Savner du kunder i din butik?

Hvis du er butiksejer, ved du, at mængden af kunder og salg varierer meget fra måned til måned. Særligt i en tid, hvor økonomien er usikker, er det svært at vide, hvordan tingene ser ud om bare en måned eller to. Sådan er det at være butiksejer og selvstændig – tingene er sommetider lidt usikre.

Hvis du savner kunder i din butik, er der nogle ting du kan gøre, for at skabe mere interesse og nysgerrighed omkring din butik.

Skab forandring

En sikker måde, du kan skabe opmærksomhed omkring din butik på er at skabe forandring. Det kan være i butikkens inventar, udstilling og endda butiksfacaden. Måske er det tid til en facaderenovering? Så vil de daglige potentielle kunder, der går din butik hver dag, kigge en ekstra gang på forandringerne og måske tage et kig ind butikken på deres vej.

Nye varer

For at du kan få flere kunder i din butik, skal du først og fremmest sørge for at have noget rigtig godt at tilbyde kunderne. Butikker der kun har et lille udvalg af varer og produkter, sælger mindre end de butikker, der har et stort udvalg af varer.

Sørg derfor for, at have et godt udvalg af varer, så dine kunder kan finde det, de søger i din butik, og ikke går til en konkurrent.

Brug sociale medier

De fleste butikker og virksomheder i dag har et socialt medie, hvor de kan vise hvem de er, hvad de står for og ikke mindst hvilke varer, de sælger.

Gør noget ekstra ud af at promovere din butik på et socialt medie, så at folk får øjnene op for din butik. Der findes ikke nogen bedre måde at lave reklame for din butik på, end at lægge daglige billeder op på et socialt medie.