Bygteam.dk

Støbegrus pristjek

Er du på udkig efter støbegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 800 kg 15 kg 1000 kg 500 kg 20 kg 1 ton 25 kg 25 kg 1 m3

Levering: afhentning i bigbag vognlæs i sække hent selv i løs vægt i poser løst leveret trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende firmaets handelsbetingelser.
For nogle er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Af den grund bør du overveje at handle hos et online byggecenter, hvor du får rådgivning og sparring omkring støbegrus.
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt sortiment af varer, hvorimod andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal vurdere om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover bare støbegrus.
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte produkterne selv. Det er særligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige støbegrus fra byggemarked til byggemarked. En del giver billige priser, imens andre giver faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber produkter fra talrige specialbutikker, hvorfor du så kan handle fra et bredt sortiment af støbegrus online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og dermed har flertallet tilbuddet om at købe online og fragte produkterne selv. På grund af det kan man slippe for fragtomkostningen, og endda hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops er specialister i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Pga. dette bør du få endnu mere gavnlig sparring fra medarbejdere som er eksperter i netop støbegrus.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du handler støbegrus online på deres side.
Hovedparten af niche netbutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
De største byggecentre i Danmark
støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

støbegrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag over 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved opgaver udenfor har vejret en vigtig rolle. Således kan du tit holde øje med udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at stå ned i stænger absolut lige når du står midt i det krævende byggeprojekt.
2Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have de presserende byggematerialer til rådighed på forhånd inden du starter dit byggeprojekt. Du kan med fordel sammensætte en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres alt det der bliver brug for, og så gennemløbe hver eneste ting, hvormed du bliver sikker på at alt er som det skal være.
3Der præsenterer sig ofte pludselige problemstillinger i tilfælde med større projekter, og som følge heraf er det af stor betydning at der afsættes rimelig tid i planen, med formålet om at man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
4I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive en fordel at nedskrive hver enkelt udgift, og så gennemgå prisen på hver eneste af dem.
5Du skal på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedshjelm som beskyttelse overfor eventuelle skader. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
6Det er muligt at få offentlig støtte til byggerier. Det gives i tilfælde hvor ombygningen er positivt for miljøet. At få tilskud forudsætter altså at byggeprojektet forbedrer klimaet.
7Det anbefales at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om krævende byggerier. Flere byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil vil det vise sig bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
8Du har adgang til stribevis af vejledninger og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er kilde til store mængder almennyttig information, ikke mindst forudsat at man søger på engelsk.
9Forberedelse viser sig som kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du må forfatte en struktureret tidsplan, som viser hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver arbejdsplanen.
10Du bør aldrig mangle grej. Tit kan det vise sig fordelagtigt at have værktøjet til disposition før du indleder byggeriet. Du bør huske at indregne de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
11Du burde måske tænke over om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal få eksperthjælp til afslutningen af det. Når du fremskaffer eksperthjælp kunne det være fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
12Inden du igangsætter arbejdet kan det vise sig usandsynligt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der være gældende regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
De højest ratede byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er yderst flot. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er virkelig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål med hensyn til støbegrus

 • Hvad er støbegrus?
 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvilken leveringsversion er smartest?

  De fleste online butikker tildeler på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige former for fragt til støbegrus. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente ordren når du har mulighed for det. Leveringstypen er altså særdeles let gængelig, og ofte tilmed den prisbilligste form for fragt.

  Du bør ligeledes afveje for og imod at vælge at få leveret til din privatbolig eller til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver beklageligvis lidt mere bekostelig, men ydermere meget let for støbegrus online. Den billigste fragtløsning er unægtelig selv at hente ordren, som dog forudsætter at du opholder dig med kort afstand til internet forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringshastigheden på støbegrus kan i nogle tilfælde være ret afgørende om vi behøver varerne straks, så af den grund er det nemlig centralt at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved støbegrus. Størstedelen af e-butikker i Danmark – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen placeres tidligere end et givent klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne klargjort forud for at logistikpersonalet har fri.

  Flere online shops lover gratis levering på støbegrus online, men ofte kun såfremt der shoppes for et bestemt beløb. Ellers skal man vælge den prisbilligste fragtmulighed, hvilket oftest vil være at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted.

  En lang række kæder giver click-and-collect hvor man handler billig støbegrus online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på støbegrus i følgende områder:

  Nakskov, Vordingborg, Odense, Frederiksværk, Aarhus, Hvidovre, Frederikshavn, Solrød Strand, Birkerød, Thisted, Frederiksberg, Taastrup, Sønderborg, Charlottenlund, København, Kokkedal, Lystrup, Brønshøj, Værløse, Hørsholm, Tilst, Frederikssund, Hedensted, Helsingør, Svendborg, Risskov, Højbjerg, Ølstykke, Køge, Fredericia, Horsens, Brabrand, Lillerød, Middelfart, Virum, Kolding, Greve, Vanløse, Dragør, Grenaa, Kalundborg, Nykøbing Falster, Struer, Roskilde, Randers, Haslev, Varde, Korsør, Hillerød, Brøndby, Aabenraa, Hobro, Herning, Vejle, Gentofte, Valby, Allerød, Farum, Rødovre, Stenløse, Rønne, Nørresundby, Brønderslev, Søborg, Nyborg, Slagelse, Tårnby, Esbjerg, Nærum, Vallensbæk, Ballerup, Hedehusene, Aalborg, Albertslund, Ishøj, Glostrup, Lyngby, Skanderborg, Haderslev, Silkeborg, Jyllinge, Viborg, Holbæk, Herlev, Ringsted, Rudersdal, Odder, Hjørring, Skive, Ikast, Holstebro, Åbyhøj, Næstved, og Gladsaxe, .

  Afhentning for støbegrus er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

  Når man ser på data fremstår det markant, at online shoppere jævnligt søger efter eksempelvis støbegrus online og støbegrus priser. Derudover oplever man ofte mennesker søge fx køb støbegrus, billig støbegrus samt støbegrus tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

  Priser på støbegrus

  Det er virkelig let gængeligt for internetbrugere at sammenholde priser på billige støbegrus online hos flere webbutikker, og derfor har flere netbutikker været tvunget til at nedskære priserne på støbegrus voldsomt, og ovenikøbet sikre levering uden betaling.

  Derfor kan det trods alt blive fordelagtigt at checke visse firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på støbegrus online før du shopper, så du er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan og Bauhaus.

  Du bør ikke desto mindre ikke overse, at i tilfælde af at en e-forretning sælger billige støbegrus online til salg for en pris der virker uendeligt gunstig, så kunne det undertiden være et faresignal om en uægte e-shop. Kortkøb er trods alt indbefattet af en vedtægt, hvilket garanterer dig overfor falske internet butikker.

  Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du bruge en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at afbetale omkostningerne til støbegrus af flere omgange. Dette foreslåes som regel ved nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

  Når vi ser på statistikkerne er det klart, at internet shoppere som regel søger fx støbegrus online og køb støbegrus. Foruden dette oplever man som regel folk kigge efter bl.a. støbegrus priser, støbegrus tilbud samt billig støbegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 25 kg 20 kg 1000 kg 25 kg 800 kg 15 kg 1 ton 1 m3 500 kg

  Levering: afhentning i løs vægt vognlæs løst leveret trailer i poser i bigbag i sække hent selv

  Undersøg folks synspunkter

  Trustpilot giver dig en række hæderlige løsninger til at tyde en længere række eksisterende forbrugeres betragtninger og derfor tilråder vi, at du læser internet virksomhedens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige støbegrus online.

  Facebook præsterer på samme måde tilpas ønskværdige genveje til at få kendskab til e-forretningens kundefokus. Herinde er der en række internet forhandlere hvor man kan meddele en vurdering af ordreforløbet, som lige så vel burde udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk handler billige støbegrus online hos en webbutik kunne man for at være på den sikre side overveje e-butikkens vilkår, men det er tit ikke særlig interessant, specielt på de udbredte byggekæder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

  Et andet alternativ er at undersøge hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, som længe har været et sympol på at online forhandleren accepterer den officielle danske lovgivning, samt at e-handlen fra tid til anden vurderes af fagmænd der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

  Desuden får du mulighed for bistand, ifald du bliver udsat for problemer i forbindelse med din shopping med støbegrus. Dertil kan det anbefales at køber er vaks omkring de mest vitale retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af støbegrus online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet firmaet anvender.

  Her er det tilmed vigtigt, at man altid gemmer ens e-mail kvittering, så man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af støbegrus, uagtet om man køber ved Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg eller Bygma.

  Martin Christiansen gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Inge Olsen gav 4 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Michael U gav 5 stjerner

  God til prisen

  Jesper Pedersen gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Støbegrus via online firmaer

  Trustpilot leverer sådan set pålidelige muligheder for at vurdere en stor portion andre forbrugeres ratings med bestilling af støbegrus og på grund af dette er det prisværdigt, at du bliver klogere på e-forhandlerens anmeldelser før du handler støbegrus på nettet.

  Facebook giver dig lignende absolut fornemme muligheder for at få indsigt i netshoppens popularitet. Desuden ser vi endda netbutikker som giver kunderne mulighed for at forfatte en kritik af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan tages i brug til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne ved køb af støbegrus.

  Forinden du handler støbegrus online

  Forud for at nogen handler støbegrus på en forretning på nettet kunne de ideelt set se på netbutikkens handelsvilkår, det er dog bare ikke specielt ophidsende.

  En nem løsning kan være at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, grundet at det ofte er en sikkerhed for at e-shoppen accepterer de danske retningslinjer, tillige med at online virksomheden fra tid til anden besigtiges af jurister der forstår de gældende love for salg af støbegrus online.

  Det giver dig chance for at få bistand, hvis du bliver udsat for problemer i processen med din bestilling. Foruden dette slår vi et slag for at du er på vagt for de mest relevante vilkår der kan spille ind i forbindelse med transaktionen.

  Levering af støbegrus

  Flere internet firmaer giver nu til dags et bredt udvalg af fragtmuligheder. Den prisbilligste type af levering er utvivlsomt at du selv står for afhentning af støbegruset, som desværre står og falder med at du bor med kort afstand til e-forretningens hjemsted.

  Fragttiden er naturligvis rigtig afgørende såfremt vi skal bruge støbegruset fluks, så med det formål er det rimelig meningsfuldt at vi gransker den anslåede leveringstid ved støbegrus – men som ikke desto mindre stiller krav om at orden realiseres tidligere end et konkret klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen fikset forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

  En række internet forretninger frembyder fri fragt af støbegrus, men undertiden er det betinget af at der bestilles for en bestemt pris.

  Tilbudene du finder i den her oversigt er udvalgt af hjemmesidens shopping-robot. Denne har hurtigt scannet massevis af produkter for at kunne præsentere de tilbud der relaterer sig mest muligt til støbegrus, og som søgemotoren derfor forestiller sig vil vække din interesse.

  Foruden de søgeord du har indtastet på Google har robotten også medregnet vendinger, som den vurderer at andre ofte benytter i sammenhæng med det, eksempelvis støbegrus pris og støbegrus afhentning foruden søgeudtryk som bedste støbegrus og bedste støbegrus.

  Den information bruger robotten som ekstra information for at kunne vise de bedste tilbud. Det ses også at øvrige brugere eksempelvis leder efter køb støbegrus, støbegrus afhentning og bedste støbegrus. Den her data har algoritmen yderligere brugt til, at navigere forbi et utal af tilbud.

  For øvrigt kan det ses i data, at søgeudtrykkene støbegrus pris, køb støbegrus og støbegrus afhentning er virkelig anvendte, og af den grund er disse ligeledes medregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeordene støbegrus afhentning, støbegrus afhentning og støbegrus afhentning. Vores håb er at du er tilfreds med de listede varer, og at ét eller flere af dem vækkede din interesse.

  Støbegrus fås igennem landsdækkende webshops, f.eks. Bauhaus.dk, Silvan.dk, Bygma.dk, DavidsenShop.dk, JemogFix.dk, 10-4.dk, XL-Byg.dk og Stark.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles støbegrus til…

  Syddanmark: Nordborg, Ribe, Fredericia, Esbjerg, Nyborg, Munkebo, Grindsted, Faaborg, Kolding, Billund, Vojens, Svendborg, Tønder, Middelfart, Assens, Aabenraa, Bramming, Sønderborg, Børkop, Kerteminde, Ringe, Vejen, Varde, Otterup, Haderslev, Rødekro, Odense

  Hovedstaden: Hundested, Hvidovre, Måløv, Humlebæk, Rudersdal, Charlottenlund, Ølstykke, Vallensbæk, Hellebæk, Ballerup, Rødovre, Roskilde, Helsinge, Slangerup, Søborg, Holte, Ishøj, Tårnby, Dyssegård, Lillerød, Valby, Hellerup, Birkerød, Dragør, Allerød, Espergærde, København, Vanløse, Taastrup, Albertslund, Høje Taastrup, Rønne, Frederikssund, Snekkersten, Farum, Nærum, Gladsaxe, Helsingør, Virum, Frederiksværk, Lyngby, Gentofte, Nivå, Gilleleje, Smørumnedre, Hørsholm, Hillerød, Fredensborg, Brønshøj, Værløse, Brøndby, Glostrup, Stenløse, Herlev, Kokkedal, Hedehusene, Frederiksberg

  Sjælland: Nykøbing Falster, Nakskov, Ringsted, Nykøbing Sjælland, Herfølge, Korsør, Kalundborg, Vordingborg, Skælskør, Køge, Sorø, Tune, Slagelse, Fensmark, Maribo, Solrød Strand, Greve, Haslev, Jyllinge, Næstved, Holbæk

  Nordjylland: Skagen, Hadsund, Nørresundby, Hirtshals, Støvring, Thisted, Nykøbing Mors, Frederikshavn, Aalborg, Nibe, Sæby, Brønderslev, Hobro, Hjørring, Aabybro, Svenstrup, Aars

  Midtjylland: Skødstrup, Hinnerup, Lemvig, Hørning, Bjerringbro, Horsens, Kjellerup, Risskov, Lystrup, Skanderborg, Malling, Ikast, Højbjerg, Silkeborg, Beder, Hasselager, Vejle, Brande, Hadsten, Randers, Egå, Brabrand, Løgten, Ry, Ringkøbing, Ebeltoft, Struer, Aarhus, Åbyhøj, Hornslet, Galten, Skjern, Herning, Viborg, Skive, Holstebro, Løsning, Mårslet, Tilst, Hammel, Grenaa, Hedensted, Odder

  9 gode råd til når du køber online
  1Vi tilråder generelt at kigge hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, da det længe har været et bevis på at internet webshoppen føjer de gældende danske regler, foruden at online firmaet en gang i mellem revurderes af eksperter der er meget bekendte med vedtægterne på området. Forud for at folk køber billige støbegrus hos en webbutik behøver de på en vis måde skimme e-butikkens forretningsaftale.
  2Leveringshastigheden er selvfølgelig rigtig vigtig ifald vi har brug for produktet inden for kort tid, og af den grund er det skam relevant at vi studerer tidshorisonten for levering for støbegrus. Mange internet forhandlere yder billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre, men vær obs på at det betinges af at bestillingen køres igennem forinden et givent tidspunkt.
  3Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er dækket ind under en ordning, der bistår dig som køber overfor fup e-forhandlere. Alternativt kan du udnytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale omkostningerne senere.
  4En stor portion outlets på nettet giver nu til dags alverdens billige fragtmuligheder til støbegrus. En af de mest benyttede er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter dine nye produkter når det passer dig. Fragtmuligheden er altså særligt smart, samt mange gange ydermere den prisbilligste leveringsløsning.
  5Forud for at nogen shopper billige støbegrus på en netbutik burde man altid bese webshoppens betingelser, dog er det almindeligvis en omfattende opgave. Tillige er det godt at kunden er vidende om de mest vitale regler gældende for shopping af billige støbegrus online, f.eks. hvilken ombytningsret online forhandleren anvender.
  6Trustpilot præsterer fuldt ud belejlige genveje til at blive klogere på mange nuværende konsumenters meninger og af den grund tilråder vi, at du studerer internet shoppens anmeldelser inden du køber billige støbegrus online. Facebook fører til for øvrigt forholdsvis fortræffelige muligheder for at få en idé om online webshoppens kundetilfredshed.
  7Flere internet firmaer yder billig fragt på støbegrus, men typisk kun såfremt der erhverves for en fastsat pris. Derudover bør man overveje den mest betalelige leveringsudgave, som i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Den bliver en gang i mellem lige så vel rigtig simpel. Den mest letkøbte fragtmulighed er uden tvivl selv at hente ordren.
  8Den mest letkøbte leveringsmanér kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, hvilket dog beroer på at du bor tæt på internet forhandlerens arbejdslager. Den fragttype er naturligvis ret afgørende ifald man skal bruge støbegrus lige om lidt. Alternativt så tilbyder flere netbutikker portofri levering, men i reglen stiller det krav om at du shopper for en konkret sum.
  9Det er efterhånden ekstremt fleksibelt for købere at vurdere tilbud online på billige støbegrus fra flere webbutikker, og til tak yder masser af internet selskaber i Danmark billig levering. Dog kan det ikke desto mindre være profitabelt at se nærmere på diverse e-forretninger efter tilbud og udsalg inden du handler, sådan at man er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk