Bygteam.dk

Søsten pristjek

Er du på udkig efter søsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg søsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: små blå runde fritlagte gule hvide sorte

Mængder: 25 kg 500 kg 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 20 kg 15 kg 10 kg 1000 kg 1 m3 800 kg 500 liter 15 kg

Levering: i løs vægt afhentning hent selv i sække i poser i bigbag vognlæs løst leveret trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal vide om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot søsten.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil spare fragten, så kan du med fordel køre produkterne selv. Det er i særdeleshed et alternativ hos de store byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor bør du tjekke firmaets regningslinjer.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige søsten fra byggemarked til byggemarked. En del har lave priser, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Hermed kan du overveje at handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring søsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder udbyder produkter fra flere leverandører, hvorfor du så kan handle fra et bredt sortiment af søsten online.
De store byggekæder er udbredte og kendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og hermed har man adgang til at købe online og køre produkterne på eget initiativ. Dermed har du chancen for at undgå fragtomkostningen, samt samtidig have varerne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig er det forventeligt at du får ekstra erfaren vejledning fra folk med ekspertviden i lige præcis søsten.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksættervirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at købe søsten online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

søsten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

søsten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

søsten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

søsten silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Potentielt kan det blive aktuelt at have alle materialer klar forinden du indleder arbejdet. Du bør sammensætte en enkel huskeliste som indeholder de materialer der er nødvendige, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at du har styr på det.
2Der ligger alle mulige former for instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Især YouTube faciliterer betydelige mængder anvendelig info, særligt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
3Godt forarbejde vil altid være metoden til succes med byggeprocessen. Du anbefales at liste en gennemarbejdet arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din køreplan.
4Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig i tilfælde af omfattende arbejdsopgaver. Omfangsrige opgaver gør krav på mere end en person. Dertil må det være mere produktivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
5Typisk vil det være af stor betydning at lave et regnskab for optimeringen, så du har styr på udgifterne. Det bør være forstandigt at nedskrive samtlige poster, og efterfølgende indsamle ens omkostning ved dem enkeltvis.
6Man må nødig mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig strategisk at have værktøjet til disposition inden du indleder byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
7Der viser sig jævnligt uventede udfordringer ved krævende opgaver, og herved kan det være essentielt at man har afsat god nok tid i agendaen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at man når det til siden.
8Husk at reflektere over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for bør få assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at søge en pris fra forskellige virksomheder.
9Du må ikke forsømme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som sko og hjelm der hjælper dig overfor potentielle risici. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
10Husk at du kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til klimaet. Af få støtte kræver med andre ord at projektet påvirker naturen.
11Forud for at du opstarter arbejdet må det være usandsynligt vigtigt at være sikker på, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
12Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få stor betydning. Af den årsag skal du tit holde øje med meldingerne om vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så det ikke uventet går i gang med at regne bedst som du vil i gang med dit omfattende byggeprojekt.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål hvad angår søsten

 • Hvor købes søsten billigt?
 • Hvor er søsten på tilbud?
 • Hvor meget vejer søsten?
 • Hvor købes søsten online?
 • Hvad er søsten?
 • Hvad koster søsten?
 • Hvilken fragtmetode skal du vælge?

  En masse online firmaer foreslår i øjeblikket en lang række forskellige billige løsninger til levering til søsten. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig ekstremt enkel, og mange gange ydermere den billigste type af levering.

  Du burde ligeledes tænke over at få produkterne sendt til din privatbolig eller til når du er på job. Fragttypen er ofte en tak mere bekostelig, men derudover yderst hensigtsmæssig ved køb af søsten online. Den mest betalelige fragttype vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men dette afhænger af at du befinder dig lige ved online forhandlerens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på søsten kan være usædvanlig bestemmende hvis vi behøver dine nye produkter omgående, og derfor er det rimelig afgørende at du kontrollerer tidshorisonten for levering ved søsten. En række butikker på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – reklamerer med billig 1 dags levering på deres favorit produkter online, men som trods alt kræver at ordren gennemføres tidligere end et fastslået tidspunkt, således at de kan nå at få varen afsted forinden medarbejderne har fri.

  Enkelte internet webshops garanterer levering uden gebyr på søsten online, men oftest er det påkrævet at du køber for en bestemt sum. Desuden bør du udvælge den mest billige leveringsform, der mange gange vil være at få kørt pakken til en pakkeshop.

  En del webshops udlover klik-og-hent hvor man handler billig søsten på nettet men selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder bl.a. afhentning af søsten i disse områder:

  Valby, Frederikshavn, Nørresundby, Værløse, Rødovre, Struer, Nykøbing Falster, Dragør, Stenløse, Virum, Glostrup, Ølstykke, Skanderborg, Ishøj, Nyborg, Skive, Åbyhøj, Gladsaxe, København, Holbæk, Vanløse, Tilst, Fredericia, Frederiksberg, Hørsholm, Næstved, Vallensbæk, Højbjerg, Viborg, Charlottenlund, Aalborg, Hjørring, Vordingborg, Hvidovre, Herlev, Horsens, Gentofte, Kokkedal, Randers, Brønderslev, Thisted, Køge, Allerød, Ringsted, Haslev, Brøndby, Brabrand, Hedehusene, Hobro, Birkerød, Odder, Kolding, Korsør, Herning, Farum, Lillerød, Hedensted, Risskov, Slagelse, Varde, Brønshøj, Ballerup, Albertslund, Silkeborg, Holstebro, Tårnby, Sønderborg, Jyllinge, Ikast, Rudersdal, Vejle, Svendborg, Nærum, Lyngby, Solrød Strand, Rønne, Hillerød, Haderslev, Frederikssund, Kalundborg, Søborg, Grenaa, Aarhus, Esbjerg, Greve, Frederiksværk, Aabenraa, Odense, Nakskov, Lystrup, Helsingør, Roskilde, Taastrup, og Middelfart, .

  Afhentning ift. søsten er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager).

  Når der ses på tallene er det markant, at internetbrugere ofte kigger efter eksempelvis søsten priser og køb søsten. Man ser desuden tit online shoppere efterspørge bl.a. søsten online, søsten tilbud samt billig søsten, foruden de kendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

  Tilbud på søsten

  Det har vist sig at være usædvanlig hensigtsmæssigt for os alle at analysere tilbud på billige søsten online hos forskellige forhandlere på nettet, og altså har en lang række e-firmaer ikke kunne slippe for at sænke priserne på søsten enormt, og endda byde på fragt uden beregning.

  Det kan dog immervæk være indbringende at prøve flere internet butikker efter udsalg og tilbud på søsten online før du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at få den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggekæder som Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og 10-4.

  Du skal alligevel være opmærksom på, at når en internet webshop annoncerer billige søsten online til salg for en salgspris som kan virke umådelig gunstig, kunne det for det meste være et kendetegn på en uoprigtig online virksomhed. Køb med kort er på den anden side omfattet af en ordning, der hjælper køber imod uoprigtige internet webshops.

  Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du higer efter at afbetale pengene til søsten over en længere periode. Det foreslåes typisk hos specialiserede webshops, men ikke de store byggekæder som for eksempel 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

  Når man ser på tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere tit søger fx søsten online og søsten priser. Vi ser desuden typisk online shoppere søge efter for eksempel søsten tilbud, køb søsten og billig søsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg søsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Vi er meget tilfredse med hele…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: sorte fritlagte blå små gule hvide runde

  Mængder: 500 kg 25 kg 1 ton 15 kg 1000 kg 25 kg 800 kg 500 liter 20 kg 1 m3 15 kg 10 kg 1 kubikmeter

  Levering: i sække afhentning i løs vægt vognlæs hent selv i bigbag løst leveret trailer i poser

  Udforsk eksisterende kunders anmeldelser

  Trustpilot forærer dig evigt pålidelige chancer for at gøre dig bekendt med en række forhenværende køberes kritik og derved foreslår vi, at du gennemgår online webshoppens omtaler forinden du køber billige søsten online.

  Facebook tilbyder dig desuden fuldstændig gode chancer for at få indsigt i online virksomhedens popularitet. Desuden ses en række online webshops hvor kunder kan ytre en bedømmelse af købsoplevelsen, som ligeledes burde bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen shopper billige søsten online på en webshop burde man faktisk betragte e-shoppens handelsvilkår, det er dog bare et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

  Et alternativ kan derfor være at se nærmere på om netshoppen er godkendt af e-mærket, som skulle være en sikring om at e-handlen opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at netbutikken rutinemæssigt vurderes af jurister som har nøje kendskab til lovene på området.

  Dette er en god chance for bistand, såfremt du oplever problemstillinger i processen med din shopping med søsten. Foruden dette stiller vi forslag om at køberen er vidende om de mest essentielle retningslinjer der gælder for bestillingen af søsten online, som for eksempel hvilken bytteret online firmaet kører med.

  Her er det ydermere relevant, at man til enhver tid beholder sin kvitteringsmail, så man en anden gang kan vidne om bestillingen af søsten, ligegyldig om man bestiller hos Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg eller Davidsen.

  Anna V gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Martin gav 4 stjerner

  Super hurtig levering

  Michael V gav 5 stjerner

  God til prisen

  Bente G gav 4 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Søsten på netshops

  Trustpilot indebærer ret fantastiske chancer for at gennemstøve en hel del forhenværende brugeres ratings med køb af søsten og på grund af dette tilrådes det, at du undersøger internet forretningens vurderinger forud for at du køber søsten online.

  Facebook medfører tilsvarende uden sammenligning sikre løsninger til at få indsigt i webshoppens troværdighed. I øvrigt ser vi faktisk online forhandlere som gør det muligt at offentliggøre en kritik af deres købsoplevelse, som tilmed bør benyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne når det kommer til bestilling af søsten.

  Forinden man bestiller søsten online

  Inden folk shopper søsten på en webshop burde man når alt kommer til alt studere dens betingelser, dog er det naturligvis ikke specielt ophidsende.

  En nem løsning kan derfor være at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, grundet at det længe har været en sikring om at online shoppen føjer de officielle danske regler, tillige med at online butikken undertiden monitoreres af sagkyndige der har indsigt i bestemmelserne på området for salg af søsten online.

  Desuden får du genvej til en håndsrækning, når du får dilemmaer ved dit køb. Tilmed tilråder vi at du er sat ind i de mest essentielle forhold der kan influere på købet.

  Fragt af søsten

  En lang række firmaer på nettet giver til alt held alverdens leveringsudgaver. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog altid være selv at hente søstenene, som desværre er betinget af at du har bopæl lige ved online forretningens hjemsted.

  Fragttiden er naturligvis temmelig udslagsgivende i tilfælde af at vi har behov for søstenene nu og her, og derfor er det altså fornuftigt at man checker den forventede leveringstid på søsten – men som ikke desto mindre er påkrævet at transaktionen gennemføres forinden et konkret tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få ordren ordnet forud for at logistikpersonalet tager hjem.

  Nogle få netshops garanterer gratis levering af søsten, men ofte stiller det krav om at der erhverves for en konkret sum.

  Varerne der ses her på siden blev udvalgt af vores shopping-robot. Denne har nemlig kigget mange hundredvis af tilbud for at finde de varer der minder mest om søgeordet søsten, og som robotten derfor beregner at du vil kunne lide.

  Udover den søgesætning du skrev på Google har den derudover medregnet vendinger, som den vurderer at folk sandsynligvis indtaster i den forbindelse, eksempelvis søsten i bigbags eller søsten pris foruden søgefraser som søsten i poser og søsten pris.

  Den information kan den bruge som ekstra information til at kunne vise de bedste varer. Det er også tydeligt at øvrige søgende eksempelvis leder efter søsten pris, søsten pris eller søsten i løs vægt. Denne data har robotten yderligere benyttet til, at finde vej forbi mange hundredvis af tilbud.

  Derudover viser vores data, at søgningerne billig søsten, billig søsten og søsten i løs vægt er ekstremt populære, og som følge heraf er de ligeledes medregnet af robot-søgeren foruden søgefraserne søsten i løs vægt, søsten i løs vægt og søsten i bigbags. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de listede varer, idet at nogle af disse kan bruges.

  Søsten findes fra gængse byggeforretninger, eksempelvis DavidsenShop.dk, Silvan.dk, XL-Byg.dk, Bauhaus.dk, 10-4.dk, JemogFix.dk, Stark.dk og Bygma.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles søsten til…

  Midtjylland: Viborg, Horsens, Brande, Silkeborg, Aarhus, Brabrand, Mårslet, Risskov, Tilst, Hørning, Løgten, Hinnerup, Beder, Ry, Vejle, Herning, Hornslet, Hedensted, Hammel, Hasselager, Randers, Kjellerup, Skjern, Hadsten, Grenaa, Løsning, Skanderborg, Holstebro, Struer, Egå, Galten, Malling, Ringkøbing, Højbjerg, Bjerringbro, Odder, Lemvig, Skødstrup, Skive, Åbyhøj, Ebeltoft, Ikast, Lystrup

  Nordjylland: Aalborg, Sæby, Nykøbing Mors, Hobro, Skagen, Nibe, Hirtshals, Støvring, Hjørring, Hadsund, Aabybro, Frederikshavn, Nørresundby, Aars, Brønderslev, Svenstrup, Thisted

  Syddanmark: Nordborg, Tønder, Faaborg, Nyborg, Odense, Aabenraa, Assens, Munkebo, Ribe, Kerteminde, Esbjerg, Rødekro, Varde, Svendborg, Kolding, Vojens, Middelfart, Bramming, Vejen, Ringe, Billund, Sønderborg, Fredericia, Otterup, Børkop, Haderslev, Grindsted

  Sjælland: Greve, Sorø, Jyllinge, Maribo, Solrød Strand, Holbæk, Ringsted, Nykøbing Falster, Næstved, Haslev, Køge, Nakskov, Nykøbing Sjælland, Slagelse, Herfølge, Fensmark, Korsør, Vordingborg, Skælskør, Kalundborg, Tune

  Hovedstaden: Kokkedal, Humlebæk, Høje Taastrup, Fredensborg, Roskilde, Hvidovre, Hedehusene, Ølstykke, Rødovre, Espergærde, Glostrup, Holte, Snekkersten, Birkerød, København, Hellebæk, Værløse, Brønshøj, Virum, Hørsholm, Valby, Frederikssund, Charlottenlund, Helsingør, Brøndby, Ballerup, Allerød, Albertslund, Hellerup, Helsinge, Frederiksberg, Vallensbæk, Dragør, Dyssegård, Lillerød, Gladsaxe, Nærum, Tårnby, Nivå, Lyngby, Stenløse, Frederiksværk, Farum, Slangerup, Hundested, Gilleleje, Rønne, Hillerød, Taastrup, Rudersdal, Søborg, Ishøj, Måløv, Gentofte, Vanløse, Smørumnedre, Herlev

  9 tips til køb på nettet
  1En del e-handler tildeler heldigvis diverse forskellige billige fragtmuligheder til søsten. Den mest populære er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter når du har mulighed for det. Muligheden er jo super overkommelig, og ofte tilmed den mindst kostelige leveringsudgave.
  2Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af en retningslinje, som garanterer køber imod fup internet webshops. Som alternativ bør du anvende en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage betalingen over en periode.
  3Indtil flere internet forretninger yder billig levering på søsten, men tit kun ifald du handler for en bestemt pris. Ellers burde du vælge den mindst kostelige leveringsmåde, som mange gange vil blive at få leveret pakken til et afhentningssted. Fragtformen viser sig af og til derudover virkelig let. Den mest billige leveringsmanér er utvivlsomt at hente varerne selv.
  4Trustpilot frembringer regulære værdifulde genveje til at dechifrere en lang række øvrige køberes betragtninger og derved er det fornuftigt, at du tager et kig på netshoppens kritik inden du køber billige søsten online. Facebook indebærer ydermere fuldstændig hensigtsmæssige metoder til at få indtryk af online shoppens kundefokus.
  5Forud for at folk bestiller billige søsten på en online forretning behøver de ideelt set bese e-butikkens betingelser, dog er det normalt et omfattende projekt. Endvidere er det klogt at du er opmærksom på de mest centrale vedtægter der influerer på shopping af billige søsten online, f.eks. den ombytningsrettighed hjemmesiden bruger.
  6Den mest letkøbte leveringsversion er dog selv at hente produkterne, hvilket kræver at du bor tæt på online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmanér er ret så betydningsfuld forudsat man har brug for søsten om få sekunder. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online selskaber portofri levering, men i mange tilfælde kun ifald man shopper for en præcis sum.
  7Leveringstiden er jo usædvanlig væsentlig hvis vi absolut skal bruge pakken nu og her, så med det formål er det helt meningsfuldt at man checker den forventede leveringsdato for søsten. Størstedelen af e-forretninger giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på en masse varer, men vær opmærksom på at det stiller krav om at ordren laves forinden et angivent klokkeslæt.
  8Det er efterhånden vældig let for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige søsten på forskellige webbutikker, og følgelig yder mange e-shops gratis levering. Det kan ikke desto mindre blive lønnende at efterse indtil flere e-firmaer efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at antage den skarpeste pris.
  9Generelt slår vi et slag for at se nærmere på om online forhandleren er e-mærket, som almindeligvis er et tegn på at netbutikken efterlever de danske regler, tillige med at online forretningen undertiden monitoreres af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Før folk bestiller billige søsten på en e-forretning behøver de i princippet få overblik over virksomhedens forretningsvilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk