Bygteam.dk

Pyntesten pristjek

Er du på udkig efter pyntesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pyntesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til dekoration til borddækning til potteplanter til blomster til vaser til krukker til haven til gravsted

Varianter: små glas store indendørs marmor sorte hvide

Mængder: 15 kg 1 kubikmeter 800 kg 1 ton 500 kg 20 kg 10 kg 500 liter 25 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 1 m3

Levering: i sække hent selv afhentning vognlæs trailer løst leveret i poser i bigbag i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt hos de store byggemarkeder.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige pyntesten fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på gode priser, og øvrige vil have service. Du bør forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggecentre sælger et stort produktsortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover bare pyntesten.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man undersøge webshoppens regningslinjer.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det kan du vælge en webshop, hvor du får sparring og vejledning omkring pyntesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte butikker, som medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder finder du i de større byer, og derigennem har flertallet adgang til at købe online og transportere produkterne på egen hånd. Af den grund har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, og tilmed få produkterne nu og her.
De kendte byggekæder samler produkter fra talrige specialbutikker, så du kan handle fra et bredt sortiment af pyntesten online.

Nichewebshop

Størsteparten af niche webshops producerer selv produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
Størstedelen af online nichebutikker er små firmaer, som oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle pyntesten online på deres hjemmeside.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo vil du få ekstra begavet assistance fra folk med specialistviden i lige præcis pyntesten.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
pyntesten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

pyntesten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af over 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

pyntesten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

pyntesten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst ved krævende arbejdsopgaver. Flere byggeprojekter bør udføres af flere personer. Samtidig vil det vise sig mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
2Du kan tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør have professionel assistance til områder af arbejdet. Såfremt du henter assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere forslag fra diverse virksomheder.
3Du vil på ingen måde fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have grejet til rådighed før du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden godt at indregne de medfølgende omkostninger i dit budget.
4Du bør ikke negligere dit eget helbred, så glem ikke beklædning bl.a. sikkerhedssko som hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
5I nogle tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver dermed at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
6Der kommer jævnligt overraskende bump på vejen når det gælder svære byggeprojekter, og altså er det meningsfuldt at man afsætter en god portion tid i agendaen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at have tid nok til det.
7Planlægning er nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du anbefales at forfatte en effektiv køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din plan.
8Typisk vil det være essentielt at udfærdige et budget for dit projekt, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive økonomisk at gennemgå samtlige udgiftsposter, og herefter kortlægge udgiften ved dem hver især.
9Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det være usandsynligt fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Af den årsag bør du tit tjekke vejrberetningerne i dagene før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
11Det bliver at have noget at sige at du har de presserende bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du iværksætter din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel som samler alt det der skal bruges, og efterfølgende efterse hver eneste ting, med øje for at du føler dig overbevist om at du har det hele.
12Du finder et stort udvalg af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Specielt YouTube er anvendeligt med ret så meget konstruktiv viden, særligt hvis du leder på engelsk.
De mest vellidte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvsagt er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er virkelig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er kolossalt betryggende. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Klassiske spørgsmål inden for pyntesten

 • Hvad er pyntesten?
 • Hvor er pyntesten på tilbud?
 • Hvor købes pyntesten billigt?
 • Hvor meget vejer pyntesten?
 • Hvad koster pyntesten?
 • Hvor købes pyntesten online?
 • Hvilken fragtform skal jeg vælge?

  Størstedelen af online forhandlere giver heldigvis et hav af forskellige billige fragtformer til pyntesten. En favorit iblandt mange er lige nu levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig i høj grad overkommelig, samt typisk endda den mest prisbevidste leveringsversion.

  Du bør lige så vel tænke over at få ordren leveret til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Denne viser sig sædvanligvis en smule mere pebret, men på den anden side virkelig smertefri for pyntesten online. Den mest betalelige leveringsmanér er unægtelig at hente varerne selv, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på pyntesten kan være ekstremt central hvis vi mangler din pakke nu og her, så af den grund er det særdeles afgørende at man finder den forventede leveringstid ved pyntesten. En masse internet webshops – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilsiger billig levering på næste hverdag på mange af deres varer online, som imidlertid er afhængig af at bestillingen køres igennem forinden et angivent tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produkterne betjent inden logistikmedarbejderne får fri.

  Visse e-butikker garanterer fragtfri levering på pyntesten online, men i reglen gælder det kun hvis man køber for et fastsat beløb. Ellers må du foretrække den mest letkøbte slags levering, som typisk vil blive at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop.

  De store netbutikker giver click-and-collect hvor du handler billig pyntesten online og selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og 10-4. Byggecentrene frembyder eksempelvis click-and-collect på pyntesten i følgende områder:

  Vallensbæk, Esbjerg, Rødovre, Ishøj, Charlottenlund, Brønshøj, Ringsted, Slagelse, Værløse, Middelfart, Frederiksberg, Frederikshavn, Albertslund, Rudersdal, Hillerød, Nørresundby, Jyllinge, Gladsaxe, Fredericia, Risskov, Ølstykke, Horsens, Allerød, Nakskov, Brønderslev, Aalborg, Åbyhøj, Ikast, Herning, Dragør, Randers, Lystrup, Højbjerg, Greve, Skive, Birkerød, Frederikssund, Farum, Tårnby, Vejle, Hobro, Kalundborg, Korsør, Gentofte, København, Køge, Skanderborg, Holstebro, Struer, Vordingborg, Hørsholm, Hvidovre, Nykøbing Falster, Brøndby, Rønne, Valby, Hedehusene, Herlev, Nyborg, Glostrup, Svendborg, Grenaa, Hedensted, Næstved, Varde, Lillerød, Silkeborg, Kolding, Kokkedal, Sønderborg, Helsingør, Roskilde, Aarhus, Stenløse, Ballerup, Viborg, Tilst, Odense, Haslev, Søborg, Thisted, Frederiksværk, Lyngby, Virum, Aabenraa, Taastrup, Holbæk, Solrød Strand, Brabrand, Vanløse, Nærum, Odder, Haderslev, og Hjørring, .

  Klik-og-hent for pyntesten er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Ses der på tallene fremstår det klart, at online shoppere som regel leder efter fx pyntesten tilbud og køb pyntesten. Derudover ser vi jævnligt online shoppere efterspørge fx billig pyntesten, pyntesten priser og pyntesten online, foruden de velkendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan og Davidsen.

  Priser på pyntesten

  Det er efterhånden ualmindeligt uproblematisk for internetbrugere at analysere priser på billige pyntesten online fra flere internet butikker i Danmark, og herved har en lang række online butikker set sig nødsaget til at nedbringe prisniveauet på pyntesten drastisk, og ydermere tilbyde levering uden beregning.

  Det kan alligevel være gavnligt at efterprøve et par forskellige webbutikker efter udsalg og tilbud på pyntesten online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at indhente den skarpeste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark og Bygma.

  Du må trods alt være omhyggelig med, at såfremt en online shop sælger billige pyntesten online til en pris der anses for urealistisk overkommelig, så kan det tit være et kendetegn på en fup online forretning. Betalinger med kort er ikke desto mindre en del af en vedtægt, som passer på folk overfor fup e-forretninger.

  Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du anvende en afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at betale pengene til pyntesten i flere bidder. Dette foreslåes som regel hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma og Davidsen.

  Når der ses på søgedata står det tydeligt, at netshoppere tit leder efter eksempelvis pyntesten priser og pyntesten tilbud. Man ser derudover mange gange folk kigge efter bl.a. pyntesten online, køb pyntesten og billig pyntesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pyntesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til borddækning til blomster til gravsted til potteplanter til haven til krukker til dekoration til vaser

  Varianter: store glas små marmor sorte hvide indendørs

  Mængder: 500 kg 25 kg 500 liter 1 ton 25 kg 10 kg 800 kg 15 kg 1 kubikmeter 1000 kg 15 kg 1 m3 20 kg

  Levering: i poser i løs vægt vognlæs løst leveret hent selv trailer afhentning i sække i bigbag

  Læs tidligere brugeres evalueringer

  Trustpilot fremskaffer helt tiltalende genveje til at eftergå ganske mange forhenværende konsumenters tanker og herved tilråder vi, at du iagttager online forretningens bedømmelser før du handler billige pyntesten online.

  Facebook genererer tilsvarende ret så fine løsninger til at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. Derudover er der en del internet foretagender som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en omtale af deres køb, som ligeledes må tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk bestiller billige pyntesten online i en e-forhandler kan de når alt kommer til alt se på netbutikkens vilkår, dog er det typisk et omfattende projekt, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

  Alternativet kan være at bemærke hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det bør være en tryghed om at online webshoppen understøtter de gældende danske regler, foruden at internet butikken fra tid til anden revideres af fagmænd der mestrer bestemmelserne på området.

  Desuden tilbydes du genvej til at blive hjulpet, når du oplever besvær i forbindelse med dit køb af pyntesten. Dertil foreslåes det at du er vaks omkring de mest betydningsfulde reglementer der har indvirkning på bestillingen af pyntesten online, fx den returpolitik online forretningen tilbyder.

  I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man stadig opbevarer sin ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne bevidne bestillingen af pyntesten, ligegyldig om man bestiller hos Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark eller 10-4.

  Anna Knudsen gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Mads K gav 4 stjerner

  SUPER

  Per Jensen gav 5 stjerner

  Fuld tilfreds

  Hanne gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Pyntesten på online virksomheder

  Trustpilot resulterer i fuldstændig ønskværdige muligheder for at eftergå ret mange eksisterende kunders betragtninger med bestilling af pyntesten og herved er det prisværdigt, at du bliver klogere på internet forretningens omtaler inden du handler pyntesten på nettet.

  Facebook frembyder på samme måde tilpas uafhængige muligheder for at få indtryk af internet forretningens kundetilfredshed. Her møder vi en række e-forhandlere hvor du kan skrive en bedømmelse af deres køb, som tilmed burde drages fordel af til at bedømme hvor tilfredse kunderne er når det kommer til køb af pyntesten.

  Forinden du shopper pyntesten online

  Forinden nogen køber pyntesten hos en internet webshop kan de faktisk granske deres betingelser, det er dog naturligvis et omfattende arbejde.

  Alternativet kunne derfor være at tjekke hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, da det bør være en antydning af at netshoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, og at online forhandleren hyppigt undersøges af jurister som forstår reglerne for salg af pyntesten via webshops.

  Desuden får du lejlighed til at blive hjulpet, såfremt du får problemstillinger med din handel. Derudover er det klogt at køber er sat ind i de mest vitale retningslinjer der er gældende for bestillingen.

  Forsendelse af pyntesten

  En stor portion forhandlere på nettet foreslår nu diverse forskellige muligheder for fragt. Den mest letkøbte løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente pyntestenene, men dette kræver at du opholder dig tæt på internet virksomhedens lager.

  Fragttiden er selvfølgelig særdeles essentiel forudsat du skal bruge pyntestenene inden for få dage, så herved er det skam væsentligt at man undersøger den estimerede leveringstid ved pyntesten – som dog står og falder med at orden realiseres forinden et konkret tidspunkt, så de har en chance for at nå at få ordren klar forud for at personalet har fri.

  Indtil flere online webshops yder gratis levering af pyntesten, men ofte under forudsætning af at man aftager for en konkret pris.

  Produkterne der præsenteres på den her liste er udvalgt automatisk af vores produktrobot. Algoritmen har faktisk scannet millioner af varer for at finde de tilbud der mest muligt relaterer sig til pyntesten, og som robotten derfor estimerer matcher din søgning bedst.

  Foruden den Google-søgning du lavede har algoritmen desuden medregnet søgefraser, som den estimerer at andre med stor sandsynlighed bruger i sammenhæng med det, eksempelvis pyntesten afhentning eller pyntesten i løs vægt foruden søgeord som pyntesten til dekoration eller pyntesten til borddækning.

  Den data bruger robotten som yderligere information for at vise de mest relaterede tilbud. Vi kan også se at øvrige brugere søger efter eksempelvis pyntesten tilbud, pyntesten til bede samt pyntesten i løs vægt. Den her data har søgerobotten ligeledes benyttet for, at søge sig forbi en stor mængde tilbud.

  For øvrigt viser data, at søgeudtrykkene pyntesten tilbud, pyntesten til biopejse og pyntesten salg er ekstremt almindelige, og som følge heraf er disse samtidig indregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeordene pyntesten købes, pyntesten i løs vægt og pyntesten til bede. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de listede produkter, idet at minimum ét af dem faldt i din smag.

  Pyntesten hentes ved store byggemarkeder, som fx XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark.

  Her ses de byer der oftest bestilles pyntesten til…

  Hovedstaden: Taastrup, Allerød, Nærum, Fredensborg, Humlebæk, Espergærde, Slangerup, Søborg, Birkerød, Lyngby, Stenløse, Valby, Albertslund, Rødovre, Måløv, Frederikssund, København, Rønne, Holte, Hvidovre, Hillerød, Vanløse, Brøndby, Herlev, Ishøj, Vallensbæk, Helsingør, Gentofte, Smørumnedre, Hellebæk, Kokkedal, Hellerup, Brønshøj, Snekkersten, Hedehusene, Høje Taastrup, Frederiksværk, Frederiksberg, Dragør, Gladsaxe, Farum, Ølstykke, Glostrup, Lillerød, Hørsholm, Dyssegård, Rudersdal, Nivå, Helsinge, Roskilde, Hundested, Ballerup, Gilleleje, Charlottenlund, Tårnby, Virum, Værløse

  Midtjylland: Lystrup, Silkeborg, Grenaa, Ringkøbing, Ikast, Hedensted, Viborg, Malling, Struer, Skjern, Skødstrup, Hammel, Vejle, Mårslet, Hasselager, Holstebro, Skanderborg, Bjerringbro, Ebeltoft, Hinnerup, Højbjerg, Ry, Randers, Herning, Hornslet, Egå, Aarhus, Hadsten, Brande, Risskov, Hørning, Åbyhøj, Tilst, Skive, Lemvig, Beder, Kjellerup, Odder, Løsning, Galten, Brabrand, Horsens, Løgten

  Nordjylland: Aalborg, Nørresundby, Hobro, Brønderslev, Hirtshals, Støvring, Aars, Hjørring, Sæby, Aabybro, Thisted, Frederikshavn, Nibe, Svenstrup, Hadsund, Nykøbing Mors, Skagen

  Syddanmark: Haderslev, Bramming, Vojens, Svendborg, Middelfart, Rødekro, Ringe, Esbjerg, Aabenraa, Kolding, Fredericia, Børkop, Odense, Varde, Grindsted, Otterup, Kerteminde, Munkebo, Vejen, Assens, Tønder, Sønderborg, Ribe, Faaborg, Nordborg, Nyborg, Billund

  Sjælland: Næstved, Tune, Herfølge, Greve, Nykøbing Falster, Haslev, Køge, Nakskov, Solrød Strand, Kalundborg, Sorø, Skælskør, Nykøbing Sjælland, Jyllinge, Korsør, Maribo, Fensmark, Vordingborg, Ringsted, Slagelse, Holbæk

  9 gode råd til internetshopping
  1Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en lovbestemmelse, der redder køber imod uægte online forretninger. Som en anden løsning kan du udnytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at godtgøre prisen over et længere tidsrum.
  2Nogle få firmaer på nettet garanterer fragt uden beregning på pyntesten, men ofte gælder det kun hvis du shopper for en fastsat sum. I øvrigt bør man udvælge den mest billige fragtmulighed, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at levere din bestilling til en pakkeshop. Leveringstypen er tit ydermere ekstremt let. Den mindst kostelige form for levering er utvivlsomt selv at hente varerne.
  3Trustpilot medfører ultra gode muligheder for at granske mange tidligere konsumenters tanker og derfor er det godt, at du sonderer online forretningens kritik forinden du bestiller billige pyntesten online. Facebook medfører desuden altid sikre metoder til at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed.
  4Antal dages levering kan vise sig at være temmelig betydningsfuld hvis man står og skal bruge pakken nu og her, og med det formål er det komplet fornuftigt at du tjekker den forventede leveringsdato på pyntesten. Adskillige internet firmaer giver billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen gennemføres forud for et bestemt tidspunkt.
  5Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som desværre forudsætter at du lever tæt på internet forhandlerens adresse. Den fragtform er naturligvis temmelig betydningsfuld i tilfælde af at man absolut skal bruge pyntesten omgående. Alternativt så lover visse online firmaer portofri levering, men i reglen kun ifald man bestiller for et bestemt beløb.
  6Det er særdeles ukompliceret for alle at tjekke tilbud online på billige pyntesten hos forskellige e-forretninger, og til tak lover adskillige internet selskaber i Danmark fri fragt. Trods dette kan det stadigvæk blive gavnligt at sammenligne diverse internet outlets efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
  7Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, siden det typisk er en sikkerhed for at internet forhandleren efterfølger de opstillede regler, og at internet shoppen tit tilses af fagmænd der er inde i de gældende regulativer. Forinden folk bestiller billige pyntesten i en internet webshop bør de reelt sætte sig ind i forhandlerens forretningsvilkår.
  8Forinden nogen køber billige pyntesten på en internet handler kunne de uden tvivl tage stilling til dens handelsvilkår, men det er mange gange et tidskrævende projekt. Ligeså kan det være til hjælp at du er påpasselig med de mest relevante reglementer der influerer på købet af billige pyntesten online, eksempelvis den bytteret online forhandleren har.
  9En hel del internet outlets giver efterhånden et stort udvalg af billige fragtmuligheder til pyntesten. En af de populære er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter når du har tid. Fragtmetoden er nemlig meget smertefri, og tit ydermere den mest letkøbte leveringsmåde.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk