Bygteam.dk

Muldjord pristjek

Er du på udkig efter muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til forspiring til græsplæne

Mængder: 3000 liter 1 m3 2000 liter 500 liter 200 liter 50 liter 1000 liter 400 liter 80 liter 300 liter

Levering: i sække i poser hent selv løst leveret trailer vognlæs afhentning i bigbag i løs vægt

Brands: GreenBio Pindstrup Champost Danmuld Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring muldjord.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige muldjord fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder billige priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad du foretrækker.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder ved din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man læse webshoppens regler.
Flere byggekæder har et stort udvalg af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare muldjord.
Hvis du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger varer fra talrige nichebutikker, og af den grund kan du købe fra et bredt sortiment af muldjord online.
De velkendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og dermed har de fleste tilbuddet om at købe online og hente produkterne selv. Dermed har du valget om at spare leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, som kan give øget sikkerhed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få billigere priser.
Diverse specialiserede webshops er iværksætterfirmaer, som oftest er danske, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at købe muldjord online fra deres webshop.
Alverdens nichefokuserede netbutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved er det forventeligt at du får mere anvendelig service fra ansatte som er specialister i netop muldjord.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

muldjord jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

muldjord harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

muldjord silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

muldjord bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal ikke stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig fordelagtigt at du har det disponibelt idet du starter arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
2Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man når projektet bidrager positivt til miljøet. Bidraget beroer altså på at ombygningen har betydning for naturen.
3Du bør tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere skal investere i hjælp fra en fagperson til områder af arbejdet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagperson kan det være fornuftigt at tage imod uforpligtende tilbud fra en håndfuld firmaer.
4Der findes endeløse artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube giver vældig meget udbytterig oplysning, i særlig grad når du kigger i hele verden.
5Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på den økonomiske del. Det må være en god idé at kortlægge samtlige udgiftsposter, og herefter notere ens udgift ved dem en ad gangen.
6Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj herunder hjelm og sko der beskytter dig med henblik på potentielle skader. Det er essentielt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke har assistance fra en fagmand.
7Det kan blive af stor betydning at du har de nødvendige materialer til rådighed på forhånd inden du igangsætter byggeprocessen. Du kan med fordel sammensætte en simpel liste hvorpå der noteres alle de ting der er nødvendige, og så gennemgå hvert enkelt punkt, således at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
8Der kommer næsten altid overraskende vanskeligheder når det kommer til større projekter, og af den grund vurderes det af stor betydning at man afsætter en del plads i planen, med formålet om at man er selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
9Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør udarbejde en struktureret handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være konkret når du sammensætter din plan.
10Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. På grund af dette skal du ofte tage et kig på vejrmeldingerne i dagene op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt går i gang med at vælte ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse projekt.
11Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, især i tilfælde af vigtige ombygninger. Nogle opgaver kræver flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
12I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet må det være meget meningsfuldt at have styr på, at byggeriet overholder loven. Alt efter din bopæl kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
De mest vellidte byggecentre
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut flot. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er kolossalt flot. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål med hensyn til muldjord

 • Hvor køber man muldjord?
 • Hvor finder man muldjord?
 • Hvad koster muldjord?
 • Hvad er muldjord?
 • Hvad vejer 1 m3 muldjord?
 • Hvor meget vejer muldjord?
 • Hvad består muldjord af?
 • Hvad er harpet muldjord?
 • Hvor kan man købe muldjord?
 • Hvorfor er muldjord bedre at dyrke korn i end sandjord?
 • Hvilken leveringsudgave er bedst?

  Adskillige internet firmaer tilbyder til alt held flere billige leveringsmodeller til muldjord. En af de populære er i vore dage levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente varerne når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo usædvanlig let, samt endda tillige den mest betalelige fragtløsning.

  Du bør også vælge at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtformen bliver ofte en lille smule dyrere, men til gengæld særdeles let gængelig ift. muldjord online. Den mest prisbevidste fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den mulighed afhænger af at du har bopæl nærved internet firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på muldjord kan i nogle tilfælde være særdeles essentiel ifald vi mangler dine nye produkter med det samme, og af den grund er det tydeligvis klogt at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt for muldjord. En hel del e-firmaer i Danmark – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter online, men husk at det nødvendiggør at bestillingen realiseres forud for et aftalt klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få varen ordnet forud for at pakkepersonalet har fri.

  Nogle få shops på nettet tilbyder gratis levering på muldjord online, men i reglen er det kun gældende hvis man bestiller for en præcis sum. Derudover skal man foretrække den mest prisbevidste leveringsudgave, som i de fleste tilfælde vil blive at få kørt pakken til en pakkeshop.

  En stor portion webshops frembyder klik-og-hent hvor du køber billig muldjord hjemmefra og afhenter i byggecenteret. For eksempel 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Davidsen. De giver fx click-and-collect på muldjord i følgende byer:

  Albertslund, Vejle, Solrød Strand, Odense, Søborg, Vordingborg, Sønderborg, Middelfart, Esbjerg, Hillerød, Struer, Værløse, Kolding, Horsens, Greve, Jyllinge, Nakskov, Tilst, Aarhus, Fredericia, Korsør, Lyngby, Skanderborg, Ishøj, Taastrup, Holstebro, Brøndby, Farum, Charlottenlund, Rødovre, Kokkedal, Glostrup, Ringsted, Hørsholm, Roskilde, København, Herlev, Varde, Lillerød, Dragør, Hedensted, Frederikshavn, Holbæk, Vallensbæk, Lystrup, Ikast, Ballerup, Aalborg, Thisted, Kalundborg, Virum, Hedehusene, Slagelse, Silkeborg, Allerød, Rønne, Gladsaxe, Højbjerg, Hvidovre, Nykøbing Falster, Vanløse, Risskov, Odder, Haslev, Frederiksberg, Helsingør, Stenløse, Åbyhøj, Haderslev, Aabenraa, Brønderslev, Tårnby, Brabrand, Næstved, Grenaa, Hobro, Valby, Viborg, Herning, Nærum, Birkerød, Frederikssund, Hjørring, Gentofte, Brønshøj, Ølstykke, Randers, Skive, Svendborg, Nyborg, Rudersdal, Køge, Nørresundby, og Frederiksværk, .

  Click-and-collect af muldjord er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Falster).

  Når man ser på søgedata er det tydeligt, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel billig muldjord og muldjord priser. Foruden dette ser vi som regel folk søge for eksempel køb muldjord, muldjord online og muldjord tilbud, plus de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4 og Davidsen.

  Bedste tilbud på muldjord

  Det har vist sig at være virkelig bekvemt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige muldjord online på tværs af internet webshops, og så har en hel del internet shops set sig nødsaget til at mindske priserne på muldjord drastisk, og endda tilbyde levering uden betaling.

  Derfor kan det immervæk blive udbytterigt at sammenholde diverse internet virksomheder i Danmark efter tilbud på muldjord online før du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at skaffe sig den billigste pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

  Man skal bare være omhyggelig med, at i tilfælde af at en shop på nettet afhænder billige muldjord online på tilbud til en pris som virker usædvanlig overkommelig, er det tit være et karakteristika der viser en uærlig e-forhandler. Kortbestillinger er imidlertid omsluttet af en regel, hvilket assisterer køber imod bedrageriske netbutikker.

  Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage nytte af et afdragstilbud fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at betale betalingen af muldjord over tid. Dette fås som regel i nichebutikker, men ikke de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at mennesker jævnligt søger bl.a. muldjord online og muldjord priser. Vi ser desuden typisk folk lede efter for eksempel muldjord tilbud, billig muldjord og køb muldjord.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

  Det fungerer jo bare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til forspiring til græsplæne til haven

  Mængder: 3000 liter 50 liter 300 liter 1000 liter 500 liter 200 liter 1 m3 80 liter 2000 liter 400 liter

  Levering: trailer løst leveret i poser hent selv afhentning i bigbag vognlæs i løs vægt i sække

  Brands: Champost Danmuld Park GreenBio Pindstrup

  Analyser tidligere køberes bedømmelser

  Trustpilot resulterer i relativt fine løsninger til at eftersøge en stor portion andre konsumenters vurderinger og herved er det godt, at du gransker online webshoppens bedømmelser inden du bestiller billige muldjord online.

  Facebook tilbyder på samme måde en række stabile genveje til at få en idé om e-handlens troværdighed. Herinde ses en del online forhandlere som tilbyder kunderne at levere en evaluering af deres køb, hvilket ydermere kan tages i brug til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen bestiller billige muldjord online hos en butik bør man uden tvivl kigge på butikkens forretningsaftale, det er dog uden tvivl ikke super spændende, i særdeleshed hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

  En nemmere løsning kunne måske være at bemærke om e-handlen er støttet af e-mærket, som bør være et bevis på at netbutikken forstår de danske regler, tillige med at netshoppen lejlighedsvis ses til af eksperter der har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

  Derudover tilbydes du anledning til opbakning, når du skulle få vanskeligheder ved din shopping med muldjord. Herudover stiller vi forslag om at køberen er oppe på mærkerne omkring de vigtigste forhold der gælder for bestillingen af muldjord online, f.eks. hvilken ombytningspolitik internet forhandleren anvender.

  I den relation er det tilmed essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering, så man senere vil kunne dokumentere sit køb af muldjord, uanset om man har købt ved Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan eller Bygma.

  Jette Hansen gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Christian L gav 4 stjerner

  Hurtig levering

  Jesper Kristensen gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  Poul Mortensen gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Muldjord via internet firmaer

  Trustpilot frembringer ultra fornemme genveje til at se nøjere på en længere række nuværende kunders omtaler med bestilling af muldjord og derfor er det at foretrække, at du ser nærmere på e-forhandlerens kritik forud for at du bestiller muldjord online.

  Facebook frembyder tilsvarende regulære pålidelige metoder til at få indtryk af internet webshoppens troværdighed. Desuden ser vi en række internet forhandlere som giver folk mulighed for at skrive en vurdering af ordreforløbet, som tillige kan benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne ift. bestilling af muldjord.

  Forinden man køber muldjord via nettet

  Forinden folk shopper muldjord på en netbutik kunne man faktisk studere deres forretningsvilkår, det er dog normalt ikke særlig sjovt.

  Et nemmere alternativ kunne måske være at tjekke om internet forretningen er støttet af e-mærket, som skulle være en garanti for at internet forhandleren følger gældende dansk lovgivning, og at virksomheden løbende revurderes af fagmænd der kender bestemmelserne på området for salg af muldjord via internettet.

  Dette er en god mulighed for opbakning, når du oplever vanskeligheder i processen med din shopping. I øvrigt anbefaler vi at man er påpasselig med de primære vilkår der kan influere på bestillingen.

  Levering af muldjord

  En række webshops i Danmark tilbyder nu om stunder et bredt udvalg af leveringsformer. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at du selv henter muldjorden, men dette stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på online shoppens tilholdssted.

  Leveringshastigheden kan vise sig at være usædvanlig vigtig forudsat man skal bruge muldjorden med det samme, så med det formål er det relativt meningsfuldt at du kontrollerer den estimerede leveringstid for muldjord – som dog beroer på at bestillingen indsendes forud for et nøjagtigt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få varen ordnet før logistikpersonalet holder fyraften.

  Indtil flere netshops præsterer portofri fragt af muldjord, men oftest kræver det at man bestiller for et fastslået beløb.

  Varerne du ser på den her liste blev søgt frem af hjemmesidens robot. Robotten har nemlig kigget et utal af tilbud med det formål at finde de varer der minder mest om søgeordet muldjord, og som den af den grund forestiller sig vil vække din interesse.

  Udover søgeforespørgslen du gav Google har den samtidig indregnet formuleringer, som den ser at andre brugere normalt indtaster i sammenhæng med det, eksempelvis muldjord i bigbags og muldjord i poser foruden vendinger som muldjord i sække og muldjord pris.

  Den data bruger den som ekstra inspiration for at præsentere de mest relaterede tilbud. Det er også tydeligt at andre søgende søger efter eksempelvis muldjord i sække, muldjord afhentning og muldjord pris. Den her viden har robot-søgeren ligeledes brugt for, at finde vej igennem en stor mængde varer.

  I øvrigt kan det i data ses, at søgningerne muldjord i poser, muldjord pris og muldjord harpet er aldeles almindelige, og derfor er de også medregnet af robotten nøjagtig som søgefraserne muldjord i sække, muldjord online og muldjord til forspiring. Vores håb er naturligvis at du ikke blev skuffet over de listede tilbud, idet at ét eller flere af disse faldt i din smag.

  Muldjord bestilles via kendte netbutikker, eksempelvis XL-Byg.dk, 10-4.dk, Bauhaus.dk, Bygma.dk, Silvan.dk, DavidsenShop.dk, JemogFix.dk og Stark.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles muldjord til…

  Hovedstaden: Tårnby, Hillerød, Fredensborg, Brøndby, Glostrup, Stenløse, Smørumnedre, Albertslund, Valby, Hvidovre, Frederikssund, Gladsaxe, Taastrup, Rødovre, Høje Taastrup, Virum, Vanløse, Helsinge, Ølstykke, Ishøj, Slangerup, Dragør, Humlebæk, Roskilde, Frederiksværk, Nærum, Espergærde, Værløse, Ballerup, Kokkedal, Frederiksberg, Hundested, Søborg, Rønne, Nivå, Lyngby, Helsingør, Charlottenlund, Holte, Gentofte, Gilleleje, København, Hellerup, Lillerød, Rudersdal, Hørsholm, Birkerød, Måløv, Vallensbæk, Allerød, Dyssegård, Hedehusene, Hellebæk, Brønshøj, Farum, Herlev, Snekkersten

  Nordjylland: Hirtshals, Thisted, Nibe, Aalborg, Støvring, Sæby, Frederikshavn, Svenstrup, Brønderslev, Nørresundby, Aars, Nykøbing Mors, Aabybro, Hadsund, Skagen, Hobro, Hjørring

  Syddanmark: Odense, Billund, Esbjerg, Assens, Fredericia, Kolding, Otterup, Aabenraa, Nyborg, Haderslev, Munkebo, Faaborg, Grindsted, Tønder, Nordborg, Varde, Vejen, Ribe, Ringe, Rødekro, Kerteminde, Sønderborg, Svendborg, Vojens, Middelfart, Børkop, Bramming

  Midtjylland: Bjerringbro, Herning, Vejle, Løgten, Ry, Beder, Grenaa, Hammel, Brabrand, Kjellerup, Viborg, Hedensted, Galten, Hinnerup, Horsens, Lemvig, Odder, Silkeborg, Skive, Holstebro, Lystrup, Skanderborg, Hasselager, Malling, Skødstrup, Hørning, Hornslet, Ikast, Åbyhøj, Løsning, Hadsten, Tilst, Aarhus, Randers, Skjern, Mårslet, Egå, Ringkøbing, Struer, Brande, Højbjerg, Ebeltoft, Risskov

  Sjælland: Solrød Strand, Greve, Ringsted, Skælskør, Maribo, Haslev, Korsør, Nykøbing Falster, Jyllinge, Sorø, Næstved, Køge, Vordingborg, Tune, Kalundborg, Nakskov, Herfølge, Holbæk, Nykøbing Sjælland, Slagelse, Fensmark

  9 tips til online indkøb
  1Størstedelen af e-handler tilbyder nu et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til muldjord. Det mest almindelige er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer lige når det passer dig. Den er altså usædvanlig simpel, og typisk desuden den billigste løsning til levering.
  2Indtil flere online forhandlere yder gratis levering på muldjord, men typisk kun hvis du handler for en præcis sum. Alternativt må man overveje den mindst kostelige fragtform, som typisk er at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig undertiden på den anden side super problemfri. Den mest prisbevidste løsning er dog at du selv henter pakken.
  3Den mest letkøbte leveringsmanér er dog at du selv henter ordren, men det afhænger af at du opholder dig nærved e-forhandlerens adresse. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være ualmindeligt betydningsfuld hvis du behøver muldjord lige om lidt. Alternativt så frembyder visse e-firmaer billig levering, men i mange tilfælde kræver det at du bestiller for en konkret sum.
  4Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en orden, som bistår dig overfor fup webbutikker. Som en anden løsning burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at afdrage omkostningerne af flere omgange.
  5Trustpilot leverer absolut gode genveje til at beskue en række eksisterende kunders erfaringer og på grund af dette er det at foretrække, at du iagttager e-forretningens ratings inden du bestiller billige muldjord online. Facebook giver dig tillige en del ønskværdige muligheder for at få indblik i netshoppens pålidelighed.
  6Det har vist sig at være temmelig ukompliceret for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige muldjord på diverse forhandlere på nettet, og med det motiv frembyder flere internet butikker fragt uden omkostninger. Derfor kan det stadigvæk være lønnende at undersøge enkelte online webshops efter billige priser forud for at du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at antage den billigste pris.
  7Forud for at nogen køber billige muldjord hos en forretning på nettet kan man på en vis måde tyde netshoppens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke særlig interessant. Tilmed stiller vi forslag om at køberen er obs på de mest aktuelle vilkår der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige muldjord online, som fx hvilken ombytningsrettighed netbutikken garanterer.
  8Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, siden det almindeligvis er et tegn på at online forhandleren understøtter de danske retningslinjer, tillige med at e-handlen tit besigtiges af specialister der mestrer retningslinjerne. Forinden nogen handler billige muldjord hos en webshop bør de når alt kommer til alt have øje for shoppens handelsbetingelser.
  9Leveringstiden er jo særdeles relevant forudsat du skal bruge produktet omgående, så med det formål er det rimelig essentielt at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid for muldjord. De fleste e-forretninger garanterer billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre, men husk at det er betinget af at bestillingen placeres før et konkret klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk