Bygteam.dk

Ovntørret brænde pristjek

Er du på udkig efter ovntørret brænde? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1,8 m3 ovntørret brænde inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.045 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.065 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.065 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.249 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.250 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.295 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.325 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.349 kr.Ovntørret birkKøb
2.449 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.648 kr.Ovntørret egKøb
2.728 kr.Ovntørret bøgKøb
2.749 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: eg bøg ask birk avnbøg

Mængder: 1 palle 1 m3 1 rummeter 1 kubikmeter

Levering: i sække i netsække i løs vægt på palle til døren i bigbag i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt sortiment, imens andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare ovntørret brænde.
For nogle er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Hermed kan du med fordel købe fra en netbutik, hvor du får rådgivning og sparring omkring ovntørret brænde.
Det er absolut ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ i de store byggecentre.
Du vil finde variationer i priserne på billige ovntørret brænde hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder gode tilbud, og nogle har service. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Man bør derfor undersøge webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder varer fra adskillige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af ovntørret brænde online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har folk mulighed for at bestille online og køre varerne selv. På grund af det har du valget om at undgå leveringsomkostningen, samt ovenikøbet skaffe varerne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket bidrager til ubekymrethed når du skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber ovntørret brænde online fra deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker står selv for produktion af de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online vil du få lavere priser.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche har en stor passion for de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette formår de at yde ekstremt konstruktiv vejledning fra folk med specialistviden i netop ovntørret brænde.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

ovntørret brænde jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

ovntørret brænde silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

ovntørret brænde bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

ovntørret brænde harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til arbejdet, hovedsageligt når det er væsentlige projekter. Store byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil må det være mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
2Der kan findes mange guides og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube bringer dig en masse brugbar viden, ikke mindst forudsat at man bruger engelske søgeord.
3Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes når byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Bidraget er altså betinget af at byggeprojektet påvirker planeten.
4Du skal på ingen måde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm som beskyttelse imod hændelige skader. Det er uundværligt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke køber eksperthjælp.
5Du skal ikke undvære værktøj. Typisk vil det vise sig yderst relevant at du har det parat idet du iværksætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
6Ved projekter udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Således må du tit tage et kig på prognosen for vejret i dagene op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at piske ned absolut lige når du vil i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
7Der kommer ofte ubelejlige bump på vejen i forbindelse med større byggeprojekter, og herved kan det være essentielt at der er afsat god nok tid i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
8Godt forarbejde er kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at liste en effektiv handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og derudover en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din strategi.
9Det vil vise sig betydningsfuldt at have de fornødne byggematerialer klar til brug forinden du indleder arbejdet. Du kunne sammensætte en enkel liste med alt der skal bruges, og så granske listen, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
10Det kan vurderes hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere skal købe hjælp fra en ekspert til områder af arbejdet. Såfremt du ønsker professionel assistance kunne det godt betale sig at indhente tilbud fra flere selskaber.
11Før du starter byggeriet må det være ultra meningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
12Typisk vil det være essentielt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være en fordel at notere alle udgifter, hvorefter man kunne undersøge udgiften ved dem alle sammen.
De mest vellidte byggekæder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er meget godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En masse e-shops yder i øjeblikket alverdens billige fragtmuligheder til ovntørret brænde. En der er meget anvendt er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente din bestilling når du har tid. Denne er jo super smart, og endda ligeledes den mest betalelige fragtform.

Du kunne lige så vel foretrække at få produkterne bragt til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig ofte en sjat mindre billig, men omvendt temmelig problemfri ved køb af ovntørret brænde online. Den mest billige mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket forudsætter at du lever nær internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på ovntørret brænde er naturligvis yderst aktuel ifald du har brug for dine nye produkter øjeblikkeligt, så af den grund er det altså fornuftigt at vi ser det anslåede leveringstidspunkt på ovntørret brænde. De fleste byggecentre – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, som er underforstået at bestillingen indsendes inden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt ordnet forinden de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle få e-butikker præsterer fri fragt på ovntørret brænde online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der shoppes for et fastslået beløb. Alternativt burde man foretrække den mindst kostelige leveringsmodel, der tit er at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted.

Mange byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig ovntørret brænde på nettet men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis afhentning af ovntørret brænde i følgende byer:

Rødovre, Greve, Horsens, Hedehusene, Rudersdal, Kalundborg, Sønderborg, Aalborg, Nyborg, Frederiksværk, Skanderborg, Hedensted, Næstved, Helsingør, Hobro, Solrød Strand, Ølstykke, Thisted, Hillerød, Ikast, Nørresundby, Vanløse, Rønne, København, Svendborg, Varde, Allerød, Nykøbing Falster, Esbjerg, Nærum, Kolding, Åbyhøj, Skive, Stenløse, Tårnby, Birkerød, Viborg, Holstebro, Glostrup, Hvidovre, Roskilde, Albertslund, Ringsted, Brønderslev, Frederikssund, Haslev, Struer, Silkeborg, Hørsholm, Frederikshavn, Lystrup, Risskov, Nakskov, Grenaa, Lyngby, Værløse, Aarhus, Fredericia, Valby, Dragør, Hjørring, Korsør, Taastrup, Farum, Kokkedal, Jyllinge, Vordingborg, Gladsaxe, Ballerup, Gentofte, Randers, Haderslev, Slagelse, Tilst, Brøndby, Charlottenlund, Frederiksberg, Herning, Lillerød, Middelfart, Brabrand, Brønshøj, Aabenraa, Virum, Højbjerg, Odense, Holbæk, Ishøj, Vejle, Herlev, Søborg, Køge, Vallensbæk, og Odder, .

Click-and-collect ift. ovntørret brænde er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når der ses på tallene fremstår det klart, at mennesker som regel søger eksempelvis ovntørret brænde online og billig ovntørret brænde. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere kigge efter for eksempel ovntørret brænde tilbud, køb ovntørret brænde og ovntørret brænde priser, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Silvan.

Få den bedste pris på ovntørret brænde

Det er efterhånden vældig gnidningsløst for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige ovntørret brænde online på flere internet selskaber, og så har mange internet foretagender set sig nødsaget til at trykke prisniveauet på ovntørret brænde eftertrykkeligt, og ovenikøbet tilbyde fri fragt.

Trods dette kan det immervæk være nyttigt at eftergå visse internet firmaer efter udsalg og tilbud på ovntørret brænde online før du gennemfører din handel, således at man er sikret at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man bør lige meget hvad ikke undervurdere, at hvis en internet virksomhed reklamerer billige ovntørret brænde online for en tilbudspris der kan virke kolossalt billig, burde det for det meste være et kendetegn på en svindel webshop. Køb med betalingskort er imidlertid en del af et lovbud, hvilket hjælper kunden imod uærlige internet outlets.

Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at dække pengene til ovntørret brænde ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel hos specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark og XL-Byg.

Når man ser på søgedata står det klart, at folk som regel kigger efter blandt andet ovntørret brænde tilbud og ovntørret brænde priser. Foruden dette oplever vi tit online shoppere kigge efter for eksempel køb ovntørret brænde, ovntørret brænde online og billig ovntørret brænde.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg ovntørret brænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: avnbøg bøg ask eg birk

Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 1 rummeter 1 palle

Levering: i løs vægt til døren i netsække på palle i sække i bigbag i poser

Udforsk eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot præsterer flere gunstige løsninger til at verificere ganske mange nuværende forbrugeres observationer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du eftergår netshoppens bedømmelser forinden du bestiller billige ovntørret brænde online.

Facebook yder derudover nogenlunde strålende genveje til at få indsigt i internet webshoppens troværdighed. Derudover møder vi en række internet forhandlere som giver folk mulighed for at formulere en vurdering af deres købsoplevelse, som ligeledes kan anvendes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før folk bestiller billige ovntørret brænde online på en internet butik burde de til hver en tid betragte forhandlerens vilkår, det er dog normalt en omfattende opgave, specielt med de gængse byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

En nemmere løsning kunne derfor være at granske hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, da det almindeligvis er et kendetegn for at internet butikken tilslutter sig de danske love, tillige med at e-butikken løbende kontrolleres af sagkyndige som kender til retningslinjerne.

Desuden giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, såfremt du bliver udsat for udfordringer i processen med din bestilling af ovntørret brænde. Dertil kan det være til hjælp at kunden er hensynstagende til de primære retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af ovntørret brænde online, som fx hvilken returrettighed e-forhandleren bruger.

På grund af dette er det ydermere afgørende, at man permanent sikrer sin kvittering, således man når som helst vil kunne bekræfte købet af ovntørret brænde, hvad end man bestiller fra Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan eller Bygma.

Louise gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Helle Jensen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Ole P gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Anna K gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringshastigheden kan være usædvanlig vital når man har brug for din pakke om få sekunder, så herved er det sandelig meningsfuldt at du gransker den estimerede leveringsdato for ovntørret brænde. Mange e-firmaer i Danmark garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en række varenumre, hvilket antager at ordren køres igennem før et bestemt tidspunkt.
2Enkelte forhandlere på nettet garanterer levering uden gebyr på ovntørret brænde, men undertiden kræver det at der shoppes for en fastsat pris. Desuden skulle man overveje den mindst kostelige fragtløsning, hvilket tit er at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig i mange tilfælde desuden yderst ligetil. Den prisbilligste fragtform er dog selv at hente produkterne.
3Den billigste leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men det nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af online forhandlerens adresse. Den fragtløsning kan vise sig at være super udslagsgivende såfremt man behøver ovntørret brænde inden for kort tid. Alternativt så lover visse netbutikker portofri levering, men for det meste påkræves det at der købes for en fastsat sum.
4Trustpilot præsterer relativt gavnlige muligheder for at vurdere en række andre forbrugeres tanker og herved er det prisværdigt, at du verificerer online forretningens omtaler før du køber billige ovntørret brænde online. Facebook tilbyder dig lignende de facto passende chancer for at få indsigt i e-shoppens popularitet.
5Det er i dag ret så hensigtsmæssigt for os alle at sammenholde priser online på billige ovntørret brænde på flere internet forhandlere i Danmark, og herved yder en hel del internet outlets fragt uden betaling. Trods dette kan det alligevel blive gavnligt at sammenholde nogle få online firmaer efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, så man er velinformeret til at få den bedste pris.
6Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det burde være en påvisning af at e-butikken adlyder de officielle danske regler, og at shoppen lejlighedsvis kontrolleres af fagfolk der har meget erfaring med vilkårene. Forinden nogen bestiller billige ovntørret brænde på en shop bør de i princippet overveje e-butikkens forretningsbetingelser.
7En hel del internet varehuse foreslår på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmidler til ovntørret brænde. Det mest populære er nu til dags udleveringssteder, hvor du selv kan hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså usædvanlig fremkommelig, samt mange gange desuden den mindst kostelige leveringsmetode.
8Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af Indsigelsesordningen, som støtter folk overfor uoprigtige webshops. Som et alternativ kunne du benytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at honorere pengene af flere omgange.
9Forud for at folk handler billige ovntørret brænde på en online shop behøver man principielt gennemse forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det normalt en omfattende opgave. Ydermere tilråder vi at kunden er obs på de mest vitale regler der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige ovntørret brænde online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-firmaet lover.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk