Bygteam.dk

Plantesten pristjek

Er du på udkig efter plantesten? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 48 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Stark.dk, som sælger 48 stk for kun 1.495 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 48 stk plantesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.495 kr.50x25x15 cmKøb
1.873 kr.50x25x15 cmKøb
1.919 kr.50x25x15 cmKøb
2.076 kr.50x25x15 cmKøb
2.269 kr.50x25x15 cmKøb
2.315 kr.50x25x15 cmKøb
2.336 kr.50x25x15 cmKøb
2.486 kr.50x25x15 cmKøb
2.517 kr.50x25x15 cmKøb
2.523 kr.50x25x15 cmKøb
3.153 kr.50x25x15 cmKøb
3.153 kr.50x25x15 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man undersøge byggemarkedets regler.
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige plantesten fra netbutik til netbutik. En del giver gode priser, imens nogle har fokus på faglig sparring. Du bør beslutte hvad du foretrækker.
Når du skal bruge varerne nu og her eller bare gerne vil undvære fragten, så kan du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Flere byggekæder udbyder et bredt udvalg, imens andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør afveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare plantesten.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du købe fra en webshop, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af plantesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede nær dig, og på grund af det har folk valget om at købe online og fragte byggematerialerne selv. Takket være dette har du valget om at undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og bekendte forretninger, som medvirker til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette kan du se en fordel i.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra forskellige nicheshops, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af plantesten online.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du handler plantesten online på deres hjemmeside.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billig pris.
Forskellige webshops som sælger få produkter har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Således vil du få ekstremt anvendelig service fra ansatte med ekspertviden i netop plantesten.
De største byggemarkeder i Danmark
plantesten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

plantesten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

plantesten silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

plantesten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved projekter udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. På grund af dette må du løbende tjekke vejrprognosen i dagene før byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at regne netop som du er startet på dit ellers velplanlagte projekt.
2Der præsenterer sig som regel utidige problematikker ved avancerede byggeprojekter, og pga. dette vurderes det betydningsfuldt at der er afsat en god portion plads i agendaen, således at man kan være tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
3Potentielt kan det blive meningsfuldt at have de presserende materialer til disposition på forhånd inden du tager fat på håndværket. Du får god gavn af at nedskrive en overskuelig oversigt indeholdende alle de ting som er nødvendige, og efterfølgende eftergå hver eneste ting, så du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
4Man bør aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være fornuftigt at du har udstyret parat inden du begynder på byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at tage højde for de her udgiftsposter i dit budget.
5Du har adgang til et stort udvalg af artikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube er kilde til overvældende meget udbytterig viden, specielt forudsat at du kigger i hele verden.
6Før du påbegynder byggeprocessen kan det være ekstremt betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7Husk at reflektere over om projektet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Når du skal have eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at modtage prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
8Du må aldrig nogensinde negligere dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som fx fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod hændelige skader. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt når du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
9Ofte vil det vise sig vigtigt at udfærdige et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og bagefter dokumentere billige priser på dem hver især.
10Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at lave en klar arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din tidsplan.
11I visse tilfælde kan man få økonomisk støtte til byggerier. Det fås i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til miljøet. Det kræver med andre ord at ombygningen influerer positivt på planeten.
12Det bør overvejes at søge hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige arbejdsopgaver. Krævende byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. Desuden bliver det hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ultra flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Adskillige online varehuse tilbyder nu om dage mange forskellige billige former for levering til plantesten. Den mest anvendte er for nærværende pakkeshops, og så henter du bare din pakke når du har mulighed for det. Løsningen er altså vældig problemfri, og ofte ydermere den mindst kostelige leveringsform.

Du kunne omvendt forsøge at få ordren sendt hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver til tider en sjat mere omkostningsfuld, men desuden virkelig bekvem ved køb af plantesten online. Den mindst kostelige leveringsmulighed er utvivlsomt at hente varerne selv, men det betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forretningens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på plantesten er jo rigtig relevant såfremt man har brug for dine nye varer straks, og derfor er det ganske meningsfuldt at man checker det forventede leveringstidspunkt for plantesten. En hel del internet firmaer – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – præsterer billig dag-til-dag levering på masser af varer online, men som trods alt er regnet ud fra at orden realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varerne sendt afsted inden personalet får fri.

Enkelte internet outlets præsterer gebyrfri levering på plantesten online, men i reglen er det så nødvendigt at du bestiller for et fastsat beløb. Desuden burde man overveje den billigste form for levering, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig plantesten derhjemme og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Bygma. De frembyder eksempelvis afhentning af plantesten i disse områder:

Sønderborg, Brønderslev, Birkerød, Helsingør, Brønshøj, Roskilde, Værløse, Svendborg, Vanløse, Tilst, Brabrand, Ringsted, Dragør, Vejle, Gentofte, Hillerød, Slagelse, Skanderborg, Odder, Gladsaxe, Allerød, Albertslund, Lystrup, Køge, Aabenraa, Ballerup, Greve, Næstved, Søborg, Nykøbing Falster, Thisted, Tårnby, Jyllinge, Frederikshavn, Virum, Lillerød, København, Charlottenlund, Glostrup, Holbæk, Aarhus, Varde, Haslev, Åbyhøj, Ishøj, Kalundborg, Hørsholm, Silkeborg, Struer, Valby, Vallensbæk, Rudersdal, Brøndby, Esbjerg, Odense, Lyngby, Frederiksberg, Kolding, Nyborg, Skive, Aalborg, Hobro, Korsør, Farum, Solrød Strand, Haderslev, Frederiksværk, Randers, Herning, Viborg, Stenløse, Hvidovre, Herlev, Nørresundby, Frederikssund, Hjørring, Nakskov, Ølstykke, Højbjerg, Risskov, Nærum, Holstebro, Rønne, Vordingborg, Hedehusene, Hedensted, Horsens, Fredericia, Taastrup, Ikast, Kokkedal, Middelfart, Rødovre, og Grenaa, .

Click-and-collect ift. plantesten er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Bornholm, Amager, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland).

Ved indkig i tallene bliver det markant, at netshoppere mange gange leder efter fx billig plantesten og plantesten tilbud. Derudover oplever man som regel folk efterspørge eksempelvis plantesten online, plantesten priser samt køb plantesten, plus de store byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Find den bedste pris på plantesten

Det er efterhånden meget fremkommeligt for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige plantesten online hos flere e-butikker, og herved har langt de fleste internet virksomheder ikke kunne slippe for at presse prisen på plantesten helt i bund, og ydermere sikre portofri levering.

Det kan imidlertid blive smart at sammenholde nogle forskellige internet selskaber efter udsalg og tilbud på plantesten online før du færdiggør din shopping, således at du er sikret at få fat i den bedste pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Man må imidlertid være årvågen med, at såfremt en internet shop afhænder billige plantesten online på tilbud til en pris som kan ses som ufattelig billig, bør det undertiden være et faresignal om en uægte internet forhandler. Kortkøb er trods alt omfattet af et regulativ, der begunstiger kunden imod bedrageriske forretninger på nettet.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du overveje en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at betale beløbet til plantesten i flere bidder. Det fås typisk i nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggecentre som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi ser på tendenserne er det klart, at internetbrugere ofte søger bl.a. billig plantesten og køb plantesten. Vi ser derudover som regel online shoppere lede efter eksempelvis plantesten tilbud, plantesten online og plantesten priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg plantesten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Analyser nuværende kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder dig tilpas uafhængige genveje til at gennemgå diverse aktuelle køberes domme og derved er det fornuftigt, at du kigger nærmere på online firmaets ratings inden du færdiggør din shopping med billige plantesten online.

Facebook fører til ligeledes visse hensigtsmæssige genveje til at få indblik i e-forretningens popularitet. Foruden det ses faktisk internet varehuse hvor folk kan afgive en omtale af virksomhedens service, som ydermere kan anvendes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før folk køber billige plantesten online hos en e-butik bør man i virkeligheden skimme e-butikkens regler, men det er for det meste ikke særlig interessant, specielt med de store byggemarkeder som Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

En nem løsning er at tjekke hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er en garanti for at online firmaet lever op til gældende dansk lovgivning, udover at e-firmaet regelmæssigt monitoreres af fagmænd som har meget erfaring med vilkårene.

Dette er en god anledning til support, såfremt du bliver udsat for vanskeligheder med din shopping med plantesten. Yderligere foreslåes det at køber er omhyggelig omkring de elementære reglementer der kan have betydning for bestillingen af plantesten online, som fx hvilken ombytningsret internet webshoppen garanterer.

I den relation er det desuden afgørende, at man stadig sikrer ens faktura e-mail, så man senere vil kunne eftervise sin bestilling af plantesten, ligegyldig om man shopper fra Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Davidsen.

Per L gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Anne gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Søren gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Morten F gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er jo ret så ukompliceret for almindelige mennesker at sammenholde priser online på billige plantesten fra forskellige internet selskaber, og følgelig lover mange online varehuse levering uden omkostninger. Dog kan det alligevel blive tiden værd at tjekke visse netshops efter rabat og tilbud før du køber, sådan at man er sikker på at skaffe sig den laveste pris.
2Før folk bestiller billige plantesten i en e-forhandler kunne man til hver en tid bese webshoppens vilkår, men det er ofte et omfattende arbejde. Ligeså anbefales det at du er vidende om de fundamentale reglementer der kan have betydning for handlen med billige plantesten online, som for eksempel hvilken returneringsret e-firmaet har.
3Den mest prisbevidste slags levering vil utvivlsomt være selv at hente pakken, men den løsning beroer på at du har bopæl nærved e-butikkens hjemsted. Den leveringsmanér er naturligvis usædvanlig central forudsat vi har brug for plantesten øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer en hel del internet forhandlere fragtfri levering, men for det meste kræver det at du aftager for et konkret beløb.
4Generelt anbefaler vi at granske om online butikken er e-mærket medlem, grundet at det generelt er et signal om at internet virksomheden følger de officielle regler, samt at internet forhandleren løbende kigges til af sagkyndige der er inde i de gældende love. Forud for at nogen handler billige plantesten hos en forretning på nettet bør de i virkeligheden gennemlæse virksomhedens forretningsbetingelser.
5En hel del e-butikker sikrer billig levering på plantesten, men oftest kun hvis du handler for et fastsat beløb. Desuden kunne du overveje den mest betalelige metode til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere varerne til et afhentningssted. Muligheden viser sig beklageligvis omvendt temmelig hensigtsmæssig. Den mindst kostelige fragtform er utvivlsomt at hente produkterne selv.
6Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et regelsæt, som forsvarer køber overfor uoprigtige forretninger på nettet. Som en anden løsning kunne du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at afdrage omkostningerne senere.
7Trustpilot yder tilpas gunstige genveje til at fortolke en række aktuelle brugeres kritik og på grund af dette er det klogt, at du beser online forretningens ratings før du handler billige plantesten online. Facebook yder derudover en lang række udmærkede løsninger til at få indsigt i e-forretningens popularitet.
8En række internet webshops yder nu diverse forskellige billige former for levering til plantesten. Den mest populære er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine produkter når der er mulighed for det. Løsningen er jo ualmindeligt nem, samt endda endda den mest betalelige leveringsmetode.
9Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ekstremt vigtig såfremt vi står og skal bruge varerne straks, og i det øjemed er det komplet fornuftigt at man ser den forventede leveringstid ved plantesten. En lang række butikker på nettet reklamerer med billig 1 dags levering på masser af varenumre, hvilket dog kræver at du når at bestille forud for et fastsat tidspunkt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk