Bygteam.dk

Stenmel pristjek

Er du på udkig efter stenmel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 969 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg stenmel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
969 kr.Sække med 1.000 kgKøb
969 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.048 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.128 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.188 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.198 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.211 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.211 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.574 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.667 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.504 kr.Sække med 750 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser til ridebaner som terrasse til indkørsel som fugemateriale mod ukrudt under skærver til belægning omkring træer til gårdsplads til havesti som toplag som belægning til flisefuger til bede mod myrer til haven til veje til bålsted til legeplads til fuger til havegange til akvarier til planter omkring højbede til akvarier som fugesand til bålplads til gangstier til petanquebaner som underlag til drivhus til køkkenhaven

Varianter: fint gul brun lyst gråt sort granit bakke groft antracit blå knust hvidt lysegrå gult grå

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm 0-2 mm

Mængder: 500 liter 500 kg 800 kg 1 ton 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 1 m3 25 kg 1000 kg 20 kg 10 kg 15 kg

Levering: i sække i bigbag i poser afhentning trailer i løs vægt hent selv løst leveret vognlæs

Brands: Weber Champost Safestone Dansand Raw NCC

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Der vil være forskel på prisen på billige stenmel hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på gode priser, og nogle har service. Du skal reflektere over hvad du helst vil have.
Du bør kende de regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor læse forretningens betingelser.
For en del er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at købe fra et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning til valg af stenmel.
Nogle byggecentre udbyder et stort udvalg, og andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot stenmel.
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil undvære fragten, så kan du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt hos de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når du shopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derved har de fleste chancen for at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Af den grund kan du vælge at blive fri for fragtomkostningen, og samtidig få fat i produkterne hurtigere.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra talrige nichebutikker, hvorfor du kan købe fra et stort udvalg af stenmel online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som oftest drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber stenmel online på deres hjemmeside.
Størstedelen af specialiserede netshops har en dyb forståelse for deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette formår de at yde ekstremt gavnlig rådgivning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis stenmel.
Majoriteten af små butikker producerer selv de produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
De største byggekæder i Danmark
stenmel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

stenmel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

stenmel harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

stenmel silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Glem ikke at du kan spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det fås når projektet er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen influerer positivt på miljøet.
2Potentielt kan det vise sig væsentligt at du har de relevante byggematerialer disponible forinden du går i gang med byggeprocessen. Du vil med fordel kunne forfatte en overskuelig indkøbsliste med de materialer der skal bruges, og som det næste gennemløbe hver enkelt ting, hvormed du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Man må ikke stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være afgørende at du har udstyret disponibelt når du går løs med byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at tillægge de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
4Det kan overvejes at få assistance til projektet, ikke mindst ved store ombygninger. Flere ombygninger stiller krav om flere folk. Samtidig bør det være mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
5Der ligger en hel del instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube giver en masse udbytterig oplysning, især forudsat at du leder på engelsk.
6Du skal aldrig nogensinde negligere din sikkerhed, så glem ej beklædning såsom hoved- og fodbeklædning som beskytter dig imod potentielle risici. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke sikrer dig professionel hjælp.
7Det kan give mening at tænke over om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal skaffe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeriet. Hvis du tager imod hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at tage imod tilbud fra flere entreprenører.
8Der viser sig næsten altid overraskende hovedpiner i tilfælde med svære opgaver, og derfor vil det vise sig essentielt at man afsætter en god portion plads i kalenderen, med det formål at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
9Forberedelse vil altid være kilden til succes med projektet. Du anbefales at have en klar dagsorden, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du laver strategien.
10Forinden du igangsætter byggeprojektet er det yderst fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der være en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11For projekter udendørs har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den årsag må du tit tage notits af udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så det ikke uventet begynder at regne netop som du er godt i gang med dit omfattende projekt.
12I mange tilfælde vil det være af stor betydning at lave en budgetoversigt for byggeprojektet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være forstandigt at tage noter til samtlige poster, og dernæst nedskrive mulige tilbud på dem hver især.
De højest bedømte byggeshops
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er meget overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er usædvanligt betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Gængse spørgsmål angående stenmel

 • Hvad er stenmel?
 • Hvor langt rækker stenmel?
 • Hvorfor stenmel?
 • Hvad koster stenmel?
 • Hvordan lægges stenmel?
 • Hvad vejer stenmel?
 • Hvor tykt lag stenmel?
 • Hvor meget stenmel skal jeg bruge?
 • Hvor hårdt bliver stenmel?
 • Stenmel hvor tykt et lag?
 • Hvor kan jeg købe stenmel?
 • Hvad bruger man stenmel til?
 • Hvordan bliver stenmel hårdt?
 • Hvordan lægger man stenmel?
 • Hvad er stenmel lavet af?
 • Hvor bruges stenmel?
 • Hvordan bruger man stenmel?
 • Hvordan virker stenmel?
 • Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

  Temmelig mange internet outlets tilbyder i dag diverse forskellige billige former for fragt til stenmel. En sikker vinder er efterhånden pakkeshops, som gør det muligt at hente de købte produkter når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo vældig let gængelig, samt desuden derudover den billigste fragtmetode.

  Du kan alternativt vælge at få produkterne sendt hjem til hvor du bor eller til når du er på job. Leveringstypen bliver typisk en tand dyrere, men derudover vældig simpel ift. stenmel online. Den billigste type af levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig nær online shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på stenmel kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld når vi mangler dine nye produkter øjeblikkeligt, så i det øjemed er det fuldt ud væsentligt at man ser tidshorisonten for levering ved stenmel. Flere e-forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre online, men vær på vagt da det beroer på at bestillingen anbringes inden et fast tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen klar før pakkemedarbejderne får fri.

  En række internet outlets yder portofri fragt på stenmel online, men i reglen er det kun gældende hvis du indkøber for et konkret beløb. I øvrigt kan du tage den prisbilligste leveringsmetode, hvilket mange gange vil blive at få leveret din ordre til et afhentningssted.

  Temmelig mange kæder giver click-and-collect hvor man køber billig stenmel derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4 og Davidsen. Byggekæderne foreslår blandt andet klik-og-hent på stenmel i disse områder:

  Hedensted, Aalborg, Nykøbing Falster, Aarhus, Frederiksberg, Hvidovre, Nakskov, Tilst, Ballerup, Lystrup, Gladsaxe, Aabenraa, Ikast, Viborg, Vallensbæk, Farum, Esbjerg, Værløse, Holbæk, Odense, Albertslund, Kalundborg, Nærum, Svendborg, Frederikshavn, Fredericia, Brøndby, Silkeborg, Helsingør, Charlottenlund, Struer, Ringsted, Rødovre, Kokkedal, Allerød, Dragør, Brabrand, Roskilde, Risskov, Thisted, København, Gentofte, Middelfart, Brønshøj, Lyngby, Ishøj, Skanderborg, Stenløse, Ølstykke, Herlev, Greve, Vanløse, Holstebro, Randers, Grenaa, Næstved, Lillerød, Valby, Jyllinge, Køge, Kolding, Nørresundby, Søborg, Haslev, Glostrup, Haderslev, Rønne, Slagelse, Odder, Herning, Birkerød, Solrød Strand, Horsens, Sønderborg, Varde, Brønderslev, Hjørring, Hedehusene, Højbjerg, Hillerød, Taastrup, Vejle, Tårnby, Virum, Vordingborg, Frederikssund, Rudersdal, Skive, Nyborg, Korsør, Hobro, Hørsholm, Åbyhøj, og Frederiksværk, .

  Click-and-collect af stenmel er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Ses der på statistikkerne fremstår det markant, at mennesker tit søger eksempelvis stenmel online og billig stenmel. Derudover oplever man mange gange internet shoppere kigge efter blandt andet stenmel priser, køb stenmel samt stenmel tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

  Tilbud på stenmel

  Det er i dag vældig uproblematisk for os alle at finde frem til tilbud på billige stenmel online hos forskellige internet firmaer i Danmark, og altså har flere online firmaer været tvunget til at reducere salgspriserne på stenmel markant, og ydermere frembyde fri fragt.

  Til gengæld kan det alligevel blive tiden værd at se nærmere på diverse internet foretagender efter tilbud og udsalg på stenmel online forinden du placerer ordren, så du er garanteret at få den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

  Man skal trods alt være årvågen med, at hvis en internet butik afhænder billige stenmel online for en pris der anses for grænseløst overkommelig, så kan det mange gange være en indikation på en uærlig shop. Kortbestillinger er i hvert fald indbefattet af et lovbud, hvilket begunstiger en imod fup internet varehuse.

  Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du benytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at afdrage regningen på stenmel over flere uger. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, men ikke de store byggecentre som for eksempel Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

  Ved indkig i data bliver det tydeligt, at folk ofte efterspørger fx billig stenmel og stenmel tilbud. Derudover oplever man ofte internet shoppere efterspørge fx stenmel online, køb stenmel og stenmel priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stenmel er 799 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Hurtig og effektiv” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: omkring træer til havegange som underlag mod myrer til bålplads som belægning som terrasse til indkørsel til fuger til køkkenhaven som fugemateriale omkring højbede til bålsted til planter til petanquebaner til havesti til gangstier til veje til legeplads til gårdsplads som fugesand til drivhus til haven til fliser under skærver til flisefuger til ridebaner mod ukrudt til bede som toplag til belægning til akvarier til akvarier

  Varianter: gul brun knust blå lysegrå gråt gult bakke sort lyst hvidt granit grå fint antracit groft

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

  Mængder: 25 kg 15 kg 500 liter 500 kg 15 kg 1 kubikmeter 1 ton 1000 kg 20 kg 1 m3 800 kg 25 kg 10 kg

  Levering: i bigbag i løs vægt trailer løst leveret afhentning i poser vognlæs i sække hent selv

  Brands: Raw Weber Champost NCC Dansand Safestone

  Se nærmere på tidligere kunders erfaringer

  Trustpilot byder på rigtig fantastiske muligheder for at besigtige en stor portion øvrige køberes betragtninger og derfor anbefaler vi, at du gransker netshoppens omtaler forinden du handler billige stenmel online.

  Facebook fører til for øvrigt aldeles gunstige genveje til at få indblik i internet butikkens popularitet. I øvrigt ser vi nogle e-handler hvor kunder kan registrere en kritik af virksomhedens service, hvilket ydermere må anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

  Før nogen køber billige stenmel online hos en netshop kunne de de facto overveje netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke særlig interessant, specielt hos de kendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark og Davidsen.

  En anden løsning kan være at bemærke om e-firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det skulle være en angivelse af at internet selskabet adlyder de gældende danske regler, og at e-butikken af og til overværes af eksperter som har indsigt i de gældende regler.

  Dette er desuden en god chance for opbakning, såfremt du skulle få problemstillinger i forbindelse med din handel med stenmel. Tilsvarende anbefales det at man er vaks omkring de primære forhold der er gældende for bestillingen af stenmel online, fx hvilken ombytningsret internet shoppen kører med.

  Her er det ligeledes vigtigt, at man stadig bevarer sin faktura e-mail, således man senere kan påvise købet af stenmel, ligegyldig om man har bestilt fra Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg eller Bauhaus.

  Ole gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Jens Larsen gav 4 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Jette gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Anders T gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  Stenmel fra internet handler

  Trustpilot genererer regulære gode løsninger til at verificere ganske mange tidligere kunders reflektioner med bestilling af stenmel og derved er det godt, at du sonderer online firmaets ratings forud for at du shopper stenmel online.

  Facebook tilbyder også uden sammenligning stabile chancer for at få et kig ind i e-handlens troværdighed. Tilmed er der en række forretninger på nettet hvor du kan ytre en evaluering af virksomhedens service, hvilket på samme måde kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser ift. køb af stenmel.

  Før man bestiller stenmel via nettet

  Før folk bestiller stenmel hos en webshop kunne de altid gennemlæse e-butikkens handelsbetingelser, men det er ofte ikke super interessant.

  En nemmere løsning kan være at kontrollere hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, eftersom det ofte er en angivelse af at e-forretningen føjer gældende dansk lovgivning, udover at e-forretningen hyppigt overværes af eksperter der er inde i de gældende love for salg af stenmel online.

  Desuden giver det dig mulighed for assistance, hvis du udsættes for udfordringer i processen med din shopping. Ydermere slår vi et slag for at kunden er sat ind i de væsentligste bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med ordren.

  Forsendelse af stenmel

  Adskillige online butikker yder nu diverse forskellige leveringstyper. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog til enhver tid være at du selv står for afhentning af stenmelet, men den løsning afhænger af at du er nær online forhandlerens tilholdssted.

  Leveringshastigheden er selvfølgelig ualmindeligt relevant i tilfælde af at vi behøver stenmelet straks, og herved er det rimelig fornuftigt at du kigger nærmere på den forventede leveringstid for stenmel – men det er regnet ud fra at bestillingen laves tidligere end et aftalt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen afsted inden de logistikansatte drager hjemad.

  Nogle webbutikker præsterer portofri fragt af stenmel, men typisk under forudsætning af at man aftager for et konkret beløb.

  Produkterne der vises her er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Robotten har hurtigt kigget flere millioner af produkter med det formål at kunne præsentere de varer der relaterer sig bedst til stenmel, og som den af den grund føler matcher dit behov bedst.

  Udover at inddrage søgefrasen du indtastede på Google har robotten ligeledes indregnet formuleringer, som data viser at øvrige brugere normalt benytter i den forbindelse, eksempelvis stenmel i granit og stenmel tilbud foruden søgninger som stenmel til gangstier og stenmel imod ukrudt.

  Den data kan algoritmen bruge som ekstra information til at vise de bedste varer. Det ses også at andre brugere leder efter eksempelvis stenmel i granit, stenmel til gangstier eller stenmel i granit. Den her viden har søgemotoren yderligere benyttet til, at navigere forbi millioner af varer.

  Derudover kan det i data ses, at søgningerne stenmel imod ukrudt, stenmel tilbud og stenmel tilbud er meget anvendte, og af den grund er de også indregnet af robotten ligesom søgeudtrykkene stenmel til ridebane, stenmel imod ukrudt og stenmel imod ukrudt. Vores ønske er at du er tilfreds med de viste varer, ved at ét eller flere af dem kan bruges.

  Stenmel skaffes via toneangivende byggemarkeder, for eksempel Bauhaus.dk, JemogFix.dk, Stark.dk, Silvan.dk, DavidsenShop.dk, 10-4.dk, Bygma.dk og XL-Byg.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles stenmel til…

  Midtjylland: Bjerringbro, Risskov, Hammel, Egå, Hornslet, Ringkøbing, Lystrup, Aarhus, Skanderborg, Ikast, Skødstrup, Kjellerup, Grenaa, Vejle, Ebeltoft, Hørning, Odder, Ry, Hinnerup, Holstebro, Løgten, Skjern, Beder, Struer, Hedensted, Højbjerg, Brande, Malling, Galten, Brabrand, Åbyhøj, Lemvig, Hadsten, Herning, Tilst, Silkeborg, Løsning, Hasselager, Viborg, Horsens, Mårslet, Randers, Skive

  Syddanmark: Middelfart, Kerteminde, Grindsted, Nordborg, Bramming, Fredericia, Aabenraa, Faaborg, Odense, Billund, Rødekro, Esbjerg, Ribe, Haderslev, Svendborg, Sønderborg, Ringe, Nyborg, Tønder, Vojens, Vejen, Munkebo, Kolding, Assens, Børkop, Otterup, Varde

  Hovedstaden: Ballerup, Hellerup, Valby, Dragør, Birkerød, Roskilde, København, Hvidovre, Hørsholm, Gilleleje, Frederiksberg, Lillerød, Høje Taastrup, Taastrup, Kokkedal, Hellebæk, Hillerød, Hedehusene, Måløv, Rødovre, Vallensbæk, Ishøj, Helsinge, Vanløse, Holte, Slangerup, Nivå, Herlev, Allerød, Dyssegård, Brøndby, Farum, Helsingør, Brønshøj, Virum, Frederiksværk, Nærum, Tårnby, Frederikssund, Søborg, Fredensborg, Hundested, Lyngby, Stenløse, Humlebæk, Snekkersten, Charlottenlund, Espergærde, Glostrup, Gentofte, Rudersdal, Ølstykke, Smørumnedre, Albertslund, Værløse, Gladsaxe, Rønne

  Sjælland: Fensmark, Slagelse, Tune, Korsør, Haslev, Nykøbing Sjælland, Næstved, Greve, Vordingborg, Skælskør, Ringsted, Kalundborg, Nakskov, Jyllinge, Herfølge, Holbæk, Køge, Maribo, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Sorø

  Nordjylland: Frederikshavn, Hirtshals, Nibe, Hobro, Aabybro, Svenstrup, Aars, Aalborg, Støvring, Thisted, Hjørring, Hadsund, Skagen, Brønderslev, Sæby, Nykøbing Mors, Nørresundby

  9 tips til din online shopping
  1En række webshops i Danmark udlover i vore dage en lang række forskellige billige leveringsudgaver til stenmel. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter din pakke når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså vældig nem, samt ofte desuden den billigste leveringsversion.
  2Fragtperioden er naturligvis ualmindeligt udslagsgivende i tilfælde af at vi har behov for varerne nu og her, så af den grund er det virkelig fornuftigt at du gransker den estimerede leveringstid på stenmel. Masser af internet forhandlere tilsiger billig 1 hverdags levering på de fleste produkter, men det betinges af at ordren lægges tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
  3Før nogen shopper billige stenmel i en shop bør man til hver en tid gennemløbe e-butikkens vilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende. Tilmed slår vi et slag for at køberen er påpasselig med de mest centrale retningslinjer der kan have betydning for købet af billige stenmel online, f.eks. den returret internet firmaet bruger.
  4Trustpilot giver dig tilpas fornemme løsninger til at eftergå adskillige nuværende forbrugeres opfattelser og herved støtter vi, at du studerer netbutikkens ratings forud for at du shopper billige stenmel online. Facebook præsterer ligeledes en lang række tiltalende genveje til at få indtryk af internet forretningens kundefokus.
  5Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af et reglement, hvilket hjælper køberen imod snydagtige online forretninger. Alternativt burde du bruge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil betale betalingen i flere bidder.
  6Vi foreslår generelt at undersøge hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være en angivelse af at online webshoppen opretholder de danske retningslinjer, foruden at internet forretningen en gang i mellem kigges til af eksperter der har megen viden om de gældende regulativer. Forud for at folk handler billige stenmel på en netbutik kan man i virkeligheden gennemløbe e-shoppens handelsaftale.
  7Den billigste leveringsmåde vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den løsning betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet shoppens tilholdssted. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld såfremt du absolut skal bruge stenmel om få sekunder. Alternativt så præsterer en hel del netbutikker fragt uden beregning, men i mange tilfælde kun hvis du køber for et konkret beløb.
  8Indtil flere online forretninger byder på fragtfri levering på stenmel, men for det meste kræver det at der handles for et bestemt beløb. Desuden burde du snuppe den mest betalelige leveringsform, der gerne vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted. Den bliver ofte derudover temmelig let. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
  9Det er jo meget praktisk for købere at analysere priser online på billige stenmel fra forskellige forretninger på nettet, og derved præsterer en lang række online firmaer portofri fragt. Det kan dog imidlertid vise sig lønsomt at inspicere enkelte shops på nettet efter tilbud og rabat før du bestiller, så du er velinformeret til at indhente den mest betalelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk