Riv et hus ned og byg et nyt

Mange mennesker går med drømmen om at skifte det vanlige omgivelser ud med nogle nye. Flere og flere vælger i disse år at bygge nye huse fremfor at købe et ældre og renovere.

Hvis du selv står overfor en lignende proces med nybyg på allerede etableret grund, så er du kommet til det helt rette sted.

Her kan du blive guidet gennem nogle af de processer, som du kan støde på undervejs. Læs med og bliv klogere på din situation og dine muligheder.

Hvorfor købe en etableret grund?

Når der skal bygges nye huse, er det ofte på ny-udstykkede grunde at folk kigger og holder øje. Det er helt fint og rigtig skønt, men det er ikke altid nemt at finde en grund i de populære områder, hvor de enten er revet væk på et splitsekund eller også har en høj pris i forhold til beliggenheden. Og netop beliggenheden er noget, som mange nye grunde mangler – i hvert fald hvis man gerne vil bo tæt på byens centrum med butikker og institutioner.

Ofte ligger nye udstykninger nemlig i udkanten af byerne, og ikke inde hvor det sker. Af den grund kan det være en fordel at købe en grund, hvor der allrede ligger et hus.

Fra skrot til slot

De etablerede grunde, der kan betale sig at købe for at rive huset ned, er ofte med en gammel bolig på. Hvis du vælger at starte en sådan proces, hvor et gammelt hus skal rives ned, for at der kan blive bygget et nyt, så bør du finde professionel hjælp til nedrivningsdelen, hvis det skal gå som smurt.

Her kan du eksempelvis tage et kig på J-jensen.com som har en masse erfaring indenfor branchen. Ved at få hjælp til nedrivningen kan du være sikker på, at der kommer styr på alt, så I kan komme i gang med at bygge jeres drømmehus.

Få dit drømmehus

Tænk at købe en grund, hvor træer, buske og græs allerede eksisterer, og hvor der allerede er et dejligt, etableret nabolag.

Ved at bygge et nyt hus fremfor at renovere får du for alvor muligheden for selv at sætte dit præg på byggeriet, ligesom du også selv kan være inde over de helt små detaljer, som gør hjemmet til lige netop jeres hjem. Ved at købe en grund med et ældre hus får I alt det, og meget mere, end hvad man kan forlange.