Bygteam.dk

Sokkelsten pristjek

Er du på udkig efter sokkelsten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 500 stk for kun 6.450 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 stk sokkelsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
6.450 kr.15x20x50 cmKøb
6.587 kr.15x20x50 cmKøb
7.585 kr.15x20x50 cmKøb
8.375 kr.15x20x50 cmKøb
8.662 kr.15x20x50 cmKøb
8.762 kr.15x20x50 cmKøb
8.906 kr.15x20x50 cmKøb
8.978 kr.15x20x50 cmKøb
9.475 kr.15x20x50 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor tjekke forretningens betingelser.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige sokkelsten fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have lave priser, imens øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du må bestemme hvad der betyder mest for dig.
For mange er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggemarked, hvor du får råd og vejledning til valg af sokkelsten.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Flere byggekæder udbyder et stort sortiment af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal overveje om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover bare sokkelsten.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og dermed har de fleste valget om at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Dermed har man chancen for at spare fragten, samt endda få fat i varerne nu og her.
De velkendte byggecentre samler produkter fra alle mulige leverandører, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af sokkelsten online.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, der tit har danske ejere, måske sågar fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at købe sokkelsten online på deres hjemmeside.
De fleste webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund bør du få en høj grad af kompetent sparring fra folk som er eksperter i lige præcis sokkelsten.
Mange nichebutikker på nettet er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online bør du få en bedre pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

sokkelsten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

sokkelsten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

sokkelsten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

sokkelsten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man kan få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at renoveringen påvirker planeten.
2Du skal aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse inklusiv hoved- og fodbeklædning som hjælper dig overfor eventuelle risici. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, især ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
3For projekter udenfor har vejret en vigtig rolle. Derfor kan du regelmæssigt tjekke vejrprognosen i perioden for projektets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre dit svære byggeprojekt.
4Forberedelse bliver vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en struktureret arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du sammensætter din handlingsplan.
5Du kan finde et stort udvalg af guides og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er formidler af enormt meget anvendelig information, navnligt ifald man bruger den engelske version.
6Det er af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være behjælpeligt at dokumentere samtlige poster, hvorefter man kan kortlægge ens udgift ved dem slavisk.
7Der præsenterer sig jævnligt utidige problematikker når det kommer til krævende byggeprojekter, og af den grund vurderes det afgørende at der afsættes god nok tid i handlingsplanen, som gør at man er sikker på at nå i mål med projektet.
8Du vil ikke fattes grej. Jævnligt kan det være af stor betydning at have grejet parat forinden du iværksætter byggeriet. Det er desuden en fordel at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet.
9Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig hvis det er vigtige ombygninger. Enkelte byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Ydermere vil det være bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
10Måske det viser sig væsentligt at have de relevante materialer handlet ind inden du begynder din byggeproces. Du kunne forfatte en punktforms indkøbsseddel med alle de ting som er nødvendige, og dernæst efterse hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
11Forinden du indleder arbejdet kan det blive rimeligt værdifuldt at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
12Du bør overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere skal investere i eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du køber professionel assistance kan det være optimalt at notere en pris fra en håndfuld virksomheder.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er yderst flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvsagt er meget beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Adskillige internet forhandlere giver i vore dage et stort udvalg af billige fragtløsninger til sokkelsten. Førstevalget hos mange er i øjeblikket afhentningssteder, så du selv kan hente dine varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså i høj grad ukompliceret, samt oftest endvidere den mest billige form for levering.

Du burde på samme måde afveje for og imod at bestille varerne til levering til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsformen er godt nok en smule mere pebret, men endvidere meget smertefri for sokkelsten online. Den mest betalelige fragtform er uden tvivl at du selv henter ordren, hvilket kræver at du opholder dig med kort afstand til online shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på sokkelsten kan vise sig at være ret så betydningsfuld ifald vi skal bruge din ordre med det samme, og i det øjemed er det uden tvivl på sin plads at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid på sokkelsten. En hel del online shops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – yder billig 1 dags levering på massevis af varer online, som imidlertid er afhængig af at ordren gennemføres tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varen ekspederet inden lagermedarbejderne har fri.

Visse outlets på nettet lover levering uden omkostninger på sokkelsten online, men typisk er det påkrævet at der indkøbes for en bestemt sum. Ellers kan man gribe den billigste leveringsmåde, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Mange netbutikker foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig sokkelsten online men selv henter i butikken. Fx Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix. Byggecentrene tilbyder eksempelvis klik-og-hent på sokkelsten i følgende områder:

Allerød, Virum, Risskov, Ishøj, Glostrup, Ikast, Haslev, Odense, Vejle, Aabenraa, Åbyhøj, Valby, Frederiksværk, Jyllinge, Svendborg, Greve, Vallensbæk, Rødovre, Nærum, Rudersdal, Ringsted, Søborg, Birkerød, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Gladsaxe, Gentofte, Skanderborg, Taastrup, Næstved, Roskilde, Varde, Vordingborg, Frederikssund, Randers, Køge, Haderslev, Dragør, Hvidovre, Tårnby, Nakskov, Aalborg, Nørresundby, Stenløse, Albertslund, Fredericia, Brønshøj, Skive, Brønderslev, Farum, Herlev, Sønderborg, Solrød Strand, Hjørring, Holstebro, Slagelse, Korsør, Thisted, Lillerød, Holbæk, Nyborg, Lyngby, Kokkedal, Odder, Grenaa, Middelfart, Lystrup, Rønne, Aarhus, Ølstykke, Vanløse, Kalundborg, Kolding, Hørsholm, Værløse, Herning, Tilst, Ballerup, Højbjerg, København, Struer, Hedensted, Helsingør, Charlottenlund, Brabrand, Viborg, Esbjerg, Frederiksberg, Horsens, Silkeborg, Hobro, Brøndby, Hillerød, og Hedehusene, .

Afhentning for sokkelsten er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man kigger i tallene bliver det klart, at internet shoppere typisk leder efter blandt andet sokkelsten priser og sokkelsten tilbud. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere lede efter eksempelvis køb sokkelsten, sokkelsten online og billig sokkelsten, plus de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Gode priser på sokkelsten

Det er virkelig problemfrit for købere at finde tilbud på billige sokkelsten online fra flere webshops, og herved har masser af webbutikker set sig nødsaget til at nedsætte prisen på sokkelsten betydeligt, og endda garantere levering uden gebyr.

Det kan immervæk være smart at sammenholde flere internet webshops efter tilbud og udsalg på sokkelsten online inden du placerer ordren, således at man er sikker på at antage den mest attraktive pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Man bør bare være så påvagt, at når en e-forretning afhænder billige sokkelsten online til salg for en udsalgspris der er enormt fremragende, så er det undertiden være et faresignal om en uærlig e-shop. Køb med betalingskort er dog indbefattet af en forordning, som assisterer os imod bedrageriske online varehuse.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du gerne vil honorere pengene til sokkelsten over flere uger. Det fås normalt i niche webshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Stark.

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at folk mange gange leder efter eksempelvis køb sokkelsten og sokkelsten online. Derudover oplever man tit online shoppere lede efter for eksempel sokkelsten priser, sokkelsten tilbud og billig sokkelsten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg sokkelsten er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere køberes synspunkter

Trustpilot forærer dig nogle hæderlige muligheder for at verificere en lang række tidligere konsumenters iagttagelser og herved er det smart, at du analyserer online forretningens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige sokkelsten online.

Facebook tilbyder desuden de facto passende løsninger til at få kendskab til online firmaets kundefokus. Foruden det er der en række online shops i Danmark som giver folk mulighed for at frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, som også burde tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige sokkelsten online hos en shop kunne de når alt kommer til alt skimme forhandlerens betingelser, det er dog oftest et omfattende projekt, specielt med de kendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg og 10-4.

En anden valgmulighed kan være at kontrollere om e-forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det burde være en tryghed om at online butikken opfylder de danske love, og at forretningen tit undersøges af eksperter der forstår de gældende vilkår.

Dette er en god genvej til en hjælpende hånd, når du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af sokkelsten. Endvidere kan det være til hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår i forbindelse med bestillingen af sokkelsten online, som for eksempel den ombytningspolitik e-firmaet kører med.

I den relation er det også relevant, at man når som helst opbevarer sin ordremail, således man i fremtiden vil kunne eftervise bestillingen af sokkelsten, uafhængig af om man shopper fra Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller XL-Byg.

Hanne V gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Christian Nielsen gav 4 stjerner

Alt var i orden

Thomas F gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Kirsten gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt anbefaler vi at se hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, fordi det længe har været en tilkendegivelse af at online firmaet adlyder de officielle regler, samt at e-handlen regelmæssigt evalueres af fagmænd som har meget erfaring med reglementet på området. Forinden nogen bestiller billige sokkelsten hos en internet butik bør man principielt granske virksomhedens handelsbetingelser.
2Adskillige netshops foreslår nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmodeller til sokkelsten. En der er meget almindelig er i øjeblikket udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså usædvanlig hensigtsmæssig, samt typisk endda den mest prisbevidste leveringstype.
3Forud for at folk køber billige sokkelsten hos en internet shop burde man reelt have øje for webbutikkens vilkår, det er dog typisk ikke særlig sjovt. Herudover stiller vi forslag om at køberen er vaks omkring de grundlæggende bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af billige sokkelsten online, som fx den ombytningsrettighed butikken garanterer.
4Trustpilot frembringer rigtig fornemme genveje til at kontrollere forskellige forhenværende kunders meninger og herved er det smart, at du læser e-handlens anmeldelser inden du shopper billige sokkelsten online. Facebook fører til på samme måde nogle tiltalende muligheder for at få et kig ind i online forhandlerens pålidelighed.
5Nogle få internet virksomheder præsterer portofri fragt på sokkelsten, men i reglen er det under betingelse af at der handles for en fastsat pris. I øvrigt bør du beslutte sig for den mindst kostelige form for fragt, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop. Metoden bliver gennemsnitligt også i høj grad fremkommelig. Den prisbilligste form for levering er uden tvivl selv at hente ordren.
6Den mest letkøbte fragtform er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig lige ved internet selskabets lager. Den leveringsudgave kan vise sig at være ret så relevant forudsat man står og skal bruge sokkelsten fluks. Alternativt så yder nogle få internet varehuse portofri levering, men oftest påkræves det at du aftager for en fastsat sum.
7Leveringstiden kan være ret så central når man står og skal bruge varen nu og her, så med det formål er det skam essentielt at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved sokkelsten. Temmelig mange e-firmaer i Danmark annoncerer billig levering på næste hverdag på mange varenumre, men vær obs på at det står og falder med at ordren placeres inden et fastslået klokkeslæt.
8Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af en bestemmelse, hvilket dækker dig overfor snydagtige e-handler. Som alternativ kunne du drage nytte af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at klare regningen over et længere tidsrum.
9Det har vist sig at være super smertefrit for folk at finde information om priser online på billige sokkelsten fra forskellige internet virksomheder, og på grund af dette yder utallige online forretninger gratis fragt. Dog kan det imidlertid blive udbytterigt at udforske et par forskellige online shops efter tilbud og rabat forinden du køber, så man er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk