Bygteam.dk

Rionet hegn pristjek

Er du på udkig efter rionet hegn? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 rionet hegn inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.821 kr.4x2150x2500 mmKøb
3.739 kr.6x2150x2500 mmKøb
4.154 kr.6x2150x2500 mmKøb
4.224 kr.4x2150x2500 mmKøb
5.509 kr.6x2150x2500 mmKøb
7.619 kr.6x1500x2500 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt relevant at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du finde et andet.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. På grund af det er det en fordel at handle hos et online byggecenter, som tilbyder sparring omkring rionet hegn.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor tjekke byggeshoppens regler.
Nogle byggecentre fremviser et enormt sortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, foruden bare rionet hegn.
Såfremt du skal bruge produkterne med det samme eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er især et alternativ i de velkendte byggecentre.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige rionet hegn fra byggemarked til byggemarked. En del giver de bedste tilbud, imens øvrige vil have kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og anerkendte virksomheder, som kan give øget tryghed når man stopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra mange producenter, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af rionet hegn online.
De velkendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og i kraft af det har kunderne mulighed for at bestille online og transportere varerne personligt. Takket være dette er der mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt samtidig hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, der typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller rionet hegn online hos dem.
Diverse nichebutikker er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få ekstra gode tilbud.
Forskellige webshops i små nicher har en dybdegående viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund vil du opleve ekstra god rådgivning fra medarbejdere som er eksperter i netop rionet hegn.
Danmarks største byggemarkeder
rionet hegn jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

rionet hegn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

rionet hegn bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

rionet hegn silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Typisk vil det være afgørende at udarbejde et budget for byggeriet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være økonomisk at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kunne indsamle prisen på dem slavisk.
2Glem ikke at du kan få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det får man forudsat at byggeprojektet er CO2-besparende. At få tilskud betinges altså af at ombygningen forbedrer klimaet.
3Husk at regne på om byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør skaffe assistance fra en fagperson til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du tager imod professionel hjælp kunne det være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld foretagender.
4Inden du starter arbejdet kan det være temmelig fundamentalt at sikre sig, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der være diverse love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Du har adgang til utallige instruktioner og videoer via nettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube kan hjælpe med store mængder almennyttig information, specielt forudsat at du benytter engelske søgeord.
6Det anbefales at spørge om assistance til byggearbejdet, ikke mindst når der er tale om vigtige ombygninger. Enkelte opgaver kræver flere personer. Dertil vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
7Du må ikke fattes arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være yderst relevant at have grejet disponibelt forinden du tager fat på arbejdet. Glem ikke at påregne de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Du bør ikke negligere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der skåner dig mod mulige uheld. Det er uundværligt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, især ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
9Planlægning bliver kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du bør overveje at have en velovervejet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål der løses på hvilke dage, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter planen.
10Ved udendørs projekter kan vejret få en væsentlig rolle. Af den årsag må du regelmæssigt se vejrudsigten i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke pludselig begynder at piske ned bedst som du er godt i gang med det komplekse projekt.
11Det bliver værdifuldt at have alle materialer tilgængelige på forhånd inden du indleder dit byggeprojekt. Du kunne forfatte en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og efterfølgende gennemløbe listen, hvormed du sikrer dig at du har husket det hele.
12Der viser sig stort set altid uventede udfordringer når det kommer til omfangsrige opgaver, og som følge heraf vurderes det væsentligt at man har afsat god nok tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at komme i mål.
De mest vellidte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som jo er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er ekstremt betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Temmelig mange byggemarkeder yder til alt held flere billige former for fragt til rionet hegn. En favorit iblandt mange er i dag afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter når det passer ind i din kalender. Den er altså usædvanlig overkommelig, samt typisk derudover den mest letkøbte leveringsmetode.

Du bør på samme måde udse dig at bestille levering til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden viser sig til tider en anelse mindre billig, men også rigtig praktisk ved køb af rionet hegn online. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog altid være at hente varerne selv, som dog beroer på at du har bopæl lige ved online shoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på rionet hegn er naturligvis ultra vital hvis du står og skal bruge produkterne fluks, så med det formål er det nemlig meningsfuldt at man efterser den estimerede leveringsdato på rionet hegn. En del e-handler – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag levering på adskillige varer online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres forud for et fast klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer pakket forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

Visse internet varehuse tilbyder levering uden betaling på rionet hegn online, men i reglen under forudsætning af at man shopper for en fastsat sum. Desuden skulle man tage den billigste leveringstype, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

De største webbutikker tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig rionet hegn online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Stark. De giver for eksempel click-and-collect på rionet hegn i følgende områder:

Silkeborg, Slagelse, Vejle, Hvidovre, Frederiksberg, Farum, Værløse, Charlottenlund, Ikast, Nørresundby, Lyngby, Stenløse, Ballerup, Odense, Holstebro, Vordingborg, Korsør, Grenaa, Aarhus, Hedehusene, Struer, Kokkedal, Gentofte, Randers, Sønderborg, Rudersdal, Brønshøj, Tilst, Middelfart, Brønderslev, Brabrand, Horsens, Herlev, Brøndby, Gladsaxe, Hørsholm, Køge, Vanløse, Ishøj, Hobro, Solrød Strand, Søborg, Lillerød, Aalborg, Virum, Herning, Glostrup, Birkerød, Haslev, Varde, Rønne, Hillerød, Nakskov, Frederiksværk, København, Højbjerg, Skanderborg, Nærum, Fredericia, Hedensted, Haderslev, Skive, Ølstykke, Lystrup, Vallensbæk, Aabenraa, Rødovre, Næstved, Helsingør, Kolding, Åbyhøj, Frederikshavn, Thisted, Risskov, Nykøbing Falster, Albertslund, Esbjerg, Kalundborg, Holbæk, Roskilde, Allerød, Jyllinge, Odder, Greve, Ringsted, Tårnby, Viborg, Taastrup, Frederikssund, Svendborg, Dragør, Hjørring, Valby, og Nyborg, .

Click-and-collect ift. rionet hegn er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland), Sjælland (Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at netshoppere ofte kigger efter eksempelvis køb rionet hegn og rionet hegn priser. Man ser desuden jævnligt internet shoppere lede efter eksempelvis rionet hegn online, billig rionet hegn samt rionet hegn tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Den bedste pris på rionet hegn

Det er i dag ret så ligetil for almindelige mennesker at søge sig frem til priser på billige rionet hegn online på diverse internet webshops, og med det motiv har de fleste internet shops været presset til at at sænke udsalgspriserne på rionet hegn betragteligt, og ydermere love portofri levering.

Derfor kan det trods alt være udbytterigt at tjekke visse internet firmaer efter rabatter og tilbud på rionet hegn online før du handler, så du er sikret at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Du må bare være så påpasselig, at hvis en webshop tilbyder billige rionet hegn online for en pris der kan virke uforståeligt fremragende, så er det undertiden være et bevis på en svindel internet handler. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omfavnet af et regelsæt, der bistår folk imod bedrageriske online varehuse.

Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du anvende en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale prisen på rionet hegn over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt hos online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel efterspørger for eksempel rionet hegn online og rionet hegn priser. Vi ser desuden mange gange internet shoppere kigge efter fx billig rionet hegn, rionet hegn tilbud samt køb rionet hegn.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rionet hegn er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

Hurtigt og nemt via WEB” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot resulterer i en række passende genveje til at læse diverse andre forbrugeres reflektioner og derved er det klogt, at du beser internet webshoppens omtaler forud for at du bestiller billige rionet hegn online.

Facebook bringer dig tillige uden sammenligning hensigtsmæssige genveje til at få indsigt i online webshoppens kundetilfredshed. Derudover ses endda e-forretninger hvor folk kan ytre en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også burde bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige rionet hegn online hos en shop kunne de principielt få overblik over butikkens forretningsaftale, det er dog gerne et omfattende arbejde, særligt ved de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Bygma.

Et andet alternativ er at undersøge hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, hvilket generelt er et bevis på at e-handlen anerkender de officielle regler, og at online firmaet hyppigt tilses af fagmænd som har ekspertise inden for lovene på området.

Dette er desuden din chance for støtte, hvis du bliver udsat for problemstillinger med dit indkøb af rionet hegn. Endvidere er det klogt at kunden er påpasselig med de væsentligste betingelser der kan have betydning for købet af rionet hegn online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik netshoppen lover.

Her er det samtidig afgørende, at man til enhver tid gemmer sin faktura e-mail, så man i fremtiden vil kunne bevise sit køb af rionet hegn, uagtet om man bestiller hos Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark eller Silvan.

Maria P gav 5 stjerner

Hurtig

Anne R gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Hanne M gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Søren gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot indebærer forholdsvis nyttige løsninger til at gennemrode en stor portion tidligere køberes omtaler og derved tilrådes det, at du eftersøger online forhandlerens vurderinger forud for at du handler billige rionet hegn online. Facebook bringer dig tillige en del gavnlige chancer for at få indtryk af online forhandlerens troværdighed.
2Mange webshops i Danmark tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige muligheder for levering til rionet hegn. Det mest populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når det passer dig bedst. Fragttypen er altså temmelig fleksibel, og mange gange ligeledes den mest letkøbte type af levering.
3Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omsluttet af et lovbud, hvilket dækker dig overfor svindlende forretninger på nettet. Som en anden løsning burde du anvende en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil afbetale beløbet ude i fremtiden.
4Leveringsdygtigheden er jo virkelig udslagsgivende såfremt vi står og skal bruge din ordre om få sekunder, så i det øjemed er det tydeligvis vigtigt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato for rionet hegn. En del online virksomheder giver billig 1 dags fragt på deres favorit varer, men som imidlertid påkræver at bestillingen realiseres forud for et fast klokkeslæt.
5Generelt tilråder vi at tjekke om netshoppen er tilsluttet e-mærket, da det almindeligvis er et tegn på at e-handlen forsvarer de officielle danske regler, udover at e-firmaet tit overværes af specialister som har indsigt i vedtægterne på området. Forinden nogen handler billige rionet hegn hos en online webshop bør man for at være på den sikre side bese e-shoppens regler.
6Nogle enkelte online firmaer præsterer levering uden beregning på rionet hegn, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man indkøber for et fastsat beløb. Desuden kunne man tage den mindst kostelige leveringstype, hvilket gerne vil være at få bragt din bestilling til en pakkeshop. Fragtformen viser sig desværre endda meget let gængelig. Den mest betalelige leveringsmåde er utvivlsomt at hente produkterne selv.
7Den mest prisbevidste metode til levering vil altid vise sig at være selv at hente varerne, som desværre kræver at du opholder dig nærved internet butikkens bopæl. Den metode til levering er selvfølgelig særdeles betydningsfuld når man behøver rionet hegn straks. Alternativt så tilbyder en række webshops billig fragt, men oftest er det betinget af at der shoppes for en konkret pris.
8Det er jo efterhånden usædvanlig simpelt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige rionet hegn på flere online shops, og til tak lover en lang række internet virksomheder fragtfri levering. Til gengæld kan det imidlertid blive udbytterigt at eftergå visse online selskaber efter tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at indhente den billigste pris.
9Inden nogen handler billige rionet hegn i en butik behøver de principielt gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde et omfattende arbejde. Endvidere kan det være til hjælp at du er påpasselig med de mest vitale bestemmelser der har indvirkning på købet af billige rionet hegn online, som fx hvilken byttepolitik netshoppen anvender.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk