Power Apps i Microsoft 365 og WorkPoint 365

Skab en digital skræddersyet transformation i din organisation med Power Apps der er skabt til at sammenkoble relevant og vigtig data i virksomheden. Power Apps er e

Power Apps som en håndholdt tjeneste

PowerApps er i sin kerne en platform som en tjeneste. Det giver dig mulighed for at oprette mobilapps, der kører på Android, iOS, Windows (moderne apps) – og med næsten enhver internetbrowser.

PowerApps er nemlig også en mobilapp! Historisk set har udviklingen af mobilapps involveret at skabe apps til hvert operativsystem, de skal køre på (en til iOS, en til Android, en til Windows). Dette tredobler i det væsentlige dit udviklingsarbejde, tredobler dine supportomkostninger og øger de udviklingsressourcer, du har brug for til at oprette forretningsapps. Det er genialt i forhold til et arbejde på farten, eller let og hurtig adgang over telefonen, steder hvor computeren ikke er tilgængelig. Det øger både graden af effektivitet, men også den overordnede kvalitet. 

Med PowerApps Mobile Apps kører alle de PowerApps, du opretter, gennem PowerApp-appen. Det tager sig af forskellene mellem operativsystemerne og giver dig bare mulighed for at køre dine apps. Det er i bund og grund en container, der gør mobile apps meget nemmere at bruge på tværs af mobile platforme.

Hvad kan Power Apps gøre for virksomheder?

Med Power Apps kan du effektivt bygge apps, der automatiserer komplekse arbejdsprocesser. Gennem Power Apps er der direkte og let adgang til dine øvrige Microsoft-baserede løsninger

Mulighederne med Power Apps er mange, og det er en skarp power automation. Nedenstående eksempler belyser fordelene ved en digitaliseret platform:

  • Medarbejdere kan let tage hånd om timeregistreringen
  • Når en medarbejder er ude hos en kunde, kan de let bestille varer over mobilen
  • Indsamling af billeddokumentation kan let ske direkte i appen
  • Hurtig opfølgning på en sag, som kræver godkendelse eller anden handling
  • Håndtering af adgang til gæstebrugere hos eksterne brugere