Bygteam.dk

Natursten pristjek

Er du på udkig efter natursten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til gravsten til indkørsel til belægning til højbede til støttemur til væg til akvarier til gulv til badeværelse til mur til bede til springvand

Mængder: 10 kg 1 kubikmeter 15 kg 500 liter 25 kg 1 ton 800 kg 25 kg 1 m3 15 kg 20 kg 1000 kg 500 kg

Levering: i poser i sække vognlæs trailer hent selv i bigbag løst leveret afhentning i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i priserne på billige natursten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har lave priser, imens andre fokuserer på faglig rådgivning. Du bør vurdere hvad du foretrækker.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Dette er særligt et alternativ ved de gængse byggecentre.
For mange er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde sparring omkring natursten.
Det er absolut utrolig relevant at vide, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man tjekke webshoppens regler.
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot natursten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du i hele landet, og på grund af det har kunderne mulighed for at købe online og hente varerne på egen hånd. Som følge af det har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt endda skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggecentre samler varer fra en lang række forskellige leverandører, så du kan købe fra et bredt sortiment af natursten online.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de varer som byggekæderne sælger. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Følgelig bør du få endnu mere begavet sparring fra nogle der er eksperter i lige præcis natursten.
Mange specialiserede webshops er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller natursten online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
natursten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

natursten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

natursten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

natursten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse bl.a. arbejdssko som skåner dig med henblik på mulige skader. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke investerer i assistance fra en professionel.
2I visse tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det får man ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. Bidraget betinges altså af at renoveringen har betydning for naturen.
3Der er et bredt udvalg af guides og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube faciliterer enormt meget almennyttig oplysning, navnligt ifald du leder på engelsk.
4For udendørs opgaver har vejrsituationen en stor rolle. Således må du med jævne mellemrum tjekke vejrvarslen i den tid der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at vælte ned når du lige er gået i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Før du indleder arbejdet kan det vise sig temmelig fundamentalt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Man vil nødig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig klogt at have udstyret tilgængeligt forinden du begynder på byggeprocessen. Du bør huske at indkalkulere de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
7Der viser sig jævnligt utidige problemer når det gælder omfattende opgaver, og af den grund vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i agendaen, som gør at man føler sig sikker på at man når det til siden.
8Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til byggearbejdet, specielt ift. vigtige byggeprocesser. Store projekter bør udføres af flere folk. Endvidere bliver det hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
9Forberedelse vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør udarbejde en struktureret strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, med en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder oversigten.
10Du bør gennemtænke om du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for bør få hjælp fra en professionel til dele af det. Ifald du ønsker hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage tilbud fra diverse foretagender.
11Potentielt kan det vise sig aktuelt at have de påkrævede byggematerialer parat på forhånd inden du indleder håndværket. Du kunne med fordel udfærdige en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår alle de ting der er nødvendige, og som det næste eftergå punkterne, hvormed du er overbevist om at du har det hele.
12Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så du har et overblik over økonomien. Det bør være behjælpeligt at kortlægge hver eneste udgift, og efterfølgende finde frem til billige priser på dem alle sammen.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er ultra overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ret så flot. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Klassiske spørgsmål vedr. natursten

 • Hvor kommer natursten fra?
 • Natursten hvad er?
 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Hvordan mure natursten?
 • Hvad er natursten?
 • Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

  En lang række online butikker tildeler nu en række forskellige billige leveringsmodeller til natursten. En af dem der er mest populær er i dag at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente varerne når du har tid. Fragtmetoden er altså usædvanlig let gængelig, og endda også den mest billige leveringsmodel.

  Du kan omvendt vælge at vælge levering til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Muligheden er en gang i mellem en lille smule mere bekostelig, men ligeledes særdeles let gængelig ved køb af natursten online. Den mest letkøbte mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, hvilket dog er betinget af at du befinder dig med kort afstand til internet forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på natursten kan vise sig at være vældig central når du mangler din ordre lige om lidt, og af den grund er det altså væsentligt at du kigger nærmere på leveringstidspunktet for natursten. Temmelig mange internet forretninger – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer online, men husk at det forudsætter at der bestilles før et givent klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varerne skippet afsted før lagermedarbejderne får fri.

  Nogle enkelte online butikker sikrer gebyrfri levering på natursten online, men tit er det under forudsætning af at man bestiller for en konkret sum. I øvrigt må man snuppe den prisbilligste leveringstype, der oftest vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted.

  En lang række netshops foreslår afhentning hvor man køber billig natursten hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bauhaus. Byggemarkederne tildeler fx click-and-collect på natursten i følgende områder:

  Kalundborg, Risskov, Ølstykke, Højbjerg, Brøndby, Værløse, Nyborg, Ishøj, Greve, Hillerød, Holstebro, Hobro, Ballerup, Herning, Skive, Varde, Korsør, Farum, Nørresundby, Gladsaxe, Køge, Ikast, Glostrup, Virum, Rødovre, Slagelse, Albertslund, Hørsholm, Roskilde, Thisted, Haderslev, Lyngby, Frederikssund, Charlottenlund, Hedensted, Frederikshavn, Næstved, Holbæk, Kokkedal, Nærum, Valby, Dragør, Hjørring, Stenløse, Esbjerg, Brabrand, Haslev, Hvidovre, Silkeborg, Vanløse, Odder, Randers, Herlev, Nakskov, Åbyhøj, Rønne, København, Tårnby, Søborg, Helsingør, Frederiksværk, Aalborg, Fredericia, Solrød Strand, Birkerød, Nykøbing Falster, Vordingborg, Aarhus, Lillerød, Allerød, Kolding, Hedehusene, Sønderborg, Lystrup, Aabenraa, Tilst, Middelfart, Grenaa, Vejle, Brønderslev, Brønshøj, Viborg, Ringsted, Frederiksberg, Taastrup, Rudersdal, Svendborg, Skanderborg, Gentofte, Horsens, Jyllinge, Odense, Vallensbæk, og Struer, .

  Click-and-collect af natursten er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Amager, Falster, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland).

  Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter blandt andet natursten priser og natursten online. Derudover oplever man som regel mennesker lede efter eksempelvis køb natursten, natursten tilbud samt billig natursten, plus de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

  Få rabat på natursten

  Det er jo meget praktisk for købere at finde frem til de bedste priser på billige natursten online fra flere internet shops, og på grund af dette har en lang række netshops været presset til at at stampe salgspriserne på natursten en hel del, og endda præstere portofri fragt.

  Derfor kan det trods alt blive udbytterigt at kigge forbi forskellige e-shops efter tilbud på natursten online forud for at du placerer ordren, sådan at man er sikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Bygma.

  Man skal blot ikke undervurdere, at når en shop annoncerer billige natursten online til salg for en udsalgspris som er ufattelig letkøbt, burde det mange gange være et faresignal om en uærlig webbutik. Handler med kort er trods alt omsluttet af en forordning, som beskytter kunden imod svindlende online butikker.

  Vi foreslår generelt handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at honorere beløbet til natursten senere. Det tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

  Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere typisk kigger efter for eksempel natursten priser og billig natursten. Derudover oplever vi som regel netshoppere søge efter blandt andet natursten tilbud, køb natursten og natursten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til væg til indkørsel til haven til gulv til støttemur til springvand til gravsten til belægning til bede til akvarier til mur til badeværelse til højbede

  Mængder: 1000 kg 1 ton 20 kg 1 m3 1 kubikmeter 25 kg 10 kg 500 kg 500 liter 25 kg 15 kg 15 kg 800 kg

  Levering: trailer hent selv i sække løst leveret i bigbag afhentning i løs vægt i poser vognlæs

  Se nærmere på tidligere køberes erfaringer

  Trustpilot byder på super fremragende chancer for at besigtige en stor portion øvrige kunders omtaler og herved er det klogt, at du gennemsøger e-shoppens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige natursten online.

  Facebook leverer lige så vel evigt sikre løsninger til at få indsigt i e-handlens kundetilfredshed. Her er der nogle online virksomheder som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en bedømmelse af deres køb, som også kan tages i brug til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Inden folk bestiller billige natursten online hos en internet forhandler burde man når alt kommer til alt have øje for webbutikkens handelsvilkår, det er dog tit ikke særlig spændende, særligt ved de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Silvan.

  Et andet alternativ kan være at finde ud af om online forhandleren er støttet af e-mærket, som ofte er en indikation om at internet forhandleren forstår de danske love, foruden at internet butikken undertiden tilses af eksperter som har den nødvendige knowhow om reglerne.

  Dette er en god mulighed for at få hjælp, når du skulle få vanskeligheder ved dit køb af natursten. Foruden dette rekommanderer vi at køber er på vagt for de primære forhold der indvirker på købet af natursten online, fx den byttepolitik internet forhandleren bruger.

  Derfor er det ligeledes afgørende, at man permanent opbevarer sin kvitteringsmail, således man når som helst kan bekræfte bestillingen af natursten, ligegyldig om man har handlet fra XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Helle B gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Helle gav 4 stjerner

  Rigtig god service

  Peter gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Else Nielsen gav 4 stjerner

  Super hurtig levering

  Natursten på forretninger på nettet

  Trustpilot yder absolut sikre muligheder for at eftergå en stor portion øvrige konsumenters oplevelser med bestilling af natursten og på grund af dette kan det være til hjælp, at du udforsker internet forretningens omtaler forud for at du bestiller natursten online.

  Facebook præsterer desuden stort set udmærkede metoder til at få indblik i e-forretningens popularitet. Tilmed møder vi mange internet firmaer som tilbyder kunderne at frembringe en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også kan anvendes til vurdering af kundetilfredsheden ift. køb af natursten.

  Inden man bestiller natursten på nettet

  Før nogen bestiller natursten på en online butik kan de i og for sig gennemløbe virksomhedens handelsvilkår, dog er det typisk ikke specielt ophidsende.

  Alternativet kan derfor være at granske hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, eftersom det almindeligvis er en tilkendegivelse af at online firmaet følger de officielle regler, foruden at online firmaet hyppigt gennemses af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om vilkårene på området for salg af natursten via internettet.

  Dette er en god chance for at få hjælp, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger i processen med din ordre. Endvidere er det en hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende bestemmelser der spiller ind i forbindelse med handlen.

  Fragt af natursten

  En lang række internet handler giver i øjeblikket alverdens leveringsmodeller. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv står for afhentning af naturstenene, som dog beroer på at du lever med kort afstand til internet virksomhedens lager.

  Leveringstidspunktet kan vise sig at være temmelig vital i tilfælde af at du behøver naturstenene lige om lidt, så herved er det komplet centralt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid på natursten – men som trods alt afhænger af at du bestiller før et givent tidspunkt, så at de kan nå at få varerne pakket forud for at pakkemedarbejderne holder fyraften.

  Nogle få internet selskaber frembyder portofri fragt på natursten, men tit er det forudsat at der aftages for et konkret beløb.

  Produkterne der findes på den her oversigt er nøje udvalgt af vores produktrobot. Den har faktisk kigget massevis af produkter med det formål at finde de tilbud der har mest mulig relation til natursten, og som robotten af den grund forestiller sig vil falde i din smag.

  Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den derudover medregnet ord, som øvrige søgende typisk bruger i den sammenhæng, eksempelvis natursten pris og natursten til vægge foruden formuleringer som natursten i sække eller natursten leveret.

  Den viden kan den bruge som yderligere inspiration for at fremvise de mest relaterede tilbud. Vores data viser også at andre brugere eksempelvis søger efter natursten til terrasse, natursten til vægge eller natursten til haven. Denne viden har algoritmen yderligere taget i brug for, at navigere igennem ekstremt mange tilbud.

  Desuden viser data, at søgeordene natursten i sække, natursten afhentning og natursten leveret er virkelig anvendte, og derfor er disse samtidig indregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgningerne natursten pris, køb natursten og natursten til terrasse. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de viste tilbud, og at nogle af disse faldt i din smag.

  Natursten erhverves hos velkendte netbutikker, f.eks. Bygma.dk, DavidsenShop.dk, JemogFix.dk, XL-Byg.dk, Silvan.dk, 10-4.dk, Stark.dk og Bauhaus.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles natursten til…

  Nordjylland: Aabybro, Nykøbing Mors, Hjørring, Thisted, Aalborg, Brønderslev, Nørresundby, Sæby, Skagen, Støvring, Hobro, Hirtshals, Aars, Nibe, Hadsund, Frederikshavn, Svenstrup

  Sjælland: Vordingborg, Sorø, Kalundborg, Næstved, Tune, Nykøbing Sjælland, Nakskov, Jyllinge, Skælskør, Greve, Haslev, Holbæk, Fensmark, Maribo, Slagelse, Ringsted, Korsør, Nykøbing Falster, Køge, Solrød Strand, Herfølge

  Midtjylland: Ringkøbing, Løsning, Beder, Lystrup, Hinnerup, Ikast, Hørning, Brande, Tilst, Hedensted, Randers, Åbyhøj, Vejle, Hammel, Hasselager, Hadsten, Skive, Brabrand, Holstebro, Kjellerup, Silkeborg, Ry, Skanderborg, Risskov, Grenaa, Skødstrup, Mårslet, Løgten, Struer, Skjern, Egå, Lemvig, Bjerringbro, Galten, Hornslet, Ebeltoft, Odder, Højbjerg, Viborg, Horsens, Herning, Aarhus, Malling

  Syddanmark: Kolding, Haderslev, Esbjerg, Fredericia, Tønder, Faaborg, Grindsted, Munkebo, Billund, Børkop, Varde, Odense, Rødekro, Aabenraa, Otterup, Bramming, Sønderborg, Kerteminde, Nyborg, Ringe, Nordborg, Vejen, Ribe, Svendborg, Vojens, Assens, Middelfart

  Hovedstaden: Ishøj, Rønne, Hørsholm, Helsinge, Lyngby, Hellebæk, Rudersdal, Tårnby, Brønshøj, Helsingør, Espergærde, Slangerup, Frederiksværk, Valby, Holte, Humlebæk, Virum, Ølstykke, Ballerup, Måløv, Farum, Glostrup, Søborg, Gilleleje, Fredensborg, Lillerød, Taastrup, Værløse, Herlev, Dragør, Vanløse, Roskilde, Snekkersten, Hillerød, Gentofte, Vallensbæk, Rødovre, Kokkedal, Hellerup, Hedehusene, Brøndby, Nærum, Albertslund, Dyssegård, Charlottenlund, København, Smørumnedre, Allerød, Hundested, Frederiksberg, Birkerød, Stenløse, Gladsaxe, Høje Taastrup, Hvidovre, Nivå, Frederikssund

  9 gode råd til køb på nettet
  1En hel del internet varehuse foreslår heldigvis mange forskellige billige muligheder for levering til natursten. En af de mest moderne er for øjeblikket afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter når du har tid. Fragttypen er nemlig meget nem, samt mange gange ydermere den mest betalelige form for fragt.
  2Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i et reglement, som begunstiger køber imod svindlende internet selskaber. Som en alternativ mulighed burde du benytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil honorere pengene senere.
  3Det er særligt problemfrit for almindelige mennesker at søge sig frem til priser online på billige natursten fra flere online varehuse, og med det motiv garanterer en hel del internet firmaer levering uden beregning. Det kan stadigvæk vise sig profitabelt at inspicere enkelte webbutikker efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at modtage den bedste pris.
  4Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, siden det skulle være en garanti for at online shoppen anerkender dansk lovgivning, samt at webshoppen lejlighedsvis overværes af specialister som har megen viden om vedtægterne på området. Inden folk køber billige natursten hos en online butik burde de reelt studere netshoppens handelsbetingelser.
  5Den billigste leveringstype er dog at hente pakken selv, men den løsning står og falder med at du bor tæt på online forretningens lager. Den leveringsudgave er naturligvis vældig udslagsgivende ifald vi står og skal bruge natursten om kort tid. Alternativt så garanterer nogle enkelte webbutikker billig fragt, men undertiden under forudsætning af at der erhverves for et fastsat beløb.
  6Indtil flere online virksomheder tilbyder fragt uden omkostninger på natursten, men i mange tilfælde er det betinget af at man bestiller for en konkret sum. I øvrigt skulle man udvælge den mest betalelige fragtløsning, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig ofte endvidere ultra simpel. Den mest billige leveringsversion er uden tvivl at du selv henter produkterne.
  7Leveringstiden er selvfølgelig super relevant ifald man absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, og derfor er det ganske klogt at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på natursten. En række e-shops præsterer billig 1 dags fragt på de fleste af deres produkter, men husk at det antager at ordren aflægges tidligere end et fast klokkeslæt.
  8Trustpilot leverer ret passelige genveje til at gennemsøge en række aktuelle forbrugeres opfattelser og på grund af dette er det godt, at du evaluerer e-butikkens kritik inden du køber billige natursten online. Facebook præsterer også ret fortræffelige muligheder for at få et kig ind i online shoppens troværdighed.
  9Forinden folk shopper billige natursten hos en e-handler kunne man ideelt set overveje e-butikkens handelsvilkår, men det er ofte ikke særlig spændende. Udover dette rekommanderer vi at køberen er vidende om de grundlæggende bestemmelser der spiller ind i forbindelse med shopping af billige natursten online, til eksempel den ombytningspolitik webshoppen tilbyder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk