Bygteam.dk

Multiplader pristjek

Er du på udkig efter multiplader? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 stk multiplader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.389 kr.10x40x60 cmKøb
3.995 kr.10x40x60 cmKøb
4.269 kr.10x40x60 cmKøb
4.495 kr.10x40x60 cmKøb
4.501 kr.10x40x60 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor bør du købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring omkring multiplader.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Derfor bør du læse netbutikkens betingelser.
Ifald du skal have produkterne med det samme eller blot vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne selv. Det er specielt en mulighed ved de store byggemarkeder.
Flere byggecentre udbyder et stort udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal vide om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden blot multiplader.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige multiplader fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder gode priser, hvorimod nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De store byggecentre udbyder produkter fra mange leverandører, hvorfor du så kan handle fra et bredt sortiment af multiplader online.
De velkendte byggecentre har butikker i hele landet, og derigennem har kunderne valget om at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, samt samtidig få varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få gode tilbud.
Størsteparten af specialiserede netshops ved ekstremt meget om deres varer, da de kun sælger disse produkter. Ergo bør du få en høj grad af god service fra nogle der er eksperter i netop multiplader.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du handler multiplader online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

multiplader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

multiplader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag ca. 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag mere end 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

multiplader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

multiplader bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du skal under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig afgørende at du har udstyret tilgængeligt akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover afgørende at tage højde for de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
2Godt forarbejde er vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du bør sammensætte en struktureret køreplan, som beskriver hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, med en tilhørende numerisk orden. Vær skarp idet du udarbejder handlingsplanen.
3I visse tilfælde kan man indhente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte betinger at projektet influerer positivt på planeten.
4Inden du går i gang med byggeriet må det være ubeskriveligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Det er essentielt at have lavet et regnskab for ombygningen, så man giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være en god idé at nedfærdige hver enkelt omkostning, og efterfølgende indsamle ens udgift ved dem én og én.
6Det vil vise sig væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du påbegynder arbejdet. Du kan forfatte en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå alle de ting du skal bruge, og efterfølgende tjekke materialerne, med øje for at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
7Der findes rigelige mængder af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med overvældende meget anvendelig viden, i særlig grad hvis du kigger i hele verden.
8Der viser sig typisk overraskende udfordringer når det gælder større byggeprojekter, og herved viser det sig betydningsfuldt at man afsætter passende tid i kalenderen, så man kan være overbevist om at kunne få det færdiggjort.
9Du skal for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko der skåner dig imod potentielle risici. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en fagperson.
10Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. På grund af dette skal du jævnligt se udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeprocessen, så du undgår at det med et brag starter med at piske ned absolut lige når du er ved at færdiggøre det krævende byggeprojekt.
11Det bør overvejes at få assistance til arbejdet, specielt ift. krævende byggeprocesser. Omfangsrige byggerier stiller krav om flere mennesker. Samtidig er det bedre og mere interessant at være flere om det.
12Husk at reflektere over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt burde fremskaffe assistance fra en fagmand til dele af byggeriet. Forudsat at du benytter assistance fra en fagperson er det normalt at tage imod tilbud fra en håndfuld entreprenører.
De højest ratede byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget overlegent. Vurderingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål angående multiplader

 • Hvor mange multiplader pr m2?
 • Multiplader hvordan?
 • Hvad er multiplader?
 • Hvor mange multiplader er der på en palle?
 • Hvilken fragtmetode er smartest?

  En del forretninger på nettet giver på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige muligheder for levering til multiplader. En af de populære er p.t. udleveringssteder, hvor du så nemt kan hente bestillingen præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er altså ultra smart, samt oftest desuden den mest billige leveringstype.

  Du bør lige så vel forsøge at få pakken sendt til din bolig eller til din arbejdsplads. Fragttypen er mange gange en tak mere bekostelig, men desuden virkelig overkommelig ved køb af multiplader online. Den mest letkøbte mulighed for levering er uden tvivl at hente varerne selv, men dette stiller krav om at du befinder dig nær e-forhandlerens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på multiplader er særdeles vital hvis man skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og i det øjemed er det altså på sin plads at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på multiplader. En hel del byggecentre – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – garanterer billig 1 dags levering på de fleste produkter online, men vær obs på at det er betinget af at transaktionen realiseres forud for et aftalt klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få ordren fikset forud for at logistikpersonalet har fri.

  Nogle få internet handler frembyder gratis levering på multiplader online, men i mange tilfælde kræver det at du shopper for en præcis sum. Alternativt skulle man overveje den billigste fragtmetode, hvilket ofte er at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop.

  Flere netshops giver afhentning hvor du køber billig multiplader online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma og Harald Nyborg. Byggecentrene yder bl.a. klik-og-hent på multiplader i følgende byer:

  Aarhus, Rudersdal, Dragør, Skanderborg, Ringsted, Farum, Frederiksværk, Herlev, Svendborg, Brønderslev, Hedensted, Nærum, Valby, Allerød, Odense, København, Ikast, Hedehusene, Hvidovre, Varde, Sønderborg, Birkerød, Næstved, Vordingborg, Frederikshavn, Køge, Tilst, Gentofte, Solrød Strand, Middelfart, Nykøbing Falster, Hørsholm, Værløse, Horsens, Silkeborg, Lystrup, Fredericia, Roskilde, Hillerød, Vejle, Rødovre, Thisted, Haslev, Søborg, Viborg, Esbjerg, Skive, Frederikssund, Holbæk, Randers, Odder, Slagelse, Nakskov, Ølstykke, Vallensbæk, Herning, Brabrand, Greve, Holstebro, Ishøj, Kokkedal, Kolding, Frederiksberg, Aabenraa, Hobro, Kalundborg, Virum, Stenløse, Brøndby, Lyngby, Aalborg, Charlottenlund, Helsingør, Højbjerg, Grenaa, Taastrup, Glostrup, Korsør, Jyllinge, Nyborg, Nørresundby, Albertslund, Hjørring, Brønshøj, Lillerød, Tårnby, Ballerup, Gladsaxe, Risskov, Rønne, Struer, Åbyhøj, Haderslev, og Vanløse, .

  Klik-og-hent ift. multiplader er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Falster, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

  Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at internet shoppere typisk efterspørger blandt andet multiplader priser og køb multiplader. Man ser desuden ofte netshoppere søge efter fx billig multiplader, multiplader online samt multiplader tilbud, plus de gængse byggecentre som Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

  Rabat på multiplader

  Det er i dag usædvanlig bekvemt for enhver at finde de bedste priser på billige multiplader online i blandt diverse online outlets, og for det har en hel del internet foretagender ikke kunne lade være med at nedskære prisen på multiplader kolossalt, og derudover sikre fragt uden gebyr.

  Dog kan det imidlertid være gunstigt at sammenligne enkelte e-shops efter tilbud og udsalg på multiplader online før du færdiggør din shopping, således at man er på den sikre side med at opnå den billigste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Bygma.

  Man må imidlertid være omhyggelig med, at ifald en online webshop annoncerer billige multiplader online til salg for en tilbudspris der anses for enormt god, så kunne det mange gange være et faresignal om en uærlig online webshop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af et lovbud, som beskytter kunden overfor uoprigtige online virksomheder.

  Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at dække omkostningerne til multiplader af flere omgange. Det tilbydes ofte i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

  Når der ses på data er det tydeligt, at folk som regel leder efter blandt andet multiplader tilbud og multiplader priser. Derudover ser vi som regel netshoppere lede efter fx billig multiplader, multiplader online og køb multiplader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg multiplader er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Udforsk tidligere brugeres meninger

  Trustpilot tilbyder dig forholdsvis gavnlige muligheder for at kigge nærmere på en stor portion nuværende brugeres iagttagelser og af den grund anbefaler vi, at du tolker webshoppens ratings forinden du handler billige multiplader online.

  Facebook giver dig lige så vel uden sammenligning anstændige løsninger til at få indsigt i internet butikkens kundetilfredshed. Foruden det ser vi nogle netbutikker hvor folk kan formulere en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde burde udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

  Forud for at folk køber billige multiplader online hos en shop kan de i princippet gennemlæse e-shoppens handelsvilkår, det er dog naturligvis ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

  En nem løsning kunne være at kontrollere om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, som kan være en angivelse af at e-forhandleren tilslutter sig de officielle regler, udover at e-butikken tit overværes af eksperter der har indsigt i vilkårene på området.

  Desuden tilbydes du mulighed for at blive assisteret, hvis du møder problemer i forbindelse med din ordre på multiplader. Tillige er det klogt at man er vaks omkring de mest aktuelle reglementer der influerer på bestillingen af multiplader online, som eksempelvis den ombytningspolitik webbutikken bruger.

  I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man permanent bibeholder sin faktura, så man når som helst kan påvise bestillingen af multiplader, uafhængig af om man har bestilt ved Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen eller 10-4.

  Thomas O gav 5 stjerner

  god service

  Hans Christiansen gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  Anne N gav 5 stjerner

  Udmærket

  Else A gav 5 stjerner

  SUPER

  9 tips til internetshopping
  1Det er efterhånden ret uproblematisk for almindelige dødelige at undersøge tilbud online på billige multiplader på tværs af outlets på nettet, og så garanterer flertallet af e-firmaer levering uden betaling. Derfor kan det stadigvæk vise sig gavnligt at efterse nogle online webshops efter tilbud og rabat forud for at du køber, så man er skråsikker på at modtage den laveste pris.
  2Den mindst kostelige leveringstype er unægtelig at du selv henter pakken, som desværre stiller krav om at du bor med kort afstand til internet shoppens arbejdslager. Den leveringsform er jo ualmindeligt vital om vi står og skal bruge multiplader om kort tid. Alternativt så præsterer nogle internet outlets fragtfri levering, men tit kun når du handler for et konkret beløb.
  3Trustpilot tilbyder dig temmelig fantastiske genveje til at se nøjere på flere forhenværende kunders tanker og derfor er det fornuftigt, at du efterforsker e-butikkens vurderinger forud for at du shopper billige multiplader online. Facebook fremskaffer desuden regulære pålidelige chancer for at få indsigt i internet butikkens popularitet.
  4Vi slår generelt et slag for at kigge om online virksomheden er medlem af e-mærket, som kan være en erklæring om at online forretningen opererer i overensstemmelse med de danske love, foruden at e-firmaet af og til kontrolleres af eksperter der kender reglerne på området. Forud for at folk shopper billige multiplader på en butik på nettet kan man sådan set tyde netshoppens betingelser.
  5Visse netshops sikrer gratis fragt på multiplader, men oftest forudsætter det at der aftages for en bestemt pris. Desuden bør man vælge den mest letkøbte leveringsmulighed, som oftest vil være at få kørt varerne til et afhentningssted. Denne bliver gerne omvendt ret så praktisk. Den billigste leveringsmulighed er unægtelig at du selv henter varerne.
  6Temmelig mange internet outlets udlover nu diverse forskellige billige fragttyper til multiplader. En af de mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Løsningen er nemlig ultra bekvem, samt typisk endvidere den billigste fragtmulighed.
  7Forinden folk køber billige multiplader på en online shop bør man reelt bese dens vilkår, det er dog typisk et omfattende arbejde. Ligeledes rekommanderer vi at du er på vagt for de væsentligste bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige multiplader online, f.eks. den bytteret e-forretningen kører med.
  8Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særligt relevant forudsat du behøver dine nye produkter om få sekunder, og med det formål er det øjensynligt vigtigt at man gransker den anslåede leveringstid ved multiplader. De fleste online shops giver billig levering på næste hverdag på mange varenumre, men som imidlertid kræver at bestillingen gennemføres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
  9Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er dækket ind under en orden, hvilket garanterer dig overfor uoprigtige online firmaer. Som alternativ kan du benytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at dække prisen over et længere tidsrum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk