Bygteam.dk

Lydisolerende plader pristjek

Er du på udkig efter lydisolerende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 lydisolerende plader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
12.927 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
17.444 kr.25x600x1200 mmKøb
17.712 kr.25x600x1200 mmKøb
22.080 kr.25x600x1200 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed i de gængse byggekæder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at bestille ved en netbutik, som giver tips og tricks til valg af lydisolerende plader.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man kende butikkens regler.
Flere byggekæder fremviser et stort udvalg af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare lydisolerende plader.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige lydisolerende plader fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder gode tilbud, imens andre satser på service. Du skal forholde dig til hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre forhandler varer fra mange nichebutikker, og som følge af dette kan du købe fra et stort udvalg af lydisolerende plader online.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte butikker, som kan medvirke til øget tryghed når man skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De gængse byggekæder er tilgængelige i de større byer, og af den grund har de fleste tilbuddet om at handle online og transportere materialerne på egen hånd. I kraft af det har du chancen for at undgå fragtgebyret, samt endda få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops producerer selv produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en bedre pris.
Diverse nichefokuserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså kan du modtage ekstra gavnlig rådgivning fra folk med specialistviden i lige præcis lydisolerende plader.
Flertallet af nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du når du handler lydisolerende plader online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

lydisolerende plader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

lydisolerende plader silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

lydisolerende plader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag over 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

lydisolerende plader bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det anbefales at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når det kommer til krævende byggeprocesser. Flere opgaver behøver flere end en enkelt person. Desuden vil det være mere produktivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
2Der er en verden af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube er kilde til meget brugbar viden, ikke mindst når man bruger engelske søgeord.
3Der viser sig som regel uforudsete problemer i tilfælde med avancerede projekter, og pga. dette kan det være betydningsfuldt at man har afsat rimelig tid i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
4Godt forarbejde bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du anbefales at udarbejde en klar arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du sammensætter din arbejdsplan.
5Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer parat inden du starter dit byggeprojekt. Du kan med fordel nedskrive en punktforms liste hvorpå der noteres alt der er nødvendige, og som det næste efterse materialerne, med det formål at du sikrer dig at alt er på sin plads.
6Før du optager byggeriet er det ganske afgørende at have styr på, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig en række regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
7Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have lavet et regnskab for istandsættelsen, så du har et økonomisk overblik. Det bør være behjælpeligt at dokumentere hver enkelt omkostning, og bagefter gennemgå online tilbud på dem alle sammen.
8For udendørs projekter kan vejret få meget at sige. På grund af dette må du tit kigge på prognosen for vejret i tiden op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at vælte ned når du netop er ved at færdiggøre det komplekse byggeprojekt.
9Det er muligt at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås forudsat at byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget betinges altså af at byggeriet har betydning for miljøet.
10Du bør for alt i verden ikke glemme dit velbefindende, så glem ej påklædning såsom hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke investerer i professionel assistance.
11Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du kan have fordel af at anskaffe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Når du køber hjælp fra en ekspert vil det normalt være en god idé at søge prisoverslag fra forskellige entreprenører.
12Man må aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at du har det disponibelt inden du begynder på byggeprocessen. Det er derudover afgørende at tillægge de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
De mest populære byggekæder
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som altså er meget flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er ret så beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

Størstedelen af online forretninger giver nu om stunder et stort udvalg af billige metoder til levering til lydisolerende plader. En af dem der er mest anvendt er i dag pakkeshops, hvor du så nemt kan hente bestillingen når der er tid til det. Muligheden er altså super smertefri, og mange gange ydermere den billigste leveringsform.

Du bør ydermere overveje at få ordren sendt til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Den viser sig som regel en tand dyrere, men lige så vel ret så hensigtsmæssig med lydisolerende plader online. Den prisbilligste leveringsmulighed er utvivlsomt at hente ordren selv, som jo forudsætter at du befinder dig nær online forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på lydisolerende plader er selvfølgelig særligt udslagsgivende når vi har behov for dine nye produkter inden for kort tid, så af den grund er det relativt meningsfuldt at du tjekker den estimerede leveringsdato ved lydisolerende plader. En hel del internet forretninger – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, som er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes inden et angivent klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få pakken skippet afsted inden lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle forretninger på nettet præsterer fragt uden gebyr på lydisolerende plader online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man indkøber for en bestemt sum. Som alternativ bør du beslutte sig for den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

En masse byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man køber billig lydisolerende plader hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus. Byggecentrene tildeler blandt andet klik-og-hent på lydisolerende plader i disse områder:

Hedensted, Glostrup, Lyngby, Jyllinge, Vallensbæk, Slagelse, Roskilde, Nørresundby, Virum, Køge, Struer, Ølstykke, Tårnby, Skive, Søborg, Holstebro, Tilst, Middelfart, Allerød, Grenaa, Aabenraa, Fredericia, Vejle, Greve, Sønderborg, Frederikssund, Silkeborg, Esbjerg, Kalundborg, Kolding, Frederikshavn, Nyborg, Horsens, Holbæk, Haslev, Gentofte, Solrød Strand, Korsør, Herning, Dragør, Frederiksberg, Skanderborg, Kokkedal, Lystrup, Hillerød, Hedehusene, Herlev, Taastrup, Lillerød, Viborg, Stenløse, Brønshøj, Frederiksværk, Ishøj, Thisted, Hobro, Svendborg, Rødovre, Hjørring, Aarhus, Ringsted, København, Aalborg, Odense, Haderslev, Vordingborg, Åbyhøj, Næstved, Vanløse, Hvidovre, Hørsholm, Valby, Brabrand, Værløse, Odder, Brønderslev, Nakskov, Charlottenlund, Randers, Nærum, Helsingør, Nykøbing Falster, Ballerup, Varde, Gladsaxe, Risskov, Farum, Rønne, Rudersdal, Ikast, Højbjerg, Albertslund, Birkerød, og Brøndby, .

Click-and-collect for lydisolerende plader er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når der ses på tallene fremstår det klart, at netshoppere som regel efterspørger for eksempel lydisolerende plader online og lydisolerende plader tilbud. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere efterspørge blandt andet lydisolerende plader priser, billig lydisolerende plader samt køb lydisolerende plader, foruden de store byggemarkeder som Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Få den bedste pris på lydisolerende plader

Det er efterhånden meget simpelt for forbrugerne at vurdere tilbud på billige lydisolerende plader online hos flere internet firmaer i Danmark, og på grund af dette har en hel del butikker på nettet set sig tvunget til at sænke salgspriserne på lydisolerende plader betragteligt, og ydermere yde fragt uden gebyr.

Derfor kan det trods alt vise sig lønnende at checke nogle få outlets på nettet efter tilbud på lydisolerende plader online forud for at du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de store byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Stark.

Du bør blot være opmærksom på, at når en internet shop udbyder billige lydisolerende plader online til en salgspris som kan virke uhørt letkøbt, så kunne det mange gange være en varsel om en snydagtig e-handler. Køb med betalingskort er imidlertid indbefattet af en bestemmelse, som beskytter os imod fup internet handler.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du vælge en løsning fra fx ViaBill, ifald du hellere vil afbetale betalingen af lydisolerende plader over flere uger. Det tilbydes som regel hos online nichebutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Når vi ser på søgedata bliver det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger bl.a. lydisolerende plader tilbud og billig lydisolerende plader. Man ser derudover mange gange netshoppere efterspørge bl.a. lydisolerende plader online, køb lydisolerende plader og lydisolerende plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Udforsk nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot indebærer altid relevante løsninger til at kigge nærmere på en hel del andre kunders observationer og herved er det en hjælp, at du tjekker online firmaets anmeldelser forinden du bestiller billige lydisolerende plader online.

Facebook bringer dig ligeledes nogenlunde udmærkede muligheder for at få et kig ind i online virksomhedens kundefokus. Foruden det er der mange e-firmaer som giver kunderne mulighed for at afgive en evaluering af købsoplevelsen, som tillige kan udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen handler billige lydisolerende plader online på en internet virksomhed bør man utvivlsomt tage stilling til virksomhedens forretningsbetingelser, men det er oftest ikke særlig interessant, især på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Silvan.

En anden valgmulighed kunne måske være at kigge hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, som kan være en erklæring om at e-forretningen følger de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen fra tid til anden evalueres af fagmænd der kender til lovene på området.

Desuden giver det dig chance for at få hjælp, såfremt du møder dilemmaer med dit køb af lydisolerende plader. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at du er klar over de mest vedkommende vedtægter der kan influere på bestillingen af lydisolerende plader online, som eksempelvis den returpolitik webshoppen kører med.

Derfor er det samtidig vigtigt, at man altid gemmer sin ordremail, så man altid vil kunne bekræfte købet af lydisolerende plader, uanset om man har bestilt ved Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma eller 10-4.

Mette E gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Peter B gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Camilla gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Christian Jensen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til din online shopping
1En stor portion online webshops frembyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmetoder til lydisolerende plader. En favorit er lige nu udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er jo særdeles fleksibel, samt ofte desuden den billigste leveringsversion.
2Forinden nogen bestiller billige lydisolerende plader på en internet virksomhed burde de i princippet gennemgå netbutikkens forretningsaftale, men det er oftest et tidskrævende arbejde. Derudover kan det være til hjælp at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale forhold der har indflydelse på bestillingen af billige lydisolerende plader online, som eksempelvis den returneringsret internet forhandleren kører med.
3Den mest letkøbte fragtform vil til enhver tid være selv at hente pakken, men den løsning forudsætter at du befinder dig i nærheden af online webshoppens lager. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være super vital forudsat du skal bruge lydisolerende plader inden for få dage. Alternativt så lover en række internet handler fragt uden gebyr, men ofte stiller det krav om at man handler for et konkret beløb.
4Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en lovbestemmelse, som begunstiger køberen imod fup e-forhandlere. Som alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale beløbet af flere omgange.
5Indtil flere outlets på nettet lover billig fragt på lydisolerende plader, men typisk er det påkrævet at du indkøber for en præcis sum. Alternativt bør man gribe den mest betalelige slags levering, hvilket mange gange er at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Den er somme tider på den anden side ekstremt let. Den mindst kostelige fragttype er dog at du selv henter pakken.
6Leveringsdygtigheden er jo ultra aktuel såfremt man mangler varerne nu og her, og herved er det skam passende at man ser leveringstidspunktet ved lydisolerende plader. Adskillige online forhandlere reklamerer med billig dag-til-dag levering på en lang række produkter, men glem ikke at det står og falder med at ordren gennemføres tidligere end et givent tidspunkt.
7Det er i dag ultra nemt for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige lydisolerende plader på forskellige internet foretagender, og ergo lover flere internet virksomheder billig levering. Det kan trods alt være fordelagtigt at kigge forbi nogle få online firmaer efter rabat og tilbud før du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest betalelige pris.
8Trustpilot tilbyder dig fuldstændig relevante muligheder for at sondere flere aktuelle forbrugeres tanker og på grund af dette rekommanderer vi, at du evaluerer online butikkens vurderinger forud for at du shopper billige lydisolerende plader online. Facebook frembringer for øvrigt de facto udmærkede genveje til at få indblik i online forretningens kundefokus.
9Vi anbefaler at bemærke hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, siden det kan være en sikring om at internet shoppen følger de officielle regler, og at internet webshoppen rutinemæssigt kontrolleres af specialister der forstår de gældende vilkår. Før nogen shopper billige lydisolerende plader hos en internet butik behøver man i reglen sætte sig ind i netbutikkens handelsaftale.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk