Bygteam.dk

Muregrus pristjek

Er du på udkig efter muregrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1 m3 25 kg 20 kg 15 kg 1000 kg 800 kg 1 ton 25 kg 500 kg

Levering: trailer løst leveret i poser i sække vognlæs i bigbag afhentning i løs vægt hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af varer, imens øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden bare muregrus.
Der er ikke lighed i prisen på billige muregrus fra webshop til webshop. En del fokuserer på gode priser, hvorimod andre fokuserer på kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring muregrus.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge webshoppens regningslinjer.
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot vil spare fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er særligt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Det er naturligvis meget relevant at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed når du shopper online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og af den grund har folk mulighed for at handle online og hente produkterne personligt. På grund af det kan du overveje at blive fri for fragtgebyret, og sågar få produkterne hurtigere.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra alle mulige producenter, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af muregrus online.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, der oftest er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du handler muregrus online på deres hjemmeside.
Alverdens nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Af den grund er det forventeligt at du får ekstremt indsigtsfuld rådgivning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis muregrus.
En masse nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark
muregrus silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

muregrus bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

muregrus jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

muregrus harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Længe før du opstarter arbejdet kan det blive ganske centralt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
2Der kommer typisk uventede udfordringer ved store projekter, og altså kan det vise sig meningsfuldt at man har afsat god nok plads i tidsplanen, som gør at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
3Nogle gange kan man spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor ombygningen er klimavenligt. Det forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
4Det kan vise sig væsentligt at have de påkrævede byggematerialer indkøbt i god tid før du går i gang med byggeprocessen. Du har fordel af at udarbejde en enkel liste hvor der bør fremgå hver eneste ting du får brug for, og efterfølgende eftergå listen, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket alt.
5Der kan findes mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube faciliterer utrolig meget gavnlig viden, især når du skriver søgeordene på engelsk.
6Typisk vil det vise sig vigtigt at udarbejde et budget for optimeringen, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive en fordel at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man kunne tjekke omkostningen ved dem én efter én.
7Godt forarbejde er metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at have en velovervejet agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder strategien.
8Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om store byggerier. Store byggerier stiller krav om flere mennesker. Ydermere viser det sig bedre og sjovere at udføre arbejdet med andre.
9Du bør aldrig nogensinde forsømme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som fx arbejdshjelm der sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
10For udendørs projekter kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Af den grund kan du jævnligt tage notits af vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne når du lige vil påbegynde dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Man vil nødig gå ned på udstyr. Tit vil det være klogt at have det klar idet du iværksætter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at medtage disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
12Du burde måske overveje om byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde investere i assistance fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Såfremt du henter hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage tilbud fra flere selskaber.
De mest folkekære byggekæder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er temmelig imponerende. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål rundt om muregrus

 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvad koster muregrus?
 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvilken mulighed for fragt er smartest?

  En række online forhandlere tilbyder på nuværende tidspunkt flere billige fragtmuligheder til muregrus. En af de mest almindelige er for øjeblikket afhentningssteder, hvor du selv henter pakken når du har tid. Fragtmuligheden er nemlig temmelig enkel, og i mange tilfælde også den billigste leveringsversion.

  Du bør alternativt planlægge at få produkterne sendt hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen er som oftest en anelse mere pebret, men tillige vældig nem ved køb af muregrus online. Den billigste slags levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket beroer på at du er i nærheden af online shoppens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på muregrus kan vise sig at være super udslagsgivende om vi har behov for din ordre inden for kort tid, så herved er det uden tvivl på sin plads at man studerer leveringstiden på muregrus. De fleste internet webshops – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, hvilket dog er betinget af at handlen gemmenføres inden et besluttet tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få varen hen til fragtfirmaet inden logistikpersonalet tager hjem.

  Enkelte internet shops præsterer levering uden betaling på muregrus online, men ofte gælder det kun hvis man aftager for en fastsat pris. Ellers burde du gribe den billigste fragtmetode, der tit er at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop.

  Store webshops foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig muregrus hjemmefra og afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan og Davidsen. De giver eksempelvis afhentning af muregrus i følgende områder:

  Jyllinge, Brabrand, Søborg, Vordingborg, Herning, Aabenraa, Fredericia, Rødovre, Aalborg, Stenløse, Ishøj, Nakskov, Skive, Frederikshavn, Horsens, Solrød Strand, Silkeborg, Herlev, Allerød, Greve, Ballerup, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Slagelse, Helsingør, Risskov, Dragør, Sønderborg, Ikast, Farum, Skanderborg, Frederiksværk, Vejle, Lyngby, Holbæk, Grenaa, Glostrup, Tilst, Næstved, Nyborg, Struer, Nørresundby, Aarhus, Værløse, Haderslev, Hedehusene, Taastrup, Gladsaxe, Vallensbæk, Brønshøj, Hedensted, Vanløse, Frederikssund, Varde, Valby, Korsør, Lystrup, Holstebro, Esbjerg, Hillerød, Lillerød, Kokkedal, Odense, Ringsted, Birkerød, København, Odder, Roskilde, Virum, Brønderslev, Thisted, Åbyhøj, Ølstykke, Højbjerg, Albertslund, Middelfart, Kolding, Hobro, Køge, Gentofte, Rudersdal, Haslev, Randers, Svendborg, Nærum, Brøndby, Hjørring, Hørsholm, Viborg, Hvidovre, Kalundborg, Tårnby, Rønne, og Charlottenlund, .

  Click-and-collect for muregrus er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm).

  Ved kig i søgedata er det klart, at netshoppere typisk efterspørger eksempelvis muregrus online og billig muregrus. Derudover ser vi tit folk søge efter for eksempel muregrus priser, muregrus tilbud samt køb muregrus, plus de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan og Stark.

  Tilbud på muregrus

  Det er i dag meget uproblematisk for almindelige mennesker at finde information om priser på billige muregrus online i blandt diverse forretninger på nettet, og derved har utallige e-butikker ikke kunne lade være med at sænke udsalgspriserne på muregrus enormt, og ovenikøbet yde fri fragt.

  Dog kan det stadigvæk være gunstigt at granske nogle forskellige internet foretagender efter billige priser på muregrus online forinden du køber, så man er sikret at indhente den laveste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

  Man må blot være omhyggelig med, at såfremt en online forretning udbyder billige muregrus online til salg for en pris som anses for urealistisk billig, så bør det mange gange være en indikator for en fup online butik. Bestillinger med kort er imidlertid dækket ind under en ordning, hvilket skærmer folk overfor uærlige internet foretagender.

  Vi anbefaler bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du vælge en løsning som f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at afbetale beløbet til muregrus over tid. Det fås typisk hos nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

  Ses der på tallene bliver det klart, at netshoppere mange gange leder efter blandt andet muregrus tilbud og køb muregrus. Man ser derudover mange gange folk lede efter eksempelvis billig muregrus, muregrus online samt muregrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 15 kg 800 kg 25 kg 25 kg 1000 kg 500 kg 1 m3 1 ton 20 kg

  Levering: løst leveret i løs vægt hent selv i bigbag vognlæs afhentning i poser i sække trailer

  Læs folks anmeldelser

  Trustpilot præsterer immervæk fine muligheder for at eftersøge en stor gruppe nuværende kunders evalueringer og på grund af dette er det godt, at du udforsker online forretningens bedømmelser forinden du køber billige muregrus online.

  Facebook byder på derudover ultra fortræffelige metoder til at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi faktisk online shops i Danmark som gør det muligt at levere en kritik af deres køb, som ligeledes må bruges til at fornemme kundernes tilfredshed.

  Forinden folk shopper billige muregrus online på en internet webshop behøver man i virkeligheden skimme virksomhedens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende, specielt med de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

  En nemmere løsning kan være at efterse om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en angivelse af at online forhandleren opfylder den officielle danske lovgivning, udover at internet firmaet tit overværes af specialister som er meget bekendte med vedtægterne på området.

  Dette er en god mulighed for assistance, såfremt du skulle få udfordringer i forbindelse med din ordre på muregrus. Derudover er det at foretrække at du er vidende om de væsentligste vilkår der kan have betydning for købet af muregrus online, fx hvilken ombytningspolitik e-butikken tilsikrer.

  Derfor er det ydermere afgørende, at man stadig opbevarer ens kvitteringsmail, så man når som helst kan bevise købet af muregrus, uanset om man shopper fra XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma eller Silvan.

  Peter Christensen gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Lone gav 4 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Mads Pedersen gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Christian D gav 4 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Muregrus på internet forretninger

  Trustpilot leverer stort set gunstige løsninger til at gennemstøve ret mange øvrige konsumenters vurderinger med bestilling af muregrus og på grund af dette stiller vi forslag om, at du eksaminerer internet forhandlerens ratings inden du køber muregrus online.

  Facebook leverer ydermere altid strålende genveje til at få indtryk af internet firmaets popularitet. Herinde er der faktisk online shops i Danmark hvor du kan skrive en kritik af deres køb, hvilket ligeledes må udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser når det kommer til bestilling af muregrus.

  Inden man handler muregrus på nettet

  Forinden nogen bestiller muregrus på en internet handler burde de helt sikkert gennemløbe deres forretningsvilkår, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave.

  En anden løsning kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det almindeligvis er et kendetegn for at internet forhandleren adlyder gældende dansk lovgivning, tillige med at webshoppen undertiden revurderes af jurister som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området for salg af muregrus på internettet.

  Desuden får du mulighed for at få assistance, for så vidt du forvoldes problemstillinger ved dit indkøb. Tilmed foreslåes det at køber er omhyggelig omkring de mest vedkommende vedtægter der kan have indvirkning på ordren.

  Forsendelse af muregrus

  En hel del shops på nettet giver nu til dags diverse forskellige former for levering. Den mest betalelige leveringsmanér er dog at du selv henter muregruset, men dette afhænger af at du bor med kort afstand til internet selskabets tilholdssted.

  Leveringsdygtigheden er naturligvis særdeles bestemmende i tilfælde af at vi står og skal bruge muregruset nu og her, og af den grund er det utvivlsomt vigtigt at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for muregrus – men vær obs på at det betinges af at transaktionen gennemføres forud for et fastslået klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen distribueret forinden de logistikansatte holder fyraften.

  Flere e-handler i Danmark frembyder gratis fragt af muregrus, men ofte påkræves det at du aftager for en præcis sum.

  Varerne der er fremvist i den her oversigt er genereret af websitets webshop-robot. Algoritmen har hurtigt ledt en stor mængde varer for at kunne præsentere de tilbud der bedst relaterer sig til muregrus, og som søgemotoren derfor vurderer vil vække din interesse.

  Foruden de søgeord du har indtastet på Google har den samtidig medregnet søgeudtryk, som den ser at andre mennesker med stor sandsynlighed indtaster i relation til det, eksempelvis muregrus i sække eller muregrus i sække foruden søgeord som muregrus i 0-8 mm og muregrus i poser.

  Den information har den brugt som yderligere information for at liste de bedste varer. Vi ser også at øvrige brugere eksempelvis søger efter muregrus pris, muregrus i 0-8 mm eller muregrus leveret. Den data har algoritmen også brugt til, at finde vej igennem massevis af varer.

  Desuden viser vores data, at søgningerne muregrus i poser, muregrus pris og muregrus i poser er meget almindelige, og som følge heraf er disse samtidig taget med af søgerobotten foruden søgefraserne muregrus i 0-8 mm, muregrus i 0-8 mm og muregrus i 0-8 mm. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de listede produkter, og at ét eller flere af disse kunne bruges.

  Muregrus hentes fra almindelige internet shops, f.eks. XL-Byg.dk, Silvan.dk, DavidsenShop.dk, Bauhaus.dk, Stark.dk, Bygma.dk, JemogFix.dk og 10-4.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles muregrus til…

  Hovedstaden: Hørsholm, Ishøj, Ølstykke, Frederiksværk, Kokkedal, Hedehusene, Nærum, Gentofte, Charlottenlund, Gladsaxe, Glostrup, Espergærde, Søborg, Vallensbæk, Albertslund, Virum, Taastrup, Hillerød, Valby, Fredensborg, Smørumnedre, Farum, Rudersdal, Birkerød, Hundested, Lyngby, Brønshøj, Frederikssund, Rønne, Vanløse, Hellerup, Slangerup, Hvidovre, Snekkersten, Roskilde, Værløse, Rødovre, Dragør, Dyssegård, Tårnby, Helsinge, Hellebæk, Ballerup, Lillerød, Gilleleje, Humlebæk, Frederiksberg, Holte, København, Måløv, Høje Taastrup, Helsingør, Allerød, Brøndby, Nivå, Herlev, Stenløse

  Nordjylland: Hobro, Sæby, Nørresundby, Nibe, Hirtshals, Thisted, Frederikshavn, Aars, Aabybro, Svenstrup, Hadsund, Aalborg, Hjørring, Nykøbing Mors, Brønderslev, Skagen, Støvring

  Midtjylland: Hornslet, Vejle, Skjern, Hasselager, Viborg, Ebeltoft, Hinnerup, Hadsten, Løgten, Tilst, Aarhus, Mårslet, Hammel, Struer, Brabrand, Hørning, Skødstrup, Silkeborg, Malling, Åbyhøj, Ikast, Odder, Herning, Bjerringbro, Kjellerup, Risskov, Ry, Lystrup, Egå, Højbjerg, Beder, Galten, Holstebro, Skive, Løsning, Lemvig, Randers, Grenaa, Hedensted, Horsens, Skanderborg, Brande, Ringkøbing

  Syddanmark: Fredericia, Odense, Ribe, Otterup, Assens, Rødekro, Ringe, Kerteminde, Børkop, Kolding, Haderslev, Sønderborg, Aabenraa, Bramming, Munkebo, Grindsted, Nordborg, Vejen, Faaborg, Vojens, Svendborg, Tønder, Billund, Varde, Esbjerg, Nyborg, Middelfart

  Sjælland: Kalundborg, Ringsted, Vordingborg, Greve, Haslev, Sorø, Tune, Slagelse, Maribo, Skælskør, Nykøbing Sjælland, Nakskov, Korsør, Holbæk, Køge, Nykøbing Falster, Herfølge, Solrød Strand, Fensmark, Jyllinge, Næstved

  9 tips til online shopping
  1Antal dages levering kan vise sig at være ekstremt væsentlig forudsat du absolut skal bruge produkterne om få sekunder, så i det øjemed er det rimelig fornuftigt at vi gransker det forventede leveringstidspunkt for muregrus. En del online outlets tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varer, hvilket dog er afhængig af at handlen gemmenføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
  2Forud for at nogen handler billige muregrus i en shop på nettet behøver de i princippet betragte forhandlerens handelsvilkår, dog er det bare en tidskrævende opgave. Derudover tilråder vi at du er sat ind i de elementære betingelser der influerer på shopping af billige muregrus online, som for eksempel hvilken returneringsret online virksomheden tilbyder.
  3Trustpilot indebærer aldeles pålidelige løsninger til at granske en hel del forhenværende kunders oplevelser og derfor støtter vi, at du betragter internet virksomhedens anmeldelser inden du handler billige muregrus online. Facebook resulterer i også immervæk ærlige chancer for at få en idé om internet shoppens popularitet.
  4Vi tilråder generelt at se om online webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er et fingerpeg om at internet firmaet respekterer de danske love, foruden at e-butikken undertiden kigges til af fagfolk som er meget fortrolige vilkårene på området. Forud for at nogen handler billige muregrus hos en butik bør man reelt bese e-shoppens forretningsbetingelser.
  5En række internet forretninger tilbyder gebyrfri levering på muregrus, men typisk kun såfremt der shoppes for en konkret sum. Derudover må du overveje den mindst kostelige leveringsmetode, der mange gange er at få kørt din pakke til en pakkeshop. Metoden er for det meste endda virkelig bekvem. Den mest billige slags levering er dog at hente ordren selv.
  6Det er jo efterhånden ualmindeligt enkelt for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige muregrus på diverse internet selskaber, og derfor garanterer masser af internet virksomheder billig levering. Det kan dog ikke desto mindre være smart at prøve en række internet forhandlere efter tilbud og udsalg før du køber, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den billigste pris.
  7En stor portion online shops giver nu til dags en række forskellige billige metoder til levering til muregrus. En favorit iblandt mange er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Metoden er nemlig virkelig nem, samt mange gange tilmed den billigste form for fragt.
  8Den mest prisbevidste type af levering vil utvivlsomt være selv at hente pakken, som desværre afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens hjemsted. Den leveringsmanér er jo særdeles væsentlig når vi behøver muregrus om et øjeblik. Alternativt så tilbyder indtil flere online virksomheder gratis fragt, men i mange tilfælde er det forudsat at der shoppes for et bestemt beløb.
  9Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af en bestemmelse, der dækker dig som kunde overfor uoprigtige webbutikker. Som alternativ bør du vælge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage beløbet over flere uger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk