Bygteam.dk

Pigsten pristjek

Er du på udkig efter pigsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til belægning til sti til bålsted til gårdsplads til bede

Mængder: 15 kg 1 kubikmeter 1 ton 800 kg 1000 kg 15 kg 20 kg 10 kg 500 kg 25 kg 25 kg 1 m3 500 liter

Levering: i sække i bigbag løst leveret i poser i løs vægt trailer vognlæs hent selv afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor bør du læse butikkens handelsbetingelser.
For mange er byggeri lig med talrige spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at vælge et online byggemarked, som kan give sparring og vejledning omkring pigsten.
Flere byggecentre præsterer et stort sortiment af produkter, imens øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot pigsten.
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der findes forskelle i priserne på billige pigsten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på de bedste priser, imens øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du må vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og dermed har flertallet mulighed for at handle online og fragte materialerne personligt. Dermed er der mulighed for at undvære leveringsomkostningen, samt samtidig have varerne lige nu.
De velkendte byggekæder udbyder varer fra alverdens nichebutikker, hvorfor du kan købe fra et stort udvalg af pigsten online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man handler online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet producerer selv de varer der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Hovedparten af nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor får du formentlig ekstra indsigtsfuld service fra mennesker med specialistviden i netop pigsten.
Mange nicheforretninger på nettet er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem støtter du når du handler pigsten online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag over 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

pigsten silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

pigsten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes hvis renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få støtte forudsætter med andre ord at projektet har betydning for planeten.
2Forud for at du går i gang med byggeriet kan det blive vildt fornuftigt at sikre sig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
3Der kan findes utallige hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube tilbyder betydelige mængder brugbar oplysning, ikke mindst såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
4Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige problematikker når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og ergo kan det være vigtigt at der afsættes betragtelig plads i arbejdsplanen, så man kan føle sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
5Du må ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Ofte kan det være fornuftigt at du har grejet parat forinden du går løs med byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at påregne omkostningerne hertil i dit budget.
6Du bør gennemtænke om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe professionel hjælp til opstarten af byggeriet. Ifald du søger assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at søge uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
7Planlægning bliver kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du anbefales at have en klar tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og derudover en numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du sammensætter tidsplanen.
8Det bør overvejes at søge assistance til byggearbejdet, specielt såfremt det er omfattende ombygninger. Enkelte projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Derudover vil det blive bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
9Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget helbred, så glem ej beklædning inklusiv sko og hjelm der beskytter dig imod mulige uheld. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, især når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
10Typisk vil det vise sig essentielt at udfærdige et regnskab for dit projekt, så man har et økonomisk overblik. Det må være behjælpeligt at notere samtlige poster, hvorefter man kunne kortlægge udgiften ved dem én efter én.
11Det kan vise sig meningsfuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer klar til brug inden du igangsætter byggeriet. Du kan med fordel lave en hurtig indkøbsliste med alt du har brug for, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
12Ved udendørs opgaver har vejrsituationen meget at sige. Af den grund kan du tit lægge mærke til femdøgnsprognosen i perioden for starten på projektet, så det ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du arbejder hårdt på dit store projekt.
De mest folkekære byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ultra flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er absolut overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ret så godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål rundt om pigsten

 • Hvordan lægges pigsten?
 • Pigsten hvordan?
 • Hvad er pigsten?
 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Hvilken form for fragt skal du vælge?

  De fleste internet virksomheder yder til alt held mange forskellige billige fragttyper til pigsten. Den mest anvendte er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke når du har lyst. Denne er nemlig temmelig gnidningsløs, samt ofte ligeledes den mest letkøbte leveringsudgave.

  Du kan lige så vel planlægge at vælge at få sendt til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver tit en anelse mere omkostningsfuld, men omvendt ret overkommelig ved køb af pigsten online. Den mest billige leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl nær internet firmaets butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på pigsten kan vise sig at være rigtig betydningsfuld om du mangler dine nye varer øjeblikkeligt, så i det øjemed er det utvivlsomt klogt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid ved pigsten. En række e-shops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig levering på næste hverdag på en lang række varenumre online, men husk at det står og falder med at bestillingen indsendes før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt skippet afsted forud for at personalet har fyraften.

  Indtil flere internet butikker byder på gratis fragt på pigsten online, men i reglen kun hvis du bestiller for et bestemt beløb. Derudover kunne man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsform, hvilket typisk vil blive at få leveret pakken til et afhentningssted.

  Store byggemarkeder giver afhentning hvor du køber billig pigsten online og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Davidsen. Byggekæderne giver blandt andet click-and-collect på pigsten i følgende byer:

  Helsingør, Gentofte, Allerød, Holstebro, Nyborg, Lystrup, Greve, Søborg, Brabrand, Fredericia, Hvidovre, København, Slagelse, Glostrup, Værløse, Middelfart, Herlev, Ringsted, Ølstykke, Roskilde, Herning, Solrød Strand, Rødovre, Varde, Thisted, Haderslev, Hedensted, Vanløse, Hjørring, Risskov, Tårnby, Kolding, Vejle, Taastrup, Brønshøj, Esbjerg, Ishøj, Dragør, Rønne, Vordingborg, Lillerød, Aarhus, Korsør, Aabenraa, Nærum, Ikast, Birkerød, Ballerup, Charlottenlund, Nakskov, Køge, Randers, Virum, Farum, Albertslund, Viborg, Frederiksværk, Frederikssund, Haslev, Nørresundby, Åbyhøj, Kokkedal, Rudersdal, Tilst, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Svendborg, Horsens, Kalundborg, Sønderborg, Stenløse, Brøndby, Hobro, Odder, Frederiksberg, Vallensbæk, Skanderborg, Lyngby, Struer, Odense, Hedehusene, Brønderslev, Silkeborg, Aalborg, Holbæk, Hørsholm, Gladsaxe, Jyllinge, Næstved, Grenaa, Hillerød, Skive, Valby, og Højbjerg, .

  Klik-og-hent af pigsten er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark).

  Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at folk ofte leder efter eksempelvis pigsten tilbud og køb pigsten. Foruden dette ser man som regel internet shoppere søge fx billig pigsten, pigsten priser og pigsten online, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

  Rabat på pigsten

  Det er efterhånden usædvanlig gnidningsløst for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige pigsten online hos forskellige internet forretninger, og følgelig har flere internet forhandlere fundet det uundgåeligt at trykke prisen på pigsten enormt, og ovenikøbet garantere fragt uden beregning.

  Trods dette kan det stadigvæk være gunstigt at inspicere nogle enkelte e-firmaer efter tilbud på pigsten online inden du køber, sådan at man er skråsikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus og Stark.

  Du bør trods alt være så påvagt, at ifald en shop afsætter billige pigsten online på tilbud til en udsalgspris der er kolossalt gunstig, så kunne det mange gange være et karakteristika der viser en falsk e-handler. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre en del af en lov, som begunstiger dig som køber imod svindlende webshops.

  Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at godtgøre omkostningerne til pigsten over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte ved niche webshops, men ikke de store byggemarkeder som fx Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

  Når der ses på data fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter eksempelvis pigsten tilbud og pigsten online. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge efter bl.a. pigsten priser, køb pigsten samt billig pigsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Bestilte online” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til haven til sti til gårdsplads til bålsted til belægning

  Mængder: 1 m3 25 kg 500 kg 800 kg 20 kg 10 kg 1 kubikmeter 1000 kg 15 kg 1 ton 25 kg 500 liter 15 kg

  Levering: i bigbag i løs vægt vognlæs trailer hent selv løst leveret afhentning i poser i sække

  Udforsk tidligere kunders ratings

  Trustpilot frembringer regulære belejlige chancer for at gøre dig bekendt med en hel del øvrige konsumenters omtaler og derved er det klogt, at du vurderer online forhandlerens kritik forinden du køber billige pigsten online.

  Facebook leverer endvidere ultra nyttige muligheder for at få indblik i e-forretningens pålidelighed. I øvrigt ser vi en række internet varehuse som tilbyder kunderne at give en omtale af virksomhedens service, som tilmed kan benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen køber billige pigsten online hos en netbutik kan man faktisk gennemse virksomhedens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke særlig morsomt, særligt ved de store byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

  En nem løsning kan være at tjekke hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det typisk er en sikring om at netshoppen lever op til de officielle regler, samt at virksomheden undertiden ses til af fagmænd der er inde i lovgivningen.

  Derudover tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, hvis du skulle få udfordringer som følge af dit køb af pigsten. Tilmed er det fornuftigt at man er sat ind i de mest vitale regler der gælder for købet af pigsten online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed e-shoppen garanterer.

  På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man stadig bibeholder sin faktura, således man når som helst kan eftervise købet af pigsten, ligegyldig om man har bestilt fra Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix eller Stark.

  Mette C gav 5 stjerner

  Som altid

  Mette gav 4 stjerner

  Intet at klage over

  Inge G gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Jørgen gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Pigsten via netshops

  Trustpilot frembyder ultra ærlige muligheder for at eksaminere flere tidligere brugeres erfaringer med bestilling af pigsten og på grund af dette tilråder vi, at du tolker e-butikkens kritik forinden du køber pigsten på nettet.

  Facebook præsterer desuden absolut fornemme genveje til at få indblik i internet forhandlerens kundefokus. Desuden ser vi mange online firmaer som giver kunderne mulighed for at udforme en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde udnyttes til at bedømme kundernes tilfredshed ift. bestilling af pigsten.

  Forinden man shopper pigsten online

  Inden folk handler pigsten hos en online forretning burde man når alt kommer til alt gennemløbe shoppens handelsvilkår, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende.

  Et nemmere alternativ kunne måske være at se om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, da det generelt er et fingerpeg om at netshoppen respekterer de opstillede regler, og at online shoppen af og til monitoreres af fagmænd der er meget fortrolige de gældende bestemmelser for salg af pigsten via internettet.

  Derudover giver det dig lejlighed til assistance, når du forvoldes besvær i forbindelse med dit køb. Tilmed anbefales det at kunden er påpasselig med de væsentligste vilkår der kan have indflydelse på bestillingen.

  Forsendelse af pigsten

  En del internet foretagender frembyder i vore dage diverse forskellige leveringsmetoder. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente pigstenene, hvilket står og falder med at du er med kort afstand til e-forretningens hjemsted.

  Leveringstidspunktet kan vise sig at være super betydningsfuld ifald vi har behov for pigstenene om et øjeblik, så i det øjemed er det rigtig væsentligt at du efterser den estimerede leveringstid på pigsten – men det er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes forud for et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varerne skippet afsted inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

  Nogle enkelte netshops frembyder gratis levering af pigsten, men i mange tilfælde er det så præmissen at du shopper for et fastslået beløb.

  Tilbudene der fremvises på den her liste blev genereret af websitets algoritme. Robotten har effektivt kigget millioner af produkter for at finde de af dem der relaterer sig mest til pigsten, og som algoritmen af den grund regner sig frem til at du vil kunne lide.

  Udover de søgeord du har indtastet på Google har robotten derudover medtaget vendinger, som den estimerer at andre mennesker ofte skriver i den sammenhæng, eksempelvis pigsten til gårdsplads og pigsten til gårdsplads foruden søgeforespørgsler som pigsten til gårdsplads og pigsten til brolægning.

  Den information benytter den som ekstra information for at fremvise de mest aktuelle tilbud. Det ses også at øvrige brugere søger efter pigsten til brolægning, pigsten afhentning eller pigsten til cement. Den her viden har søgemotoren ligeledes brugt til, at søge sig forbi tusindvis af tilbud.

  Derudover viser vores data, at søgefraserne pigsten til cement, pigsten til brolægning og pigsten til cement er aldeles anvendte, og derfor er de ligeledes indregnet af robotten foruden søgningerne pigsten til fuger, pigsten til gårdsplads og pigsten til cement. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de fremviste varer, og at mindst ét af dem vækkede din interesse.

  Pigsten bestilles via førende online butikker, for eksempel 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan og Davidsen.

  Her ses de byer der oftest bestilles pigsten til…

  Hovedstaden: Søborg, Tårnby, Rønne, Helsinge, Roskilde, Glostrup, Dyssegård, Fredensborg, Frederiksværk, Espergærde, Snekkersten, Hvidovre, Gladsaxe, Albertslund, Allerød, Hundested, Frederikssund, Charlottenlund, Valby, Gilleleje, Ishøj, Lillerød, Frederiksberg, Holte, Brønshøj, Slangerup, Hellebæk, Brøndby, Hedehusene, Helsingør, Ballerup, Virum, København, Rudersdal, Vanløse, Farum, Herlev, Birkerød, Nivå, Humlebæk, Ølstykke, Rødovre, Lyngby, Hillerød, Høje Taastrup, Hellerup, Taastrup, Hørsholm, Nærum, Kokkedal, Dragør, Vallensbæk, Gentofte, Værløse, Smørumnedre, Måløv, Stenløse

  Nordjylland: Nibe, Frederikshavn, Aalborg, Hadsund, Hobro, Nykøbing Mors, Hjørring, Nørresundby, Aabybro, Hirtshals, Sæby, Brønderslev, Thisted, Støvring, Aars, Svenstrup, Skagen

  Sjælland: Haslev, Fensmark, Korsør, Vordingborg, Skælskør, Sorø, Maribo, Solrød Strand, Ringsted, Greve, Nykøbing Sjælland, Herfølge, Slagelse, Holbæk, Tune, Kalundborg, Næstved, Køge, Nykøbing Falster, Jyllinge, Nakskov

  Syddanmark: Bramming, Sønderborg, Ribe, Haderslev, Billund, Vejen, Otterup, Munkebo, Middelfart, Aabenraa, Nordborg, Kolding, Faaborg, Ringe, Odense, Svendborg, Esbjerg, Børkop, Kerteminde, Grindsted, Nyborg, Tønder, Fredericia, Vojens, Rødekro, Assens, Varde

  Midtjylland: Holstebro, Skødstrup, Løsning, Åbyhøj, Randers, Hammel, Tilst, Galten, Skjern, Horsens, Højbjerg, Hadsten, Malling, Mårslet, Hornslet, Ringkøbing, Odder, Risskov, Hørning, Viborg, Egå, Grenaa, Ry, Struer, Løgten, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Lemvig, Ikast, Hinnerup, Brabrand, Bjerringbro, Hedensted, Ebeltoft, Hasselager, Vejle, Aarhus, Lystrup, Herning, Beder, Kjellerup, Brande

  9 gode råd til online indkøb
  1Vi slår generelt et slag for at se om online forretningen er godkendt af e-mærket, hvilket længe har været en garanti for at e-forhandleren anerkender de danske regler, udover at hjemmesiden af og til revideres af fagfolk som har megen viden om de gældende vilkår. Forinden folk handler billige pigsten på en internet shop behøver man ideelt set kigge på webbutikkens handelsvilkår.
  2Den mest prisbevidste løsning til levering er dog at hente produkterne selv, som jo stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til e-handlens lager. Den fragtløsning kan være yderst essentiel såfremt man har behov for pigsten om få sekunder. Alternativt så tilbyder nogle online forhandlere gratis levering, men i mange tilfælde kun ifald man indkøber for en fastsat pris.
  3Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en vedtægt, som assisterer dig overfor falske butikker på nettet. Som alternativ burde du bruge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du vil betale beløbet i flere bidder.
  4En masse internet handler yder i vore dage et hav af forskellige billige former for levering til pigsten. En af de populære er i vore dage levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig ret bekvem, og i mange tilfælde derudover den mest letkøbte mulighed for fragt.
  5Enkelte e-firmaer lover gratis fragt på pigsten, men i reglen kræves det at der erhverves for et fastsat beløb. Alternativt bør man udvælge den prisbilligste leveringsmanér, der typisk vil være at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Den er oftest også særdeles smart. Den mest billige leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
  6Forinden nogen bestiller billige pigsten i en netbutik bør man for at være sikker gennemlæse deres regler, dog er det typisk ikke særlig morsomt. Tilsvarende anbefales det at køber er sat ind i de mest vitale betingelser der er gældende for bestillingen af billige pigsten online, eksempelvis den returrettighed virksomheden bruger.
  7Det er efterhånden temmelig smart for os alle at finde de laveste priser online på billige pigsten fra flere e-forhandlere, og med det motiv yder langt de fleste online outlets levering uden beregning. Til gengæld kan det imidlertid være udbytterigt at besigtige nogle enkelte firmaer på nettet efter tilbud og rabat før du shopper, så du er sikret at opnå den bedste pris.
  8Trustpilot fremskaffer sådan set fine løsninger til at bese en hel del forhenværende køberes evalueringer og derfor rekommanderer vi, at du vurderer netshoppens bedømmelser forinden du shopper billige pigsten online. Facebook genererer desuden tilpas anstændige metoder til at få en idé om online webshoppens troværdighed.
  9Leveringstidspunktet kan være virkelig bestemmende hvis du har brug for produktet straks, og herved er det altså centralt at man undersøger det forventede leveringstidspunkt for pigsten. Temmelig mange online outlets tilbyder billig 1 dags levering på mange af butikkens varer, men som imidlertid kræver at bestillingen indsendes før et nøjagtigt klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk