Bygteam.dk

Plantedug pristjek

Er du på udkig efter plantedug? Vi har fundet 18 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 421 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 plantedug inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
421 kr.1x15 meterKøb
440 kr.1x15 meterKøb
440 kr.1x15 meterKøb
531 kr.1x15 meterKøb
611 kr.1x12 meterKøb
799 kr.1x20 meterKøb
871 kr.1x25 meterKøb
940 kr.1x25 meterKøb
968 kr.1x20 meterKøb
977 kr.1x25 meterKøb
977 kr.1x25 meterKøb
978 kr.1x25 meterKøb
1.000 kr.1x1 meterKøb
1.134 kr.1x25 meterKøb
1.259 kr.1x25 meterKøb
3.009 kr.1x10 meterKøb
3.389 kr.1x10 meterKøb
3.498 kr.1x25 meterKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 1 meter 5 meter 2 meter 4 meter 3 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Derfor bør man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
For mange er byggeri lig med en masse spørgsmål. Derfor kan du med fordel købe fra et online byggemarked, som tilbyder information omkring plantedug.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment af varer, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot plantedug.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du vælge et andet.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige plantedug fra webshop til webshop. Enkelte giver gode priser, imens nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du skal tænke på hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede nær dig, og derved har folk adgang til at handle online og hente materialerne på egen hånd. Dermed kan du undvære leveringsomkostningen, og samtidig skaffe varerne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og velkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man stopper online. Dette kan du se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra flere nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af plantedug online.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Således kan du opleve en høj grad af god hjælp fra ansatte med ekspertviden i lige præcis plantedug.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er små firmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at købe plantedug online på deres side.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

plantedug jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af ca. 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

plantedug harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

plantedug silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af over 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

plantedug bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du burde fremskaffe professionel assistance til delelementer af byggeriet. Forudsat at du ønsker professionel hjælp kunne det være fordelagtigt at få tilbud fra diverse firmaer.
2Det er betydningsfuldt at du har de fornødne byggematerialer til rådighed forud for at du tager fat på eksekveringen. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig liste hvorpå der noteres alt du får brug for, og bagefter granske hver eneste ting, med det formål at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
3Du kan finde et bredt udvalg af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Især YouTube er formidler af store mængder nyttig info, ikke mindst hvis man benytter engelske søgeord.
4Typisk vil det vise sig fundamentalt at lave et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har styr på omkostningerne. Det vil være rationelt at notere hver enkelt udgift, og så tjekke ens købspris for dem slavisk.
5Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed i tilfælde af omfangsrige byggeopgaver. Krævende ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover viser det sig hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
6Du bør for alt i verden ikke forsømme dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som eksempelvis sko og hjelm der hjælper dig mod hændelige risici. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
7Man bør ikke stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være fornuftigt at du har værktøjet tilgængeligt forinden du tager fat på arbejdet. Det er desuden vigtigt at tillægge de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
8Længe før du starter byggeprocessen er det usandsynligt meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
9Forberedelse vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du anbefales at forfatte en struktureret tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, og en tilhørende nummerorden. Vær konkret i udarbejdelsen af din handlingsplan.
10Du har mulighed for at indhente offentlig støtte til byggerier. Det bliver givet hvis byggeriet er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver altså at ombygningen har betydning for naturen.
11Der kommer typisk overraskende hovedpiner ved krævende byggeprojekter, og på grund af det kan det være væsentligt at man afsætter passende tid i planen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
12Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Derfor må du løbende undersøge vejrforudsigelserne i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at regne bedst som du er i fuld gang med det svære byggeprojekt.
De mest populære byggecentre
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra betryggende. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er rigtig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er yderst godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En hel del internet shops tilbyder efterhånden mange forskellige billige leveringsmidler til plantedug. En der er meget anvendt er nu til dags pakkeshops, hvor du kan afhente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er nemlig rigtig simpel, samt oftest ligeledes den billigste form for levering.

Du bør ydermere vælge at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller til dit arbejde. Denne bliver almindeligvis en tak mere omkostningsfuld, men ligeledes ekstremt let ved køb af plantedug online. Den mest letkøbte løsning til levering er utvivlsomt selv at hente ordren, som dog står og falder med at du opholder dig nærved internet webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på plantedug er jo vældig aktuel ifald man har brug for din pakke lige om lidt, og derfor er det faktisk meningsfuldt at du kigger nærmere på leveringstiden på plantedug. Adskillige e-forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig 1 hverdags levering på en masse produkter online, hvilket dog påkræver at handlen laves forinden et fast tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ud af døren forinden lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle få online shops frembyder fragtfri levering på plantedug online, men ofte kun såfremt man indkøber for en bestemt pris. Som alternativ skulle man tage den mest letkøbte metode til levering, som typisk er at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted.

En del kæder giver afhentning hvor du køber billig plantedug derhjemme men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bygma. Byggecentrene tildeler blandt andet klik-og-hent på plantedug i disse byer:

Horsens, Hillerød, Herlev, Korsør, Nakskov, Frederiksværk, Søborg, Esbjerg, Vejle, Jyllinge, Frederiksberg, Risskov, Slagelse, Nykøbing Falster, Kalundborg, Holbæk, Kokkedal, Ringsted, Vallensbæk, Skive, Silkeborg, Lyngby, Nærum, Haderslev, Frederikshavn, Ishøj, Ballerup, Rødovre, Rønne, Højbjerg, Taastrup, Næstved, Haslev, Odense, Nørresundby, Viborg, Nyborg, Dragør, Aabenraa, Valby, Brønshøj, Greve, Brøndby, Middelfart, Tårnby, Grenaa, Vanløse, Hvidovre, Randers, Herning, Svendborg, Birkerød, Køge, Stenløse, Hedensted, Rudersdal, Frederikssund, Aalborg, Varde, Gladsaxe, Gentofte, Struer, Brønderslev, Lystrup, Allerød, Holstebro, Sønderborg, Thisted, Farum, Glostrup, Hedehusene, Helsingør, Kolding, Ikast, København, Tilst, Albertslund, Hørsholm, Hjørring, Skanderborg, Solrød Strand, Aarhus, Lillerød, Vordingborg, Værløse, Hobro, Åbyhøj, Charlottenlund, Roskilde, Brabrand, Virum, Ølstykke, Fredericia, og Odder, .

Click-and-collect for plantedug er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ses der på data bliver det klart, at netshoppere mange gange søger efter blandt andet plantedug tilbud og plantedug priser. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker søge fx billig plantedug, køb plantedug og plantedug online, plus de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Få den bedste pris på plantedug

Det har vist sig at være ret så problemfrit for alle at tjekke tilbud på billige plantedug online fra forskellige internet selskaber, og derfor har adskillige netbutikker fundet det uundgåeligt at nedbringe priserne på plantedug drastisk, og ydermere love fragt uden omkostninger.

Det kan dog ikke desto mindre blive tiden værd at kontrollere nogle e-forretninger efter rabatter og tilbud på plantedug online inden du færdiggør din shopping, så man er velinformeret til at antage den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal trods alt være så påvagt, at ifald en e-shop udbyder billige plantedug online til en pris som kan virke uendeligt overkommelig, burde det ofte være et symbol på en bedragerisk internet virksomhed. Kortkøb er imidlertid omfavnet af et regelsæt, der passer på kunden imod fup online shops.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække beløbet til plantedug over flere uger. Det foreslåes normalt ved specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Stark.

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at online shoppere jævnligt søger for eksempel køb plantedug og plantedug online. Vi ser derudover som regel mennesker kigge efter bl.a. plantedug tilbud, plantedug priser samt billig plantedug.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg plantedug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Handlet meget og handler stadig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 1 meter 5 meter 4 meter 2 meter 3 meter

Udforsk tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot tilbyder immervæk gode løsninger til at eftersøge flere andre brugeres iagttagelser og derfor slår vi et slag for, at du beser online butikkens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige plantedug online.

Facebook medfører desuden adskillige troværdige chancer for at få indsigt i internet butikkens kundetilfredshed. Derudover møder vi en del internet handler hvor kunder kan notere en kritik af købsoplevelsen, som tilmed kan benyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Før nogen bestiller billige plantedug online på en e-shop kan de uden tvivl læse dens forretningsvilkår, dog er det normalt ikke videre interessant, i særdeleshed ved de store byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4 og Davidsen.

En anden mulighed kunne være at finde ud af om internet virksomheden er e-mærket medlem, grundet at det generelt er et kendetegn for at internet forretningen forstår de opstillede regler, samt at e-firmaet regelmæssigt føres tilsyn med af eksperter der er meget bekendte med reglerne på området.

Derudover tilbydes du chance for at blive hjulpet, for så vidt du skulle få problemer med din bestilling af plantedug. For øvrigt foreslår vi at man er vaks omkring de mest vedkommende bestemmelser der har betydning for bestillingen af plantedug online, fx den returret netbutikken garanterer.

Derfor er det samtidig relevant, at man altid bibeholder ens kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne eftervise købet af plantedug, uafhængig af om man har købt hos Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen eller Bygma.

Inger E gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Christian Andersen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Jan gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Marianne Poulsen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til din online shopping
1Det er jo temmelig let for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige plantedug på flere internet virksomheder, og derved frembyder langt de fleste internet butikker levering uden omkostninger. Dog kan det imidlertid vise sig lønsomt at granske nogle forskellige forretninger på nettet efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris.
2Flere online butikker præsterer gratis fragt på plantedug, men typisk gælder det kun hvis man bestiller for et præcist beløb. Desuden bør du vælge den mest billige form for fragt, som ofte vil være at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Fragtmetoden er godt nok på den anden side ultra nem. Den mindst kostelige mulighed for levering er uden tvivl at hente ordren selv.
3Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er e-mærket, da det typisk er et tegn på at webshoppen anerkender de officielle danske regler, tillige med at webshoppen lejlighedsvis overværes af sagkyndige der mestrer reglerne. Inden folk shopper billige plantedug i en e-handler burde man i reglen få overblik over deres vilkår.
4Trustpilot medfører faktisk passende løsninger til at vurdere flere eksisterende forbrugeres omtaler og derved er det at foretrække, at du beser netbutikkens ratings inden du handler billige plantedug online. Facebook indebærer tilsvarende immervæk hensigtsmæssige metoder til at få indsigt i internet forhandlerens kundetilfredshed.
5Før nogen bestiller billige plantedug på en online virksomhed burde man de facto gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens vilkår, men det er mange gange ikke super interessant. Desuden anbefaler vi at man er vidende om de mest basale vedtægter der kan have betydning for shopping af billige plantedug online, som fx den bytteret online butikken bruger.
6Leveringstiden kan i nogle tilfælde være vældig vital i tilfælde af at man har brug for dine nye produkter lige om lidt, og herved er det forholdsvis fornuftigt at vi kontrollerer leveringstidspunktet på plantedug. Flere e-handler udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, hvilket dog er underforstået at bestillingen realiseres før et fastslået klokkeslæt.
7Temmelig mange internet handler foreslår nu til dags en række forskellige billige leveringsløsninger til plantedug. Den mest populære er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din ordre præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså ret fleksibel, og endda derudover den mest prisbevidste leveringsversion.
8Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af et lovbud, som garanterer en imod snydagtige online virksomheder. Som en anden løsning burde du udnytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at honorere omkostningerne over en længere periode.
9Den mindst kostelige leveringsløsning vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, som dog nødvendiggør at du er i nærheden af internet forretningens hjemsted. Den leveringsform kan være vældig vital hvis du mangler plantedug inden for kort tid. Alternativt så frembyder flere internet foretagender levering uden betaling, men for det meste stiller det krav om at du bestiller for en bestemt pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk