Bygteam.dk

Opmuringsmørtel pristjek

Er du på udkig efter opmuringsmørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg opmuringsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 20 kg 15 kg 500 liter 25 kg 1 ton 500 kg 800 kg 1000 kg 1 m3 10 kg 1 kubikmeter 15 kg

Levering: i poser i sække hent selv vognlæs i løs vægt trailer løst leveret afhentning i bigbag

Brands: Igelsø Weber Raw Skalflex Scan Lip

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor læse webshoppens regler.
Ifald du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne selv. Det er især et alternativ ved de store byggecentre.
Det er helt klart super afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
For mange er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring opmuringsmørtel.
Flere byggecentre tilbyder et stort sortiment af produkter, imens andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare opmuringsmørtel.
Du vil finde forskelle i prisen på billige opmuringsmørtel alt efter hvor du handler online. Nogle har gode priser, hvorimod øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og derfor har mange tilbuddet om at handle online og transportere varerne selv. På grund af det har du mulighed for at slippe for fragtomkostningen, og sågar have varerne hurtigere.
De gængse byggecentre tilbyder produkter fra adskillige nicheshops, hvorfor du så kan handle fra et bredt sortiment af opmuringsmørtel online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter producerer selv de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du få bedre priser.
Størstedelen af niche webshops er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du køber opmuringsmørtel online på deres webshop.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså vil du få ekstremt anvendelig hjælp fra folk som er eksperter i netop opmuringsmørtel.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

opmuringsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

opmuringsmørtel jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

opmuringsmørtel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

opmuringsmørtel silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må nødig negligere sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskyttelse med henblik på eventuelle risici. Det er yderst relevant at have styr på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke har eksperthjælp.
2Du vil på ingen måde undvære udstyr. Typisk kan det være af stor betydning at have det tilgængeligt inden du begynder på byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
3Typisk vil det være af stor betydning at have et budget for dit byggeprojekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive rationelt at nedfærdige samtlige udgifter, og dernæst tjekke online tilbud på dem én efter én.
4Glem ikke at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives hvis byggeprojektet er klimavenligt. Den økonomiske støtte betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
5Der viser sig stort set altid overraskende udfordringer når det handler om større byggeprojekter, og på grund af det vil det være væsentligt at man har afsat en del tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
6Det viser sig af stor betydning at du har de fornødne byggematerialer handlet ind i god tid før du indleder projektet. Du kan med fordel udfærdige en hurtig indkøbsseddel som samler de materialer du skal bruge, og efterfølgende granske hvert eneste punkt, således at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
7For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du løbende undersøge udsigten ift. vejret lige før starten på projektet, så du slipper for at det pludselig starter med at stå ned i stænger når du lige vil i gang med det avancerede projekt.
8Der er ekstremt mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube yder assistance med overvældende meget anvendelig oplysning, specielt såfremt man kigger i hele verden.
9Forberedelse viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at nedskrive en gennemarbejdet tidsplan, der viser hvilke opgaver der laves på hvilke dage, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din agenda.
10Måske du burde vurdere hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du bør tilkøbe eksperthjælp til færdiggørelsen af projektet. Hvis du søger professionel hjælp kunne det godt betale sig at indhente forslag fra forskellige leverandører.
11Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt hvis det er vigtige arbejdsopgaver. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Dertil må det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
12Længe før du igangsætter byggeriet kan det vise sig aldeles værdifuldt med et tilsagn om, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig godt arbejde. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Størstedelen af butikker på nettet tildeler på nuværende tidspunkt en række forskellige billige metoder til levering til opmuringsmørtel. Det mest populære er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente dine nye varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså meget gnidningsløs, og ofte tillige den mindst kostelige fragttype.

Du kunne lige så vel beslutte dig for at vælge at få leveret til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen bliver som oftest en tand mindre billig, men endvidere ret så gnidningsløs for opmuringsmørtel online. Den mindst kostelige fragtmulighed er unægtelig at hente pakken selv, som dog nødvendiggør at du er med kort afstand til internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på opmuringsmørtel kan vise sig at være særdeles vital når vi har brug for ordren med det samme, og herved er det jo meningsfuldt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på opmuringsmørtel. En stor portion firmaer på nettet – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre online, som dog beroer på at du bestiller forud for et fastsat klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få produkterne ekspederet inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle netbutikker byder på fragtfri levering på opmuringsmørtel online, men oftest er det så præmissen at du shopper for en præcis sum. Som alternativ skal man foretrække den mest prisbevidste leveringsløsning, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Masser af netshops tilbyder click-and-collect hvor man køber billig opmuringsmørtel online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Bygma. Byggecentrene foreslår bl.a. afhentning af opmuringsmørtel i følgende områder:

Brønderslev, Tilst, Solrød Strand, Holstebro, Tårnby, Struer, Brabrand, Næstved, Vanløse, Nykøbing Falster, Esbjerg, Middelfart, Herning, Jyllinge, Højbjerg, Aabenraa, Rønne, Hvidovre, Rudersdal, Taastrup, Horsens, Frederikshavn, Korsør, Hedehusene, Lyngby, Dragør, Risskov, Svendborg, Lillerød, Ølstykke, Brønshøj, Ballerup, Søborg, Skive, Greve, Frederiksberg, Albertslund, Nørresundby, Hørsholm, Herlev, Ikast, Kalundborg, Vordingborg, Nyborg, Hedensted, Vallensbæk, Hillerød, Viborg, Værløse, Nakskov, Aarhus, Varde, Lystrup, Hjørring, Valby, Charlottenlund, Frederiksværk, Skanderborg, Stenløse, Silkeborg, Odense, Allerød, Nærum, Haderslev, Frederikssund, Aalborg, Randers, Vejle, Haslev, Odder, Kolding, Gentofte, Fredericia, Køge, Sønderborg, Grenaa, København, Åbyhøj, Kokkedal, Brøndby, Holbæk, Ishøj, Birkerød, Ringsted, Slagelse, Thisted, Helsingør, Hobro, Glostrup, Virum, Rødovre, Farum, Gladsaxe, og Roskilde, .

Click-and-collect af opmuringsmørtel er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man kigger i tallene fremstår det tydeligt, at folk mange gange søger fx opmuringsmørtel online og opmuringsmørtel tilbud. Derudover oplever man ofte folk efterspørge blandt andet køb opmuringsmørtel, opmuringsmørtel priser samt billig opmuringsmørtel, plus de udbredte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Gode priser på opmuringsmørtel

Det er jo usædvanlig overkommeligt for os alle at søge sig frem til tilbud på billige opmuringsmørtel online i blandt diverse forhandlere på nettet, og herved har masser af internet foretagender været nødt til at nedsætte udsalgspriserne på opmuringsmørtel eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere fri fragt.

Det kan dog imidlertid vise sig lønsomt at tjekke nogle forskellige e-forretninger efter tilbud og rabatter på opmuringsmørtel online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er skudsikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Man skal dog være årvågen med, at i tilfælde af at en internet virksomhed forhandler billige opmuringsmørtel online til en salgspris der er uendeligt gunstig, burde det tit være et bevis på en fup online virksomhed. Handler med kort er imidlertid omsluttet af et reglement, hvilket garanterer en overfor snydagtige online varehuse.

Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du overveje en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil godtgøre omkostningerne til opmuringsmørtel over tid. Det fås ofte hos specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggecentre som fx Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis opmuringsmørtel priser og billig opmuringsmørtel. Man ser desuden tit online shoppere efterspørge for eksempel køb opmuringsmørtel, opmuringsmørtel tilbud og opmuringsmørtel online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg opmuringsmørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 25 kg 15 kg 1 m3 10 kg 800 kg 1 ton 25 kg 15 kg 500 kg 1000 kg 1 kubikmeter 20 kg 500 liter

Levering: afhentning i bigbag løst leveret i løs vægt hent selv i sække vognlæs trailer i poser

Brands: Igelsø Scan Lip Raw Weber Skalflex

Tjek nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot forærer dig faktisk fordelagtige løsninger til at fortolke forskellige eksisterende forbrugeres ratings og derved er det en hjælp, at du efterforsker internet shoppens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige opmuringsmørtel online.

Facebook tilbyder dig endvidere regulære fine genveje til at få kendskab til internet firmaets popularitet. I øvrigt ser vi mange online varehuse i Danmark hvor kunder kan sammensætte en evaluering af deres køb, som lige så vel burde tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige opmuringsmørtel online på en webshop bør de principielt gennemlæse webbutikkens handelsbetingelser, dog er det bare ikke super spændende, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan og XL-Byg.

Et nemt alternativ kunne derfor være at finde ud af om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det bør være et sympol på at online forhandleren efterlever de danske regler, tillige med at virksomheden lejlighedsvis besøges af fagfolk som har indsigt i vilkårene.

Det giver dig lejlighed til hjælpende service, ifald du oplever vanskeligheder ved dit indkøb af opmuringsmørtel. Tilmed anbefales det at køber er oppe på mærkerne omkring de primære betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af opmuringsmørtel online, for eksempel hvilken byttepolitik online butikken tilsikrer.

I relation til det er det også vigtigt, at man stadig gemmer sin købsbekræftelse, således man i fremtiden kan bevidne købet af opmuringsmørtel, uagtet om man bestiller ved XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Bygma.

Jørgen O gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Per Christiansen gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Anna Nielsen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Jan Nielsen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Opmuringsmørtel fra internet virksomheder

Trustpilot frembyder fuldt ud stabile chancer for at kigge på ret mange tidligere forbrugeres synspunkter med bestilling af opmuringsmørtel og derfor er det fornuftigt, at du eftergår internet shoppens anmeldelser forinden du handler opmuringsmørtel på nettet.

Facebook frembyder tillige fuldkommen fantastiske genveje til at få en idé om e-forretningens popularitet. Foruden det ser vi faktisk webshops som giver folk mulighed for at nedfælde en evaluering af ordreforløbet, som ydermere burde udnyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er ved bestilling af opmuringsmørtel.

Inden du handler opmuringsmørtel via internettet

Før folk handler opmuringsmørtel på en e-butik behøver man for at være sikker studere e-butikkens forretningsaftale, dog er det bare ikke super interessant.

En nem løsning kunne være at finde ud af hvorvidt e-shoppen er e-mærket, fordi det bør være et tegn på at online butikken accepterer de officielle regler, samt at online forretningen rutinemæssigt undersøges af sagkyndige der er indført i reglerne på området for salg af opmuringsmørtel online.

Det er en rigtig god anledning til at blive hjulpet, såfremt du bliver udsat for udfordringer ved din handel. Ligeledes anbefaler vi at køberen er påpasselig med de mest basale forhold der kan have betydning for transaktionen.

Levering af opmuringsmørtel

Mange internet outlets frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige muligheder for levering. Den mest prisbevidste leveringsmanér er uden tvivl at du selv står for afhentning af opmuringsmørtel, men det kræver at du har bopæl i kort afstand af internet firmaets tilholdssted.

Leveringstiden kan vise sig at være vældig vital i tilfælde af at du skal bruge opmuringsmørtel straks, så i det øjemed er det bestemt meningsfuldt at vi studerer den forventede leveringsdato på opmuringsmørtel – men vær vagtsom da det er forudsat at transaktionen realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få ordren sendt afsted forinden personalet har fyraften.

Nogle enkelte internet selskaber yder levering uden beregning af opmuringsmørtel, men oftest er det forbeholdt når der indkøbes for et fastslået beløb.

Produkterne der præsenteres i den her kategori blev udvalgt af vores webshop-robot. Søgemotoren har nemlig kigget et utal af varer for at finde de tilbud der minder om opmuringsmørtel, og som robotten derfor beregner matcher din søgeintention bedst.

Udover at inddrage søgefrasen du indtastede på Google har algoritmen desuden medregnet formuleringer, som historisk set er nogle som andre typisk bruger i relation til det, eksempelvis opmuringsmørtel i løs vægt og opmuringsmørtel i bigbag foruden vendinger som opmuringsmørtel pris eller opmuringsmørtel fra Weber.

Den information kan robotten bruge som yderligere information for at liste de mest relaterede produkter. Data viser også at mennesker leder efter eksempelvis opmuringsmørtel i løs vægt, opmuringsmørtel fra Danfast samt opmuringsmørtel fra Skalflex. Den information har robot-søgeren ligeledes brugt for, at søge sig forbi massevis af tilbud.

Derudover kan det i data ses, at søgeordene opmuringsmørtel fra Weber, opmuringsmørtel i løs vægt og opmuringsmørtel fra Scanmørtel er utrolig populære, og derfor er disse ligeledes medregnet af robotten på samme måde som søgefraserne opmuringsmørtel fra Danfast, opmuringsmørtel i bigbag og opmuringsmørtel fra Weber. Vores ønske er at du ikke blev skuffet over de listede produkter, ved at ét eller flere af dem kan bruges.

Opmuringsmørtel aftages ved fremherskende online butikker, for eksempel XL-Byg.dk, Bauhaus.dk, JemogFix.dk, DavidsenShop.dk, Bygma.dk, Silvan.dk, 10-4.dk og Stark.dk.

Her ses de byer der oftest bestilles opmuringsmørtel til…

Syddanmark: Grindsted, Haderslev, Middelfart, Billund, Munkebo, Bramming, Assens, Aabenraa, Kerteminde, Ribe, Fredericia, Børkop, Tønder, Nordborg, Vejen, Odense, Svendborg, Varde, Sønderborg, Faaborg, Nyborg, Esbjerg, Kolding, Otterup, Rødekro, Vojens, Ringe

Sjælland: Kalundborg, Nakskov, Holbæk, Haslev, Næstved, Maribo, Tune, Køge, Skælskør, Nykøbing Falster, Greve, Fensmark, Vordingborg, Sorø, Herfølge, Nykøbing Sjælland, Slagelse, Korsør, Jyllinge, Solrød Strand, Ringsted

Nordjylland: Skagen, Nibe, Aalborg, Nykøbing Mors, Hobro, Aars, Hjørring, Svenstrup, Nørresundby, Thisted, Aabybro, Sæby, Hirtshals, Frederikshavn, Støvring, Brønderslev, Hadsund

Hovedstaden: Charlottenlund, Dragør, Glostrup, København, Lyngby, Hundested, Farum, Hillerød, Espergærde, Hvidovre, Stenløse, Fredensborg, Frederiksværk, Hellerup, Nivå, Frederikssund, Frederiksberg, Høje Taastrup, Helsinge, Ishøj, Gilleleje, Dyssegård, Kokkedal, Brøndby, Albertslund, Hellebæk, Virum, Valby, Herlev, Værløse, Helsingør, Brønshøj, Vallensbæk, Ølstykke, Lillerød, Vanløse, Slangerup, Søborg, Birkerød, Gentofte, Ballerup, Snekkersten, Hedehusene, Roskilde, Gladsaxe, Taastrup, Rudersdal, Nærum, Humlebæk, Smørumnedre, Allerød, Måløv, Holte, Tårnby, Rødovre, Rønne, Hørsholm

Midtjylland: Risskov, Grenaa, Ry, Løgten, Hørning, Tilst, Silkeborg, Viborg, Horsens, Bjerringbro, Skive, Aarhus, Højbjerg, Ebeltoft, Hinnerup, Åbyhøj, Egå, Hasselager, Randers, Beder, Galten, Lemvig, Odder, Malling, Hadsten, Struer, Skjern, Ringkøbing, Holstebro, Hammel, Hedensted, Vejle, Kjellerup, Lystrup, Mårslet, Løsning, Brabrand, Skanderborg, Brande, Hornslet, Skødstrup, Herning, Ikast

9 tips til din online shopping
1Den mindst kostelige fragtløsning vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som desværre stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til e-butikkens bopæl. Den fragtmulighed er ekstremt central forudsat du absolut skal bruge opmuringsmørtel inden for få dage. Alternativt så tilbyder en hel del forhandlere på nettet fragt uden omkostninger, men i reglen gælder det kun hvis du køber for en fastsat sum.
2Leveringsdygtigheden er selvfølgelig usædvanlig vital såfremt vi absolut skal bruge varerne øjeblikkeligt, så herved er det altså aktuelt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved opmuringsmørtel. Masser af online outlets annoncerer billig 1 dags levering på en række produkter, som imidlertid betinges af at ordren aflægges før et nøjagtigt klokkeslæt.
3Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af en foranstaltning, der skærmer køber overfor falske netbutikker. Som alternativ burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at afdrage omkostningerne i flere bidder.
4En del butikker på nettet foreslår nu om dage et stort udvalg af billige leveringsløsninger til opmuringsmørtel. Førstevalget hos mange er for nærværende pakkeshoppen, og så afhenter du blot de købte produkter når du har mulighed for det. Denne er altså yderst nem, og endda derudover den mindst kostelige form for fragt.
5Indtil flere e-shops i Danmark frembyder fri fragt på opmuringsmørtel, men i reglen kun såfremt man shopper for en fastsat pris. I øvrigt bør du snuppe den mest betalelige fragtløsning, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted. Den bliver godt nok tillige i høj grad let. Den billigste leveringsløsning er dog at du selv henter varerne.
6Trustpilot resulterer i regulære hensigtsmæssige chancer for at eksaminere mange forhenværende brugeres ratings og af den grund tilråder vi, at du tager et kig på online butikkens vurderinger inden du bestiller billige opmuringsmørtel online. Facebook giver dig lignende nogenlunde fine muligheder for at få indblik i online forretningens kundefokus.
7Forud for at nogen bestiller billige opmuringsmørtel på en internet webshop burde de helt sikkert sætte sig ind i deres handelsaftale, men det er naturligvis ikke særlig morsomt. Tilmed foreslår vi at køber er obs på de primære vilkår der gælder for handlen med billige opmuringsmørtel online, som for eksempel hvilken bytteret hjemmesiden bruger.
8Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, da det kan være et sympol på at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de danske love, foruden at e-forhandleren tit ses til af fagmænd der er inde i de gældende bestemmelser. Forud for at folk shopper billige opmuringsmørtel på en webshop kunne man utvivlsomt betragte deres handelsvilkår.
9Det er ultra nemt for alle at finde information om priser online på billige opmuringsmørtel fra flere online firmaer, og for det garanterer adskillige online forhandlere fragt uden betaling. Derfor kan det immervæk være lønnende at kigge forbi nogle enkelte online forretninger efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at indhente den bedste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk