Bygteam.dk

Stabilgrus pristjek

Er du på udkig efter stabilgrus? Vi har fundet 25 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg stabilgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
949 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
962 kr.Sække med 1.000 kgKøb
975 kr.Sække med 1.000 kgKøb
975 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.148 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.282 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.524 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.697 kr.Sække med 500 literKøb
1.871 kr.Sække med 900 kgKøb
1.896 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Er du på udkig efter det bedste underlag til en asfaltbelægning eller eventuelt et flisemønster, så er stabilgrus det, du mangler.

Det er grus fra en grusgrav i små, kantede stykker, som sætter sig fast og sørger for, at dine fliser ikke glider eller kommer til at ligge skævt med tiden.

Grusen til denne form for underlag hedder 0/32, hvilket helt simpelt betyder, at stykkerne er mellem 0 og 32 mm brede på den smalle led.

Kan jeg anvende stabilgrus under fliser?

Når der skal lægges fliser, er det vigtigt, at du sørger for at skabe de bedste forudsætninger for, at fliserne bliver liggende både jævnt og i vatter. Ved at lægge et lag af stabilgrus giver du fliserne en hård og stabil grund at ligge på – deraf navnet.

Alt efter, hvor meget vægt der forventes at fliserne skal kunne bære, kan du variere tykkelsen af det lag du spreder. Som en tommelfingerregel kan du regne med:

Hvis du skal lægge dine egne fliser, så er laget med stabilgrus en af de trin du absolut ikke kan springe over, hvis du ønsker, at din belægning ikke bare er pæn i dag, men også næste måned og næste år.

Lægger du ikke grus under fliserne vil de lynhurtigt komme til at forskyde sig, fordi jorden under ikke er stabil nok til at holde dem på plads.

Kan jeg bruge stabilgrus andre steder?

Der er helt utroligt mange anvendelsesmuligheder for stabilgrus, så du kommer ikke til at brænde inde med en bunke, hvis du ikke bruger det hele til dit planlagte projekt.

Generelt set kan du bruge stabilgrus som underlag til næsten alle former for belægning, som gerne skal ligge fast.

Det er dog som udgangspunkt under belægninger i have og indkørsel gruset bliver brugt, men du bør alligevel ikke være bange for at bestille for meget, når du planlægger dit projekt. Overskydende grus kan du blandt andet bruge:

Og meget mere. Fordi gruset bruges til at stabilisere belægningen, så er det vigtigt, at du sørger for at laget tykkelse svarer til den maksimale belastning belægningen skal udsættes for – så hellere bestille for meget end for lidt.

Stabilgrus er ikke lavet til at stå alene som underlag, men det betyder ikke, at du ikke kan bruge det på havens stier eller i de små oaser uden græs.

Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge?

Hvis du har fulgt lidt med i matematiktimerne i folkeskolen, så husker du måske, hvordan man regner rumfanget ud på et areal, der skal fyldes med stabilgrus. Hvis ikke, så kommer her en helt simpel formel, der gør det lettere for dig at regne ud, hvor meget grus du skal bestille til netop dit projekt:

Højde x længde x bredde

Bruger du den formel, så kommer du ikke meget tættere på det korrekte antal m3, der skal bestilles.

Når ud skal finde dine tal, så er det vigtigt, at du hellere snupper et par cm for meget end et par for lidt – og hele tiden sørger for at tilpasse tykkelsen af dit lag, alt efter, hvor du skal bruge det.

Dit lag skal altid ligge på en højde mellem 10 og 20 cm, så har du en indkørsel, der skal have ny belægning og samtidig og så en terrasse, så bliver du nødt til at dele dit regnestykke i to, for at få det korrekte resultat.

Som gør-det-selv er det netop denne slags projekter, der er sjove at lave – fordi det handler om så mange forskellige puslespilsbrikker, der skal passe sammen for at billedet træder korrekt frem.

Afhentning af stabilgrus kan dog være en for stor mundfuld for de fleste dog alt efter projektets omfang, men gå ud fra, at en bigbag med 1m3 stabilgrus vejer i omegnen af 1700 kg og derfor ikke lige kan læsses om bagi bilen.

Hvordan lægger jeg stabilgrus korrekt?

Det er et større projekt, når du skal lægge fliser i en indkørsel eller på en terrasse, men gør du det korrekt, kan du nyde resultatet mange år frem.

Herunder finder du et par gode tips til, hvordan du skabe de bedste forudsætninger for en flot og jævn belægning, der bliver liggende:

 1. Når du har gravet ud til belægning, skal der lægges et bundsikringslag, som sørger for at regnvandet selv kan komme væk fra din belægning, så der ikke opstår oversvømmelser. Hertil bruges eventuelt vasket sand eller lignende, der kan lede vandet nedad og væk.
 2. Efter bundsikring, skal du lægge stabilgruset, der skal lægges et passende lag for at være sikker på, at det ligger fast og stabilt. Inden du går videre, bør laget rystes sammen med en pladevibrator eller lignende, på den måde rykker det sig ikke, når det får regn eller bliver betrådt senere.
 3. Øverst skal der lægges et lag afretningssand, som sørger for at fliserne kommer til at ligge helt i vatter. Dette lag skal afrettes grundigt, for det er det, dine fliser kommer til at rette sig efter og er det skævt, så kommer fliserne til at ligge skævt, så brug gerne lidt ekstra tid på at rette af.
 4. Nu kan du lægge dine fliser og slutte af med et lag fugesand, der fejes ned i revnerne, så dine fliser ligger helt fast og det bliver svært for ukrudt at trænge op.

Følger du denne vejledning, så er du godt på vej til en flot og jævn belægning, der holder mange år endnu.

Hvor kan jeg købe stabilgrus?

Langt de fleste forhandlere af grus og sten samt byggemarkeder og visse planteskoler forhandler stabilgrus, men der kan være stor forskel på den pris de kan tilbyde dig.

Det handler alt sammen om at finde en forhandler, der kan leve op til dine forventninger om ting som pris, levering og kvalitet.

Pris

Når det kommer til prisen, er der ofte rigtig mange penge at spare, hvis du vælger selv at hente dit stabilgrus – det er dog langt fra alle, der har den mulighed og, når du tænker over, hvor meget ekstra arbejde det koster dig og, at du mindst skal have fat i en stærk trailer og en palleløfter for at klare det, så er de ekstra penge til levering måske godt givet ud.

Det er kun, hvis du skal bruge meget små mængder, at det kan betale sig.

Levering

Når du bestiller dit stabilgrus på nettet, vil du ofte opleve, at forhandleren har indberegnet levering i prisen, det betyder, at du får din grus leveret direkte til kantstenen og ikke skal bruge tid på selv at hente.

Det er en rigtig god og økonomisk fordelagtig løsning for de fleste.

Kvalitet

Der er ikke den store forskel på kvaliteten af den grus du bestiller. Ofte ligger forskellen i, om det bliver leveret og, fra hvilken grusgrav det er hentet.

Du kan altså roligt købe gruset hos den lokale forhandler frem for at vælge en mere kendt udbyder.

Hvad koster stabilgrus?

Rigtig meget af prisen afhænger ikke af, om du skal have leveret, hvor gruset er hentet eller, hvilken forhandler du vælger. Langt hen ad vejen afhænger prisen af, hvor meget du skal bruge og, om du er heldig at falde over et rigtig godt tilbud.

Mange forhandlere er villige til at give en bedre pris, hvis du skal bøge store mængder, men som udgangspunkt kan du regne med en pris på omkring 1000 kroner for en bigbag med omkring 1700 kilo.

Hvordan bliver mit stabilgrus leveret?

Hvis du vælger at få dit grus leveret, så foregår det som oftest på en af tre måder og du bestemmer som regel selv, hvad, der passer dig bedst – hvis ikke forhandleren har en fast procedure.

Du kan vælge mellem:

 1. Få gruset tippet: Hvis du gerne vil have gruset leveret direkte i indkørslen. Forhandleren kommer selv med gruset i en vogn med tippelad og læsser af i enten indkørslen eller ved kantstenen lige ved din adresse.
 2. Får gruset med grab: Hvis du gerne vil have gruset leveret inde i haven, så har du muligheden for at få det læsset af med grab. Du kan frit vælge aflæsningsstedet, så længe grabben kan nå derind.
 3. Levring i bigbag: Det er den klassisk måde at få dit grus leveret på. Får du det i posen, så kan du let kan hente det du skal bruge i en trillebør og lade resten stå uden at det roder eller fylder mere end nødvendigt.

Sådan afretter du stabilgrus

Når du lægger stabilgrus, er det vigtigt, at det ender med at være et fast og jævnt lag. Det er gruset, der danner underlaget for dine fliser og jo mere jævnt det ligger, des mere jævnt ligger fliserne også til sidst.

Når gruset er lagt, skal du sørge for, at det bliver liggende. Det gøres lettest ved at køre over hele arealet med en pladsvibrator, som ryster og presser gruset sammen, så det danner et fast underlag for din belægning.

Måske har du hørt, at det kan gøres med en spade eller ved hjælp af håndkraft på anden vis, men det er ikke et godt sted at spare på kræfterne, for gruset bliver ikke hårdt nok komprimeret ude hjælp fra en maskine.

Findes der alternativer til stabilgrus?

Indtil for få år siden fandtes der ikke et tilfredsstillende alternativ til stabilgrus men i dag kan du vælge at bruge knust beton i stedet. Det har mange af da samme egenskaber som du kender fra stabilgrus og brugs på nøjagtigt samme måde.

Ud over knust beton er der mange meninger om, hvilke alternativer, der ellers findes. Blandt andet nævner nogen:

Dr er dog en helt klar grund til, at netop stabilgrus er så populært, for der findes ikke andre alternativer, der har de samme egenskaber og opnår det samme stabile resultat, som netop den slags grus eller knust beton.

Elementerne i stabilbeton er meget kantede og grove, hvilket er en af grundene til at de sætter sig så fast sammen, når de komprimeres. Skal du anlægge en indkørsel eller terrasse, så er stabilgrus med andre ord det bedste alternativ.

Anvendelse: til terrasse til vej til drivhus under fliser til fliseterrasse under terrændæk til carport til ridebane til beton under træterrasse til grusvej til gangsti under belægning til indkørsel til stolper til støbning

Størrelser: 0-16 mm 0-8 mm 0-32 mm

Mængder: 25 kg 15 kg 20 kg 800 kg 500 kg 1 kubikmeter 10 kg 1000 kg 1 m3 1 ton 15 kg 25 kg

Levering: i poser vognlæs i løs vægt i sække afhentning hent selv i bigbag løst leveret trailer

Brands: NCC FC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at undvære fragten, så kan du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt hos de kendte byggemarkeder.
Flere byggecentre har et stort sortiment af produkter, og nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør beslutte om det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot stabilgrus.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man tjekke butikkens regningslinjer.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige stabilgrus fra webshop til webshop. Enkelte satser på gode priser, hvorimod øvrige giver kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Dermed bør du handle hos en netbutik, hvor du tilbydes information omkring stabilgrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra diverse leverandører, hvorfor du kan bestille fra et bredt sortiment af stabilgrus online.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og pga. det har mange chancen for at bestille online og hente byggematerialerne selv. Som følge af det kan du vælge at undgå fragtomkostningen, og tilmed få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Mange webshops i små nicher har ekstra meget forstand på deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig kan du få endnu mere brugbar hjælp fra folk som er eksperter i lige præcis stabilgrus.
Størsteparten af niche netbutikker er små firmaer, der tit har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du handler stabilgrus online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

stabilgrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stabilgrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

stabilgrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

stabilgrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Før du igangsætter byggeprojektet må det være vildt værdifuldt med en forsikring om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være gældende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
2Det bliver fundamentalt at du har de fornødne bygningsmaterialer parat før du indleder dit arbejde. Du får god gavn af at udfærdige en hurtig liste indeholdende alt hvad der bliver brug for, og som det næste efterse hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at alt er som det skal være.
3Du vil for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fornuftigt at have udstyret til disposition akkurat som du tager fat på byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at tillægge udgifterne hertil i din økonomi.
4Du bør gennemtænke om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere burde anskaffe professionel hjælp til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du får eksperthjælp kan du spare penge ved at at modtage prisoverslag fra diverse firmaer.
5Ofte vil det være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det er fornuftigt at notere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende gennemgå ens købspris for dem én efter én.
6Du kan forsøge at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt projektet gør en forskel for klimaet. Tilskudet betinger at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
7Der ligger stribevis af artikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube yder assistance med rigelig almennyttig information, specielt ifald man benytter engelske søgeord.
8Ved byggeprojekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum undersøge vejrvarslen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du undgår at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger når du netop står midt i dit komplicerede byggeprojekt.
9Der præsenterer sig uden tvivl pludselige udfordringer når det handler om avancerede projekter, og af den grund vurderes det værdifuldt at man har afsat god tid i kalenderen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at man når det til siden.
10Forberedelse er nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at have en struktureret plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk idet du udarbejder oversigten.
11Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder sko og hjelm der beskytter dig imod potentielle skader. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især når du ikke får assistance fra en fagmand.
12Det kan overvejes at spørge om hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når det kommer til vigtige projekter. Store projekter stiller krav om flere personer. Endvidere må det være mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er hamrende betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som naturligvis er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Almindelige spørgsmål til stabilgrus

 • Hvad koster 1 m3 stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus pr kvm?
 • Hvor meget stabilgrus under fliser?
 • Hvad koster stabilgrus leveret?
 • Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge til terrasse?
 • Hvad vejer 1 m3 stabilgrus?
 • Hvad består stabilgrus af?
 • Hvor meget synker stabilgrus?
 • Hvor meget sætter stabilgrus sig?
 • Hvor tykt lag stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge?
 • Hvordan lægger man stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus til terrasse?
 • Hvor meget stabilgrus til indkørsel?
 • Hvad vejer stabilgrus?
 • Hvad bruger man stabilgrus til?
 • Hvor meget stabilgrus under indkørsel?
 • Hvad bruges stabilgrus til?
 • Hvor meget vejer stabilgrus?
 • Hvad er stabilgrus?
 • Hvad koster stabilgrus?
 • Hvor mange cm stabilgrus?
 • Hvilken mulighed for levering er bedst?

  Temmelig mange internet selskaber tildeler i dag alverdens billige leveringsmuligheder til stabilgrus. Den mest populære er for nærværende levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte varer når det passer dig. Leveringsformen er altså ekstremt problemfri, samt tit ligeledes den prisbilligste leveringsform.

  Du burde på samme måde udse dig at få produkterne leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Muligheden er almindeligvis en anelse mere bekostelig, men til gengæld virkelig let for stabilgrus online. Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket dog beroer på at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på stabilgrus kan være ekstremt afgørende såfremt man behøver ordren nu og her, og med det formål er det jo relevant at du tjekker det anslåede leveringstidspunkt på stabilgrus. En lang række byggecentre – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags levering på en masse varer online, men vær obs på at det er betinget af at ordren aflægges tidligere end et fast tidspunkt, så at de kan nå at få pakken sendt afsted før pakkepersonalet tager hjem.

  Nogle enkelte internet webshops lover portofri levering på stabilgrus online, men typisk er det betinget af at man aftager for et fastsat beløb. Ellers bør man gribe den mest letkøbte fragttype, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted.

  En række webbutikker giver afhentning hvor man køber billig stabilgrus på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma. Byggecentrene yder bl.a. afhentning af stabilgrus i disse byer:

  Holbæk, Hedehusene, Charlottenlund, Randers, Odense, Vejle, Herlev, Hobro, Silkeborg, Thisted, Albertslund, Ishøj, København, Helsingør, Roskilde, Nørresundby, Søborg, Frederikssund, Herning, Ølstykke, Skive, Esbjerg, Valby, Hedensted, Kokkedal, Virum, Nakskov, Brabrand, Viborg, Højbjerg, Lystrup, Kolding, Horsens, Rødovre, Middelfart, Brønshøj, Dragør, Glostrup, Varde, Allerød, Struer, Kalundborg, Taastrup, Køge, Lyngby, Risskov, Birkerød, Farum, Holstebro, Frederiksværk, Grenaa, Ringsted, Svendborg, Vallensbæk, Stenløse, Hillerød, Brønderslev, Hørsholm, Greve, Gentofte, Frederikshavn, Rudersdal, Lillerød, Værløse, Slagelse, Nykøbing Falster, Hjørring, Tårnby, Gladsaxe, Sønderborg, Fredericia, Aarhus, Aalborg, Frederiksberg, Odder, Ikast, Aabenraa, Næstved, Vanløse, Korsør, Rønne, Jyllinge, Vordingborg, Haslev, Haderslev, Solrød Strand, Nærum, Nyborg, Tilst, Åbyhøj, Hvidovre, Ballerup, Brøndby, og Skanderborg, .

  Klik-og-hent for stabilgrus er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland), Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Falster) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

  Ses der på tallene er det klart, at netshoppere mange gange søger eksempelvis stabilgrus tilbud og køb stabilgrus. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker efterspørge for eksempel stabilgrus online, billig stabilgrus samt stabilgrus priser, foruden de kendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Stark.

  Få rabat på stabilgrus

  Det er i dag usædvanlig let for forbrugerne at finde information om priser på billige stabilgrus online i blandt diverse shops på nettet, og derved har utallige e-butikker ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på stabilgrus eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på levering uden beregning.

  Det kan dog immervæk være profitabelt at besigtige flere webshops efter tilbud og rabatter på stabilgrus online inden du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at opnå den skarpeste pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

  Man bør alligevel ikke glemme, at ifald en e-handler frembyder billige stabilgrus online til salg for en pris der kan ses som utrolig tiltalende, bør det i nogle tilfælde være et symbol på en uægte online butik. Kortkøb er i hvert fald dækket ind under en orden, der begunstiger kunden imod uægte online webshops.

  Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du drage fordel af en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at klare betalingen af stabilgrus over en længere periode. Dette foreslåes som regel hos niche netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

  Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter for eksempel stabilgrus tilbud og stabilgrus priser. Vi ser desuden typisk online shoppere efterspørge fx køb stabilgrus, stabilgrus online samt billig stabilgrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stabilgrus er 832 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Altid gode priser og kvalitet svarer” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: under belægning til ridebane til indkørsel til gangsti til støbning til stolper til beton til vej til terrasse til fliseterrasse til drivhus til carport til grusvej under træterrasse under terrændæk under fliser

  Størrelser: 0-8 mm 0-32 mm 0-16 mm

  Mængder: 25 kg 1 kubikmeter 25 kg 20 kg 15 kg 500 kg 15 kg 1000 kg 10 kg 800 kg 1 m3 1 ton

  Levering: afhentning i løs vægt i poser trailer løst leveret vognlæs hent selv i bigbag i sække

  Brands: FC Beton NCC

  Udforsk nuværende kunders meninger

  Trustpilot genererer ganske gode muligheder for at tyde en række aktuelle brugeres tanker og af den grund tilrådes det, at du betragter netbutikkens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige stabilgrus online.

  Facebook forærer dig lignende forholdsvis belejlige muligheder for at få et kig ind i online shoppens popularitet. Her ser vi mange online butikker hvor du kan formulere en kritik af deres køb, hvilket tillige må anvendes til afvejning af kundetilfredsheden.

  Forud for at folk handler billige stabilgrus online i en internet shop burde de uden tvivl gennemlæse netbutikkens forretningsvilkår, det er dog ofte ikke særlig morsomt, særligt på de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

  Et andet forslag kunne måske være at kigge om online firmaet er e-mærket, hvilket skulle være en indikator for at online shoppen respekterer de danske regler, samt at hjemmesiden løbende besigtiges af specialister der forstår lovgivningen.

  Dette er desuden en god genvej til at få hjælp, såfremt du skulle få dilemmaer med din handel med stabilgrus. Udover dette er det fornuftigt at kunden er påpasselig med de grundlæggende betingelser der kan influere på bestillingen af stabilgrus online, eksempelvis hvilken bytteret hjemmesiden benytter.

  Her er det tilmed essesentielt, at man permanent sikrer sin kvitteringsmail, således man når som helst kan eftervise sin bestilling af stabilgrus, uanset om man bestiller hos Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg eller 10-4.

  Karen gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Anne Sørensen gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Else P gav 5 stjerner

  Alt som det skal være.

  Peter K gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Stabilgrus via internet handler

  Trustpilot tilbyder dig forholdsvis uafhængige løsninger til at gennemgå en hel del forhenværende forbrugeres anmeldelser med bestilling af stabilgrus og på grund af dette stiller vi forslag om, at du studerer e-forretningens vurderinger forinden du shopper stabilgrus online.

  Facebook leverer også forholdsvis passelige løsninger til at få indblik i internet shoppens pålidelighed. Foruden det er der endda shops på nettet som gør det muligt at aflevere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tillige må tages i brug til at tage stilling til kundetilfredsheden for bestilling af stabilgrus.

  Før du shopper stabilgrus online

  Forud for at nogen handler stabilgrus på en online virksomhed bør man principielt overveje e-shoppens regler, dog er det for det meste ikke særlig morsomt.

  En anden valgmulighed kunne måske være at granske hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, fordi det ofte er en påvisning af at internet firmaet følger de officielle danske regler, foruden at internet forretningen af og til evalueres af fagfolk som kender de gældende vilkår for salg af stabilgrus via webshops.

  Desuden giver det dig chance for at få bistand, såfremt du udsættes for problemer i forbindelse med din handel. Ligeså er det at foretrække at du er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet.

  Levering af stabilgrus

  Adskillige internet shops udlover i øjeblikket et hav af forskellige leveringsformer. Den billigste leveringsversion er dog selv at hente stabilgruset, men det betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online shoppens hjemsted.

  Leveringshastigheden er naturligvis ret essentiel om du absolut skal bruge stabilgruset om et øjeblik, og i det øjemed er det aldeles meningsfuldt at man kontrollerer den anslåede leveringstid på stabilgrus – som alligevel er betinget af at ordren gennemføres før et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produktet afsted forinden pakkepersonalet tager hjem.

  En række netbutikker byder på fri fragt af stabilgrus, men i reglen gælder det kun hvis der indkøbes for et fastslået beløb.

  Varerne du kan finde på den her liste blev frembragt af websitets produktrobot. Denne har effektivt gennemsøgt tusindvis af varer for at finde de varer der har mest mulig relation til stabilgrus, og som den derfor forestiller sig vil falde i din smag.

  Foruden den søgetekst du skrev på Google har algoritmen desuden inddraget søgeudtryk, som historikken viser at mennesker formentlig skriver i sammenhæng med det, eksempelvis stabilgrus tilbud og stabilgrus til fliser foruden søgefraser som stabilgrus til beton eller stabilgrus til indkørsel.

  Den viden kan algoritmen bruge som yderligere inspiration til at vise de tættest beslægtede varer. Vi kan også se at øvrige brugere søger efter stabilgrus til terrasse, stabilgrus til fliser eller stabilgrus til indkørsel. Denne viden har algoritmen også benyttet til, at søge sig igennem en stor mængde varer.

  Derudover viser vores data, at søgefraserne stabilgrus som støbemix, stabilgrus til beton og stabilgrus i sække er aldeles almindelige, og derfor er de ligeledes medregnet af robot-søgeren ligesom søgningerne stabilgrus i sække, stabilgrus til beton og stabilgrus til beton. Vores forhåbning er utvivlsomt at vi ikke skuffede dig med de viste varer, og at nogle af dem faldt i din smag.

  Stabilgrus anskaffes ved prominente byggecentre, som fx 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark og XL-Byg.

  Her ses de byer der oftest bestilles stabilgrus til…

  Hovedstaden: Tårnby, Hørsholm, Hedehusene, Værløse, Humlebæk, Rudersdal, Ølstykke, Ballerup, Herlev, Gentofte, Slangerup, Birkerød, Dyssegård, Roskilde, Rødovre, Stenløse, Frederiksberg, Allerød, Hellerup, Gilleleje, Vanløse, Hellebæk, Smørumnedre, Helsingør, Albertslund, Rønne, Snekkersten, Søborg, Måløv, Charlottenlund, Nivå, Frederiksværk, Hillerød, Holte, Espergærde, Farum, Fredensborg, Valby, Dragør, Lyngby, Hundested, Frederikssund, Virum, Hvidovre, Brønshøj, København, Ishøj, Høje Taastrup, Brøndby, Vallensbæk, Lillerød, Helsinge, Gladsaxe, Glostrup, Taastrup, Kokkedal, Nærum

  Midtjylland: Hornslet, Brande, Hinnerup, Skanderborg, Lemvig, Skjern, Hørning, Risskov, Hedensted, Ikast, Lystrup, Aarhus, Skødstrup, Randers, Åbyhøj, Grenaa, Skive, Ebeltoft, Holstebro, Tilst, Kjellerup, Malling, Viborg, Odder, Løgten, Løsning, Højbjerg, Horsens, Hammel, Hasselager, Herning, Struer, Mårslet, Vejle, Ringkøbing, Beder, Egå, Galten, Silkeborg, Bjerringbro, Brabrand, Hadsten, Ry

  Sjælland: Tune, Fensmark, Holbæk, Haslev, Jyllinge, Sorø, Slagelse, Maribo, Køge, Nakskov, Herfølge, Greve, Ringsted, Næstved, Skælskør, Nykøbing Sjælland, Korsør, Vordingborg, Nykøbing Falster, Kalundborg, Solrød Strand

  Nordjylland: Hadsund, Hobro, Thisted, Frederikshavn, Brønderslev, Støvring, Skagen, Hjørring, Aabybro, Nibe, Sæby, Nørresundby, Svenstrup, Nykøbing Mors, Hirtshals, Aalborg, Aars

  Syddanmark: Vojens, Otterup, Billund, Kolding, Kerteminde, Odense, Grindsted, Vejen, Nyborg, Ringe, Nordborg, Assens, Børkop, Haderslev, Middelfart, Varde, Tønder, Sønderborg, Esbjerg, Faaborg, Svendborg, Munkebo, Fredericia, Rødekro, Bramming, Aabenraa, Ribe

  9 tips til internetshopping
  1Den billigste fragttype vil altid være at hente ordren selv, men dette stiller krav om at du har bopæl tæt på internet webshoppens tilholdssted. Den leveringsmåde er selvfølgelig virkelig væsentlig om du absolut skal bruge stabilgrus om et øjeblik. Alternativt så tilbyder enkelte webshops billig levering, men undertiden kun såfremt du bestiller for en fastsat pris.
  2Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, da det bør være et bevis på at online shoppen imødekommer de danske regler, foruden at den jævnligt vurderes af jurister som har indsigt i reglerne. Inden nogen køber billige stabilgrus hos en e-handler kunne man faktisk gennemlæse dens forretningsbetingelser.
  3Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i Indsigelsesordningen, der sikrer dig overfor uærlige online webshops. Som et alternativ kunne du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at finansiere pengene over et længere tidsrum.
  4Trustpilot forærer dig visse passende genveje til at tyde forskellige tidligere konsumenters meninger og på grund af dette kan det være til hjælp, at du studerer internet forhandlerens kritik forud for at du handler billige stabilgrus online. Facebook frembringer ligeledes tilpas hensigtsmæssige metoder til at få en idé om internet butikkens pålidelighed.
  5Nogle internet selskaber sikrer portofri levering på stabilgrus, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man aftager for en bestemt pris. Derudover må du gribe den mest letkøbte form for levering, der typisk vil være at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted. Muligheden bliver desværre på den anden side virkelig bekvem. Den mest betalelige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
  6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital om du absolut skal bruge pakken om få sekunder, og herved er det rimelig relevant at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på stabilgrus. Masser af internet butikker giver løfte om billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varer, men vær opmærksom på at det afhænger af at ordren laves tidligere end et bestemt klokkeslæt.
  7En lang række netbutikker i Danmark foreslår til alt held en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til stabilgrus. En af de mest anvendte er i vore dage pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente de købte produkter lige når det passer dig. Metoden er jo i høj grad let, og desuden ligeledes den mest betalelige form for levering.
  8Inden nogen bestiller billige stabilgrus hos en internet forhandler kunne de når alt kommer til alt gennemgå forhandlerens forretningsvilkår, men det er almindeligvis et omfattende arbejde. Herudover kan det anbefales at køber er opmærksom på de primære retningslinjer der er gældende for shopping af billige stabilgrus online, som fx den returpolitik internet butikken garanterer.
  9Det er jo rigtig hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige stabilgrus på forskellige e-forhandlere, og med det motiv frembyder de fleste online outlets gebyrfri levering. Derfor kan det stadigvæk være smart at sammenligne et par internet webshops efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at antage den mindst kostelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk