Bygteam.dk

Rullegræs pristjek

Er du på udkig efter rullegræs? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.295 kr. Det er 52 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.295 kr.Billigere over 289 m²Køb
3.295 kr.Minimumskøb er 96 m²Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.858 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.724 kr.Køb
6.495 kr.Minimumskøb er 15m²Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Når en græsplæne har kendt bedre dage, og de dage efterhånden ligger temmelig langt tilbage i tiden, så fortjener den at blive fornyet.

Har du ikke tålmodighed til at vente på, at den selv restituerer sig, og ønsker du at undgå, at ukrudtet invaderer plænen, inden græsset får ordentlig fat igen, så kan rullegræs være den perfekte løsning på den udfordring.

Det er netop i sådanne situationer, at rullegræs rigtigt kommer til sin ret.

Rullegræs kan også med fordel bruges til den helt nye etablering af en jævn og flot græsplæne.

Der er forskel på græs

Græs er ikke bare græs. Der findes virkelig mange arter, og ofte vil der i en plæne eller i en frøblanding være flere forskellige sorter i spil.

Forskellene kan også ligge i, at de enkelte forhandlere har deres foretrukne græs. Der kan også være forskel på, hvor hastigt græsset vokser og på de enkelte græsstrås tykkelse, farve og struktur.

Vil du gerne have nogle helt specifikke informationer om rullegræssets beskaffenhed, så må du orientere dig hos din forhandler.

Det typiske rullegræs

Selv om der, som sagt, kan være temmelig mange variabler, når det gælder græstørv, så er der alligevel nogle standarder, som passer i de fleste tilfælde.

Det vil typisk være standarder som disse:

Så har du i hvert fald en idé om, hvad du har at arbejde med, når du skal til at anlægge græsbanerne, og du kan nogenlunde regne dig frem til, hvor mange ruller du får brug for.

Det perfekte tidspunkt at anlægge rullegræs

Årets cyklus har selvfølgelig en indflydelse på, hvornår det er mest optimalt at plante ud. Det gælder naturligvis også for rullegræs. Rullegræs er jo levende, og derfor følger det som sådan den årscyklus, der er for græs.

Den er sådan, at græs har sin mest aktive vækstperiode om sommeren. Om vinteren går det mere eller mindre i dvale, det dør ikke.

Det vil sige, at der er mest ro på om efteråret og i foråret. Om efteråret er der stadig lidt vækst i græsset, og det er ved at forberede sig på vinterens inaktive periode.

Om foråret vågner græsset, og det samler kræfter til den aktive vækstperiode om sommeren.

Med andre ord så skal du satse på at kunne anlægge rullegræsset om foråret eller om efteråret. Det er her, det vil have de bedste betingelser for at få godt fat i jorden.

Rullegræsset skal kunne slå rod

Om rullegræsset bliver en plantemæssig succes, afhænger af, om græsset formår at slå rødder i det nye underlag. Når det ligger der i en rulle, er græsrødder korte og overskåret.

Forudsætningen for, at det kommer til at gro, er, at rødderne vokser og får godt fæste i jorden under rullegræsset.

Skal det lykkes, så kræver det, at jorden har den rigtige temperatur. Græsset kan rodfæste sig, hvis temperaturen i jorden er over 0 grader. Det kan gro, når temperaturen er over 7 grader.

Det vil sige, at der ikke må være frost i jorden. Selv om temperaturen om sommeren oftest langt overstiger de 7 grader, så kan det også blive for varmt og især for tørt for græsset til at klare processen.

Derfor er det mest optimalt at lægge rullegræs ud om efteråret eller om foråret, hvor de bedste vækstbetingelser er til stede.

Gør jorden klar til rullegræsset

Inden du står der med dine mange ruller græs, så bør du forberede jorden, inden du begynder at rulle det ud. Der er flere ting, du selv kan gøre, så du giver det nye rullegræs de bedste betingelser for at gro på din jord.

Fræs jorden

Græsrødderne har meget nemmere ved at få fæste i jorden, hvis du fræser den, inden græsrullerne bliver lagt på. Du kan fint fræse omkring 10 – 20 cm ned i jorden. Det vil være tilstrækkeligt i de fleste tilfælde.

Hvis jorden er meget sammenpresset, fordi der har ligget eller kørt noget tungt oven på det, så bør du faktisk fræse hele 70 – 80 cm ned i jorden for at være sikker på, at de med tiden lange rødder, som græs skyder, kan trænge igennem.

Tilføj næring

Det nye græs skal have noget at leve af. Det kan du give det ved at tilføje enten et lag af god muldjord eller en form for egnet gødning. Det styrker de korte græsrødder og gør dem bedre i stand til at vokse til.

Gør underlaget plant

Hvis din græsplæne skal være helt plan, så er det selvfølgelig en forudsætning, at underlaget er så plant som overhovedet muligt. Det vil sige, at du skal have gjort jorden, som græsset skal rulles ud på, helt fladt og plant.

Når det er gjort, kan du tromle jordstykket, indtil det bliver så fast, at du ikke sætter fodspor, når du går på jorden.

Det er et ret stort arbejde at gøre jorden plan og klar til modtagelse af rullegræs, men det er et arbejde, som virkelig betaler sig. Får du ikke gjort forarbejdet godt nok, så vil din græsplæne blive ujævn.

Vand jorden

Lige som du gør, når du planter andre typer planter i jorden, så skal du også gøre rullegræssets underlag fugtigt nok til, at rødderne ikke tørrer ud og dermed ikke kan overleve udplantningen.

Det gør du selvsagt ved at vande jorden godt og grundigt. Det behøver ikke at blive helt oversvømmet, men der skal være en vis fugtighed overalt på arealet, inden du lægger rullegræsset ovenpå.

Sådan lægger du rullegræs

Det er sådan set en udmærket gør-det-selv-opgave at lægge rullegræs ud. Chancen for at det bliver en succes, er ret høj – især hvis du har gjort forberedelserne grundigt. Der er også ret god hjælp at hente på nettet.

På YouTube vil du for eksempel kunne finde flere gode og instruktive videoer til, hvordan du bedst lægger rullegræsset ud.

Ud over at studere diverse instruktioner og videoer, så kan du med denne tjekliste gennemføre opgaven punkt for punkt. Gør du dit forarbejde grundigt, så vil resultatet af dine anstrengelser højst sandsynligt blive godt, og du står med en smuk og jævn græsplæne, når arbejdet er gjort.

Tjekliste i forhold til at anlægge rullegræs:

Har du noget jord i overskud?

Somme tider kan der blive en hel del jord i overskud, når man planerer jorden for at gøre den klar til at modtage rullegræs. Der kan være forskellige måder at bruge jorden på eller at komme af med jorden på.

Hvis du har nogle steder på din grund, hvor det vil være fint at fylde ud med jord, eller steder hvor der kan være en lille høj eller et højbed, så kan du sagtens bruge jorden selv.

Tiden efter anlægningen

Det er vigtigt, at du ikke bare regner med, at græsset bare skal stå at passe sig selv. I de første uger efter anlægningen, skal du være særligt opmærksom på at holde øje med græsset.

Successen for græssets etablering har du i høj grad selv en indflydelse på her i den første tid efter anlægningen.

Vand er det vigtigste

Den absolut vigtigste forudsætning for, at rullegræsset trives, er, at det bliver tilført godt med vand. Det skal du faktisk allerede gøre med det samme, når det er blevet lagt ud.

Græsset skal i det hele taget have masser af vand her i den første tid. Får det ikke det fra naturens side, så må du give plænen det.

Græs og jord skal holdes fugtigt mere eller mindre konstant, indtil græsrødderne for alvor har fået godt fat i den underliggende jord. Det kan derfor ikke nytte noget, at du får lagt rullegræs ud, lige inden du skal afsted på sommerferie.

Vand rullegræsset hyppigt

Du skal selvfølgelig ikke overvande det nye græs. Det kan det risikere at rådne ved. Du skal vande rigeligt, men alligevel med måde. Hvor meget og hvor hyppigt, du skal vande, afhænger naturligvis af, hvordan vejr og vind er.

Hvis det er meget varmt og blæsende, skal der mere vand til, end hvis det er køligt og regnfuldt i vejret.

Som en tommelfingerregel kan man dog sige, at du skal give hele plænen et sted imellem 15 og 20 mm vand hver anden eller hver tredje dag.

Er det varmt og blæsende, så må du ud at vande lidt hyppigere. Det skal gerne være sådan, at vandet trænger godt igennem græslaget, men plænen må ikke stå under vand.

Efterhånden som rødderne får bedre fat, så kan du lade der gå flere dage imellem vandingerne, og til sidst kan du lade naturen overtage vandingen.

Ekstra gødning

Når der er gået omkring tre uger, efter du har anlagt græsplænen, så vil den have brug for gødning igen. Den næring, du gav den i starten, har den efterhånden brugt op, og så må der nye tilføjelser til.

Giv gerne plænen den samme type næring, som du gave den i begyndelsen. Det er stadig krævende for græsset at skulle etablere et helt nyt og stærkt rodnet.

Gå, men ikke løbe på græsset

Den nyanlagte græsplæne er stadig sart i begyndelsen. Det er den i hvert fald i løbet af de første tre ugers tid. I den periode kan du godt gå lidt rundt og nyde din nye flotte græsplæne, men begræns alligevel aktiviteten.

Børneleg, hundeaktivitet eller fodbold og lignende bør helt undgås i løbet af denne første periode. Det kan risikere at skade plænen, hvis familien lægger alt for tidligt ud med at afholde fodbold- eller badmintonturnering i haven.

Tjek plænens trivsel

Du kan få brug for at tjekke plænens trivsel ud over at se på den. Det kan du eventuelt gøre ved at løfte lidt op i græstæppets kant for at tjekke græssets sundhedsgrad.

Her kan du nemt se, om græsset er i fuld gang med at danne små nye og længere rødder, eller om det går lidt trægt med det.

Er der ikke rigtigt kommet gang i røddernes vækst efter 8 – 10 dage, så kan det være, at græsset skal have noget mere vand. Det kan også skyldes, at vejret er køligt, eller at den del af græsset ligger i et skyggefuldt område af plænen.

I de tilfælde må du beregne, at der går lidt længere tid, inden græssets vækst rigtig kommer godt i gang.

Du kan købe rullegræs mange steder

Er du blevet inspireret til at forsyne din grund med rullegræs og dermed få en smuk og sund græsplæne på den hurtige måde, så er der mange forhandlere rundt omkring i landet.

Der er for eksempel mange planteskoler og havecentre, der forhandler rullegræs – eller som kan sætte dig i forbindelse med en dygtig og pålidelig forhandler.

Der findes også mange online forhandlere, der har specialiseret sig i netop rullegræs. Mange forhandlere tilbyder også at levere rullegræs, og den øgede konkurrence har bevirket, at du kan få græsset til en ret fornuftig pris.

Brug lidt tid på at lede efter det gode rullegræs til den gode pris. Det kan godt betale sig.

Hvad koster rullegræs?

Når der er mange forhandlere, så er der også en vis konkurrence i forhold til prisen på rullegræs. Der kan også være en ret markant prismæssig forskel i de enkelte områder af landet.

Du kan derfor opleve, at der kan være ret stor forskel på priserne. Her kan du også kigge lidt på, hvad det koster at få græsset leveret og så videre.

Måske kan det betale sig for dig at bestille græsset længere væk fra, fordi den samlede pris er konkurrencedygtig.

Vær endelig også opmærksom på, at der kan være forskel på græssorter. Her kan nogle være dyrere end andre. Hvis du skal kunne foretage en direkte sammenligning, så må det nødvendigvis være på den helt samme sort eller blanding, for at det helt giver mening.

Lige for tiden så ligger prisen for rullegræs på et sted imellem 20 og 30 kroner pr. kvadratmeter. Selv om forskellen måske ikke er så stor, så kan det dog blive til noget, hvis du er oppe i at skulle have mange kvadratmeter.

Der er mange faktorer, der spiller ind i forhold til den samlede pris, som du kommer til at betale for dit rullegræs, så afsøg markedet, inden du beslutter dig for en bestilling.

Hvad med levering?

Det kan selvfølgelig variere fra leverandør til leverandør, hvordan leveringen foregår. Typisk vil det være sådan, at din bestilling bliver leveret på din adresse.

I betragtning af, at sådan en pallefuld rullegræs vejer sine 1250 kilo, så er det ret fint at få varen leveret på adressen.

På pallen vil der være omkring 50 m2 rullegræs, som du så kan gå og hente en rulle ad gangen fra.

Sørg endelig for at bestille leveringen til et tidspunkt, hvor det passer perfekt med, hvor langt i processen med klargøringen, du er nået.

Ankommer græsset før, du er klar til at rulle det ud på plads, så risikerer du, at det står og tørrer ud.

Kommer det senere, så kan det være, at det bliver for koldt, at store regnskyl får ødelagt din jævne jord – eller et eller andet, der gør det til en virkelig dårlig timing.

Sådan plejes plænen efterfølgende

Som nævnt, så er der nogle forholdsregler, du bør tage, når du står med et nyanlagt græs. Især i den første tid efter skal det behandles med stor omtanke. Her får du lige en opsummering af de vigtigste pligter, du har i forhold til at lykkes med rullegræs:

Græsset skal vandes

Vand græsset flittigt i de allerførste dage. Gør det gerne en gang om dagen i løbet af de første fjorten dage. Vand i omkring 5 – 10 minutter pr. område.

Det svarer til omtrent 10 – 20 ml vand. Det er en passende mængde til at starte med. Herefter sættes hyppigheden og vandmængden ned.

Græsset skal have ro

Det nye græs skal have ro til at gro og til at udvikle et godt rodnet. Du bør undgå, at børn og hunde løber og leger på græsset, før det har fået etableret sig ordentligt.

Du kan godt gå lidt rundt på det. Det kan det godt holde til.

Græsset skal gødes

Græsset er under stress, når du modtager det. Det skal bruge meget energi på at genetablere sine rødder, så derfor skal det have noget næring til at styrke den proces.

Gød gerne hele plænen med plænegødning, når der er gået tre til fire uger, efter det er blevet lagt ud.

Syv tips til at få en smuk græsplæne

Du kan sagtens bare lade din græsplæne stå at passe sig selv. Du kan fint nøjes med bare at slå græsset regelmæssigt, så har du stadig din flotte jævne græsplæne.

Men der er faktisk nogle ting, du kan gøre for at få en endnu smukkere plæne.

Her får du syv tips til, hvordan du selv kan være med til at forbedre din græsplænes sundhed og smukhed.

1.     Giv din græsplæne noget luft

Luft er godt for en græsplæne. Hvis den får noget luft, så vil den gro bedre og mere jævnt. Der er flere måder, du kan lufte græsset på. Du kan for eksempel fjerne mos i plænen.

Mos tager fugten og optager pladsen, så der ikke kan gro græs. Mos kan fjernes manuelt, eller du kan give det mosangrebne område noget kalk eller et andet uskadeligt middel, der kan bekæmpe mosset.

Du kan også fjerne mælkebøtter eller anden form for ukrudt, der vokser i plænen og fortrænger græsset.

Giv også plænen noget luft ved for eksempel at stikke huller i jorden med en greb. Det er især godt, hvis jorden er ret tung af ler. Brug eventuelt også en plænelufter. Sådan en er meget effektiv.

2.     Så efter

Efter noget tid, vil der nok vise sig nogle områder i græsplænen, hvor græsset vokser sporadisk eller meget tyndt. Eller måske er der endda nogle helt bare pletter.

På de områder kan du med fordel efterså, sådan at der kommer til at vokse noget græs. Det er bedst at gøre det på nogle tidspunkter på året, hvor temperaturen ligger på omkring 12 – 15 grader.

Bland gerne græsfrøene med sand og jord, og husk at vande godt efterfølgende.

3.     Hav den rette surhedsgrad

Græs trives bedst i neutral jord. Det vil sige, at den bør gro i jord, der har en surhedsgrad på mellem 6 og 7. Du kan tjekke jordens pH-værdi med en jordbundstest. Sådan en kan du købe i et havecenter eller på en planteskole.

Når du kender jordens surhedsgrad, kan du regulere den enten med noget gødning, noget havekalk eller noget andet uskadeligt, der kan regulere værdien.

4.     Brug den rette gødning

Gøder du din plæne, så er det vigtigt, at du gør det med respekt for miljøet. Brug derfor kun organisk plænegødning.

Dermed tilføjer du din græsplæne nogle mikroorganismer, der både kan nedbrude det afklippede græs og give styrke til græssets evne til at optage næring og vand.

Desuden vil denne type af næring gøre græsset sundt, stærkt og smukt, og du vil ikke skulle slå det så hyppigt.

5.     Den perfekte klippehøjde

Græsset skal slås hen over hele sæsonen. I højsæsonen, som jo er om sommeren, bør det blive slået en gang om ugen. H

vis det er en meget tør periode, kan du med fordel sætte klippehøjden op til 6 centimeter, så det kan holde på fugten. Ellers kan du godt klippe det helt kort.

I løbet af foråret og efteråret kan du godt køre klippehøjden op på 3 til 4 cm. Til foråret skal væksten lige i gang igen, og til efteråret lukkes der ned for den kraftige vækst.

6.     Gødning til græsset

Græsset har godt at noget næring. Især hvis du slår det med en plæneklipper, der har græsopsamling. Så får det ikke meget gødning i løbet af sæsonen.

Hvis du supplerer med noget langtidsvirkende gødning, så kan du nøjes med at gøde plænen to gange om året. Den ene gang skal så være i begyndelsen af foråret, og den anden gang skal være i begyndelsen af efteråret.

Er jorden meget sandfyldt, kan du godt gøde plænen en ekstra gang midt på sommeren.

7.     Brug naturlig gødning

I stedet for at rive græsplænen tom for nedfaldne blade, nedfalden frugt og så videre, så kan du med fordel lade dem ligge. Hermed vil du tilføje plænen noget godt og naturligt næring.

Hvis du kører over bladene med græsslåmaskinen, så bliver bladene og andre eventuelle plantedele findelt, og det er den perfekte næring for græsset. Dermed sparer du dig selv for at skulle rive blade væk.

Plænen efter en varm og tør sommer

En græsplæne kan være et ret sørgeligt syn efter en længere tørkeperiode. Den kan faktisk komme til at minde om et væg-til-væg kokostæppe i de somre, hvor det er særligt tørt og varmt.

Det kan godt se ret håbløst ud, men en græsplæne har en forbløffende evne til at overleve sådan en tørkeperiode.

Den kan sagtens vokse sig fin og frodig igen, men du kan også hjælpe den godt i gang igen. Du kan enten forebygge udtørringen ved at vande, eller du kan efterbehandle, når perioden er ovre.

Er der vandingsforbud i dit område, så er vanding naturligvis ikke en mulighed, men så må du forebygge og efterbehandle.

Her er nogle få enkle, men nyttige råd:

Bliver græsset først helt gult og standser sin vækst, så er der desværre ikke ret meget andet at gøre end at vente, til vejret ændrer sig, og græsset begynder at gro igen. Der skal faktisk forbløffende lidt regnvejr til, før det liver op igen.

Rens plænen for ukrudt

Der er ukrudt i alle plæner. Hvis mængden af ukrudt bliver for stor, så kan det svække græsset og tage pladsen fra det. Desuden synes mange, at ukrudt skæmmer en græsplæne. Der er derfor mange gode grunde til at holde mængden af ukrudt nede. Du kan bekæmpe ukrudt på flere måder.

Brug en plænelufter

En plænelufter er et effektivt middel imod ukrudt, fordi det giver luft til græsset, som så får bedre vækstbetingelser, og så kan den samtidig skære ukrudtrødder over, da den er udstyret med en masse knive hele vejen rundt.

Den fås både som et håndskubber-model og som en elektrisk maskine, der i udseende minder om en græsslåmaskine.

Brug bioklip

Mange plæneklippere er i stand til at producere bioklip. Det vil sige, at den fintklipper det græs, som den slår. Det bioklip er guld værd for plænen, for det er det rene og økologiske næring for den.

Bruger du græsset selv som gødning til plænen, så indgår det i sit eget økosystem. Det giver græsset fornyet næring, og det vil gro sig endnu stærkere og tættere.

Brug eftersåning

Opstår der bare eller tynde pletter i plænen, så er det bare om at få sået noget nyt græs i de områder, inden ukrudtet slår sig ned der. Det trick kan du også bruge, hvis du har renset plænen for ukrudt.

På de områder, der derefter fremstår lidt eller meget bare, så kan du tilså det med nyt græsfrø. Ukrudt er lynhurtigt til at finde disse ledige pladser, så du kan med fordel gøre det vanskeligere for ukrudtet at slå sig ned.

En græsplæne har i det hele taget også godt af at få tilført noget nyt liv i form at nysået græs.

Slå græsset i den rette højde

Holder du græsset i en højde på ca. 4 cm, så vil det være en passende højde. Desuden vil det være den perfekte højde i forhold til at holde ukrudt væk. Det vil nemlig kunne forhindre solen at nå ned til ukrudtet og dermed give det ringere vækstvilkår.

Sådan er det bedst, at du slår græsset

Når først dit rullegræs er godt i vækst, så skal det bare slås som en helt almindelig græsplæne. Det vil sige, at du bør holde det på en højde på 3 – 4 cm. I tørketider, kan du sætte klippehøjden op til 6 cm.

Der kan være meget forskel på, hvor hyppigt græsset skal slås. Det kommer selvfølgelig an på, hvor hurtigt det gror i den pågældende periode.

I sommertiden med god veksel mellem sol og regn, kan du slå græs en eller måske to gange om ugen. I de mere fredelige perioder forår og efterår kan der fint gå længere tid imellem.

I tørkeperioder skal du ikke slå det, for da indstiller det væksten, og i hele vinterperioden skal det heller ikke slås, for da går det i dvale.

Rullegræssets fordele

Der er flere fordele ved at bruge rullegræs frem for at så en helt ny græsplæne til med græsfrø. Det er der også, hvis det drejer sig om at reparere en plæne.

For det første, så går det meget hurtigere. I forhold til hvor længe, der går, inden en sået plæne spirer og kommer i vækst, og det stille og roligt kommer til at ligne en græsplæne, så tager det ingen tid med rullegræs, før du ser det endelige resultat.

For det andet så vil du fra starten have en mere ensartet græsplæne. Den er jævn og flot fra starten af. Rullegræs er den sikre genvej til en flot og ensartet græsplæne, der står klar med det samme.

Desuden vil en nysået plæne invitere både fugle og ukrudt til fest. Fuglene vil spise nogle af frøene, og ukrudtet vil slå sig ned på det nærmest bare areal af nytrimmet jord.

Omvendt er der også det økonomiske argument med, at rullegræs er en væsentlig større udgift end græsfrø. Nogle foretrækker også at så græsset selv og følge spændt med i de små spirers udvikling.

Rullegræs i storskala

Der bruges også store mængder af rullegræs, når større græsplæner skal anlægges. Det kan typisk være på steder som golfbaner, fodboldbaner og greens.

Til de formål er rullegræs eminent, fordi græsset kommer til at ligge plant og perfekt med det samme, og det kan anvendes efter meget kort tid.

Det kan også være til anlæg af større grønne områder, byhaver, parker og lignende steder, hvor rullegræs er den hurtige og flotte genvej til etableringen.

De såkaldte miljøtage er også ved at vinde frem antalmæssigt. Det er tage, som er fuldstændigt belagt med græs, hvilket kan blive både tæt og give et glimrende og naturligt indeklima.

Også på altaner eller terrasser bliver rullegræs brugt som det naturlige underlag.

Anvendelse: til indendørs med mikrokløver til haver til golfbaner til skygge til modelbaner til greens med blomster til altan til tag til fodboldbaner

Varianter: plastik kunstigt ægte

Mængder: 40 m2 10 m2 30 m2 50 m2 5 m2 100 m2 20 m2

Levering: afhentning hent selv leveret

Brands: Kingos Prodana DLF Kronjysk Amager Refsgaard LeopoldLindbjerg Volstrup Plantorama Danturf Plantetorvet

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man læse webshoppens regler.
Der findes forskelle i prisen på billige rullegræs fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på billige priser, og andre giver service. Du må forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg, og nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot rullegræs.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Når du skal have varerne hurtigt eller blot vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
For mange er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring rullegræs.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes i store dele af landet, og i kraft af det har de fleste mulighed for at handle online og transportere produkterne selv. Hermed kan du overveje at blive fri for leveringsgebyret, og sågar få varerne på kortere tid.
De store byggekæder køber produkter fra talrige leverandører, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af rullegræs online.
De store byggecentre er populære og almenkendte forretninger, som medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker er eksperter i det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Derigennem formår de at yde endnu mere anvendelig vejledning fra personale der er eksperter i netop rullegræs.
Flertallet af specialiserede netshops står selv for produktion af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få lavere priser.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, som typisk er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber rullegræs online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder
rullegræs silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

rullegræs bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag cirka 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

rullegræs jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

rullegræs harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed i tilfælde af vigtige projekter. Krævende ting kræver mere end en person. Dertil bliver det bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
2Husk at regne på hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en professionel til delelementer af byggeriet. Når du søger assistance fra en fagmand kan det være optimalt at få tilbud fra flere firmaer.
3Der kommer jævnligt uforudsigelige vanskeligheder i tilfælde med større byggeprojekter, og på grund af det vurderes det vigtigt at man afsætter nok plads i agendaen, så man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
4Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet et budget for renoveringen, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive sundt at dokumentere hver enkelt udgift, hvorefter man bør tjekke udgiften ved dem en ad gangen.
5For udendørs opgaver har vejret en vigtig rolle. Af den årsag bør du jævnligt kigge på vejrvarslen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger når du netop er startet på det svære projekt.
6Du skal aldrig nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder arbejdshjelm som skåner dig mod potentielle ulykker. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i byggeriet, navnlig hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
7Forinden du går i gang med byggeprocessen må det være meget fornuftigt at have styr på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
8Det kan blive meningsfuldt at have samtlige materialer handlet ind forud for at du påbegynder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig note som indeholder alle de ting der er nødvendige, og som det næste eftergå oversigten, således at du bliver sikker på at du har husket alt.
9Du kan få offentlig støtte til ombygninger. Det fås ifald renoveringen hjælper miljøet. Tilskudet kræver altså at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
10Forberedelse viser sig som metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet strategi, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være konkret når du udarbejder tidsplanen.
11Man bør aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Ofte vil det være afgørende at have grejet til disposition akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden godt at indregne de her udgiftsposter i din økonomi.
12Du kan finde rigelige mængder af vejledninger og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube supporterer dig med rigelig anvendelig viden, ikke mindst forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut flot. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er usædvanligt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål med hensyn til rullegræs

 • Rullegræs hvor længe?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvad er rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Rullegræs hvornår?
 • Rullegræs?
 • Hvor sent?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Hvilken type af levering er bedst?

  En række internet shops foreslår i dag diverse billige leveringsudgaver til rullegræs. Den mest anvendte er for nærværende pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente de købte varer den dag der passer dig. Løsningen er altså særligt fleksibel, samt endda tillige den mest prisbevidste metode til levering.

  Du kan lige så vel planlægge at få ordren leveret til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Denne viser sig som oftest lidt mere pebret, men desuden super smertefri med rullegræs online. Den prisbilligste form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som jo beroer på at du lever med kort afstand til online forretningens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på rullegræs kan være temmelig vigtig hvis du skal bruge din pakke inden for kort tid, så med det formål er det nemlig fornuftigt at man efterser leveringstiden på rullegræs. En lang række online shops – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter online, men vær opmærksom på at det er underforstået at bestillingen fuldbyrdes forinden et aftalt tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen afsted forinden lagerpersonalet har fyraften.

  Nogle e-handler i Danmark garanterer fragt uden beregning på rullegræs online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man køber for et bestemt beløb. Som alternativ burde man gribe den billigste fragtform, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

  En hel del byggemarkeder giver click-and-collect hvor du bestiller billig rullegræs online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma og Silvan. Byggekæderne tildeler eksempelvis klik-og-hent på rullegræs i disse byer:

  Struer, Højbjerg, København, Lystrup, Grenaa, Haderslev, Ringsted, Glostrup, Solrød Strand, Odder, Stenløse, Aarhus, Allerød, Gentofte, Ishøj, Sønderborg, Køge, Herning, Lyngby, Hedensted, Aalborg, Horsens, Odense, Brøndby, Holstebro, Helsingør, Valby, Haslev, Albertslund, Esbjerg, Skanderborg, Vallensbæk, Farum, Middelfart, Hedehusene, Skive, Tilst, Brønderslev, Nærum, Dragør, Vejle, Ballerup, Nykøbing Falster, Rødovre, Aabenraa, Hørsholm, Svendborg, Tårnby, Hvidovre, Slagelse, Birkerød, Korsør, Søborg, Greve, Nyborg, Silkeborg, Værløse, Risskov, Frederikshavn, Randers, Lillerød, Brabrand, Kokkedal, Ikast, Nakskov, Charlottenlund, Jyllinge, Rudersdal, Holbæk, Virum, Herlev, Roskilde, Varde, Frederiksværk, Hobro, Vordingborg, Hillerød, Frederiksberg, Taastrup, Åbyhøj, Nørresundby, Brønshøj, Ølstykke, Frederikssund, Fredericia, Hjørring, Rønne, Viborg, Næstved, Kolding, Thisted, Vanløse, Gladsaxe, og Kalundborg, .

  Afhentning for rullegræs er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland).

  Ved indkig i tallene bliver det markant, at folk som regel efterspørger eksempelvis rullegræs tilbud og billig rullegræs. Derudover oplever vi jævnligt mennesker efterspørge for eksempel køb rullegræs, rullegræs online samt rullegræs priser, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg og 10-4.

  Få rabat på rullegræs

  Det har vist sig at være virkelig let gængeligt for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige rullegræs online i blandt diverse forhandlere på nettet, og af den grund har flere internet shops været nødt til at nedsætte udsalgspriserne på rullegræs kolossalt, og derudover tilbyde fragt uden beregning.

  Men det kan trods alt være rentabelt at checke visse internet butikker efter tilbud og udsalg på rullegræs online forinden du bestiller, sådan at man er sikker på at modtage den laveste pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

  Man skal trods alt huske på, at ifald en webbutik forhandler billige rullegræs online til en pris som anses for urealistisk gunstig, så burde det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uægte online butik. Kortbestillinger er i hvert fald omfavnet af et lovbud, hvilket beskytter os overfor bedrageriske internet varehuse.

  Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du vælge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at afdrage pengene til rullegræs over en periode. Dette tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

  Ses der på tallene står det klart, at online shoppere mange gange søger for eksempel rullegræs priser og køb rullegræs. Man ser derudover mange gange folk kigge efter for eksempel rullegræs online, billig rullegræs samt rullegræs tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rullegræs er 3100 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indendørs til tag til altan til fodboldbaner til skygge med mikrokløver til modelbaner til greens til haver til golfbaner med blomster

  Varianter: kunstigt plastik ægte

  Mængder: 20 m2 30 m2 5 m2 50 m2 100 m2 10 m2 40 m2

  Levering: afhentning hent selv leveret

  Brands: DLF Volstrup Plantetorvet Refsgaard Prodana Danturf Amager LeopoldLindbjerg Kingos Kronjysk Plantorama

  Kig på tidligere kunders synspunkter

  Trustpilot medfører sådan set pæne genveje til at studere diverse nuværende brugeres ratings og på grund af dette er det prisværdigt, at du tolker webbutikkens kritik før du lægger din bestilling på billige rullegræs online.

  Facebook fører til desuden rigtig værdifulde løsninger til at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed. Her møder vi en del e-forretninger som tilbyder folk at sammensætte en bedømmelse af deres køb, som tilmed må tages i brug til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk bestiller billige rullegræs online i en e-shop bør man utvivlsomt have øje for webshoppens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis et tidskrævende arbejde, især på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

  Et nemmere alternativ er at se om online butikken er e-mærket medlem, som skulle være et signal om at e-shoppen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, foruden at shoppen løbende overværes af fagfolk der er meget bekendte med de gældende regler.

  Derudover tilbydes du chance for at få assistance, hvis du får dilemmaer i forbindelse med din shopping med rullegræs. Endvidere er det smart at kunden er opmærksom på de grundlæggende betingelser der har indflydelse på købet af rullegræs online, til eksempel hvilken returpolitik online virksomheden garanterer.

  Derfor er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk beholder ens kvitteringsmail, så man altid vil kunne bekræfte sit køb af rullegræs, uafhængig af om man har handlet fra XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark eller Bygma.

  Helle Møller gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Charlotte Andersen gav 4 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Lene Kristensen gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Jesper B gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Rullegræs på e-handler

  Trustpilot frembyder fuldkommen strålende genveje til at dechifrere en række forhenværende brugeres observationer med bestilling af rullegræs og derfor foreslåes det, at du gennemgår e-shoppens ratings inden du shopper rullegræs på nettet.

  Facebook præsterer desuden adskillige fremragende muligheder for at få indblik i e-forhandlerens troværdighed. Tilmed ser vi en række internet foretagender hvor folk kan registrere en evaluering af deres køb, hvilket ligeledes burde benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er for bestilling af rullegræs.

  Før man handler rullegræs på nettet

  Før folk handler rullegræs på en online butik kan man de facto betragte virksomhedens forretningsbetingelser, men det er for det meste en omfattende opgave.

  Et nemt alternativ kunne være at efterse om e-forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket typisk er en indikation om at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, foruden at online firmaet løbende føres tilsyn med af fagmænd som er indført i bestemmelserne på området for salg af rullegræs på internettet.

  Derudover tilbydes du chance for at få bistand, såfremt du skulle få udfordringer i forbindelse med din ordre. For øvrigt kan det være til hjælp at kunden er på vagt for de grundlæggende bestemmelser der indvirker på ordren.

  Forsendelse af rullegræs

  En masse online forhandlere udlover nu til dags et hav af forskellige fragttyper. Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv står for afhentning af rullegræsset, men den mulighed er betinget af at du har bopæl i nærheden af online forhandlerens arbejdslager.

  Leveringsdygtigheden er naturligvis rigtig væsentlig når du har behov for rullegræsset fluks, så derfor er det relativt aktuelt at du ser det anslåede leveringstidspunkt for rullegræs – som trods alt betinges af at bestillingen placeres forinden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få ordren klar forinden medarbejderne tager hjem.

  Nogle online webshops lover fragt uden beregning af rullegræs, men undertiden er det under forudsætning af at der bestilles for et konkret beløb.

  Varerne der præsenteres i den her samling er automatisk udvalgt af websitets webshop-robot. Den har nemlig gennemsøgt massevis af tilbud for at finde frem til de tilbud der læner sig mest op ad søgeordet rullegræs, og som søgemotoren derfor føler er mest interessante for dig.

  Udover at inddrage søgeordene som du skrev på Google har søgemotoren desuden inddraget søgeforespørgsler, som den kan se at andre brugere ofte bruger i den sammenhæng, eksempelvis rullegræs online og rullegræs tilbud foruden vendinger som rullegræs pris og rullegræs pris.

  Den viden kan robotten bruge som ekstra inspiration for at kunne vise de mest relaterede varer. Det kan også ses at andre søgende leder efter rullegræs online, rullegræs pris eller rullegræs tilbud. Den information har robotten også benyttet for, at finde vej forbi tusindvis af tilbud.

  I øvrigt viser data, at søgeudtrykkene rullegræs online, rullegræs pris og rullegræs pris er virkelig almindelige, og derfor er de samtidig indregnet af robotten nøjagtig som søgefraserne rullegræs hent selv, rullegræs tilbud og bedste rullegræs. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de listede tilbud, ved at mindst ét af disse vækkede din interesse.

  Rullegræs erhverves hos førende webshops, eksempelvis Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

  Her ses de byer der oftest bestilles rullegræs til…

  Hovedstaden: Hvidovre, Fredensborg, Hørsholm, Rødovre, Brønshøj, Gladsaxe, Frederiksberg, Holte, Espergærde, Allerød, Helsingør, Kokkedal, København, Humlebæk, Lyngby, Snekkersten, Frederikssund, Rudersdal, Hellerup, Herlev, Hundested, Stenløse, Taastrup, Hedehusene, Måløv, Gilleleje, Vanløse, Slangerup, Gentofte, Vallensbæk, Brøndby, Birkerød, Smørumnedre, Søborg, Ølstykke, Albertslund, Valby, Lillerød, Virum, Dyssegård, Dragør, Roskilde, Ishøj, Helsinge, Værløse, Hillerød, Nærum, Høje Taastrup, Rønne, Nivå, Tårnby, Frederiksværk, Charlottenlund, Ballerup, Farum, Glostrup, Hellebæk

  Syddanmark: Ribe, Esbjerg, Odense, Tønder, Rødekro, Vojens, Billund, Faaborg, Ringe, Middelfart, Kerteminde, Sønderborg, Nordborg, Grindsted, Otterup, Munkebo, Bramming, Haderslev, Kolding, Nyborg, Vejen, Assens, Varde, Svendborg, Aabenraa, Fredericia, Børkop

  Sjælland: Vordingborg, Ringsted, Næstved, Korsør, Nykøbing Falster, Køge, Herfølge, Nykøbing Sjælland, Sorø, Maribo, Nakskov, Holbæk, Solrød Strand, Haslev, Jyllinge, Fensmark, Slagelse, Skælskør, Greve, Tune, Kalundborg

  Nordjylland: Sæby, Nykøbing Mors, Støvring, Nibe, Nørresundby, Frederikshavn, Aars, Aabybro, Aalborg, Thisted, Brønderslev, Hobro, Svenstrup, Hadsund, Hjørring, Hirtshals, Skagen

  Midtjylland: Hornslet, Galten, Hørning, Mårslet, Grenaa, Ringkøbing, Hammel, Ry, Ikast, Beder, Tilst, Egå, Silkeborg, Randers, Højbjerg, Brabrand, Horsens, Risskov, Skive, Vejle, Hadsten, Åbyhøj, Hinnerup, Skødstrup, Løsning, Brande, Løgten, Hedensted, Skanderborg, Lystrup, Kjellerup, Malling, Aarhus, Struer, Ebeltoft, Skjern, Holstebro, Herning, Bjerringbro, Lemvig, Viborg, Hasselager, Odder

  9 tips til online shopping
  1Mange internet virksomheder tildeler nu mange forskellige billige fragtløsninger til rullegræs. En yndling er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare din pakke når du har tid. Leveringsformen er altså temmelig ukompliceret, samt ofte endda den mest prisbevidste leveringsmodel.
  2Vi slår generelt et slag for at undersøge om online webshoppen er tilsluttet e-mærket, siden det almindeligvis er et fingerpeg om at internet webshoppen følger den officielle danske lovgivning, og at online shoppen en gang i mellem ses til af eksperter som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Før nogen handler billige rullegræs i en internet webshop bør de faktisk læse e-shoppens handelsbetingelser.
  3Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af en bestemmelse, der passer på køberen imod uægte internet handler. Som en anden løsning burde du overveje et tilbud fra fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare prisen i flere bidder.
  4Leveringstidspunktet kan vise sig at være vældig relevant om du står og skal bruge varen om et øjeblik, og af den grund er det forholdsvis aktuelt at vi undersøger den forventede leveringstid på rullegræs. En masse internet outlets annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del produkter, men det påkræver at transaktionen realiseres før et konkret tidspunkt.
  5Den billigste leveringsmodel vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men det kræver at du er med kort afstand til e-forretningens bopæl. Den leveringstype er jo virkelig vital såfremt vi mangler rullegræs øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle få e-forretninger i Danmark portofri fragt, men for det meste kun hvis man handler for et bestemt beløb.
  6Det er i dag ekstremt overkommeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige rullegræs på flere forhandlere på nettet, og derfor tilbyder en hel del firmaer på nettet levering uden gebyr. Til gengæld kan det immervæk vise sig gavnligt at kontrollere nogle online webshops efter tilbud og udsalg forinden du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.
  7En række internet webshops sikrer fragt uden betaling på rullegræs, men i reglen kun hvis man køber for et præcist beløb. Som alternativ skulle du beslutte sig for den mindst kostelige fragtform, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragtformen viser sig jævnligt ligeledes meget fleksibel. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
  8Forud for at nogen shopper billige rullegræs hos en forhandler på nettet kan de uden tvivl kigge på webbutikkens vilkår, det er dog tit ikke specielt ophidsende. Tilsvarende er det en hjælp at køberen er vidende om de vigtigste forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige rullegræs online, til eksempel den returpolitik e-firmaet tilsikrer.
  9Trustpilot fremskaffer adskillige relevante muligheder for at tolke diverse øvrige konsumenters ratings og derfor slår vi et slag for, at du gennemgår internet webshoppens vurderinger inden du handler billige rullegræs online. Facebook indebærer lige så vel rigtig habile genveje til at få kendskab til online shoppens kundefokus.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk