Bygteam.dk

SF Sten pristjek

Er du på udkig efter sf sten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 100 m2 for kun 11.052 kr. Det er 50 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 sf sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
11.052 kr.6 cm stenKøb
11.682 kr.6 cm stenKøb
12.075 kr.8 cm stenKøb
13.599 kr.6 cm stenKøb
14.090 kr.6 cm stenKøb
14.090 kr.6 cm stenKøb
14.090 kr.6 cm stenKøb
21.380 kr.6 cm stenKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: slået kant gråmix rødmix grå

Størrelser: 9 cm 8 cm 10 cm 5 cm 6 cm 7 cm

Brands: RBR IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. Derved bør du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du får rådgivning til valg af sf sten.
Det er absolut meget relevant at tjekke, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor kende virksomhedens regler.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt sortiment af varer, imens nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover bare sf sten.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige sf sten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på billige priser, og øvrige vil have en høj grad af service. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af sf sten online.
De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggekæder har butikker i hele landet, og af den grund har folk chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Takket være dette kan du undgå fragtomkostningen, og endda få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er eksperter i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Herved bør du få super indsigtsfuld hjælp fra folk som er specialister i netop sf sten.
Alverdens nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, der typisk er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler sf sten online på deres webshop.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online vil du få en skarpere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

sf sten silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

sf sten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

sf sten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

sf sten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Nogle gange kan man indhente økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. Tilskudet kræver dermed at byggeprojektet påvirker klimaet.
2Du vil på ingen måde mangle udstyr. Typisk kan det være af stor betydning at du har grejet parat akkurat som du igangsætter byggeriet. Du bør huske at påregne de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
3Planlægning vil være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du bør forfatte en gennemarbejdet køreplan, som beskriver hvilke gøremål der laves på hvilken dag, som også inkluderer en rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af handlingsplanen.
4For udendørs projekter har vind og vejr en essentiel rolle. Af den grund bør du jævnligt tage notits af vejrvarslen når du nærmer dig byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at stå ned i stænger netop som du vil påbegynde det komplicerede projekt.
5Det anbefales at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst hvis det er vigtige byggeopgaver. Enkelte ting kræver flere personer. Samtidig bliver det hurtigere og mere interessant at være flere om det.
6Måske du burde regne på hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du må hente hjælp fra en fagperson til områder af det. Ifald du henter professionel hjælp kan det godt betale sig at hente uforpligtende tilbud fra flere leverandører.
7Det kan vise sig at være fundamentalt at udfærdige et budget for optimeringen, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør blive fordelagtigt at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man kan undersøge billige priser på hver enkelt.
8Der er mange forskellige instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder ret så meget brugbar info, navnligt hvis du bruger engelske søgeord.
9Der kommer utvivlsomt uventede problemer i forbindelse med krævende projekter, og derfor kan det være afgørende at der er afsat god tid i handlingsplanen, så man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
10Længe før du indleder byggeprojektet kan det vise sig højst centralt at være sikker på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
11Muligvis kan det blive væsentligt at du har de nødvendige byggematerialer klar på forhånd inden du går til værks med dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammensætte en enkel huskeliste som indeholder alt du skal bruge, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, så du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
12Du skal på ingen måde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj såsom sikkerhedssko som skåner dig overfor potentielle uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, specielt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål rundt om sf sten

 • Hvad er sf sten?
 • Hvad koster det at lægge sf sten?
 • Hvor mange sf sten går der på en m2?
 • Hvordan lægger man sf sten?
 • Hvorfor hedder det sf sten?
 • Hvad vejer en sf sten?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  Flere online forretninger giver i vore dage et stort udvalg af billige fragtløsninger til sf sten. En af de populære er i dag at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din bestilling når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo ekstremt smart, samt desuden ligeledes den mest prisbevidste fragtmulighed.

  Du kunne lige så vel overveje at få varerne bragt hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen viser sig jævnligt en tand mere bekostelig, men endvidere meget overkommelig ift. sf sten online. Den mindst kostelige metode til levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket dog afhænger af at du lever tæt på online forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på sf sten er selvfølgelig vældig vital såfremt du behøver produkterne inden for få dage, og med det formål er det særdeles vigtigt at man ser den forventede leveringsdato på sf sten. En hel del forhandlere på nettet – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varer online, men vær på vagt da det afhænger af at transaktionen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varen skippet afsted forinden logistikpersonalet får fri.

  En række internet forhandlere præsterer gebyrfri levering på sf sten online, men for det meste er det så præmissen at du aftager for et fastslået beløb. Som alternativ skulle man overveje den mest billige leveringsversion, der oftest vil være at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

  En lang række byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig sf sten online og selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan og XL-Byg. De foreslår fx click-and-collect på sf sten i disse byer:

  Hørsholm, Holbæk, Vallensbæk, Hjørring, Ringsted, Aabenraa, Vordingborg, Nykøbing Falster, Vejle, Valby, Skanderborg, Hedensted, Dragør, Hvidovre, Gladsaxe, Varde, Aarhus, Rødovre, Køge, Roskilde, Nærum, Odense, Fredericia, Hillerød, Nyborg, Horsens, Værløse, Rudersdal, Frederikssund, Aalborg, Frederiksværk, Kalundborg, Brabrand, Nørresundby, Glostrup, Skive, Odder, Greve, Herning, Birkerød, Brønderslev, Charlottenlund, Stenløse, Frederikshavn, Frederiksberg, Sønderborg, Struer, Lillerød, Ishøj, Silkeborg, Nakskov, Gentofte, Albertslund, Næstved, Højbjerg, Risskov, Middelfart, Ikast, Randers, Herlev, Taastrup, Brønshøj, Haslev, Solrød Strand, Vanløse, Haderslev, Thisted, Grenaa, Viborg, Korsør, Brøndby, Ballerup, Svendborg, Hobro, Virum, Lyngby, Tilst, Tårnby, Esbjerg, Kokkedal, Rønne, Søborg, Helsingør, Ølstykke, Kolding, Allerød, Jyllinge, København, Lystrup, Hedehusene, Slagelse, Åbyhøj, Holstebro, og Farum, .

  Klik-og-hent ift. sf sten er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Bornholm) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

  Ses der på tendenserne står det tydeligt, at folk mange gange søger fx billig sf sten og køb sf sten. Foruden dette ser man ofte folk kigge efter eksempelvis sf sten tilbud, sf sten priser og sf sten online, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Rabat på sf sten

  Det er rigtig simpelt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige sf sten online i blandt forskellige firmaer på nettet, og så har massevis af online virksomheder fundet det uundgåeligt at nedbringe priserne på sf sten kolossalt, og ovenikøbet frembyde fragt uden omkostninger.

  Men det kan stadigvæk blive indbringende at kigge forbi visse internet foretagender efter tilbud og rabatter på sf sten online inden du shopper, så man er garanteret at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke blot på de gængse byggecentre som 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

  Du må alligevel være klar over, at ifald en e-forretning markedsfører billige sf sten online til en salgspris der er besynderligt gunstig, er det ofte være et fingerpeg om en bedragerisk shop. Kortkøb er på den anden side omfattet af en foranstaltning, der sikrer en imod uoprigtige forhandlere på nettet.

  Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere betalingen af sf sten over en periode. Dette fås som regel hos niche webshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere som regel leder efter blandt andet sf sten priser og sf sten tilbud. Man ser derudover typisk netshoppere kigge efter blandt andet sf sten online, billig sf sten samt køb sf sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg sf sten er 10689 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering godt gået” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: grå rødmix gråmix slået kant

  Størrelser: 10 cm 7 cm 9 cm 5 cm 8 cm 6 cm

  Brands: IBF RBR

  Se nærmere på tidligere køberes anbefalinger

  Trustpilot fremskaffer en lang række sikre genveje til at eftergå ret mange forhenværende brugeres synspunkter og på grund af dette går vi ind for, at du undersøger internet forhandlerens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige sf sten online.

  Facebook præsterer ydermere sådan set udmærkede løsninger til at få indsigt i internet forretningens popularitet. Her møder vi mange online firmaer som tilbyder kunderne at sammensætte en omtale af virksomhedens service, som lige så vel burde drages fordel af til vurdering af kundetilfredsheden.

  Forud for at folk bestiller billige sf sten online på en internet webshop behøver de når alt kommer til alt gennemse webbutikkens regler, men det er normalt et tidskrævende projekt, især på de kendte byggecentre som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Stark.

  Et nemt alternativ kan være at finde ud af hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det længe har været et tegn på at e-firmaet imødekommer de opstillede regler, foruden at internet firmaet undertiden kontrolleres af sagkyndige der har ekspertise inden for reglerne.

  Desuden tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, når du møder problemer i forbindelse med din handel med sf sten. For øvrigt går vi ind for at køberen er omhyggelig omkring de mest aktuelle bestemmelser der kan have indflydelse på købet af sf sten online, som for eksempel hvilken bytteret online forretningen har.

  Her er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk gemmer ens kvittering på e-mail, således man når som helst kan bevidne købet af sf sten, uagtet om man har bestilt hos Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark eller 10-4.

  Jesper gav 5 stjerner

  Hurtigt og let

  Jette Jørgensen gav 4 stjerner

  God webshop

  Christian G gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Mette Mortensen gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  9 gode råd til når du køber online
  1Det er i dag virkelig ukompliceret for os alle at finde de bedste priser online på billige sf sten i blandt forskellige outlets på nettet, og følgelig garanterer masser af internet selskaber i Danmark gratis levering. Dog kan det imidlertid være profitabelt at sammenligne visse e-forretninger efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er garanteret at skaffe sig den billigste pris.
  2En hel del e-shops i Danmark yder portofri levering på sf sten, men oftest kun såfremt man shopper for et fastslået beløb. Ellers skulle man gribe den mest betalelige leveringsmetode, der ofte vil blive at få kørt pakken til en pakkeshop. Fragttypen er tit samtidig ret så praktisk. Den mest letkøbte leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter produkterne.
  3Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en ordning, som støtter køberen imod uærlige online virksomheder. Som en anden løsning kunne du bruge en løsning fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at dække prisen over et længere tidsrum.
  4Den mest letkøbte leveringsmulighed er unægtelig at du selv henter ordren, hvilket dog står og falder med at du er tæt på e-forretningens bopæl. Den leveringsmanér er naturligvis virkelig udslagsgivende ifald vi mangler sf sten straks. Alternativt så garanterer nogle få e-shops i Danmark gratis levering, men tit afkræver det at man handler for et konkret beløb.
  5Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, som ofte er en indikation om at webshoppen forsvarer de danske love, foruden at internet selskabet jævnligt overværes af fagfolk der er meget bekendte med retningslinjerne. Forinden folk handler billige sf sten i en internet butik kan man de facto gennemlæse e-butikkens forretningsaftale.
  6Inden folk shopper billige sf sten hos en internet webshop burde man på en vis måde skimme butikkens forretningsvilkår, det er dog typisk ikke videre interessant. Tillige er det prisværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest basale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige sf sten online, f.eks. den byttepolitik e-firmaet benytter.
  7Trustpilot frembyder temmelig udmærkede muligheder for at eksaminere diverse tidligere forbrugeres erfaringer og derfor stiller vi forslag om, at du vurderer e-forhandlerens omtaler inden du handler billige sf sten online. Facebook fremskaffer lige så vel i højeste grad fornemme metoder til at få kendskab til online virksomhedens troværdighed.
  8En del internet forretninger yder heldigvis flere billige fragtløsninger til sf sten. Den mest benyttede er nu om stunder pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo særdeles simpel, samt desuden tilmed den billigste leveringstype.
  9Fragtperioden er jo ret så bestemmende når du skal bruge varerne lige om lidt, og af den grund er det skam på sin plads at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato for sf sten. Flere forretninger på nettet stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter, men som ikke desto mindre kræver at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et givent klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk