Bygteam.dk

Plænedress pristjek

Er du på udkig efter plænedress? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plænedress inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 liter 50 liter 200 liter 1 m3 500 liter 3000 liter 300 liter 80 liter 2000 liter 400 liter

Levering: afhentning vognlæs i løs vægt løst leveret hent selv i poser i bigbag trailer i sække

Brands: Turfline Danmuld Champost Gardol

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at købe fra en webshop, som kan give råd og vejledning til valg af plænedress.
Det er helt klart super afgørende at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Der er ikke lighed i priserne på billige plænedress hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have lave priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du bør tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at køre produkterne på egen hånd. Det er specielt en mulighed hos de kendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Flere byggemarkeder har et bredt sortiment af varer, og nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare plænedress.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker i hele landet, og derved har folk adgang til at købe online og køre produkterne på egen hånd. På grund af det er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet få produkterne nu og her.
De udbredte byggecentre forhandler varer fra forskellige leverandører, så du kan bestille fra et bredt sortiment af plænedress online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund kan du få ekstra informativ hjælp fra personale med ekspertviden i netop plænedress.
Forskellige webshops i små nicher er producenter af de varer som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få gode tilbud.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber plænedress online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag omkring 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

plænedress silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

plænedress jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

plænedress bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

plænedress harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der kommer jævnligt overraskende udfordringer når det handler om store projekter, og på grund af det vil det være værdifuldt at man afsætter en del plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
2Det kan blive fundamentalt at have samtlige materialer disponible forud for at du går til værks med dit arbejde. Du vil med fordel kunne lave en punktforms liste med de materialer der skal bruges, og derefter granske materialerne, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
3Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være behjælpeligt at kortlægge hver enkelt udgift, hvorefter man bør undersøge omkostningen ved hver eneste af dem.
4Man vil ikke på noget tidspunkt fattes grej. Det er uundværligt at du har værktøjet klar til brug akkurat som du tager fat på arbejdet. Det er derudover vigtigt at medtage de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
5Måske burde du overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan købe hjælp fra en professionel til noget af byggeprocessen. Såfremt du tager imod hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
6Inden du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig ultra vigtigt at man sikrer sig, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7For udendørs projekter har vind og vejr en essentiel rolle. På grund af dette kan du løbende tjekke meldingerne om vejret i tiden op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at piske ned når du netop er godt i gang med dit store projekt.
8Du bør ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis hjelm og sko der sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i arbejdet, navnlig hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
9Der kan findes utallige hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube giver vældig meget nyttig oplysning, især når du benytter den engelske version.
10Nogle gange kan man hente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det gives ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på planeten.
11Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til projektet, hovedsageligt når det kommer til krævende ombygninger. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Derudover vil det vise sig hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
12Planlægning bliver nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du anbefales at lave en klar dagsorden, der viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Husk at være skarp når du laver din plan.
De mest folkekære byggecentre
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er ekstremt imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er virkelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er yderst overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

En hel del online varehuse frembyder i øjeblikket alverdens billige løsninger til levering til plænedress. En af favoritterne er for øjeblikket levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine produkter når du har lyst. Fragttypen er jo ekstremt overkommelig, og tit også den mest billige form for fragt.

Du bør alternativt overveje at bestille levering til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver til tider en kende mere pebret, men lige så vel super hensigtsmæssig ved køb af plænedress online. Den billigste leveringsform vil dog altid være at hente ordren selv, hvilket dog nødvendiggør at du opholder dig nær webshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på plænedress kan i nogle tilfælde være temmelig vital om vi har behov for din ordre straks, og med det formål er det virkelig essentielt at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for plænedress. Mange e-firmaer i Danmark – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag levering på deres favorit varenumre online, der dog betinges af at ordren laves før et fastsat tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produktet ekspederet inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle online firmaer yder portofri fragt på plænedress online, men tit er det så præmissen at du køber for en præcis sum. Som alternativ bør du vælge den mindst kostelige mulighed for levering, som typisk er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted.

En lang række byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du handler billig plænedress på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne udlover fx click-and-collect på plænedress i disse områder:

Brønderslev, Lyngby, Randers, Hobro, Lystrup, Brabrand, Hedehusene, Aalborg, Kolding, Birkerød, Hedensted, Horsens, Frederikshavn, Albertslund, Sønderborg, Silkeborg, Herning, Jyllinge, Ballerup, Åbyhøj, Ølstykke, Haslev, Vanløse, Gladsaxe, Stenløse, Tårnby, Viborg, Ishøj, Vallensbæk, Rudersdal, Grenaa, Højbjerg, Rønne, Esbjerg, Kalundborg, Søborg, Valby, Skanderborg, Hørsholm, Farum, Tilst, Aarhus, Taastrup, Varde, Virum, København, Ringsted, Vejle, Svendborg, Rødovre, Kokkedal, Nørresundby, Fredericia, Glostrup, Thisted, Næstved, Gentofte, Charlottenlund, Herlev, Brøndby, Nyborg, Solrød Strand, Allerød, Slagelse, Hillerød, Nærum, Ikast, Nakskov, Odense, Holbæk, Køge, Hvidovre, Korsør, Frederiksberg, Helsingør, Greve, Hjørring, Dragør, Haderslev, Frederiksværk, Frederikssund, Brønshøj, Lillerød, Roskilde, Skive, Vordingborg, Holstebro, Nykøbing Falster, Struer, Aabenraa, Risskov, Middelfart, Værløse, og Odder, .

Click-and-collect af plænedress er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Ved indkig i data fremstår det markant, at folk som regel efterspørger for eksempel køb plænedress og plænedress online. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere søge for eksempel plænedress tilbud, billig plænedress og plænedress priser, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan og XL-Byg.

Få den bedste pris på plænedress

Det er i dag rigtig smertefrit for købere at analysere priser på billige plænedress online på diverse webshops, og med det motiv har en lang række e-firmaer været presset til at at tvinge prisen på plænedress betragteligt, og endda tilbyde levering uden beregning.

Dog kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at inspicere nogle internet virksomheder i Danmark efter tilbud på plænedress online før du placerer ordren, så man ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de store byggecentre som XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Du bør bare være så påpasselig, at i tilfælde af at en webshop udbyder billige plænedress online til en tilbudspris der kan ses som uforståeligt beskeden, så kunne det ofte være et symbol på en uægte online shop. Kortbetalinger er på den anden side dækket ind under et regelsæt, der støtter folk imod falske netbutikker.

Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du hellere vil klare betalingen af plænedress senere. Det tilbydes typisk hos specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Når man ser på data er det markant, at netshoppere som regel søger bl.a. plænedress priser og billig plænedress. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere søge efter eksempelvis plænedress tilbud, køb plænedress samt plænedress online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plænedress er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

god service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 200 liter 50 liter 1 m3 400 liter 80 liter 3000 liter 2000 liter 500 liter 1000 liter 300 liter

Levering: afhentning vognlæs løst leveret trailer hent selv i bigbag i poser i sække i løs vægt

Brands: Turfline Champost Gardol Danmuld

Gennemsøg folks betragtninger

Trustpilot forærer dig sådan set gavnlige chancer for at tyde en stor portion andre konsumenters synspunkter og af den grund anbefaler vi, at du studerer online virksomhedens vurderinger inden du køber billige plænedress online.

Facebook leverer desuden evigt fine metoder til at få indsigt i internet virksomhedens pålidelighed. Derudover ser vi en række butikker på nettet hvor det er muligt at give en evaluering af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør tages i brug til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige plænedress online hos en e-shop kunne man på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af dens regler, det er dog ofte et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg og Silvan.

En anden valgmulighed er at tjekke hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, som burde være en garanti for at internet firmaet opretholder de gældende danske regler, tillige med at internet shoppen regelmæssigt vurderes af fagmænd der har ekspertise inden for lovgivningen.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive assisteret, ifald du bliver udsat for problemer som følge af din shopping med plænedress. Tilmed går vi ind for at man er omhyggelig omkring de fundamentale vedtægter der indvirker på bestillingen af plænedress online, for eksempel den byttepolitik online forretningen kører med.

I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man stadig beholder sin faktura e-mail, således man når som helst kan vidne om sit køb af plænedress, uagtet om man har købt fra Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Anna gav 5 stjerner

Alt ok

Kim P gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Mads Andersen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Anna Andersen gav 5 stjerner

God til prisen

Plænedress på e-firmaer

Trustpilot leverer immervæk uafhængige muligheder for at kontrollere en stor gruppe nuværende brugeres omtaler med køb af plænedress og herved er det at foretrække, at du udforsker internet firmaets ratings før du køber plænedress på nettet.

Facebook tilbyder lignende uden sammenligning passende løsninger til at få indblik i e-forretningens popularitet. Desuden ses en del internet handler hvor du kan levere en kritik af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør bruges til afvejning af tidligere kunders oplevelser ift. køb af plænedress.

Før man handler plænedress online

Før nogen køber plænedress hos en e-handler kunne man i og for sig sætte sig ind i netbutikkens betingelser, det er dog i mange tilfælde et omfattende projekt.

Alternativet kan derfor være at undersøge om online butikken er e-mærket medlem, fordi det er en indikator for at e-handlen efterlever dansk lovgivning, foruden at butikken en gang i mellem besigtiges af fagfolk som er indført i de gældende regulativer for salg af plænedress på nettet.

Dette er desuden en god genvej til opbakning, for så vidt du bliver udsat for problemer som følge af din handel. Tillige slår vi et slag for at man er klar over de mest centrale forhold der har indvirkning på bestillingen.

Forsendelse af plænedress

Flere internet varehuse yder i vore dage en række forskellige leveringsformer. Den billigste mulighed for fragt er dog selv at hente plænedresset, som jo står og falder med at du befinder dig i kort afstand af internet selskabets hjemsted.

Leveringstidspunktet kan vise sig at være særligt bestemmende når du har behov for plænedresset om et øjeblik, og i det øjemed er det uden tvivl fornuftigt at man dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved plænedress – men vær obs på at det nødvendiggør at ordren køres igennem før et besluttet tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få ordren klargjort inden logistikmedarbejderne får fri.

Indtil flere shops på nettet tilbyder fragt uden gebyr af plænedress, men tit er det forbeholdt når man køber for et præcist beløb.

Varerne du finder i den her kategori blev udvalgt automatisk af websitets algoritme. Den har effektivt kigget en stor mængde varer med det formål at finde dem der ligger tæt op ad plænedress, og som søgemotoren derfor vurderer matcher din søgeintention bedst.

Foruden søgningen du skrev på Google har algoritmen derudover medtaget søgeord, som data viser at øvrige søgende formentlig benytter i forbindelse med det, eksempelvis plænedress fra Subtral eller plænedress i sække foruden søgefraser som plænedress i poser og plænedress salg.

Den data har den benyttet som ekstra inspiration for at kunne præsentere de mest aktuelle varer. Vi ser også at andre søgende leder efter plænedress i sække, plænedress fra Ecostyle eller plænedress salg. Den information har søgemotoren yderligere taget i brug for, at navigere forbi en stor mængde tilbud.

For øvrigt viser vores data, at søgeudtrykkene plænedress i sække, plænedress leveret og plænedress i bigbag er ekstremt anvendte, og af den grund er disse ligeledes medregnet af robotten på samme måde som søgeudtrykkene plænedress online, plænedress i sække og plænedress i bigbag. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de listede varer, idet at bare et enkelt af disse vækkede din interesse.

Plænedress findes hos folkekære byggebutikker, f.eks. Silvan.dk, XL-Byg.dk, Bygma.dk, JemogFix.dk, DavidsenShop.dk, 10-4.dk, Stark.dk og Bauhaus.dk.

Her ses de byer der oftest bestilles plænedress til…

Syddanmark: Vejen, Grindsted, Rødekro, Kerteminde, Vojens, Sønderborg, Odense, Otterup, Haderslev, Kolding, Assens, Varde, Fredericia, Munkebo, Tønder, Bramming, Aabenraa, Svendborg, Nordborg, Billund, Middelfart, Børkop, Nyborg, Ribe, Esbjerg, Faaborg, Ringe

Nordjylland: Hirtshals, Sæby, Nykøbing Mors, Hobro, Hjørring, Thisted, Frederikshavn, Nørresundby, Hadsund, Brønderslev, Aabybro, Støvring, Aalborg, Skagen, Aars, Svenstrup, Nibe

Hovedstaden: Gilleleje, Hundested, Gladsaxe, Slangerup, Charlottenlund, Snekkersten, Hellerup, Høje Taastrup, Værløse, Albertslund, Måløv, Dyssegård, Smørumnedre, Humlebæk, Herlev, Fredensborg, Farum, Hillerød, Ballerup, Brønshøj, Frederikssund, Vanløse, Espergærde, Nærum, Rødovre, Lillerød, Birkerød, København, Glostrup, Brøndby, Dragør, Ølstykke, Rønne, Virum, Holte, Hedehusene, Taastrup, Søborg, Vallensbæk, Nivå, Hvidovre, Kokkedal, Frederiksberg, Allerød, Gentofte, Hellebæk, Helsinge, Tårnby, Frederiksværk, Helsingør, Valby, Hørsholm, Roskilde, Ishøj, Lyngby, Stenløse, Rudersdal

Sjælland: Jyllinge, Greve, Kalundborg, Slagelse, Vordingborg, Nykøbing Sjælland, Skælskør, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Herfølge, Tune, Holbæk, Maribo, Køge, Ringsted, Sorø, Nakskov, Korsør, Haslev, Fensmark, Næstved

Midtjylland: Silkeborg, Kjellerup, Vejle, Struer, Mårslet, Holstebro, Beder, Egå, Ikast, Hadsten, Løgten, Hinnerup, Hornslet, Lemvig, Ebeltoft, Ringkøbing, Malling, Brabrand, Løsning, Bjerringbro, Odder, Galten, Åbyhøj, Viborg, Tilst, Skive, Ry, Risskov, Skanderborg, Højbjerg, Hammel, Skødstrup, Grenaa, Skjern, Aarhus, Herning, Hedensted, Horsens, Brande, Randers, Hørning, Lystrup, Hasselager

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er jo efterhånden temmelig overkommeligt for købere at finde de laveste priser online på billige plænedress fra flere internet selskaber, og for det præsterer flere online firmaer billig fragt. Derfor kan det ikke desto mindre være tiden værd at undersøge nogle forskellige webbutikker efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, så man er sikret at få den mest betalelige pris.
2Generelt slår vi et slag for at undersøge om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er en angivelse af at e-shoppen føjer den officielle danske lovgivning, foruden at e-handlen løbende efterses af eksperter som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Før nogen bestiller billige plænedress hos en e-handler bør de utvivlsomt gennemse webbutikkens forretningsaftale.
3Den billigste leveringsmåde vil altid være at hente varerne selv, som dog kræver at du opholder dig i nærheden af webbutikkens lager. Den fragtmulighed er selvfølgelig rigtig vigtig om du absolut skal bruge plænedress inden for kort tid. Alternativt så frembyder nogle netbutikker portofri levering, men undertiden kun når der bestilles for et fastslået beløb.
4Leveringstidspunktet er vældig central i tilfælde af at du absolut skal bruge produktet omgående, så med det formål er det sandelig fornuftigt at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved plænedress. Flere internet shops yder billig 1 dags levering på adskillige varenumre, men vær opmærksom på at det er forudsat at du bestiller tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
5Trustpilot leverer absolut fordelagtige chancer for at tolke diverse tidligere kunders vurderinger og herved tilråder vi, at du gransker online butikkens kritik forud for at du køber billige plænedress online. Facebook bringer dig desuden uden sammenligning hæderlige chancer for at få indsigt i online butikkens kundetilfredshed.
6Generelt anbefaler vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en orden, som forsvarer en imod falske internet butikker. Som alternativ kunne du udnytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre betalingen ude i fremtiden.
7Indtil flere online shops yder portofri fragt på plænedress, men i reglen gælder det kun hvis man aftager for en bestemt pris. Ellers skal du snuppe den prisbilligste metode til levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted. Leveringstypen bliver almindeligvis tillige ekstremt bekvem. Den billigste type af levering vil dog altid være at hente pakken selv.
8Mange internet virksomheder giver i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til plænedress. En af de mest almindelige er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo meget enkel, og desuden desuden den mest prisbevidste type af levering.
9Forinden folk køber billige plænedress på en internet handler burde de på en vis måde løbe igennem virksomhedens handelsaftale, dog er det almindeligvis en omfattende opgave. Desuden anbefales det at du er påpasselig med de fundamentale reglementer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige plænedress online, som eksempelvis hvilken returret online forretningen tilbyder.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk