Bygteam.dk

Marksten pristjek

Er du på udkig efter marksten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bålplads til carport til haven til stensætning

Mængder: 25 kg 25 kg 20 kg 1 m3 800 kg 1 ton 10 kg 15 kg 15 kg 500 liter 500 kg 1 kubikmeter 1000 kg

Levering: i bigbag i poser løst leveret trailer afhentning i løs vægt i sække vognlæs hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i priserne på billige marksten hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på gode priser, og andre har fokus på en høj grad af service. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt utrolig afgørende at tjekke, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere varerne selv. Det er i høj grad muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt sortiment af produkter, og andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot marksten.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man undersøge firmaets regler.
For de fleste er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, hvor du får hjælp og vejledning omkring marksten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og af den grund har de fleste tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne personligt. Herigennem er det muligt at undgå leveringsgebyret, og samtidig få produkterne straks.
De store byggekæder er populære og velkendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggekæder forhandler varer fra mange nichebutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af marksten online.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, der tit er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du bestiller marksten online hos dem.
Hovedparten af små butikker har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette vil du få ekstremt brugbar assistance fra personale der er specialister i netop marksten.
Alverdens niche webshops producerer selv de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få billigere priser.
Danmarks største byggecentre

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

marksten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

marksten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag cirka 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet forudsat at ombygningen gør en forskel for miljøet. Det forudsætter dermed at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
2Der kommer som regel ubelejlige vanskeligheder når det gælder større byggeprojekter, og af den grund vil det være væsentligt at man afsætter god tid i kalenderen, med det formål at man er sikker på at nå i mål til tiden.
3Du vil på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det være fordelagtigt at du har det til disposition idet du starter byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for de her udgifter i dit økonomiske overblik.
4Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en stor rolle. Af den grund må du hyppigt se femdøgnsprognosen i tiden op til projektets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt starter med at regne i samme sekund som du er i fuld gang med det avancerede projekt.
5Det bliver af stor betydning at du har de presserende materialer handlet ind forud for at du går til værks med byggeriet. Du får god gavn af at sammensætte en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
6Der kan findes utrolig mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Især YouTube faciliterer enormt meget udbytterig info, i særlig grad hvis man kigger på engelsk.
7Du skal aldrig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej beklædning bl.a. hjelm og sko som beskytter dig med henblik på potentielle ulykker. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
8Typisk vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det er sundt at notere hver eneste udgift, og så indsamle ens udgift ved dem en ad gangen.
9Du bør tage til overvejelse hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør investere i professionel assistance til delelementer af arbejdet. Såfremt du indhenter hjælp fra en fagmand er det lukrativt at søge priser fra en håndfuld entreprenører.
10Forberedelse vedbliver at være metoden til succes med din byggeproces. Du bør overveje at have en velovervejet tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din køreplan.
11Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til byggearbejdet, ikke mindst hvis det er krævende ombygninger. Krævende ombygninger kræver flere mennesker. Dertil vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
12Længe før du indleder byggeprojektet er det rimeligt afgørende at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der gælde gældende love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er kolossalt betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er enormt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig flot. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Populære spørgsmål angående marksten

 • Hvad koster marksten?
 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvad er en marksten?
 • Hvor køber man marksten?
 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvad vejer marksten?
 • Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

  Flere online virksomheder frembyder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragtmuligheder til marksten. En af de mest populære er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente de bestilte varer den dag der passer dig. Leveringsformen er altså vældig hensigtsmæssig, og i mange tilfælde endvidere den mindst kostelige leveringsmåde.

  Du bør på samme måde foretrække at bestille pakken til levering til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig somme tider en tak mere pebret, men endvidere ualmindeligt gnidningsløs ift. marksten online. Den prisbilligste metode til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du opholder dig i kort afstand af webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på marksten er selvfølgelig ret så aktuel ifald man har behov for dine nye produkter om kort tid, så herved er det komplet afgørende at man studerer den anslåede leveringsdato på marksten. En lang række internet varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig dag-til-dag levering på en række af deres varer online, men glem ikke at det er forudsat at ordren indsendes tidligere end et aftalt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få produktet afsendt før pakkepersonalet har fyraften.

  Indtil flere forretninger på nettet byder på gratis levering på marksten online, men undertiden stiller det krav om at man handler for en bestemt pris. Desuden må du udse dig den mest prisbevidste mulighed for levering, som ofte er at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

  Adskillige netshops udlover afhentning hvor du køber billig marksten på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma og 10-4. Byggekæderne udlover bl.a. afhentning af marksten i disse områder:

  Albertslund, Greve, Roskilde, Jyllinge, Køge, Ølstykke, Ikast, Ringsted, Middelfart, Struer, Hvidovre, Gentofte, Viborg, Brønshøj, Korsør, Lystrup, Brabrand, Hørsholm, Stenløse, Hedehusene, Silkeborg, Charlottenlund, Farum, Rødovre, Risskov, Hedensted, Varde, Glostrup, Vejle, Vanløse, Esbjerg, Lyngby, Odder, Solrød Strand, Haderslev, Rudersdal, Aarhus, Allerød, Holstebro, Skive, Birkerød, Vallensbæk, Nørresundby, Gladsaxe, Frederikssund, Aabenraa, Haslev, Nærum, København, Odense, Kokkedal, Fredericia, Hillerød, Lillerød, Helsingør, Sønderborg, Frederiksværk, Aalborg, Nakskov, Skanderborg, Vordingborg, Tilst, Værløse, Randers, Thisted, Næstved, Grenaa, Brøndby, Svendborg, Valby, Virum, Tårnby, Åbyhøj, Horsens, Søborg, Ballerup, Nyborg, Ishøj, Herning, Hobro, Dragør, Taastrup, Højbjerg, Frederikshavn, Herlev, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Brønderslev, Rønne, Hjørring, Kalundborg, Kolding, Holbæk, og Slagelse, .

  Click-and-collect ift. marksten er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

  Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at folk ofte søger bl.a. marksten online og marksten priser. Derudover oplever vi mange gange online shoppere søge bl.a. køb marksten, billig marksten samt marksten tilbud, plus de velkendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

  Rabat på marksten

  Det har vist sig at være virkelig ligetil for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige marksten online fra diverse forretninger på nettet, og altså har massevis af webbutikker set sig tvunget til at nedskære prisniveauet på marksten kolossalt, og derudover sikre portofri fragt.

  Men det kan immervæk vise sig indbringende at undersøge indtil flere internet forretninger efter udsalg og tilbud på marksten online før du bestiller, sådan at man er skudsikker på at antage den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

  Du bør blot ikke glemme, at i tilfælde af at en butik tilbyder billige marksten online på tilbud til en pris der kan virke enormt billig, kan det i nogle tilfælde være et bevis på en fup e-forhandler. Shopping med kort er imidlertid omsluttet af en orden, som forsvarer dig som køber imod bedrageriske online shops.

  Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage fordel af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at finansiere omkostningerne til marksten over flere uger. Det tilbydes som regel i specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

  Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere tit søger efter for eksempel marksten online og billig marksten. Vi ser derudover mange gange netshoppere kigge efter for eksempel marksten tilbud, køb marksten samt marksten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Handlet meget og handler stadig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til bålplads til carport til stensætning

  Mængder: 15 kg 500 liter 25 kg 1000 kg 500 kg 20 kg 10 kg 1 ton 15 kg 25 kg 1 m3 800 kg 1 kubikmeter

  Levering: vognlæs i sække i løs vægt løst leveret trailer i poser afhentning i bigbag hent selv

  Se nærmere på eksisterende kunders erfaringer

  Trustpilot tilbyder dig en lang række tiltalende chancer for at gennemrode adskillige øvrige forbrugeres domme og herved er det smart, at du iagttager e-forhandlerens bedømmelser før du shopper billige marksten online.

  Facebook præsterer også altid værdifulde genveje til at få indsigt i internet forretningens pålidelighed. Tilmed er der endda internet outlets som gør det muligt at udfærdige en evaluering af deres køb, hvilket ligeledes må bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk køber billige marksten online hos en e-forretning kan de principielt gennemse webbutikkens vilkår, det er dog for det meste ikke særlig interessant, især hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

  Et andet forslag kan derfor være at efterse hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det generelt er et bevis på at netbutikken efterkommer de opstillede regler, og at e-forhandleren en gang i mellem tilses af fagfolk som forstår de gældende regulativer.

  Det giver dig chance for hjælpende service, hvis du forvoldes udfordringer i forbindelse med din handel med marksten. Ydermere anbefales det at køber er omhyggelig omkring de primære vilkår der har betydning for bestillingen af marksten online, som eksempelvis hvilken byttepolitik hjemmesiden lover.

  Derfor er det samtidig vigtigt, at man altid gemmer sin købsbekræftelse, så man i fremtiden vil kunne bevise sit køb af marksten, uanset om man bestiller ved Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Pia Poulsen gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Inge R gav 4 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Lars B gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Anne J gav 4 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Marksten via online forhandlere

  Trustpilot indebærer flere ønskværdige muligheder for at studere flere øvrige kunders vurderinger med køb af marksten og herved anbefaler vi, at du kigger nærmere på online firmaets vurderinger forud for at du handler marksten online.

  Facebook leverer tilsvarende super tiltalende metoder til at få en idé om e-shoppens troværdighed. Herinde ses faktisk netbutikker som giver kunderne mulighed for at sammensætte en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes kan tages i brug til at bedømme kundetilfredsheden ift. bestilling af marksten.

  Forinden man bestiller marksten på nettet

  Forud for at nogen handler marksten på en internet forhandler behøver de egentlig gennemgå forhandlerens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl et omfattende arbejde.

  En anden valgmulighed kan derfor være at efterse hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det længe har været et sympol på at netbutikken opererer i overensstemmelse med de danske regler, og at virksomheden fra tid til anden kigges til af jurister som er meget bekendte med vilkårene på området for salg af marksten på internettet.

  Desuden giver det dig lejlighed til assistance, når du møder besvær med din bestilling. Ligeså er det anbefalelsesværdigt at kunden er hensynstagende til de mest vitale regler der kan influere på købet.

  Levering af marksten

  En lang række e-shops tildeler nu et bredt udvalg af fragtformer. Den mest betalelige fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter markstenene, som desværre betinges af at du opholder dig nær internet virksomhedens lager.

  Leveringshastigheden er jo yderst aktuel hvis du har behov for markstenene omgående, og i det øjemed er det nemlig på sin plads at vi checker den forventede leveringsdato på marksten – men husk at det står og falder med at ordren lægges forinden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varerne på posthuset før lagermedarbejderne tager hjem.

  Nogle enkelte webshops lover levering uden gebyr på marksten, men typisk kun hvis der aftages for et konkret beløb.

  Tilbudene du ser på den her liste er søgt frem af hjemmesidens webshop-robot. Søgemotoren har effektivt gennemsøgt millioner af produkter med det formål at kunne fremvise de produkter der læner sig mest op ad søgeordet marksten, og som den af den grund føler er mest relevante for dig.

  Foruden at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den desuden medregnet søgeudtryk, som den kan se at andre mennesker formentlig benytter i relation til det, eksempelvis marksten til trappe eller marksten til mure foruden søgninger som marksten i løs vægt og marksten til haver.

  Den viden kan den benytte som yderligere information til at præsentere de mest relevante produkter. Vores data viser også at andre er på udkig efter bedste marksten, marksten til trappe eller marksten i bigbags. Den information har robotten ligeledes brugt til, at finde vej igennem tusindvis af varer.

  I øvrigt kan det i data ses, at søgeudtrykkene marksten til mure, marksten leveret og marksten afhentning er virkelig anvendte, og af den grund er de samtidig taget med af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene marksten til trappe, marksten afhentning og marksten online. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de præsenterede tilbud, og at bare et enkelt af disse faldt i din smag.

  Marksten hentes ved velkendte byggebutikker, for eksempel Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

  Her ses de byer der oftest bestilles marksten til…

  Syddanmark: Grindsted, Kolding, Børkop, Middelfart, Nordborg, Sønderborg, Bramming, Varde, Svendborg, Billund, Ringe, Tønder, Aabenraa, Vojens, Odense, Nyborg, Kerteminde, Assens, Rødekro, Fredericia, Ribe, Otterup, Munkebo, Esbjerg, Haderslev, Vejen, Faaborg

  Nordjylland: Nykøbing Mors, Nørresundby, Hjørring, Svenstrup, Støvring, Sæby, Nibe, Aabybro, Hadsund, Hirtshals, Frederikshavn, Hobro, Aars, Aalborg, Thisted, Brønderslev, Skagen

  Midtjylland: Ikast, Egå, Struer, Mårslet, Skanderborg, Hornslet, Løgten, Galten, Hasselager, Risskov, Hadsten, Skødstrup, Viborg, Højbjerg, Ry, Malling, Hinnerup, Beder, Kjellerup, Hørning, Hammel, Skjern, Silkeborg, Aarhus, Brabrand, Herning, Skive, Tilst, Grenaa, Vejle, Holstebro, Bjerringbro, Lemvig, Brande, Løsning, Lystrup, Ringkøbing, Ebeltoft, Odder, Åbyhøj, Hedensted, Randers, Horsens

  Hovedstaden: Dyssegård, Dragør, Hedehusene, Søborg, Fredensborg, Valby, Nærum, Frederiksberg, Roskilde, Lillerød, Espergærde, Virum, Glostrup, Slangerup, Rønne, Humlebæk, Kokkedal, Helsingør, Farum, Rudersdal, Værløse, Birkerød, Brønshøj, Ballerup, Gilleleje, Hundested, Helsinge, Snekkersten, Måløv, Lyngby, Charlottenlund, København, Frederiksværk, Tårnby, Brøndby, Gentofte, Stenløse, Vanløse, Hellebæk, Ishøj, Allerød, Ølstykke, Hillerød, Vallensbæk, Hellerup, Herlev, Frederikssund, Rødovre, Holte, Smørumnedre, Albertslund, Nivå, Høje Taastrup, Taastrup, Hvidovre, Hørsholm, Gladsaxe

  Sjælland: Maribo, Vordingborg, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster, Jyllinge, Solrød Strand, Tune, Slagelse, Ringsted, Korsør, Fensmark, Skælskør, Haslev, Kalundborg, Holbæk, Sorø, Greve, Nakskov, Køge, Næstved, Herfølge

  9 tips til internetshopping
  1Trustpilot præsterer helt sikre chancer for at efterforske mange forhenværende forbrugeres iagttagelser og derved går vi ind for, at du tjekker webbutikkens vurderinger før du shopper billige marksten online. Facebook byder på derudover i højeste grad gavnlige metoder til at få kendskab til online butikkens kundetilfredshed.
  2Inden nogen shopper billige marksten i en e-forhandler burde de når alt kommer til alt sætte sig ind i e-shoppens forretningsaftale, det er dog normalt ikke særlig interessant. Dertil går vi ind for at du er klar over de mest betydningsfulde regler der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige marksten online, som fx den returret hjemmesiden benytter.
  3Fragttiden kan vise sig at være temmelig vigtig når du mangler din ordre med det samme, så herved er det fuldt ud på sin plads at du tjekker tidshorisonten for levering ved marksten. En del butikker på nettet annoncerer billig 1 hverdags levering på mange varer, men glem ikke at det afhænger af at bestillingen anbringes forinden et konkret tidspunkt.
  4Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, siden det skulle være en påvisning af at webshoppen opfylder dansk lovgivning, og at online forretningen hyppigt gennemses af specialister som har ekspertise inden for reglementet på området. Forinden folk bestiller billige marksten på en webshop behøver man sådan set gennemse forhandlerens betingelser.
  5Temmelig mange netbutikker i Danmark udlover i vore dage et stort udvalg af billige muligheder for levering til marksten. Den mest populære er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente din nyindkøbte vare når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig rigtig bekvem, og desuden derudover den prisbilligste mulighed for fragt.
  6Det er efterhånden i høj grad ligetil for alle at sammenholde priser online på billige marksten hos forskellige shops på nettet, og derved præsterer langt de fleste e-shops portofri levering. Det kan dog imidlertid vise sig gavnligt at granske nogle firmaer på nettet efter udsalg og tilbud før du shopper, sådan at man er velinformeret til at få den skarpeste pris.
  7Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en forordning, hvilket assisterer os imod uærlige internet virksomheder. Som et alternativ kan du anvende en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at betale beløbet i flere bidder.
  8En hel del e-firmaer yder levering uden omkostninger på marksten, men tit er det så præmissen at du aftager for en bestemt sum. Derudover burde du foretrække den mest billige løsning til levering, som typisk er at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted. Fragtmetoden er godt nok omvendt super gnidningsløs. Den prisbilligste leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
  9Den billigste slags levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket dog beroer på at du lever i nærheden af internet webshoppens arbejdslager. Den fragtform kan være usædvanlig betydningsfuld ifald vi har brug for marksten inden for få dage. Alternativt så sikrer nogle få online forretninger fragt uden gebyr, men for det meste er det forbeholdt når der shoppes for en præcis sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk