Bygteam.dk

Porebeton pristjek

Er du på udkig efter porebeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 stk porebeton inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.389 kr.10x40x60 cmKøb
3.995 kr.10x40x60 cmKøb
4.269 kr.10x40x60 cmKøb
4.495 kr.10x40x60 cmKøb
4.501 kr.10x40x60 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisen på billige porebeton fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have billige priser, hvorimod nogle tilbyder en høj grad af service. Du må tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af produkter, og andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør afveje om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover bare porebeton.
For mange er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos en webshop, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af porebeton.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers må du finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du kende virksomhedens regler.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker nær dig, og derigennem har mange valget om at købe online og hente materialerne selv. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og endda skaffe varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette vil nogle se som positivt.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og hermed kan du vælge fra et bredt sortiment af porebeton online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få en lavere pris.
Flertallet af niche webshops er små familiefirmaer, som oftest har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller porebeton online på deres side.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Derigennem er det forventeligt at du får mere begavet rådgivning fra personale med ekspertviden i netop porebeton.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

porebeton jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

porebeton bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

porebeton harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

porebeton silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag over 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kommer som regel pludselige problemstillinger når det kommer til avancerede projekter, og derfor vil det være meningsfuldt at man afsætter nok plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
2Det kan blive meningsfuldt at have alle byggematerialer til disposition inden du tager fat på håndværket. Du har fordel af at sammensætte en simpel oversigt indeholdende de materialer der er nødvendige, og bagefter efterse punkterne, med øje for at du er sikker på at alt er på sin plads.
3Forud for at du påbegynder byggeprocessen kan det være usandsynligt fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være diverse regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
4Du kan finde utrolig mange vejledninger og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig enormt meget konstruktiv information, især forudsat at du kigger i hele verden.
5Husk at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det ydes når byggeriet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at projektet har positiv betydning for planeten.
6Du kan overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør købe assistance fra en fagmand til områder af projektet. Forudsat at du køber assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge priser fra en håndfuld leverandører.
7Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, især hvis det er væsentlige projekter. Store byggeprojekter bør udføres af flere personer. Dertil er det mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
8Du vil på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være klogt at have værktøjet ved hånden forinden du begynder på arbejdet. Det er derudover godt at medregne de her omkostninger i dit økonomiske overblik.
9Planlægning vil være kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet køreplan, som fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, samt en dertilhørende numerisk orden. Husk at være skarp idet du laver din tidsplan.
10Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning som fod- og hovedbeklædning som sikring mod hændelige skader. Det er af stor betydning med fokus på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
11Ofte vil det vise sig afgørende at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har styr på økonomien. Det vil blive sundt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan søge sig frem til online tilbud på dem hver især.
12Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få stor betydning. Af den årsag bør du jævnligt lægge mærke til vejrvarslen i forbindelse med dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned når du lige er midt i det vigtige byggeprojekt.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Almindelige spørgsmål hvad angår porebeton

 • Hvor går grænsen porebeton?
 • Hvad vejer porebeton?
 • Hvad koster porebeton?
 • Hvad er porebeton?
 • Hvordan fremstilles porebeton?
 • Hvad består porebeton af?
 • Hvad er porebeton lavet af?
 • Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

  Størstedelen af forhandlere på nettet frembyder i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringstyper til porebeton. En sikker vinder er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine varer på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså rigtig simpel, samt tit endvidere den mest billige form for levering.

  Du bør alternativt udse dig at få produkterne leveret til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen er sædvanligvis en tand mere pebret, men samtidig virkelig let gængelig for porebeton online. Den mindst kostelige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som jo kræver at du er tæt på internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstiden på porebeton er selvfølgelig ualmindeligt central om du absolut skal bruge dine nye varer inden for få dage, og i det øjemed er det aldeles fornuftigt at du ser nærmere på den forventede leveringsdato for porebeton. Størstedelen af e-firmaer i Danmark – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, der dog er påkrævet at bestillingen indsendes før et angivent tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få varen klargjort før de lageransatte drager hjemad.

  Enkelte forretninger på nettet lover fragt uden omkostninger på porebeton online, men undertiden er det så nødvendigt at du shopper for en fastsat sum. Desuden må man tage den mest betalelige leveringsløsning, som ofte er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted.

  En masse byggecentre tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig porebeton hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og 10-4. De tildeler for eksempel klik-og-hent på porebeton i følgende byer:

  Vallensbæk, Taastrup, Randers, Lystrup, Aalborg, Aarhus, Herlev, Stenløse, Lillerød, Dragør, Hillerød, Horsens, Hørsholm, Nærum, Lyngby, Hvidovre, Ishøj, Køge, Værløse, Birkerød, Brabrand, Rudersdal, Allerød, Ikast, Frederiksværk, Hobro, Ølstykke, Rønne, Hjørring, København, Skive, Ringsted, Thisted, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Odder, Tilst, Brønshøj, Odense, Frederikssund, Gladsaxe, Vejle, Varde, Højbjerg, Helsingør, Tårnby, Søborg, Hedensted, Åbyhøj, Frederikshavn, Farum, Næstved, Viborg, Sønderborg, Svendborg, Nyborg, Grenaa, Roskilde, Aabenraa, Esbjerg, Nørresundby, Ballerup, Virum, Vanløse, Herning, Fredericia, Valby, Greve, Vordingborg, Haderslev, Struer, Rødovre, Jyllinge, Nakskov, Kalundborg, Brøndby, Frederiksberg, Middelfart, Glostrup, Kolding, Haslev, Kokkedal, Skanderborg, Holstebro, Brønderslev, Slagelse, Hedehusene, Holbæk, Charlottenlund, Korsør, Risskov, Silkeborg, Gentofte, og Albertslund, .

  Klik-og-hent af porebeton er en mulighed i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Amager).

  Når der ses på tallene står det klart, at folk tit søger efter for eksempel porebeton online og billig porebeton. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere kigge efter eksempelvis porebeton tilbud, køb porebeton og porebeton priser, plus de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

  Rabat på porebeton

  Det er jo efterhånden yderst smertefrit for folk at analysere priser på billige porebeton online i blandt forskellige netshops, og ergo har utallige online forretninger fundet det nødvendigt at stampe priserne på porebeton eftertrykkeligt, og ydermere garantere levering uden betaling.

  Men det kan trods alt være rentabelt at sammenligne nogle forskellige netbutikker efter billige priser på porebeton online forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Stark.

  Man må dog være så påvagt, at ifald en online forretning annoncerer billige porebeton online til salg for en udsalgspris som virker utopisk billig, så er det mange gange være en varsel om en svindel online forretning. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfattet af en lov, hvilket passer på folk overfor svindlende e-shops.

  Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale beløbet til porebeton af flere omgange. Det tilbydes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som fx Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

  Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere typisk leder efter for eksempel billig porebeton og porebeton online. Vi ser derudover typisk online shoppere kigge efter blandt andet porebeton priser, køb porebeton og porebeton tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg porebeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Kig på tidligere brugeres betragtninger

  Trustpilot tilbyder dig egentlig anstændige løsninger til at betragte diverse øvrige kunders tanker og derved går vi ind for, at du besigtiger online shoppens ratings forud for at du køber billige porebeton online.

  Facebook resulterer i ydermere altid gunstige chancer for at få indtryk af online firmaets popularitet. Foruden det ser vi faktisk e-handler hvor folk kan formulere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere må udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk handler billige porebeton online hos en e-butik behøver de utvivlsomt få overblik over dens forretningsaftale, men det er oftest ikke super interessant, især ved de kendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

  En nem løsning kunne måske være at se hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er en påvisning af at netshoppen efterfølger de officielle regler, udover at online forhandleren af og til føres tilsyn med af jurister der forstår de gældende vilkår.

  Dette er desuden din mulighed for støtte, hvis du møder problemstillinger som følge af din handel med porebeton. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at kunden er omhyggelig omkring de grundlæggende vedtægter gældende for købet af porebeton online, som for eksempel hvilken returrettighed shoppen anvender.

  I den relation er det ydermere afgørende, at man stadig beholder ens kvittering, så man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af porebeton, uanset om man køber fra XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark eller Silvan.

  Mads Møller gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Louise H gav 4 stjerner

  Dag til dag levering

  Bente Sørensen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Lene Madsen gav 4 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  9 tips til når du køber online
  1Den mest prisbevidste leveringsmåde kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men det nødvendiggør at du bor i kort afstand af internet forretningens bopæl. Den leveringsmanér er jo virkelig vigtig såfremt man står og skal bruge porebeton fluks. Alternativt så yder nogle enkelte forhandlere på nettet fragt uden betaling, men ofte er det forudsat at man indkøber for en fastsat sum.
  2Trustpilot resulterer i ultra anstændige muligheder for at inspicere en hel del tidligere køberes tanker og af den grund er det klogt, at du efterforsker online virksomhedens omtaler forud for at du shopper billige porebeton online. Facebook frembringer ydermere de facto belejlige chancer for at få kendskab til internet selskabets popularitet.
  3Adskillige internet varehuse giver nu en række forskellige billige løsninger til levering til porebeton. Det mest populære er nu om dage udleveringssteder, hvor du selv afhenter de bestilte varer den dag der passer dig. Metoden er nemlig meget smertefri, samt mange gange endvidere den mest prisbevidste leveringsversion.
  4Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under en orden, der begunstiger folk overfor falske forretninger på nettet. Alternativt burde du drage nytte af en løsning som fx ViaBill, for så vidt du agter at afdrage beløbet af flere omgange.
  5Inden folk køber billige porebeton hos en internet virksomhed bør man principielt kigge på webshoppens handelsaftale, men det er normalt en tidskrævende opgave. Ligeledes rekommanderer vi at køber er klar over de væsentligste betingelser der kan influere på handlen med billige porebeton online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online virksomheden har.
  6Fragttiden er jo virkelig central ifald man har behov for dine nye produkter om et øjeblik, så herved er det rigtig væsentligt at du tjekker tidshorisonten for levering ved porebeton. De fleste internet forhandlere udlover billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre, som dog er forudsat at ordren lægges forud for et fastslået tidspunkt.
  7Nogle e-shops i Danmark tilbyder portofri fragt på porebeton, men i reglen er det under betingelse af at du bestiller for et præcist beløb. Alternativt kan du beslutte sig for den prisbilligste fragtløsning, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig mange gange til gengæld super let. Den mindst kostelige form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
  8Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, da det burde være en erklæring om at webbutikken opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, udover at online forretningen nu og da tilses af fagfolk der forstår bestemmelserne på området. Før nogen køber billige porebeton hos en online butik behøver man ideelt set tage stilling til butikkens forretningsaftale.
  9Det er i dag usædvanlig nemt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige porebeton hos diverse online virksomheder, og for det yder adskillige online forretninger fragt uden omkostninger. Det kan dog alligevel være gunstigt at se nærmere på nogle få netshops efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, så du er skudsikker på at modtage den skarpeste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk