Bygteam.dk

Plantejord pristjek

Er du på udkig efter plantejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til citrontræ til højbed til kaktus til buksbom

Mængder: 50 liter 500 liter 300 liter 200 liter 1000 liter 2000 liter 1 m3 3000 liter 400 liter 80 liter

Levering: afhentning i bigbag i poser vognlæs hent selv løst leveret trailer i løs vægt i sække

Brands: Champost GreenBio Danmuld Pindstrup Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan det overvejes at vælge en webshop, som giver råd og vejledning til valg af plantejord.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse webshoppens regningslinjer.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Der vil være forskel på priserne på billige plantejord fra webshop til webshop. Enkelte satser på gode tilbud, hvorimod andre har kompetent sparring. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du skal bruge varerne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed i de kendte byggekæder.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare plantejord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du i hele landet, og derved har kunderne valget om at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det kan man blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig få fat i produkterne lige nu.
De store byggecentre er populære og velkendte virksomheder, som medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggecentre køber varer fra mange specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af plantejord online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Således bør du få super brugbar sparring fra medarbejdere der er specialister i lige præcis plantejord.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du en billig pris.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, som typisk har danske ejere, måske endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at bestille plantejord online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
plantejord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

plantejord silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

plantejord bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

plantejord harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt er det vanvittigt essentielt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
2Ved projekter udendørs kan vind og vejr få stor betydning. På grund af dette skal du hyppigt holde øje med udsigten ift. vejret i forbindelse med projektets start, så det ikke uden varsel starter med at regne netop som du er i fuld gang med det komplekse projekt.
3Der viser sig uden tvivl uforudsigelige hovedpiner når det handler om større byggeprojekter, og derfor viser det sig væsentligt at man har afsat betragtelig plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
4Du kan få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det ydes forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Tilskudet forudsætter altså at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
5Måske kan det blive fundamentalt at have de påkrævede materialer parat inden du går i krig med eksekveringen. Du har fordel af at udfærdige en enkel liste hvorpå der noteres de materialer du har brug for, og så eftergå oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
6Der kan findes stribevis af guides og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube yder assistance med en masse almennyttig info, ikke mindst forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
7Ofte vil det være betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for istandsættelsen, så man har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være økonomisk at tage noter til hver eneste udgift, og bagefter finde frem til billige priser på dem enkeltvis.
8Du skal på ingen måde se bort fra dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx hjelm og sko der skåner dig imod hændelige ulykker. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer assistance fra en professionel.
9Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt hvis det er større byggeprojekter. Større ting behøver flere end en enkelt person. Ydermere må det være mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
10Du vil på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det være af stor betydning at have udstyret klar til brug når du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at tage højde for de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
11Husk at kalkulere hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere bør hente assistance fra en professionel til opstarten af projektet. Såfremt du indhenter assistance fra en fagmand er det normalt at tage imod prisoverslag fra diverse virksomheder.
12Godt forarbejde viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du er nødt til at forfatte en gennemarbejdet køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver køreplanen.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så betryggende. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ultra overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

De fleste forretninger på nettet frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige løsninger til levering til plantejord. Den mest populære er for øjeblikket pakkeshops, hvor du så selv henter produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså yderst ukompliceret, og mange gange tilmed den prisbilligste leveringsmanér.

Du bør også foretrække at få det leveret til din bolig eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen bliver uheldigvis en lille smule mere omkostningsfuld, men omvendt super problemfri ift. plantejord online. Den mindst kostelige fragtmetode er uden tvivl at hente varerne selv, men dette forudsætter at du er lige ved internet firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på plantejord kan i nogle tilfælde være ekstremt afgørende hvis du behøver produkterne med det samme, og af den grund er det selvfølgelig klogt at du ser nærmere på den forventede leveringstid ved plantejord. En hel del netbutikker – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig 1 dags fragt på en masse varer online, som imidlertid er afhængig af at bestillingen laves forinden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få ordren distribueret forud for at personalet tager hjem.

Nogle internet varehuse tilbyder fragt uden gebyr på plantejord online, men ofte er det under forudsætning af at der købes for et bestemt beløb. I øvrigt skal man udvælge den billigste metode til levering, hvilket oftest er at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted.

Størstedelen af kæder udlover klik-og-hent hvor du køber billig plantejord hjemmefra og afhenter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på plantejord i følgende byer:

Randers, Roskilde, Brøndby, Aarhus, Greve, Søborg, Korsør, Esbjerg, Vordingborg, Herning, Lyngby, Frederikssund, Albertslund, Charlottenlund, Hjørring, Rønne, Sønderborg, Farum, Helsingør, Brønshøj, Struer, Frederikshavn, Dragør, Brabrand, Åbyhøj, Hvidovre, Aabenraa, Valby, Tilst, Ishøj, Køge, København, Hillerød, Holstebro, Birkerød, Skive, Frederiksberg, Herlev, Højbjerg, Ballerup, Holbæk, Silkeborg, Hedehusene, Gladsaxe, Ringsted, Ikast, Gentofte, Horsens, Tårnby, Thisted, Hobro, Aalborg, Solrød Strand, Næstved, Vejle, Haslev, Nørresundby, Lystrup, Kolding, Lillerød, Vallensbæk, Nakskov, Svendborg, Taastrup, Odder, Nykøbing Falster, Hørsholm, Værløse, Skanderborg, Grenaa, Fredericia, Rudersdal, Frederiksværk, Stenløse, Ølstykke, Viborg, Kalundborg, Rødovre, Vanløse, Slagelse, Hedensted, Odense, Nærum, Jyllinge, Risskov, Allerød, Haderslev, Glostrup, Nyborg, Varde, Virum, Middelfart, Brønderslev, og Kokkedal, .

Afhentning af plantejord er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når man ser på statistikkerne står det markant, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. plantejord tilbud og billig plantejord. Derudover oplever vi som regel folk søge blandt andet plantejord online, køb plantejord samt plantejord priser, plus de velkendte byggekæder som Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Bygma.

Tilbud på plantejord

Det har vist sig at være i høj grad let gængeligt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige plantejord online på forskellige internet virksomheder, og til tak har langt de fleste netshops set sig tvunget til at formindske prisniveauet på plantejord en hel del, og ydermere præstere fragtfri levering.

Men det kan trods alt vise sig fordelagtigt at tjekke nogle forskellige shops på nettet efter udsalg og tilbud på plantejord online forud for at du placerer ordren, sådan at du er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Man må blot være klar over, at når en internet virksomhed reklamerer billige plantejord online på tilbud til en udsalgspris som anses for usædvanlig billig, kan det mange gange være en varsel om en uoprigtig online shop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omfattet af et reglement, som dækker køberen overfor uærlige e-handler.

Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du drage nytte af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil afbetale omkostningerne til plantejord i flere bidder. Det fås som regel i online nichebutikker, men ikke de velkendte byggecentre som for eksempel Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når der ses på data bliver det klart, at folk jævnligt leder efter eksempelvis plantejord tilbud og plantejord priser. Vi ser desuden typisk internet shoppere lede efter bl.a. køb plantejord, plantejord online og billig plantejord.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til citrontræ til kaktus til buksbom til højbed

Mængder: 500 liter 2000 liter 300 liter 1000 liter 3000 liter 1 m3 400 liter 200 liter 50 liter 80 liter

Levering: afhentning i løs vægt løst leveret i poser i sække trailer vognlæs i bigbag hent selv

Brands: Danmuld Champost Park GreenBio Pindstrup

Tjek folks ratings

Trustpilot indebærer altid ønskværdige muligheder for at kortlægge en stor gruppe nuværende køberes oplevelser og herved er det at foretrække, at du gransker e-forhandlerens kritik forinden du handler billige plantejord online.

Facebook yder lignende ret så uafhængige genveje til at få en idé om e-forretningens kundefokus. Her møder vi nogle webbutikker som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en omtale af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før folk shopper billige plantejord online hos en butik bør man principielt få overblik over e-shoppens handelsbetingelser, men det er i reglen en omfattende opgave, især hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Et andet forslag kan derfor være at se hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, grundet at det kan være en antydning af at netbutikken føjer de danske regler, tillige med at internet forhandleren ofte efterses af sagkyndige som forstår vedtægterne på området.

Det giver dig genvej til bistand, såfremt du møder problemer ved din ordre på plantejord. Herudover slår vi et slag for at køberen er opmærksom på de elementære vilkår der er gældende for købet af plantejord online, for eksempel hvilken ombytningspolitik e-forretningen anvender.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid beholder sin kvittering, således man en anden gang kan eftervise sin bestilling af plantejord, uagtet om man shopper hos 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark eller Bauhaus.

Jan Hansen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Birthe D gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Søren gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Martin Christensen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Plantejord på internet butikker

Trustpilot tilbyder aldeles gunstige chancer for at eftergå en hel del nuværende brugeres anmeldelser med bestilling af plantejord og herved er det en hjælp, at du beser internet forhandlerens kritik forinden du handler plantejord på nettet.

Facebook leverer endvidere temmelig fremragende muligheder for at få en idé om online forhandlerens troværdighed. Her møder vi endda e-shops hvor det er muligt at afgive en vurdering af virksomhedens service, som også bør bruges til afvejning af hvor tilfredse kunderne er ift. bestilling af plantejord.

Inden man bestiller plantejord på nettet

Forinden nogen bestiller plantejord på en internet forhandler burde de egentlig skimme butikkens forretningsvilkår, men det er tit ikke videre spændende.

Et nemmere alternativ kunne måske være at se nærmere på hvorvidt internet forhandleren er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er et fingerpeg om at e-forretningen efterfølger de opstillede regler, foruden at online webshoppen fra tid til anden monitoreres af fagfolk der kender vilkårene for salg af plantejord på nettet.

Derudover tilbydes du genvej til en hjælpende hånd, for så vidt du udsættes for udfordringer i processen med din shopping. Ydermere støtter vi at køberen er sat ind i de mest essentielle regler der er gældende for ordren.

Fragt af plantejord

Mange internet shops frembyder nu til dags et bredt udvalg af leveringsmidler. Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter plantejorden, som desværre kræver at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens lager.

Fragtperioden er ret så aktuel når du skal bruge plantejorden nu og her, så herved er det uden tvivl passende at du kigger nærmere på den forventede leveringstid på plantejord – der dog forudsætter at orden realiseres forinden et fast klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen afsted forinden medarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte forretninger på nettet lover portofri fragt af plantejord, men typisk gælder det kun hvis du indkøber for en fastsat sum.

Tilbudene der fremvises i den her oversigt er automatisk udvalgt af vores produktrobot. Søgemotoren har nemlig gennemsøgt massevis af varer med det formål at kunne fremvise dem der minder mest om søgeordet plantejord, og som søgemotoren derfor vurderer at du vil kunne lide.

Foruden din søgeforespørgsel har den også indregnet søgeudtryk, som historikken viser at øvrige brugere formentlig bruger i den forbindelse, eksempelvis plantejord til kaktus eller plantejord til drivhus foruden søgefraser som plantejord i poser og køb plantejord.

Den data kan søgemotoren bruge som ekstra inspiration til at liste de bedste varer. Det er også tydeligt at andre folk leder efter eksempelvis plantejord i poser, plantejord i poser eller plantejord afhentning. Den viden har algoritmen også brugt til, at navigere forbi mange hundredvis af tilbud.

For øvrigt kan det i data ses, at søgeudtrykkene plantejord til drivhus, plantejord til kaktus og plantejord til planter er ekstremt anvendte, og derfor er de ligeledes indregnet af søgerobotten ligesom søgeordene billig plantejord, plantejord til drivhus og plantejord til planter. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de viste produkter, og at ét eller flere af disse faldt i din smag.

Plantejord hentes via førende netbutikker, for eksempel XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Her ses de byer der oftest bestilles plantejord til…

Sjælland: Næstved, Tune, Nykøbing Sjælland, Haslev, Solrød Strand, Slagelse, Holbæk, Vordingborg, Nykøbing Falster, Sorø, Fensmark, Maribo, Greve, Køge, Skælskør, Herfølge, Nakskov, Ringsted, Korsør, Kalundborg, Jyllinge

Hovedstaden: Fredensborg, Søborg, Dragør, Albertslund, Hundested, Hillerød, Charlottenlund, Hedehusene, Tårnby, Allerød, Stenløse, Roskilde, Hørsholm, Ballerup, Virum, Espergærde, Måløv, Hellerup, Holte, Brøndby, Gilleleje, Gladsaxe, Lillerød, Helsinge, Slangerup, Helsingør, Vallensbæk, Glostrup, Hellebæk, Frederiksberg, Høje Taastrup, Frederikssund, Rudersdal, Smørumnedre, Rønne, Hvidovre, Ølstykke, Snekkersten, København, Farum, Gentofte, Nærum, Lyngby, Nivå, Dyssegård, Brønshøj, Ishøj, Rødovre, Kokkedal, Værløse, Frederiksværk, Herlev, Valby, Humlebæk, Birkerød, Taastrup, Vanløse

Nordjylland: Frederikshavn, Aars, Nørresundby, Hirtshals, Hobro, Sæby, Aalborg, Nykøbing Mors, Svenstrup, Støvring, Skagen, Brønderslev, Thisted, Nibe, Hjørring, Aabybro, Hadsund

Midtjylland: Egå, Bjerringbro, Højbjerg, Skjern, Aarhus, Beder, Hadsten, Galten, Viborg, Holstebro, Malling, Åbyhøj, Randers, Odder, Silkeborg, Grenaa, Hinnerup, Vejle, Skødstrup, Skanderborg, Lemvig, Løsning, Hørning, Mårslet, Brabrand, Hasselager, Herning, Tilst, Struer, Ikast, Lystrup, Risskov, Hornslet, Hedensted, Horsens, Kjellerup, Ry, Brande, Skive, Ebeltoft, Ringkøbing, Hammel, Løgten

Syddanmark: Ribe, Børkop, Vojens, Esbjerg, Nordborg, Grindsted, Svendborg, Kolding, Bramming, Tønder, Vejen, Kerteminde, Aabenraa, Billund, Assens, Varde, Odense, Faaborg, Fredericia, Ringe, Rødekro, Sønderborg, Haderslev, Otterup, Nyborg, Munkebo, Middelfart

9 gode råd til din online shopping
1Vi går generelt ind for at finde ud af om online firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det burde være et billede på at online butikken forstår de officielle regler, udover at online virksomheden undertiden besigtiges af eksperter der kender de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige plantejord i en webshop behøver de uden tvivl bese webbutikkens betingelser.
2Indtil flere butikker på nettet yder fri fragt på plantejord, men typisk kræver det at man indkøber for en bestemt pris. Alternativt skal man overveje den mest prisbevidste type af levering, som ofte er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted. Denne bliver undertiden ligeledes ret hensigtsmæssig. Den billigste mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
3Forinden nogen shopper billige plantejord på en internet virksomhed kan de når alt kommer til alt gennemse butikkens vilkår, men det er uden tvivl ikke super interessant. Endvidere støtter vi at man er vidende om de mest aktuelle betingelser der kan have betydning for bestillingen af billige plantejord online, til eksempel den bytteret internet virksomheden tilsikrer.
4Den mest prisbevidste type af levering er utvivlsomt selv at hente varerne, men det betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forhandlerens hjemsted. Den type af levering er meget afgørende om man har brug for plantejord inden for få dage. Alternativt så lover flere netshops gratis fragt, men tit kræver det at man aftager for en bestemt sum.
5Mange firmaer på nettet foreslår i vore dage flere billige leveringsformer til plantejord. Det mest almindelige er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer når du har mulighed for det. Den er altså ekstremt enkel, og tit endda den mest betalelige type af levering.
6Trustpilot medfører de facto nyttige løsninger til at analysere en lang række nuværende kunders iagttagelser og på grund af dette foreslåes det, at du udforsker online webshoppens omtaler før du handler billige plantejord online. Facebook byder på endvidere rigtig fordelagtige løsninger til at få en idé om internet forhandlerens kundetilfredshed.
7Det er efterhånden ualmindeligt praktisk for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige plantejord i blandt diverse online varehuse, og derfor præsterer utallige internet virksomheder billig fragt. Dog kan det alligevel blive tiden værd at se nærmere på indtil flere online firmaer efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at få den laveste pris.
8Leveringsdygtigheden kan vise sig at være vældig essentiel hvis du behøver produkterne med det samme, så i det øjemed er det sandelig på sin plads at du undersøger det anslåede leveringstidspunkt for plantejord. En hel del online shops annoncerer billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varenumre, hvilket dog nødvendiggør at bestillingen anbringes forinden et fastsat tidspunkt.
9Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af et reglement, som bistår køber overfor uægte internet forhandlere. Som alternativ bør du anvende en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du agter at finansiere omkostningerne i flere bidder.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk