Bygteam.dk

Rockfon plader pristjek

Er du på udkig efter rockfon plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 rockfon plader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
12.927 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
17.444 kr.25x600x1200 mmKøb
17.712 kr.25x600x1200 mmKøb
22.080 kr.25x600x1200 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil spare fragten, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er især muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du overveje at vælge et online byggemarked, som kan give råd og vejledning til valg af rockfon plader.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du læse firmaets handelsbetingelser.
Nogle byggekæder sælger et stort vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varetype. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover bare rockfon plader.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige rockfon plader hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på gode priser, imens øvrige giver kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker i hele landet, og på grund af det har folk adgang til at handle online og hente varerne personligt. Derigennem har du mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og endda få fat i produkterne straks.
De udbredte byggecentre udbyder produkter fra mange forskellige leverandører, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af rockfon plader online.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem kan du modtage mere begavet hjælp fra personale der er eksperter i netop rockfon plader.
Mange nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du køber rockfon plader online fra deres webshop.
Diverse små butikker står selv for produktion af de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

rockfon plader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

rockfon plader jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

rockfon plader silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

rockfon plader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der kommer stort set altid uventede problematikker når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og altså er det af stor betydning at man har afsat en del plads i kalenderen, så man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
2Godt forarbejde bliver kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet plan, der fortæller hvilke opgaver du vil udføre hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du nedskriver din køreplan.
3Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der sikrer dig mod eventuelle skader. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, specielt når du ikke fremskaffer professionel assistance.
4Længe før du igangsætter byggeprojektet må det være højst betydningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
5Det bliver meningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer til disposition forinden du indleder håndværket. Du bør udarbejde en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting der bliver brug for, og så efterse materialerne, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
6Måske du burde regne på om du magter at klare det hele selv, eller du burde skaffe assistance fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Når du fremskaffer assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at notere uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
7Ofte vil det vise sig meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være forstandigt at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man bør undersøge den billigste pris på dem én efter én.
8Du vil ikke undvære grej. Typisk kan det vise sig fordelagtigt at have værktøjet til disposition akkurat som du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at indregne disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
9Det er en god idé at søge assistance til byggearbejdet, navnlig når der er tale om krævende byggeopgaver. Store opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden vil det blive bedre og mere minderigt at være flere om det.
10Husk at du kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at ombygningen påvirker klimaet.
11For udendørs projekter har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette må du regelmæssigt tage notits af vejrforudsigelserne i tiden op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit store projekt.
12Du finder endeløse hjælpeartikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube bringer dig utrolig meget nyttig viden, i særlig grad hvis man søger på engelsk.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som jo er meget imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er virkelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er smartest?

En hel del netshops yder til alt held en hel del forskellige billige leveringsmidler til rockfon plader. En af de populære er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, hvor du kan afhente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Den er nemlig usædvanlig ukompliceret, samt ofte tillige den billigste leveringsmanér.

Du bør ydermere planlægge at vælge levering til din bopæl eller til hvor du arbejder. Fragttypen bliver som regel en lille smule dyrere, men på den anden side særligt overkommelig for rockfon plader online. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket nødvendiggør at du er i nærheden af internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på rockfon plader kan i nogle tilfælde være yderst betydningsfuld hvis du har brug for produktet om kort tid, og i det øjemed er det skam aktuelt at man gransker leveringstidspunktet på rockfon plader. Størstedelen af byggeforretninger – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter online, der dog står og falder med at bestillingen fuldbyrdes forinden et fast klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer ud af døren før pakkemedarbejderne tager hjem.

Flere shops på nettet sikrer levering uden gebyr på rockfon plader online, men i de fleste tilfælde kun såfremt der handles for en fastsat sum. Derudover må du gribe den mindst kostelige løsning til levering, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted.

En hel del byggecentre udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig rockfon plader online og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan. Byggekæderne foreslår bl.a. afhentning af rockfon plader i følgende områder:

Struer, Ringsted, Frederiksberg, Aalborg, Lillerød, Nærum, Albertslund, Nakskov, Charlottenlund, Farum, Allerød, Frederikssund, Gentofte, Haderslev, Horsens, Køge, Gladsaxe, Ballerup, Vallensbæk, Søborg, København, Vejle, Hjørring, Glostrup, Åbyhøj, Holbæk, Esbjerg, Næstved, Holstebro, Virum, Herning, Varde, Silkeborg, Ølstykke, Højbjerg, Valby, Nyborg, Brønshøj, Taastrup, Thisted, Hvidovre, Vanløse, Rudersdal, Odder, Korsør, Tilst, Tårnby, Risskov, Brønderslev, Stenløse, Slagelse, Sønderborg, Dragør, Middelfart, Fredericia, Lyngby, Hedehusene, Odense, Nykøbing Falster, Kolding, Nørresundby, Jyllinge, Helsingør, Greve, Skive, Hedensted, Brøndby, Aarhus, Rødovre, Vordingborg, Værløse, Skanderborg, Birkerød, Viborg, Ishøj, Hørsholm, Brabrand, Rønne, Aabenraa, Lystrup, Roskilde, Haslev, Hillerød, Frederikshavn, Randers, Hobro, Ikast, Grenaa, Solrød Strand, Kokkedal, Herlev, Svendborg, Kalundborg, og Frederiksværk, .

Klik-og-hent af rockfon plader er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Falster, Vestsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland).

Ses der på data er det tydeligt, at folk som regel leder efter eksempelvis rockfon plader priser og køb rockfon plader. Vi ser desuden som regel netshoppere lede efter bl.a. rockfon plader tilbud, billig rockfon plader samt rockfon plader online, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Få den bedste pris på rockfon plader

Det er jo ultra praktisk for os alle at analysere tilbud på billige rockfon plader online i blandt diverse internet firmaer i Danmark, og på grund af dette har mange e-forhandlere ikke kunne lade være med at trykke prisen på rockfon plader enormt, og i øvrigt garantere levering uden gebyr.

Dog kan det stadigvæk blive udbytterigt at udforske visse e-butikker efter rabatter og tilbud på rockfon plader online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma og XL-Byg.

Du må dog ikke overse, at ifald en butik på nettet udlover billige rockfon plader online til en udsalgspris der er besynderligt fremragende, så kan det i nogle tilfælde være et signal om en uægte webbutik. Handler med kort er heldigvis omfavnet af en retningslinje, hvilket værner os overfor snydagtige online firmaer.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du vælge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at finansiere beløbet til rockfon plader over en længere periode. Dette fås normalt ved specialiserede webshops, men ikke de store byggekæder som for eksempel Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Ses der på søgedata er det markant, at mennesker mange gange kigger efter eksempelvis køb rockfon plader og rockfon plader online. Man ser derudover typisk folk søge efter for eksempel rockfon plader priser, billig rockfon plader og rockfon plader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rockfon plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot forærer dig ultra fordelagtige muligheder for at sondere diverse aktuelle forbrugeres betragtninger og på grund af dette foreslåes det, at du beser internet selskabets kritik forud for at du bestiller billige rockfon plader online.

Facebook bringer dig desuden tilpas gavnlige genveje til at få indsigt i online webshoppens kundefokus. Tilmed ser vi en række e-butikker som giver folk mulighed for at registrere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel burde udnyttes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige rockfon plader online i en netbutik kan man reelt gennemgå e-butikkens vilkår, det er dog typisk ikke videre spændende, specielt på de velkendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

En anden løsning er at kontrollere om internet butikken er godkendt af e-mærket, hvilket burde være en tilkendegivelse af at online virksomheden overholder den officielle danske lovgivning, og at e-handlen af og til revideres af eksperter der forstår vilkårene på området.

Dette er desuden en god chance for bistand, ifald du skulle få problemer i processen med din bestilling af rockfon plader. Udover dette kan det anbefales at køber er omhyggelig omkring de mest basale reglementer gældende for købet af rockfon plader online, eksempelvis den bytteret shoppen garanterer.

På grund af dette er det virkelig afgørende, at man når som helst beholder sin kvittering, så man i fremtiden kan bevise bestillingen af rockfon plader, uafhængig af om man har bestilt fra Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Ole A gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Louise gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Anne L gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Lone F gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot genererer rigtig relevante chancer for at blive klogere på mange andre forbrugeres meninger og af den grund foreslår vi, at du studerer online forhandlerens vurderinger før du shopper billige rockfon plader online. Facebook fremskaffer desuden ganske ærlige genveje til at få kendskab til netshoppens pålidelighed.
2Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af en orden, der skærmer os overfor fup netshops. Som et alternativ kunne du udnytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at klare omkostningerne af flere omgange.
3Det er efterhånden i høj grad fremkommeligt for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige rockfon plader på tværs af online shops, og følgelig frembyder utallige online firmaer fragt uden omkostninger. Det kan dog alligevel blive smart at efterse forskellige online virksomheder efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at man er sikker på at få den mindst kostelige pris.
4Enkelte internet butikker garanterer gratis fragt på rockfon plader, men oftest er det påkrævet at der erhverves for en konkret pris. Som alternativ bør du overveje den mest betalelige leveringstype, hvilket typisk vil blive at få bragt ordren til et udleveringssted. Leveringstypen bliver beklageligvis på den anden side rigtig smart. Den mest prisbevidste fragtform vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
5Fragtperioden kan være rigtig essentiel såfremt du mangler din pakke omgående, så med det formål er det ganske essentielt at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for rockfon plader. Temmelig mange butikker på nettet udlover billig levering på næste hverdag på mange af shoppens produkter, men vær vagtsom da det betinges af at ordren placeres forinden et besluttet klokkeslæt.
6Generelt foreslår vi at kontrollere om netbutikken er støttet af e-mærket, siden det kan være en indikation om at online firmaet efterlever de danske retningslinjer, og at hjemmesiden lejlighedsvis vurderes af specialister der forstår reglementet på området. Før folk bestiller billige rockfon plader i en e-forhandler burde de ideelt set læse virksomhedens handelsaftale.
7Forinden nogen handler billige rockfon plader i en internet webshop kan man i og for sig se på e-shoppens handelsbetingelser, men det er ofte en omfattende opgave. Tilsvarende foreslåes det at køberen er vaks omkring de mest basale reglementer der influerer på shopping af billige rockfon plader online, for eksempel den bytteret internet butikken bruger.
8Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, hvilket står og falder med at du er nær e-forretningens tilholdssted. Den leveringsmåde er selvfølgelig ret så udslagsgivende såfremt vi skal bruge rockfon plader fluks. Alternativt så garanterer en række e-forretninger i Danmark gratis levering, men typisk er det påkrævet at du shopper for en fastsat pris.
9Mange e-handler frembyder nu diverse forskellige billige muligheder for levering til rockfon plader. En af de mest anvendte er p.t. afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså ret så praktisk, samt oftest ligeledes den mest prisbevidste slags levering.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk