Bygteam.dk

Pejsebrænde pristjek

Er du på udkig efter pejsebrænde? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1,8 m3 pejsebrænde inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.045 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.065 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.065 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.249 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.250 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.295 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.325 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.349 kr.Ovntørret birkKøb
2.449 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb
2.648 kr.Ovntørret egKøb
2.728 kr.Ovntørret bøgKøb
2.749 kr.Ovntørret blandet løvtræKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: birk blandet løvtræ dansk eg bøg lufttørret ovntørret ask

Mængder: 1 palle 1 kubikmeter 1 m3 1 rummeter

Levering: i netsække i poser i løs vægt på palle til døren i bigbag i sække

Brands: Rosager Greenwood Nordstrøm Midtjysk

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende byggeshoppens regler.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Når du vil have byggematerialerne nu og her eller blot vil spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne personligt. Dette er først og fremmest muligt ved de udbredte byggecentre.
Du kan finde forskelle i prisen på billige pejsebrænde fra netbutik til netbutik. En del har billige priser, hvorimod nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
For en del er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derved kan det overvejes at vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring omkring pejsebrænde.
Flere byggecentre præsterer et stort udvalg af varer, hvorimod andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden bare pejsebrænde.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og derfor har man tilbuddet om at bestille online og hente produkterne selv. Herigennem kan du spare leveringsomkostningen, samt endda få varerne på kortere tid.
De udbredte byggekæder køber varer fra en lang række forskellige producenter, og af den grund kan du shoppe fra et stort sortiment af pejsebrænde online.
De store byggecentre er populære og kendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså kan du opleve ekstra kompetent service fra mennesker med specialistviden i netop pejsebrænde.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at bestille pejsebrænde online hos dem.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
pejsebrænde bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

pejsebrænde harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

pejsebrænde jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

pejsebrænde silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det vise sig essentielt at have det parat akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at tillægge de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
2Måske kan det blive afgørende at du har de fornødne byggematerialer disponible inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne sammenfatte en punktforms note som indeholder alle de ting der er nødvendige, og som det næste efterse oversigten, med det formål at du bliver sikker på at du har det hele.
3Ved projekter udendørs har vejrsituationen en fundamental rolle. På grund af dette må du ofte holde øje med vejrvarslen i perioden for byggeriets begyndelse, så du undgår at det med et brag går i gang med at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med det vigtige projekt.
4Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til dele af projektet, i særdeleshed når det er større byggerier. Omfangsrige byggerier behøver flere end en enkelt person. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
5Der præsenterer sig uden tvivl pludselige problemstillinger ved avancerede byggeprojekter, og derfor er det essentielt at der afsættes rigeligt med plads i planen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
6Ofte vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et regnskab for dit projekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det må være behjælpeligt at tage noter til alle udgifter, og dernæst dokumentere eventuelle tilbud på dem alle sammen.
7Glem ikke at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås såfremt renoveringen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
8Der findes utallige guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er anvendeligt med rigelig almennyttig info, i særlig grad forudsat at du kigger i hele verden.
9Inden du optager arbejdet kan det være ufatteligt essentielt at have styr på, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
10Du skal ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som fx hoved- og fodbeklædning som sikring overfor hændelige skader. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
11Du kan tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør anskaffe assistance fra en fagperson til områder af arbejdet. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at hente prisoverslag fra diverse entreprenører.
12Forberedelse er nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør sammensætte en gennemarbejdet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp idet du laver din handlingsplan.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ultra overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er fantastisk overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er fantastisk imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

En lang række internet forretninger udlover nu om dage et stort udvalg af billige former for fragt til pejsebrænde. En favorit er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot varerne når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er nemlig ekstremt ligetil, og endda tilmed den mindst kostelige metode til levering.

Du kan på samme måde påtænke at bestille varerne til levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver undertiden lidt mere omkostningsfuld, men ligeledes ualmindeligt let ift. pejsebrænde online. Den mest betalelige leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men den mulighed betinges af at du er nærved internet shoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på pejsebrænde er meget aktuel såfremt vi absolut skal bruge pakken omgående, og af den grund er det nemlig klogt at du studerer den anslåede leveringstid på pejsebrænde. En masse internet shops – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig 1 dags levering på en lang række produkter online, som alligevel er underforstået at bestillingen realiseres forud for et fastsat tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få ordren pakket før logistikmedarbejderne holder fyraften.

Flere byggecentre frembyder fragt uden omkostninger på pejsebrænde online, men tit er det under forudsætning af at du køber for et fastslået beløb. Ellers bør du udse dig den mest betalelige leveringsmodel, som typisk er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop.

De største byggemarkeder giver klik-og-hent hvor man bestiller billig pejsebrænde på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis click-and-collect på pejsebrænde i følgende områder:

Jyllinge, Nyborg, Thisted, Værløse, Brønshøj, Frederikssund, Rønne, Tilst, Dragør, Nykøbing Falster, Haslev, Ishøj, Brøndby, Haderslev, Silkeborg, Esbjerg, Solrød Strand, Hedehusene, Hedensted, Kokkedal, Vallensbæk, Horsens, Ballerup, Herning, Fredericia, Greve, Lyngby, Hjørring, Ringsted, Vordingborg, Virum, Struer, Roskilde, Taastrup, Hørsholm, Aabenraa, Lillerød, Sønderborg, Vanløse, Grenaa, Nærum, Brønderslev, Hobro, Vejle, Korsør, Randers, Varde, Svendborg, Kalundborg, Odense, Kolding, Albertslund, Birkerød, Nakskov, Lystrup, Aarhus, Højbjerg, Åbyhøj, Odder, Køge, Glostrup, Frederiksværk, Charlottenlund, Skanderborg, Stenløse, Farum, Herlev, Slagelse, Helsingør, Ikast, Rudersdal, Frederikshavn, Holstebro, Næstved, Valby, Rødovre, Viborg, Aalborg, Frederiksberg, Gentofte, Ølstykke, Holbæk, Hvidovre, Middelfart, Søborg, Gladsaxe, København, Nørresundby, Hillerød, Skive, Tårnby, Brabrand, Risskov, og Allerød, .

Afhentning ift. pejsebrænde er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland).

Når vi kigger i data er det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter bl.a. billig pejsebrænde og pejsebrænde online. Vi ser desuden jævnligt mennesker lede efter for eksempel pejsebrænde tilbud, køb pejsebrænde og pejsebrænde priser, plus de gængse byggecentre som 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Få rabat på pejsebrænde

Det er efterhånden rigtig ukompliceret for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige pejsebrænde online fra forskellige e-firmaer, og herved har masser af e-firmaer ikke kunne slippe for at reducere udsalgspriserne på pejsebrænde enormt, og ovenikøbet love gebyrfri levering.

Trods dette kan det immervæk være gavnligt at undersøge et par forskellige internet forhandlere efter tilbud og rabatter på pejsebrænde online forinden du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at antage den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Man bør alligevel være klar over, at i tilfælde af at en butik på nettet udlover billige pejsebrænde online til salg for en pris der er uhørt fremragende, så kan det for det meste være et faresignal om en svindel shop. Kortbestillinger er ikke desto mindre inkluderet i en orden, som forsvarer køber overfor uoprigtige online forhandlere.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du vælge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du vil dække betalingen af pejsebrænde over tid. Dette tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Når der ses på statistikkerne er det klart, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel pejsebrænde priser og pejsebrænde online. Derudover ser vi typisk internet shoppere søge efter for eksempel billig pejsebrænde, pejsebrænde tilbud og køb pejsebrænde.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg pejsebrænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: dansk bøg birk lufttørret ovntørret ask blandet løvtræ eg

Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 1 palle 1 rummeter

Levering: i løs vægt til døren på palle i poser i netsække i bigbag i sække

Brands: Nordstrøm Midtjysk Rosager Greenwood

Undersøg nuværende kunders evalueringer

Trustpilot leverer sådan set habile chancer for at kigge nærmere på en række nuværende kunders anmeldelser og på grund af dette kan det anbefales, at du tager et kig på internet webshoppens anmeldelser inden du bestiller billige pejsebrænde online.

Facebook frembringer også nogle fine løsninger til at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed. Her er der faktisk outlets på nettet som tilbyder kunderne at sammensætte en vurdering af købsoplevelsen, som også burde drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige pejsebrænde online i en internet handler kan man de facto sætte sig ind i webshoppens handelsaftale, dog er det typisk ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de gængse byggecentre som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Bygma.

En nem løsning kunne måske være at efterse om online forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en garanti for at internet virksomheden forsvarer den officielle danske lovgivning, samt at internet butikken regelmæssigt overvåges af fagmænd som har meget erfaring med lovene på området.

Dette er en god chance for support, for så vidt du forvoldes problemstillinger som følge af dit køb af pejsebrænde. Tilmed anbefales det at man er påpasselig med de mest essentielle forhold der influerer på bestillingen af pejsebrænde online, fx den bytteret netbutikken anvender.

Her er det virkelig vigtigt, at man når som helst gemmer sin faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af pejsebrænde, hvad end man har handlet hos XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix eller Bauhaus.

Michael D gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Mads E gav 4 stjerner

SUPER

Henrik G gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Rasmus gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 tips til online indkøb
1Det er i dag temmelig let gængeligt for enhver at kigge efter tilbud online på billige pejsebrænde hos flere internet butikker i Danmark, og til gengæld præsterer utallige outlets på nettet fri fragt. Men det kan alligevel være gunstigt at kigge forbi flere e-firmaer efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, således at du er sikker på at opnå den mest attraktive pris.
2Nogle få webshops byder på fragt uden betaling på pejsebrænde, men undertiden er det så præmissen at man handler for en bestemt sum. Som alternativ må man udse dig den mest betalelige type af levering, der mange gange vil blive at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen bliver almindeligvis samtidig ualmindeligt bekvem. Den prisbilligste fragttype vil dog altid være at hente varerne selv.
3Leveringstidspunktet er selvfølgelig ret så afgørende hvis du har brug for dine nye produkter nu og her, og herved er det øjensynligt essentielt at vi besigtiger den estimerede leveringsdato på pejsebrænde. Flere online selskaber frembyder billig dag-til-dag levering på flere varer, men som trods alt er påkrævet at transaktionen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
4En del online webshops udlover nu til dags en lang række forskellige billige fragtmuligheder til pejsebrænde. Det mest almindelige er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Løsningen er altså usædvanlig simpel, og desuden også den prisbilligste form for fragt.
5Den billigste form for fragt vil altid vise sig at være selv at hente pakken, som dog kræver at du har bopæl med kort afstand til internet selskabets arbejdslager. Den leveringsform kan vise sig at være super vital hvis man står og skal bruge pejsebrænde øjeblikkeligt. Alternativt så yder nogle enkelte internet handler gratis fragt, men i reglen forudsætter det at der aftages for en konkret sum.
6Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en vedtægt, hvilket assisterer dig overfor uoprigtige webshops. Som en anden løsning kan du bruge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil betale prisen over flere uger.
7Trustpilot giver dig en del hæderlige løsninger til at efterse ganske mange tidligere brugeres vurderinger og derfor foreslår vi, at du udforsker internet forretningens omtaler forinden du handler billige pejsebrænde online. Facebook leverer også altid relevante muligheder for at få indsigt i online forhandlerens popularitet.
8Forud for at folk bestiller billige pejsebrænde i en e-shop burde man utvivlsomt læse e-shoppens betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Foruden dette tilråder vi at køber er obs på de fundamentale vedtægter der kan have indvirkning på købet af billige pejsebrænde online, fx den byttepolitik webbutikken tilbyder.
9Generelt går vi ind for at bemærke om webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det bør være en angivelse af at e-handlen opretholder de opstillede regler, tillige med at hjemmesiden tit kigges til af jurister som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Forud for at folk shopper billige pejsebrænde hos en online virksomhed bør man på en vis måde gennemlæse deres handelsvilkår.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk