Bygteam.dk

Småsten pristjek

Er du på udkig efter småsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg småsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til haven til pynt til gravsted til bede til gulve

Mængder: 800 kg 1000 kg 15 kg 10 kg 500 kg 25 kg 15 kg 1 m3 20 kg 1 kubikmeter 500 liter 25 kg 1 ton

Levering: afhentning i sække i løs vægt løst leveret i poser hent selv vognlæs i bigbag trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige småsten fra byggecenter til byggecenter. Nogle giver de bedste tilbud, imens nogle tilbyder faglig sparring. Du skal reflektere over hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Når du skal have varerne hurtigt eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ hos de kendte byggecentre.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund bør du handle hos et online byggecenter, som tilbyder information omkring småsten.
Flere byggemarkeder har et stort udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot småsten.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor bør man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder samler varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og så kan du handle fra et stort udvalg af småsten online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og derved har flertallet tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette har du mulighed for at undgå fragtgebyret, og endda få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, som tit har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at købe småsten online fra deres webshop.
Hovedparten af specialiserede netshops producerer selv produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
Diverse nichebutikker på nettet har en stor passion for det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre produkter. Herved vil du modtage endnu mere erfaren assistance fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis småsten.
Danmarks største byggekæder
småsten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

småsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

småsten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

småsten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kommer uden tvivl uventede problemer når det kommer til omfattende opgaver, og herved vil det vise sig vigtigt at der afsættes en god portion tid i agendaen, så man kan føle sig sikker på at have tid nok til det.
2Du må nødig mangle udstyr. Tit kan det vise sig en fordel at du har udstyret ved hånden inden du igangsætter byggeprojektet. Du bør huske at tage højde for disse omkostninger i byggeriets regnskab.
3Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen stor betydning. Af den grund må du tit tage notits af meldingerne om vejret i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at piske ned i samme sekund som du er gået i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
4Det kan vise sig at være godt at få hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt ift. omfattende byggeprocesser. Omfattende projekter stiller krav om mere end en person. Desuden bør det være mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
5Planlægning vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør have en effektiv dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du sammensætter oversigten.
6Glem ikke at du kan spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor projektet gør en forskel for miljøet. Det forudsætter altså at projektet forbedrer planeten.
7Måske du burde regne på hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du må sikre dig assistance fra en professionel til områder af byggeriet. Forudsat at du benytter professionel assistance kan det være en god idé at lede efter prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
8Du bør nødig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis hjelm og sko der beskytter dig imod mulige skader. Det er fornuftigt at have styr på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
9Forud for at du optager byggeprocessen er det usandsynligt afgørende at man sikrer sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
10Potentielt kan det blive aktuelt at have de fornødne byggematerialer til disposition forinden du igangsætter byggeriet. Du har god gavn af at notere en hurtig indkøbsseddel med de materialer du har brug for, og som det næste efterse hvert eneste punkt, med det formål at du er tryg ved at alt er på sin plads.
11Du finder endeløse vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig enormt meget udbytterig oplysning, især når man kigger på engelsk.
12I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så man har styr på omkostningerne. Det bør blive forstandigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og efterfølgende nedskrive mulige tilbud på hver enkelt.
De mest vellidte byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er hamrende flot. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ultra godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket klart er kolossalt imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er utrolig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål angående småsten

 • Hvor er småsten på tilbud?
 • Hvad er småsten?
 • Hvor købes småsten billigt?
 • Hvad koster småsten?
 • Hvor meget vejer småsten?
 • Hvor købes småsten online?
 • Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

  Adskillige e-firmaer frembyder nu om dage en række forskellige billige former for levering til småsten. En af dem der er mest anvendt er i dag at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er jo rigtig let, og endda ligeledes den mest billige leveringsmodel.

  Du bør ligeledes foretrække at vælge afsending til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Fragttypen er beklageligvis et hak mindre billig, men til gengæld yderst ukompliceret med småsten online. Den prisbilligste leveringstype er utvivlsomt at hente ordren selv, som jo betinges af at du fysisk befinder dig nærved internet selskabets butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstiden på småsten kan være yderst væsentlig hvis du absolut skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, og i det øjemed er det skam vigtigt at du tjekker den anslåede leveringsdato på småsten. En række butikker på nettet – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre online, hvilket dog kræver at orden realiseres forud for et besluttet klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer ordnet før medarbejderne har fri.

  Nogle få internet varehuse lover fragt uden betaling på småsten online, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man indkøber for en konkret sum. Som alternativ burde man gribe den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket oftest vil være at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted.

  Mange byggemarkeder frembyder afhentning hvor du bestiller billig småsten online og selv henter i butikken. Fx Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne tilbyder blandt andet klik-og-hent på småsten i følgende områder:

  Ballerup, Brønderslev, Dragør, Esbjerg, Brønshøj, Allerød, Frederiksberg, Hillerød, Glostrup, Gentofte, Aarhus, Nørresundby, Kolding, Grenaa, Struer, Højbjerg, Svendborg, Virum, Herning, Ølstykke, Nærum, Jyllinge, Silkeborg, Holstebro, Taastrup, Søborg, Lillerød, Vordingborg, Gladsaxe, Odense, Aabenraa, Fredericia, Herlev, Risskov, Solrød Strand, Randers, Helsingør, Hjørring, Nakskov, Holbæk, Rønne, Sønderborg, Frederikshavn, Skanderborg, Skive, Haderslev, Valby, Hvidovre, Rødovre, Ishøj, Hedensted, Køge, Tårnby, København, Slagelse, Vejle, Hedehusene, Frederikssund, Farum, Middelfart, Stenløse, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Frederiksværk, Hobro, Korsør, Horsens, Aalborg, Lyngby, Ikast, Nyborg, Viborg, Albertslund, Kalundborg, Vanløse, Kokkedal, Åbyhøj, Rudersdal, Hørsholm, Thisted, Brøndby, Lystrup, Værløse, Tilst, Brabrand, Roskilde, Odder, Næstved, Haslev, Charlottenlund, Ringsted, Birkerød, Greve, og Varde, .

  Afhentning for småsten er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Bornholm, Falster, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark).

  Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at folk tit søger blandt andet småsten priser og småsten online. Vi ser derudover mange gange netshoppere lede efter fx køb småsten, småsten tilbud og billig småsten, plus de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

  Priser på småsten

  Det er jo rigtig let for folk at finde tilbud på billige småsten online på diverse shops på nettet, og herved har flere e-forhandlere fundet det uundgåeligt at nedskære salgspriserne på småsten kolossalt, og ydermere yde fri fragt.

  Det kan dog stadigvæk være fordelagtigt at besigtige diverse forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på småsten online før du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at få den billigste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

  Man bør dog ikke undervurdere, at når en shop på nettet sælger billige småsten online til en tilbudspris der anses for mystisk gunstig, er det mange gange være et faresignal om en uoprigtig e-forhandler. Kortbetalinger er trods alt omsluttet af et regulativ, hvilket garanterer en imod falske online butikker.

  Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre pengene til småsten ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de store byggekæder som fx Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

  Ved kig i søgedata fremstår det klart, at online shoppere tit søger efter bl.a. småsten priser og billig småsten. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere søge for eksempel småsten online, småsten tilbud og køb småsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg småsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Fornuftigt sted at handle” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til pynt til haven til gravsted til indkørsel til gulve til bede

  Mængder: 1 m3 10 kg 15 kg 15 kg 800 kg 20 kg 1 ton 500 kg 1 kubikmeter 25 kg 25 kg 500 liter 1000 kg

  Levering: trailer vognlæs i poser i løs vægt i bigbag afhentning hent selv i sække løst leveret

  Læs folks synspunkter

  Trustpilot tilbyder dig i højeste grad solide muligheder for at betragte ret mange eksisterende kunders ratings og derved er det smart, at du gennemsøger e-butikkens ratings før du placerer din ordre på billige småsten online.

  Facebook frembyder ydermere ultra solide chancer for at få et kig ind i internet virksomhedens kundefokus. Foruden det møder vi nogle online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at aflevere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket også må benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Inden nogen shopper billige småsten online i en internet virksomhed behøver man uden tvivl have øje for butikkens vilkår, men det er tit ikke specielt ophidsende, især på de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

  Et nemt alternativ er at kontrollere om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det burde være et fingerpeg om at internet forhandleren forsvarer dansk lovgivning, og at e-forretningen jævnligt monitoreres af fagmænd som mestrer reglerne på området.

  Dette er en god anledning til at få bistand, ifald du møder problemstillinger som følge af din shopping med småsten. Derudover går vi ind for at du er på vagt for de væsentligste vilkår der er gældende for købet af småsten online, fx den bytteret e-shoppen tilsikrer.

  Her er det tillige relevant, at man stadigvæk gemmer ens faktura, således man fremadrettet kan dokumentere købet af småsten, uanset om man køber ved Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma eller Silvan.

  Anna gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Pia A gav 4 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Ole Mortensen gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Christian B gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Småsten på outlets på nettet

  Trustpilot forærer dig i højeste grad belejlige genveje til at fortolke en stor gruppe nuværende konsumenters oplevelser med køb af småsten og derved er det prisværdigt, at du eftersøger internet butikkens anmeldelser inden du handler småsten online.

  Facebook giver dig ydermere sådan set solide løsninger til at få indtryk af webbutikkens troværdighed. Tilmed møder vi en del internet forhandlere hvor det er muligt at forfatte en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket lige så vel burde drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser ved bestilling af småsten.

  Inden man shopper småsten via internettet

  Før nogen shopper småsten på en shop på nettet bør man når alt kommer til alt gennemløbe netshoppens handelsvilkår, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave.

  Et nemt alternativ er at finde ud af om online forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være et billede på at netbutikken opfylder de danske love, samt at internet forretningen regelmæssigt gennemses af jurister som har megen viden om de gældende regler for salg af småsten på internettet.

  Desuden får du mulighed for assistance, når du får besvær med din shopping. Ligeså tilrådes det at køberen er klar over de mest basale vilkår der er gældende for handlen.

  Fragt af småsten

  Adskillige forhandlere på nettet frembyder nu til dags flere former for fragt. Den billigste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter småstenene, men den løsning beroer på at du opholder dig med kort afstand til online firmaets tilholdssted.

  Leveringstiden er jo temmelig vital ifald man behøver småstenene med det samme, så i det øjemed er det bestemt på sin plads at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for småsten – men husk at det tager udgangspunkt i at ordren gennemføres forud for et angivent tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få produkterne skippet afsted forud for at medarbejderne har fri.

  Nogle enkelte internet shops byder på gebyrfri levering af småsten, men for det meste forudsætter det at man aftager for en fastsat sum.

  Produkterne der er fremvist i den her oversigt blev udvalgt automatisk af vores webshop-robot. Denne har faktisk scannet et utal af varer for at finde frem til dem der ligger tæt op ad småsten, og som søgemotoren af den grund regner sig frem til vil falde i din smag.

  Udover den Google-søgning du lavede har algoritmen også medtaget søgninger, som historikken viser at andre folk normalt bruger i sammenhæng med det, eksempelvis småsten til planter eller småsten pris foruden vendinger som småsten pris eller småsten til indkørsel.

  Den information bruger algoritmen som yderligere inspiration til at kunne vise de bedste varer. Det er også tydeligt at andre søgende leder efter småsten afhentning, småsten salg eller småsten afhentning. Den viden har robotten ligeledes taget i brug for, at navigere forbi mange hundredvis af varer.

  For øvrigt kan det ses i data, at søgeordene bedste småsten, småsten leveret og billig småsten er meget almindelige, og derfor er disse ligeledes medregnet af søgerobotten foruden søgefraserne småsten til planter, småsten til haven og småsten tilbud. Vores ønske er at du er tilfreds med de listede varer, og at bare et enkelt af disse kan bruges.

  Småsten leveres igennem velrenommerede webbutikker, for eksempel Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Stark.

  Her ses de byer der oftest bestilles småsten til…

  Syddanmark: Vojens, Sønderborg, Bramming, Kerteminde, Ribe, Tønder, Odense, Nyborg, Grindsted, Nordborg, Faaborg, Ringe, Rødekro, Aabenraa, Vejen, Varde, Munkebo, Billund, Assens, Fredericia, Otterup, Haderslev, Børkop, Svendborg, Kolding, Esbjerg, Middelfart

  Hovedstaden: Snekkersten, Tårnby, Ishøj, Gilleleje, Hellebæk, Hellerup, Glostrup, Ballerup, Smørumnedre, Lillerød, Ølstykke, Herlev, Humlebæk, Holte, Frederiksberg, Dyssegård, Fredensborg, Rønne, Hørsholm, Nærum, Espergærde, Albertslund, Hillerød, Valby, Allerød, København, Måløv, Lyngby, Kokkedal, Høje Taastrup, Farum, Gladsaxe, Brønshøj, Taastrup, Helsingør, Brøndby, Rødovre, Hedehusene, Helsinge, Frederikssund, Roskilde, Værløse, Hundested, Charlottenlund, Dragør, Søborg, Slangerup, Frederiksværk, Vanløse, Hvidovre, Rudersdal, Gentofte, Vallensbæk, Birkerød, Stenløse, Nivå, Virum

  Midtjylland: Mårslet, Ringkøbing, Tilst, Galten, Bjerringbro, Lemvig, Holstebro, Ry, Ebeltoft, Hørning, Silkeborg, Åbyhøj, Grenaa, Skjern, Beder, Skive, Brande, Risskov, Hadsten, Malling, Højbjerg, Odder, Løsning, Hammel, Løgten, Hinnerup, Horsens, Kjellerup, Herning, Hedensted, Skanderborg, Aarhus, Vejle, Hasselager, Skødstrup, Brabrand, Randers, Ikast, Lystrup, Struer, Egå, Viborg, Hornslet

  Nordjylland: Nykøbing Mors, Aabybro, Svenstrup, Aalborg, Hirtshals, Sæby, Støvring, Brønderslev, Thisted, Aars, Hjørring, Hobro, Frederikshavn, Hadsund, Skagen, Nibe, Nørresundby

  Sjælland: Kalundborg, Ringsted, Nykøbing Falster, Jyllinge, Vordingborg, Køge, Holbæk, Solrød Strand, Næstved, Nykøbing Sjælland, Greve, Sorø, Slagelse, Korsør, Haslev, Herfølge, Nakskov, Tune, Fensmark, Maribo, Skælskør

  9 tips til din online shopping
  1Forud for at nogen shopper billige småsten på en online forretning burde man for at være sikker gennemgå e-shoppens handelsbetingelser, men det er almindeligvis en omfattende opgave. Ligeså slår vi et slag for at du er påpasselig med de mest centrale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige småsten online, som for eksempel den ombytningsret online forretningen bruger.
  2Det er i dag ualmindeligt fremkommeligt for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige småsten hos diverse webshops, og så frembyder masser af butikker på nettet fri fragt. Det kan trods alt være lukrativt at undersøge nogle få internet butikker efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
  3Leveringshastigheden er jo ekstremt vital om du absolut skal bruge ordren med det samme, og herved er det komplet på sin plads at du finder tidshorisonten for levering ved småsten. En lang række e-forhandlere byder på billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren laves forinden et fastsat tidspunkt.
  4En stor portion online butikker yder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige metoder til levering til småsten. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt pakkeshops, hvor du så selv henter pakken den dag der passer dig. Metoden er nemlig vældig fremkommelig, samt typisk ydermere den mest letkøbte leveringsform.
  5Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af en regel, som redder kunden imod falske online selskaber. Som et alternativ kan du anvende en afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afbetale prisen i flere bidder.
  6Vi anbefaler at undersøge om internet forretningen er godkendt af e-mærket, siden det skulle være et sympol på at online butikken efterkommer de danske retningslinjer, og at internet firmaet nu og da overværes af eksperter der forstår reglerne. Før nogen bestiller billige småsten hos en online virksomhed burde man uden tvivl sætte sig ind i forhandlerens forretningsaftale.
  7En række online butikker tilbyder fragt uden beregning på småsten, men typisk er det forbeholdt når du shopper for en bestemt sum. Som alternativ kan du tage den prisbilligste fragttype, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen bliver uheldigvis endvidere ualmindeligt praktisk. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
  8Trustpilot forærer dig nogenlunde udmærkede løsninger til at gennemrode en stor portion nuværende forbrugeres tanker og på grund af dette slår vi et slag for, at du tager et kig på webshoppens omtaler inden du handler billige småsten online. Facebook giver dig ligeledes ret pæne metoder til at få indblik i e-firmaets popularitet.
  9Den mindst kostelige leveringsform vil altid være at hente pakken selv, som dog afhænger af at du bor nærved online firmaets hjemsted. Den fragttype er ret relevant om du skal bruge småsten straks. Alternativt så sikrer indtil flere online varehuse fragt uden betaling, men typisk påkræves det at man bestiller for en fastsat pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk