerende loft drastisk, og derudover præstere fragtfri levering.

Trods dette kan det imidlertid være lønsomt at undersøge indtil flere internet handler efter billige priser på lydisolerende loft online før du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at modtage den laveste pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Du skal lige meget hvad være klar over, at i tilfælde af at en butik på nettet udlover billige lydisolerende loft online for en pris der er hamrende billig, kan det ofte være en indikator for en snydagtig e-handler. Køb med kort er imidlertid omfavnet af en anordning, som skærmer kunden overfor svindlende internet outlets.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du anvende en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil betale pengene til lydisolerende loft over en længere periode. Dette tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Ved indkig i tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger bl.a. billig lydisolerende loft og lydisolerende loft online. Vi ser desuden mange gange internet shoppere efterspørge bl.a. lydisolerende loft tilbud, lydisolerende loft priser og køb lydisolerende loft.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende loft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere kunders erfaringer

Trustpilot byder på ret pæne muligheder for at gennemgå en længere række øvrige brugeres meninger og herved slår vi et slag for, at du tager et kig på e-forretningens ratings forud for at du køber billige lydisolerende loft online.

Facebook leverer lige så vel fuldkommen pæne metoder til at få indtryk af internet shoppens troværdighed. Herinde er der mange e-firmaer som giver folk mulighed for at meddele en vurdering af købsoplevelsen, som også bør tages i brug til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk handler billige lydisolerende loft online hos en internet butik bør de altid have øje for forhandlerens handelsvilkår, men det er mange gange et omfattende projekt, særligt hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Stark.

En anden løsning kunne derfor være at se om e-butikken er godkendt af e-mærket, eftersom det skulle være en påvisning af at e-shoppen efterkommer de gældende danske regler, samt at virksomheden en gang i mellem undersøges af fagmænd som har ekspertise inden for vilkårene på området.

Derudover tilbydes du genvej til at blive assisteret, hvis du oplever udfordringer med dit indkøb af lydisolerende loft. Ydermere er det godt at du er sat ind i de mest relevante retningslinjer der har indflydelse på købet af lydisolerende loft online, for eksempel den returpolitik hjemmesiden benytter.

I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man permanent opbevarer ens faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne påvise købet af lydisolerende loft, uanset om man bestiller hos XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan eller Jem og Fix.

Hans gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Henrik gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Per gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Pia H gav 5 stjerner

Det var helt ok.

9 gode råd til online indkøb
1Enkelte online firmaer yder portofri levering på lydisolerende loft, men ofte stiller det krav om at der indkøbes for en konkret sum. Ellers må man udvælge den mest betalelige leveringsmanér, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted. Denne er som regel samtidig super let gængelig. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog altid være selv at hente ordren.
2Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en lovbestemmelse, der garanterer kunden overfor fup internet forretninger. Som alternativ kunne du drage nytte af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afbetale omkostningerne over en periode.
3Det har vist sig at være vældig bekvemt for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige lydisolerende loft i blandt flere online outlets, og med det motiv lover flere e-forretninger levering uden gebyr. Trods dette kan det alligevel vise sig tiden værd at se nærmere på et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, sådan at man er tryg ved at antage den mest betalelige pris.
4Størstedelen af online selskaber foreslår nu om dage mange forskellige billige former for levering til lydisolerende loft. En af favoritterne er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså ret problemfri, samt tit endda den mindst kostelige mulighed for levering.
5Forinden folk shopper billige lydisolerende loft på en online webshop kunne de faktisk tyde virksomhedens betingelser, dog er det i mange tilfælde et omfattende arbejde. Tilsvarende går vi ind for at man er på vagt for de primære betingelser der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige lydisolerende loft online, for eksempel hvilken byttepolitik online firmaet tilbyder.
6Den mest letkøbte leveringsløsning vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men dette er betinget af at du lever i kort afstand af e-shoppens bopæl. Den leveringsmodel kan i nogle tilfælde være vældig vigtig ifald man har brug for lydisolerende loft lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle få online outlets levering uden gebyr, men tit gælder det kun hvis du shopper for en konkret sum.
7Trustpilot resulterer i forholdsvis strålende løsninger til at studere flere tidligere køberes vurderinger og derved stiller vi forslag om, at du efterforsker online forhandlerens anmeldelser forinden du handler billige lydisolerende loft online. Facebook byder på også regulære solide muligheder for at få en idé om internet butikkens troværdighed.
8Leveringstidspunktet kan være rigtig afgørende forudsat man skal bruge varen øjeblikkeligt, så herved er det altså afgørende at du efterser det forventede leveringstidspunkt på lydisolerende loft. En masse e-firmaer i Danmark garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, men vær vagtsom da det står og falder med at du bestiller inden et bestemt tidspunkt.
9Vi foreslår generelt at granske hvorvidt online butikken er e-mærket, eftersom det typisk er en tryghed om at e-forretningen opretholder de opstillede regler, samt at butikken jævnligt kigges til af specialister der er inde i vilkårene på området. Forinden nogen bestiller billige lydisolerende loft hos en internet butik kunne man i reglen løbe igennem forhandlerens regler.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk