Bygteam.dk

Planteskolejord pristjek

Er du på udkig efter planteskolejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter planteskolejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 400 liter 500 liter 200 liter 80 liter 50 liter 300 liter 3000 liter 1000 liter 2000 liter 1 m3

Levering: i bigbag afhentning i poser vognlæs trailer løst leveret i løs vægt i sække hent selv

Brands: Pindstrup Park Champost Danmuld GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare planteskolejord.
Du vil finde variationer i prisen på billige planteskolejord hos de forskellige online byggecentre. En del giver de bedste tilbud, imens andre fokuserer på faglig rådgivning. Du må tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart utrolig relevant at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For nogle er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor er det en fordel at vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring planteskolejord.
Hvis du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne selv. Det er først og fremmest en mulighed hos de store byggecentre.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man undersøge webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og dermed har folk adgang til at bestille online og hente varerne selv. Derved er det muligt at undvære leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige nichebutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af planteskolejord online.
De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet producerer selv de varer der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få et ekstra godt tilbud.
De fleste nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Følgelig formår de at yde en høj grad af brugbar rådgivning fra mennesker med ekspertviden i netop planteskolejord.
Mange nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du køber planteskolejord online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

planteskolejord silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

planteskolejord bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

planteskolejord jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag flere end 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

planteskolejord harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er at have noget at sige at have de fornødne materialer parat på forhånd inden du kaster dig over projektet. Du får god gavn af at sammenfatte en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, hvormed du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
2Der kan findes stribevis af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er formidler af enorme mængder nyttig information, navnligt såfremt man benytter den engelske version.
3Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til arbejdet, ikke mindst ift. omfattende byggeopgaver. Krævende projekter kræver flere personer. Samtidig må det blive hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
4Du bør nødig nedprioritere dit eget helbred, så glem ej påklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod hændelige skader. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
5Der kommer stort set altid uventede hovedpiner når det handler om svære byggeprojekter, og følgelig vurderes det væsentligt at man har afsat god nok tid i agendaen, som gør at man føler sig overbevist om at komme i mål.
6Du må for alt i verden ikke mangle udstyr. Typisk kan det vise sig en fordel at du har udstyret disponibelt idet du tager fat på byggeriet. Det er derudover godt at medtage disse udgifter i dit regnskab for byggeriet.
7Godt forarbejde vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du må lave en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, med en tilhørende nummerorden. Husk at være skarp idet du udarbejder planen.
8Nogle gange kan man hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes ifald byggeriet er godt for miljøet. Tilskudet betinger at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
9I mange tilfælde vil det være afgørende at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det vil være sundt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og efterfølgende kortlægge prisen på dem hver især.
10Du bør gennemtænke om du selv ønsker at klare det hele, eller du burde tilkøbe eksperthjælp til noget af projektet. Når du anskaffer assistance fra en fagmand kunne det være en god idé at søge tilbud fra en håndfuld firmaer.
11Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum se vejrprognosen når du nærmer dig byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at piske ned når du lige er godt i gang med det vigtige projekt.
12Forinden du iværksætter dit byggeprojekt må det være ganske værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der være gældende love omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er yderst imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

En stor portion internet forretninger udlover heldigvis flere billige leveringsmåder til planteskolejord. En af dem der er mest populær er lige nu afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Muligheden er jo ualmindeligt enkel, samt oftest endda den mest billige metode til levering.

Du kunne på samme måde planlægge at bestille varerne til levering hjem til dig eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig i mange tilfælde et hak dyrere, men samtidig temmelig simpel ved køb af planteskolejord online. Den mest billige fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den mulighed beroer på at du har bopæl i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på planteskolejord er selvfølgelig ekstremt essentiel såfremt vi står og skal bruge varen inden for få dage, så i det øjemed er det relativt fornuftigt at vi ser nærmere på den estimerede leveringsdato på planteskolejord. En stor portion internet forretninger – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer online, men det nødvendiggør at ordren placeres før et nøjagtigt tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få varerne betjent forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle enkelte internet outlets sikrer fragt uden beregning på planteskolejord online, men i reglen under forudsætning af at man bestiller for et bestemt beløb. Som alternativ skulle man beslutte sig for den prisbilligste fragtløsning, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop.

De fleste netshops udlover klik-og-hent hvor man handler billig planteskolejord hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4. De tilbyder blandt andet afhentning af planteskolejord i følgende områder:

Taastrup, Haderslev, Tilst, Køge, Horsens, Haslev, Hillerød, Thisted, Korsør, Gladsaxe, Struer, Odder, Rønne, Nykøbing Falster, Brøndby, Valby, Grenaa, Aabenraa, Ringsted, Fredericia, Nærum, Næstved, Ikast, Hedensted, Holstebro, Ishøj, Randers, Rødovre, Kokkedal, Farum, Vejle, Varde, Hørsholm, Lyngby, Hvidovre, Herning, Hedehusene, Viborg, Frederikssund, Greve, Middelfart, Værløse, Helsingør, Dragør, Gentofte, Brønderslev, Kolding, Solrød Strand, Sønderborg, Silkeborg, Virum, Aalborg, Slagelse, Lystrup, Ballerup, Skanderborg, Albertslund, Brabrand, Holbæk, Charlottenlund, København, Herlev, Jyllinge, Nørresundby, Esbjerg, Aarhus, Tårnby, Rudersdal, Svendborg, Lillerød, Allerød, Hjørring, Vordingborg, Vanløse, Stenløse, Frederikshavn, Vallensbæk, Nyborg, Kalundborg, Risskov, Frederiksværk, Roskilde, Nakskov, Glostrup, Åbyhøj, Højbjerg, Søborg, Hobro, Skive, Ølstykke, Brønshøj, Frederiksberg, Birkerød, og Odense, .

Klik-og-hent for planteskolejord er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt søger for eksempel planteskolejord online og billig planteskolejord. Man ser desuden jævnligt folk lede efter for eksempel køb planteskolejord, planteskolejord tilbud og planteskolejord priser, foruden de gængse byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Bedste tilbud på planteskolejord

Det er i dag temmelig uproblematisk for købere at kigge efter tilbud på billige planteskolejord online i blandt diverse e-forretninger, og herved har flertallet af webshops fundet det nødvendigt at formindske prisniveauet på planteskolejord en hel del, og ovenikøbet frembyde fragt uden betaling.

Men det kan immervæk være udbytterigt at udforske enkelte internet forretninger efter rabatter og tilbud på planteskolejord online forinden du færdiggør din shopping, således at du er garanteret at indhente den mest billige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Man må ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en shop afsætter billige planteskolejord online til salg for en pris som anses for umådelig overkommelig, så kunne det for det meste være en indikator for en snydagtig shop. Køb med kort er trods alt inkluderet i en forordning, der beskytter folk overfor snydagtige butikker på nettet.

Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du udnytte en løsning fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at honorere betalingen af planteskolejord over en længere periode. Det tilbydes normalt ved nichebutikker, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når vi kigger i data bliver det markant, at netshoppere som regel kigger efter for eksempel planteskolejord priser og billig planteskolejord. Man ser derudover typisk folk søge efter blandt andet planteskolejord online, planteskolejord tilbud og køb planteskolejord.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg planteskolejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 80 liter 3000 liter 1 m3 400 liter 300 liter 500 liter 50 liter 2000 liter 200 liter 1000 liter

Levering: i poser afhentning i løs vægt i bigbag vognlæs løst leveret i sække trailer hent selv

Brands: Danmuld GreenBio Pindstrup Park Champost

Se nærmere på nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot præsterer egentlig sikre løsninger til at studere forskellige eksisterende brugeres kritik og af den grund er det fornuftigt, at du sonderer internet firmaets omtaler inden du køber billige planteskolejord online.

Facebook tilbyder dig ydermere visse fremragende muligheder for at få indblik i internet firmaets pålidelighed. I øvrigt ser vi nogle e-handler som tilbyder folk at afgive en evaluering af ordreforløbet, hvilket tilmed må drages fordel af til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige planteskolejord online på en butik kunne de til hver en tid gennemlæse webshoppens forretningsvilkår, men det er uden tvivl et tidskrævende arbejde, specielt ved de gængse byggecentre som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

En nem løsning kan derfor være at bemærke om webbutikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det længe har været en sikkerhed for at online forretningen accepterer de officielle regler, udover at e-forretningen fra tid til anden vurderes af jurister der kender bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du oplever problemstillinger i forbindelse med din bestilling af planteskolejord. Tilsvarende stiller vi forslag om at man er vaks omkring de vigtigste betingelser der gælder for købet af planteskolejord online, som for eksempel den returrettighed shoppen tilbyder.

I den sammenhæng er det også vigtigt, at man stadig beholder ens kvitteringsmail, så man i fremtiden vil kunne bevise sin bestilling af planteskolejord, uafhængig af om man shopper ved Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark eller 10-4.

Thomas gav 5 stjerner

Fremragende!

Jan Rasmussen gav 4 stjerner

Bestilte online

Peter gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Søren gav 4 stjerner

Alt var i orden

Planteskolejord på forhandlere på nettet

Trustpilot giver dig ganske stabile muligheder for at udforske forskellige andre kunders reflektioner med bestilling af planteskolejord og af den grund slår vi et slag for, at du analyserer internet selskabets anmeldelser inden du bestiller planteskolejord på nettet.

Facebook forærer dig også ultra fine chancer for at få indtryk af internet webshoppens kundetilfredshed. Desuden er der nogle online virksomheder som tilbyder kunderne at skrive en evaluering af ordreforløbet, som tilmed bør benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed ved køb af planteskolejord.

Inden du handler planteskolejord online

Forud for at nogen bestiller planteskolejord hos en netbutik bør de de facto tyde deres forretningsvilkår, det er dog for det meste ikke særlig spændende.

Et andet alternativ kan være at granske hvorvidt online shoppen er e-mærket, hvilket er et sympol på at online firmaet efterlever de opstillede regler, foruden at online firmaet nu og da monitoreres af fagmænd som har nøje kendskab til vedtægterne på området for salg af planteskolejord via internettet.

Det er en rigtig god anledning til support, ifald du møder problemer med dit indkøb. Ligeledes stiller vi forslag om at man er klar over de mest aktuelle betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen.

Forsendelse af planteskolejord

Flere forhandlere på nettet frembyder heldigvis en hel del forskellige leveringsmodeller. Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente planteskolejorden, men det betinges af at du lever nær online butikkens tilholdssted.

Leveringstiden er ultra bestemmende såfremt man behøver planteskolejorden om et øjeblik, og i det øjemed er det ret på sin plads at du studerer det anslåede leveringstidspunkt for planteskolejord – men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen gennemføres inden et angivent klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få bestillingen klargjort inden pakkemedarbejderne har fri.

Enkelte online butikker sikrer gratis levering af planteskolejord, men ofte er det kun gældende hvis man shopper for en konkret pris.

Tilbudene der findes i den her samling er fundet frem af websitets produktrobot. Den har nemlig gennemsøgt millioner af tilbud for at kunne fremvise dem der har mest mulig relation til planteskolejord, og som robotten derfor føler er mest interessante for dig.

Foruden at inddrage de søgeord du indtastede på Google har robotten ligeledes medtaget søgeforespørgsler, som den estimerer at andre folk sandsynligvis skriver i relation til det, eksempelvis planteskolejord fra Champost eller planteskolejord leveret foruden søgeforespørgsler som planteskolejord købes og planteskolejord hent selv.

Den information kan algoritmen bruge som yderligere inspiration til at kunne vise de mest relevante tilbud. Det er også tydeligt at andre mennesker eksempelvis søger efter planteskolejord i poser, planteskolejord online og planteskolejord i poser. Denne viden har søgerobotten også brugt for, at navigere forbi millioner af tilbud.

I øvrigt kan det ses i data, at søgeordene planteskolejord leveret, planteskolejord i bigbag og planteskolejord fra Champost er meget anvendte, og af den grund er de samtidig medregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeordene planteskolejord online, planteskolejord fra Champost og planteskolejord fra Pindstrup. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, og at minimum ét af dem faldt i din smag.

Planteskolejord aftages hos folkekære byggebutikker, eksempelvis XL-Byg.dk, Bauhaus.dk, Bygma.dk, Stark.dk, Silvan.dk, JemogFix.dk, DavidsenShop.dk og 10-4.dk.

Her ses de byer der oftest bestilles planteskolejord til…

Hovedstaden: Rødovre, Frederiksværk, Dyssegård, Herlev, Holte, Snekkersten, Ishøj, Ølstykke, Gentofte, Frederiksberg, Rønne, København, Måløv, Hvidovre, Slangerup, Brøndby, Nivå, Charlottenlund, Fredensborg, Gladsaxe, Glostrup, Taastrup, Frederikssund, Hillerød, Roskilde, Espergærde, Hedehusene, Lillerød, Stenløse, Kokkedal, Hellebæk, Hundested, Smørumnedre, Gilleleje, Ballerup, Dragør, Valby, Lyngby, Værløse, Birkerød, Hellerup, Nærum, Allerød, Farum, Rudersdal, Høje Taastrup, Søborg, Virum, Helsingør, Vallensbæk, Hørsholm, Vanløse, Humlebæk, Albertslund, Brønshøj, Tårnby, Helsinge

Nordjylland: Sæby, Aalborg, Støvring, Hobro, Brønderslev, Hirtshals, Nykøbing Mors, Frederikshavn, Skagen, Nibe, Aars, Svenstrup, Thisted, Aabybro, Hadsund, Hjørring, Nørresundby

Syddanmark: Ringe, Vojens, Nyborg, Odense, Tønder, Nordborg, Sønderborg, Grindsted, Aabenraa, Kolding, Kerteminde, Varde, Ribe, Middelfart, Faaborg, Billund, Munkebo, Børkop, Svendborg, Fredericia, Esbjerg, Assens, Haderslev, Vejen, Otterup, Bramming, Rødekro

Midtjylland: Egå, Brande, Malling, Grenaa, Vejle, Risskov, Hørning, Beder, Tilst, Skødstrup, Skjern, Holstebro, Ringkøbing, Bjerringbro, Aarhus, Odder, Hasselager, Randers, Højbjerg, Skive, Viborg, Løsning, Struer, Løgten, Hammel, Brabrand, Silkeborg, Skanderborg, Åbyhøj, Lemvig, Hedensted, Lystrup, Mårslet, Ikast, Hinnerup, Horsens, Herning, Hornslet, Kjellerup, Ry, Galten, Ebeltoft, Hadsten

Sjælland: Nakskov, Korsør, Sorø, Kalundborg, Køge, Vordingborg, Ringsted, Slagelse, Nykøbing Sjælland, Jyllinge, Holbæk, Skælskør, Solrød Strand, Greve, Fensmark, Tune, Nykøbing Falster, Næstved, Herfølge, Maribo, Haslev

9 tips til internetshopping
1Den mest prisbevidste leveringsmanér vil til enhver tid være at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du lever tæt på internet virksomhedens lager. Den leveringstype er særligt vital om du absolut skal bruge planteskolejord omgående. Alternativt så garanterer flere e-forhandlere portofri levering, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du shopper for en konkret pris.
2Temmelig mange webbutikker i Danmark tilbyder til alt held alverdens billige fragttyper til planteskolejord. En der er meget almindelig er for nærværende pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er jo meget let gængelig, og desuden endda den billigste slags levering.
3Det er jo ret simpelt for enhver at finde de laveste priser online på billige planteskolejord på forskellige online forhandlere, og på grund af dette lover flertallet af internet handler i Danmark fragt uden betaling. Dog kan det ikke desto mindre være smart at undersøge nogle forskellige internet selskaber efter tilbud og udsalg før du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den bedste pris.
4Trustpilot yder fuldstændig fine muligheder for at evaluere flere andre konsumenters meninger og derfor er det en hjælp, at du evaluerer e-forretningens ratings inden du bestiller billige planteskolejord online. Facebook præsterer lige så vel egentlig habile chancer for at få en idé om internet firmaets kundetilfredshed.
5Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under en orden, der passer på køberen imod uærlige internet selskaber. Som en anden løsning burde du anvende en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil honorere omkostningerne i flere bidder.
6Vi tilråder generelt at granske om internet selskabet er e-mærket medlem, siden det bør være et bevis på at e-forretningen forsvarer gældende dansk lovgivning, og at e-forhandleren lejlighedsvis besigtiges af eksperter der behersker de gældende vilkår. Forud for at folk shopper billige planteskolejord i en forhandler på nettet bør man de facto gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsaftale.
7Leveringstidspunktet er naturligvis ekstremt afgørende såfremt vi står og skal bruge pakken lige om lidt, og med det formål er det forholdsvis afgørende at vi kontrollerer tidshorisonten for levering ved planteskolejord. Adskillige online firmaer yder billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen indsendes forinden et nøjagtigt tidspunkt.
8Forinden nogen køber billige planteskolejord hos en online virksomhed bør man sådan set læse shoppens handelsbetingelser, det er dog ofte en omfattende opgave. Yderligere er det godt at køberen er vaks omkring de mest betydningsfulde regler der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige planteskolejord online, som fx hvilken byttepolitik e-firmaet kører med.
9En hel del e-handler i Danmark tilbyder levering uden omkostninger på planteskolejord, men ofte kun ifald du aftager for et bestemt beløb. Desuden kan man overveje den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver mange gange på den anden side i høj grad bekvem. Den billigste leveringsmulighed er dog selv at hente pakken.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk