Bygteam.dk

Muremørtel pristjek

Er du på udkig efter muremørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg muremørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 ton 800 kg 500 liter 15 kg 1 m3 15 kg 20 kg 25 kg 10 kg 1 kubikmeter 1000 kg 500 kg 25 kg

Levering: i poser trailer løst leveret vognlæs i bigbag i løs vægt hent selv i sække afhentning

Brands: Lip Scan Weber Raw Igelsø Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et bredt produktudvalg, imens nogle er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover bare muremørtel.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For mange er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derved kan du overveje at vælge et online byggecenter, som giver gode råd til valg af muremørtel.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige muremørtel hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver gode tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på service. Du skal beslutte hvad der betyder mest for dig.
Du skal kende de retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man læse netbutikkens regningslinjer.
Hvis du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt ved de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler varer fra diverse nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af muremørtel online.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og af den grund har folk valget om at købe online og køre produkterne personligt. I kraft af det har du mulighed for at spare fragtomkostningen, og endda få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Følgelig formår de at yde ekstremt gavnlig vejledning fra mennesker som er eksperter i lige præcis muremørtel.
Forskellige webshops i små nicher producerer selv varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få billigere priser.
Alverdens specialiserede netshops er iværksætterfirmaer, der oftest drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle muremørtel online på deres side.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

muremørtel bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

muremørtel jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag over 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

muremørtel harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

muremørtel silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du kunne tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for bør fremskaffe eksperthjælp til noget af projektet. Såfremt du ønsker professionel hjælp er der penge at spare ved at få tilbud fra diverse virksomheder.
2Du har adgang til utrolig mange guides og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Specielt YouTube supporterer dig med rigelig udbytterig info, særligt hvis man bruger engelske søgeord.
3Længe før du iværksætter byggeriet kan det blive meget essentielt at man sikrer sig, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig forskellige regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Forberedelse er nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en klar strategi, som viser hvilke gøremål du vil lave hvornår, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være konkret når du udarbejder din køreplan.
5Der viser sig utvivlsomt uventede vanskeligheder når det gælder omfangsrige projekter, og derfor viser det sig værdifuldt at der afsættes betragtelig tid i køreplanen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
6Du skal nødig se bort fra dit velbefindende, så glem ikke påklædning som fod- og hovedbeklædning som sikring med henblik på hændelige uheld. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, især såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
7For projekter udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette kan du jævnligt lægge mærke til meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt begynder at piske ned nøjagtig som du er startet på dit komplicerede byggeprojekt.
8Det kan blive værdifuldt at have de nødvendige byggematerialer tilgængelige forinden du indleder byggeprocessen. Du har fordel af at notere en punktforms liste hvorpå der noteres hver eneste ting du får brug for, og dernæst gennemløbe oversigten, således at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
9Du vil aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det være vigtigt at have grejet ved hånden inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at tage højde for de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at lave et regnskab for byggeprojektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være forstandigt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og efterfølgende notere omkostningen ved dem enkeltvis.
11Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed ved krævende projekter. Omfangsrige ombygninger gør krav på flere personer. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
12Det er muligt at hente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde af at byggeriet er positivt for miljøet. Tilskudet beroer altså på at byggeriet forbedrer planeten.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt overlegent. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En stor portion firmaer på nettet tildeler nu om dage et stort udvalg af billige fragtformer til muremørtel. En der er meget populær er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente de bestilte produkter når du har lyst. Leveringsformen er altså vældig nem, og desuden tilmed den mest billige leveringsmanér.

Du kunne alternativt foretrække at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen er jævnligt lidt mere omkostningsfuld, men ydermere virkelig gnidningsløs ved køb af muremørtel online. Den billigste slags levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men dette forudsætter at du bor tæt på internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på muremørtel kan i nogle tilfælde være særligt udslagsgivende om man skal bruge produktet inden for få dage, og i det øjemed er det relativt passende at du ser leveringstiden ved muremørtel. Størstedelen af online varehuse – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre online, men vær på vagt da det antager at ordren lægges forinden et bestemt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen på posthuset forinden lagerpersonalet har fyraften.

Flere online forretninger præsterer gratis levering på muremørtel online, men tit er det påkrævet at der aftages for en fastsat pris. I øvrigt skal du snuppe den mest letkøbte leveringsversion, der gerne vil være at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker frembyder afhentning hvor du bestiller billig muremørtel online og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Bauhaus. De foreslår for eksempel afhentning af muremørtel i følgende områder:

Åbyhøj, Kalundborg, Taastrup, Tårnby, Risskov, Viborg, Helsingør, Lystrup, Dragør, Fredericia, Thisted, Gladsaxe, Højbjerg, Solrød Strand, Charlottenlund, Valby, Hobro, Esbjerg, Vejle, København, Slagelse, Aarhus, Gentofte, Hørsholm, Nakskov, Hillerød, Struer, Svendborg, Frederikssund, Aalborg, Roskilde, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Søborg, Nørresundby, Rødovre, Middelfart, Horsens, Stenløse, Brønderslev, Holbæk, Kolding, Ringsted, Ishøj, Køge, Birkerød, Vanløse, Greve, Odder, Ikast, Ølstykke, Odense, Farum, Kokkedal, Frederikshavn, Nærum, Brabrand, Frederiksværk, Grenaa, Skive, Hedehusene, Tilst, Herlev, Vordingborg, Varde, Virum, Glostrup, Næstved, Albertslund, Sønderborg, Hvidovre, Frederiksberg, Ballerup, Hjørring, Nyborg, Herning, Haslev, Silkeborg, Brønshøj, Rudersdal, Haderslev, Allerød, Holstebro, Skanderborg, Brøndby, Hedensted, Værløse, Randers, Jyllinge, Rønne, Korsør, Lillerød, Aabenraa, og Lyngby, .

Afhentning ift. muremørtel er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når vi ser på data fremstår det markant, at folk jævnligt søger efter for eksempel muremørtel priser og muremørtel tilbud. Derudover oplever man tit internet shoppere søge efter eksempelvis køb muremørtel, muremørtel online samt billig muremørtel, foruden de store byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Silvan.

Gode priser på muremørtel

Det er efterhånden virkelig fleksibelt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige muremørtel online på tværs af internet webshops, og på grund af dette har flere e-forhandlere fundet det uundgåeligt at tvinge prisniveauet på muremørtel betragteligt, og derudover garantere billig levering.

Men det kan ikke desto mindre være udbytterigt at efterse forskellige forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på muremørtel online forud for at du bestiller, sådan at man er sikker på at få fat i den skarpeste pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Man må bare huske på, at ifald en e-butik udbyder billige muremørtel online på tilbud til en pris der kan virke utopisk gunstig, så burde det undertiden være et symbol på en falsk online butik. Bestillinger med kort er i hvert fald omfattet af et regulativ, som bistår køber imod snydagtige e-forhandlere.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at finansiere betalingen af muremørtel i flere bidder. Det tilbydes som regel ved nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4 og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at mennesker jævnligt leder efter fx muremørtel tilbud og køb muremørtel. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere søge efter for eksempel billig muremørtel, muremørtel priser og muremørtel online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg muremørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 800 kg 25 kg 20 kg 15 kg 1 kubikmeter 1000 kg 1 m3 25 kg 500 kg 15 kg 500 liter 1 ton 10 kg

Levering: i løs vægt løst leveret i sække trailer i bigbag vognlæs i poser hent selv afhentning

Brands: Scan Weber Skalflex Lip Raw Igelsø

Gennemsøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot yder de facto belejlige chancer for at finde ud af ret mange øvrige kunders tanker og af den grund foreslåes det, at du eksaminerer online butikkens omtaler inden du handler billige muremørtel online.

Facebook leverer ydermere regulære habile genveje til at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt er der faktisk netbutikker som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en kritik af ordreforløbet, som på samme måde kan tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk køber billige muremørtel online hos en internet forhandler kunne de i virkeligheden se på netbutikkens regler, dog er det naturligvis ikke særlig interessant, især ved de store byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Silvan.

Alternativet kunne være at undersøge om online webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er en påvisning af at online shoppen tilslutter sig de gældende danske regler, tillige med at e-shoppen løbende besigtiges af eksperter som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Desuden giver det dig mulighed for at blive assisteret, hvis du får vanskeligheder ved din shopping med muremørtel. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at man er opmærksom på de mest basale retningslinjer der kan influere på bestillingen af muremørtel online, fx den bytteret webshoppen lover.

I den sammenhæng er det ydermere relevant, at man stadigvæk bevarer sin ordrekvittering, så man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af muremørtel, uafhængig af om man har købt ved Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark eller 10-4.

Peter Thomsen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Mette R gav 4 stjerner

SUPER

Per G gav 5 stjerner

Det var godt !

Mette U gav 4 stjerner

Udmærket

Muremørtel på online virksomheder

Trustpilot fremskaffer fuldkommen fordelagtige chancer for at analysere en stor gruppe forhenværende brugeres ratings med køb af muremørtel og på grund af dette anbefaler vi, at du tolker e-handlens bedømmelser forinden du shopper muremørtel online.

Facebook byder på tilsvarende rigtig fremragende chancer for at få et kig ind i internet selskabets kundefokus. Foruden det møder vi en række e-firmaer hvor man kan udfærdige en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må bruges til at afveje hvor glade kunderne er når det kommer til køb af muremørtel.

Inden du bestiller muremørtel via internettet

Forud for at folk køber muremørtel på en e-butik burde man ideelt set betragte forhandlerens betingelser, dog er det ofte en tidskrævende opgave.

En anden valgmulighed kunne måske være at kontrollere hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket er en indikation om at online virksomheden følger de danske regler, samt at netbutikken ofte føres tilsyn med af fagmænd der har indsigt i lovgivningen for salg af muremørtel på nettet.

Derudover giver det dig chance for at få bistand, for så vidt du oplever besvær i processen med dit køb. Desuden kan det anbefales at du er vidende om de mest betydningsfulde reglementer der har betydning for handlen.

Fragt af muremørtel

De fleste online butikker foreslår heldigvis en hel del forskellige fragttyper. Den mest betalelige løsning vil dog utvivlsomt være at du selv står for afhentning af muremørtel, men den mulighed nødvendiggør at du bor med kort afstand til internet forretningens hjemsted.

Fragtperioden er selvfølgelig rigtig relevant om man skal bruge muremørtel øjeblikkeligt, og af den grund er det særdeles essentielt at man ser nærmere på den forventede leveringsdato for muremørtel – men vær påpasselig da det er underforstået at der bestilles tidligere end et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ud af døren før logistikmedarbejderne tager hjem.

Flere internet outlets frembyder portofri levering af muremørtel, men i mange tilfælde under forudsætning af at du handler for en konkret sum.

Varerne der er præsenteret på den her side blev automatisk udvalgt af hjemmesidens produktrobot. Robotten har hurtigt ledt massevis af tilbud for at kunne præsentere de produkter der har den tætteste relation til muremørtel, og som robotten af den grund forestiller sig matcher din søgning bedst.

Udover teksten fra din Google-søgning har søgemotoren derudover medregnet søgeforespørgsler, som historisk set er nogle som andre søgende sandsynligvis skriver i forbindelse med det, eksempelvis muremørtel online eller muremørtel hent selv foruden formuleringer som muremørtel leveret og muremørtel fra Danfast.

Den data kan robotten bruge som ekstra inspiration for at kunne vise de mest relevante tilbud. Det er også tydeligt at andre eksempelvis leder efter muremørtel i løs vægt, muremørtel i poser samt muremørtel i poser. Denne data har søgerobotten også benyttet for, at søge sig forbi flere millioner af produkter.

For øvrigt kan det ses i data, at søgefraserne muremørtel i poser, bedste muremørtel og muremørtel i poser er ekstremt almindelige, og som følge heraf er disse også indregnet af robot-søgeren ligesom søgeordene bedste muremørtel, muremørtel i poser og muremørtel fra Danfast. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, og at nogle af dem faldt i din smag.

Muremørtel afhentes igennem moderne netshops, som fx 10-4.dk, DavidsenShop.dk, JemogFix.dk, Bygma.dk, Silvan.dk, Bauhaus.dk, Stark.dk og XL-Byg.dk.

Her ses de byer der oftest bestilles muremørtel til…

Hovedstaden: Søborg, Stenløse, Holte, Herlev, Ølstykke, Helsingør, Frederiksberg, Roskilde, Humlebæk, København, Hørsholm, Vanløse, Farum, Charlottenlund, Ballerup, Birkerød, Tårnby, Lillerød, Rudersdal, Gladsaxe, Høje Taastrup, Hellebæk, Taastrup, Allerød, Hillerød, Rønne, Vallensbæk, Hedehusene, Glostrup, Nærum, Frederikssund, Måløv, Hundested, Lyngby, Albertslund, Gilleleje, Smørumnedre, Fredensborg, Dyssegård, Nivå, Hvidovre, Slangerup, Rødovre, Værløse, Hellerup, Brønshøj, Dragør, Ishøj, Frederiksværk, Espergærde, Snekkersten, Brøndby, Helsinge, Kokkedal, Gentofte, Valby, Virum

Nordjylland: Aabybro, Sæby, Nibe, Nørresundby, Thisted, Aalborg, Nykøbing Mors, Svenstrup, Støvring, Aars, Hirtshals, Skagen, Frederikshavn, Brønderslev, Hadsund, Hobro, Hjørring

Syddanmark: Sønderborg, Nyborg, Rødekro, Middelfart, Grindsted, Varde, Nordborg, Billund, Fredericia, Bramming, Munkebo, Odense, Børkop, Haderslev, Kolding, Ringe, Kerteminde, Assens, Vojens, Tønder, Vejen, Ribe, Otterup, Svendborg, Faaborg, Aabenraa, Esbjerg

Midtjylland: Malling, Vejle, Skødstrup, Ringkøbing, Ry, Hinnerup, Galten, Viborg, Hørning, Åbyhøj, Aarhus, Hedensted, Skanderborg, Skive, Risskov, Horsens, Lystrup, Silkeborg, Bjerringbro, Brande, Grenaa, Kjellerup, Egå, Løsning, Lemvig, Odder, Ebeltoft, Mårslet, Hammel, Brabrand, Ikast, Holstebro, Hasselager, Skjern, Løgten, Hornslet, Herning, Randers, Tilst, Struer, Hadsten, Højbjerg, Beder

Sjælland: Kalundborg, Solrød Strand, Nykøbing Sjælland, Vordingborg, Haslev, Korsør, Herfølge, Sorø, Næstved, Nykøbing Falster, Fensmark, Tune, Køge, Nakskov, Greve, Skælskør, Jyllinge, Holbæk, Ringsted, Slagelse, Maribo

9 gode råd til køb på nettet
1Flere internet firmaer frembyder efterhånden et bredt udvalg af billige fragtløsninger til muremørtel. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente din bestilling når det passer dig. Metoden er altså temmelig fleksibel, samt tit tillige den mest letkøbte metode til levering.
2Den prisbilligste fragtmetode vil utvivlsomt være at hente varerne selv, som jo stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved e-firmaets tilholdssted. Den fragtmetode er ekstremt central hvis man står og skal bruge muremørtel inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet webshops gebyrfri levering, men i reglen er det under forudsætning af at du shopper for en konkret sum.
3Det er yderst fremkommeligt for enhver at finde de bedste tilbud online på billige muremørtel fra forskellige shops på nettet, og så lover massevis af webshops fri fragt. Til gengæld kan det imidlertid være lukrativt at besigtige indtil flere outlets på nettet efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man er sikker på at indhente den mest attraktive pris.
4Trustpilot tilbyder en række nyttige chancer for at betragte forskellige eksisterende kunders meninger og derfor er det fornuftigt, at du eftergår internet forhandlerens anmeldelser forinden du shopper billige muremørtel online. Facebook resulterer i ligeledes nogenlunde udmærkede løsninger til at få et kig ind i netbutikkens kundetilfredshed.
5En hel del internet webshops garanterer gratis levering på muremørtel, men undertiden kræves det at du køber for et fastslået beløb. Desuden kan du tage den prisbilligste leveringsudgave, der ofte vil blive at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted. Fragttypen er beklageligvis endvidere usædvanlig gnidningsløs. Den prisbilligste mulighed for levering er unægtelig at hente varerne selv.
6Forinden nogen bestiller billige muremørtel på en e-shop burde man i og for sig have øje for dens betingelser, dog er det oftest et omfattende arbejde. Foruden dette stiller vi forslag om at du er sat ind i de væsentligste reglementer der gælder for handlen med billige muremørtel online, f.eks. den returneringsret online firmaet lover.
7Leveringsdygtigheden kan vise sig at være super essentiel hvis du skal bruge dine nye produkter fluks, så i det øjemed er det ret aktuelt at vi tjekker det forventede leveringstidspunkt ved muremørtel. En hel del online outlets annoncerer billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varenumre, hvilket dog er underforstået at du bestiller forud for et bestemt klokkeslæt.
8Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af en orden, som passer på dig som køber imod uægte online butikker. Som en anden løsning kan du udnytte et tilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere betalingen over flere uger.
9Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det ofte er et fingerpeg om at internet selskabet retter sig efter de opstillede regler, foruden at online virksomheden regelmæssigt gennemses af fagfolk som er meget fortrolige lovgivningen. Forinden nogen shopper billige muremørtel i en e-handler burde man i virkeligheden gennemse butikkens handelsvilkår.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk