Bygteam.dk

Masonitplader pristjek

Er du på udkig efter masonitplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HomeShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.208 kr. Det er 55 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 masonitplader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.208 kr.4x590x790 mmKøb
2.317 kr.3x610x1220 mmKøb
2.524 kr.3x610x1220 mmKøb
2.755 kr.3x610x1220 mmKøb
2.848 kr.3x610x1220 mmKøb
3.000 kr.3x610x1220 mmKøb
4.180 kr.3x610x1220 mmKøb
4.891 kr.3x610x1220 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige masonitplader hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på de bedste tilbud, imens andre giver kompetent sparring. Du bør tænke igennem hvad du foretrækker.
For mange er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Derfor bør du købe fra en online byggeshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring masonitplader.
Flere byggemarkeder fremviser et stort produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge fra, foruden blot masonitplader.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt i de udbredte byggemarkeder.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggemarkeder findes i store dele af landet, og derfor har flertallet tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne selv. Som følge af det er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, samt endda få fat i varerne lige nu.
De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra flere producenter, og dermed kan du handle fra et stort sortiment af masonitplader online.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Majoriteten af niche webshops er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber masonitplader online hos dem.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Herved kan du opleve en høj grad af nyttig rådgivning fra personale med ekspertviden i netop masonitplader.
De største byggemarkeder i Danmark
masonitplader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu over 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

masonitplader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

masonitplader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

masonitplader silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er oplagt at få assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed ved krævende arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil vil det være hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
2Der viser sig stort set altid overraskende problemstillinger når det handler om omfangsrige opgaver, og følgelig vil det være væsentligt at man afsætter en del plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan være selvsikker på at nå i mål.
3Man kan spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet hvis byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
4Du bør vurdere om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør investere i hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Hvis du anskaffer hjælp fra en ekspert kunne det være fordelagtigt at modtage tilbud fra flere selskaber.
5Du bør for alt i verden ikke mangle udstyr. I mange tilfælde vil det være en fordel at du har værktøjet klar idet du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden godt at medregne udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
6Forud for at du påbegynder arbejdet må det være vanvittigt værdifuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
7Planlægning bliver metoden til succes med byggeriet. Du er nødt til at have en strømlinet handlingsplan, som viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, med en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter arbejdsplanen.
8Ved opgaver udendørs har vejret en stor rolle. Således kan du hyppigt tjekke udsigten ift. vejret i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det ud af det blå begynder at vælte ned nøjagtig som du arbejder hårdt på det komplicerede projekt.
9Du bør ikke se bort fra dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedssko som sikring overfor potentielle risici. Det er essentielt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke sikrer dig professionel assistance.
10Der ligger et stort udvalg af artikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er kilde til rigelig anvendelig oplysning, ikke mindst forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
11Måske det viser sig at have noget at sige at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible i god tid før du iværksætter arbejdet. Du kunne med fordel forfatte en enkel liste som indeholder alt der skal bruges, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du er tryg ved at du har husket det hele.
12Typisk vil det være vigtigt at have lavet et budget for renoveringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være forstandigt at dokumentere hver enkelt omkostning, og bagefter undersøge den billigste pris på dem én og én.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En masse internet butikker giver til alt held en hel del forskellige billige leveringsmodeller til masonitplader. Det mest almindelige er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente pakken når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo ultra ukompliceret, og oftest endda den prisbilligste leveringsmanér.

Du burde tillige prøve at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Fragtløsningen er uheldigvis en kende mere omkostningsfuld, men på den anden side super smart for masonitplader online. Den mindst kostelige løsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som dog beroer på at du befinder dig tæt på online forhandlerens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på masonitplader er naturligvis særligt afgørende såfremt man har brug for din ordre inden for kort tid, så i det øjemed er det temmelig vigtigt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt ved masonitplader. En lang række forhandlere på nettet – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 dags fragt på en hel del varenumre online, som trods alt stiller krav om at bestillingen laves forud for et fastsat tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få dit nye produkt ekspederet forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Flere online shops yder levering uden omkostninger på masonitplader online, men ofte kun når man indkøber for en bestemt pris. Desuden må man udvælge den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

De fleste byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor du køber billig masonitplader online og afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne giver blandt andet afhentning af masonitplader i disse områder:

Brøndby, Slagelse, Skanderborg, Silkeborg, Ballerup, Frederiksværk, Kalundborg, Svendborg, Skive, Hedensted, Valby, Nyborg, Middelfart, Værløse, Brønderslev, Herlev, Rødovre, Hvidovre, Hørsholm, Rønne, Kolding, Nørresundby, Haderslev, Nykøbing Falster, Ikast, Varde, Frederikssund, Herning, Gentofte, Hedehusene, Vallensbæk, Albertslund, Hillerød, Frederikshavn, Korsør, Aabenraa, Brabrand, Nakskov, Charlottenlund, Rudersdal, Thisted, Hjørring, Taastrup, Næstved, Haslev, København, Ringsted, Lyngby, Brønshøj, Aalborg, Holstebro, Søborg, Jyllinge, Nærum, Virum, Odder, Horsens, Dragør, Greve, Tilst, Aarhus, Risskov, Lystrup, Farum, Hobro, Roskilde, Kokkedal, Grenaa, Højbjerg, Ishøj, Lillerød, Odense, Fredericia, Vejle, Vordingborg, Stenløse, Køge, Allerød, Tårnby, Vanløse, Frederiksberg, Helsingør, Esbjerg, Sønderborg, Birkerød, Holbæk, Randers, Viborg, Glostrup, Gladsaxe, Struer, Åbyhøj, Ølstykke, og Solrød Strand, .

Click-and-collect for masonitplader er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Ses der på tendenserne er det klart, at netshoppere tit søger bl.a. masonitplader tilbud og masonitplader priser. Derudover ser vi tit folk efterspørge blandt andet køb masonitplader, billig masonitplader og masonitplader online, plus de kendte byggekæder som Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Tilbud på masonitplader

Det er jo efterhånden i høj grad enkelt for os alle at analysere priser på billige masonitplader online hos diverse internet handler, og for det har mange online firmaer været tvunget til at reducere salgspriserne på masonitplader helt i bund, og derudover yde fragt uden betaling.

Derfor kan det til hver en tid blive nyttigt at tjekke flere e-shops efter tilbud og rabatter på masonitplader online inden du bestiller, således at man er tryg ved at indhente den mest attraktive pris. Se ikke bare på de store byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Du må alligevel være opmærksom på, at ifald en internet webshop frembyder billige masonitplader online til salg for en pris der anses for enormt lav, så er det for det meste være et kendetegn på en snydagtig shop. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfattet af en regel, der støtter dig som kunde overfor falske butikker på nettet.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at betale beløbet til masonitplader over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Ses der på data bliver det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. billig masonitplader og masonitplader priser. Foruden dette oplever vi jævnligt folk lede efter for eksempel køb masonitplader, masonitplader online samt masonitplader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg masonitplader er 2208 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot byder på sådan set gunstige muligheder for at eftersøge en række eksisterende køberes ratings og af den grund tilråder vi, at du besigtiger online firmaets vurderinger forud for at du køber billige masonitplader online.

Facebook yder på samme måde en række fine muligheder for at få kendskab til internet forhandlerens popularitet. Her er der en række e-shops hvor du kan skrive en omtale af deres købsoplevelse, som ydermere burde benyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige masonitplader online i en e-butik behøver man for at være sikker sætte sig ind i e-shoppens handelsaftale, men det er ofte et tidskrævende arbejde, særligt ved de kendte byggekæder som Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

Et alternativ kunne måske være at tjekke om online shoppen er støttet af e-mærket, fordi det burde være en indikator for at online butikken følger de officielle danske regler, tillige med at webbutikken løbende besøges af fagmænd der har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du chance for at blive hjulpet, såfremt du forvoldes problemer i forbindelse med din bestilling af masonitplader. Desuden foreslår vi at kunden er hensynstagende til de fundamentale bestemmelser der har betydning for købet af masonitplader online, fx den returret online butikken benytter.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man altid bevarer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan bevidne bestillingen af masonitplader, uafhængig af om man bestiller fra Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4 eller Stark.

Inge K gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Bente Rasmussen gav 4 stjerner

Intet at klage over

Inge gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Morten J gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Det er i dag temmelig overkommeligt for alle at finde frem til de bedste priser online på billige masonitplader på diverse online varehuse, og følgelig lover langt de fleste internet butikker fragt uden beregning. Men det kan stadigvæk vise sig fordelagtigt at kigge forbi et par forskellige online outlets efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris.
2Vi slår generelt et slag for at se nærmere på hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det typisk er en tilkendegivelse af at internet forretningen efterlever den officielle danske lovgivning, udover at virksomheden en gang i mellem tilses af fagfolk som behersker de gældende love. Før nogen bestiller billige masonitplader på en netshop bør de på en vis måde læse webbutikkens regler.
3Trustpilot præsterer en lang række belejlige muligheder for at bese diverse andre brugeres anmeldelser og derfor kan det være til hjælp, at du iagttager online shoppens vurderinger forud for at du shopper billige masonitplader online. Facebook byder på for øvrigt super gode chancer for at få kendskab til e-forretningens troværdighed.
4Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, som bistår kunden imod uoprigtige internet virksomheder. Som alternativ kan du bruge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil afdrage prisen over en periode.
5De fleste internet virksomheder giver i dag en lang række forskellige billige leveringsudgaver til masonitplader. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når der er mulighed for det. Muligheden er nemlig særligt praktisk, og tit endda den mindst kostelige fragtløsning.
6Visse online varehuse lover levering uden gebyr på masonitplader, men for det meste er det kun gældende hvis du køber for en konkret pris. Derudover kan man tage den billigste fragtløsning, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted. Fragttypen viser sig undertiden omvendt temmelig smertefri. Den prisbilligste løsning til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
7Før folk shopper billige masonitplader hos en webbutik kunne man principielt gennemløbe webbutikkens handelsaftale, men det er mange gange ikke videre spændende. For øvrigt anbefales det at køberen er oppe på mærkerne omkring de væsentligste bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige masonitplader online, som eksempelvis den byttepolitik online butikken tilsikrer.
8Antal dages levering kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende når man har brug for ordren om kort tid, og med det formål er det relativt essentielt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for masonitplader. Temmelig mange e-forhandlere tilbyder billig levering på næste hverdag på en række varer, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at handlen laves inden et aftalt tidspunkt.
9Den mest letkøbte slags levering er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket dog står og falder med at du bor med kort afstand til internet webshoppens arbejdslager. Den fragtmetode er naturligvis ultra vigtig såfremt du absolut skal bruge masonitplader fluks. Alternativt så præsterer en hel del forhandlere på nettet fragt uden omkostninger, men typisk forudsætter det at du shopper for et fastsat beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk