Bygteam.dk

Støbekrydsfiner pristjek

Er du på udkig efter støbekrydsfiner? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.768 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 støbekrydsfiner inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
12.768 kr.12x1250x2500 mmKøb
16.540 kr.12x1250x2500 mmKøb
16.912 kr.12x1250x2500 mmKøb
17.536 kr.12x1250x2500 mmKøb
17.600 kr.12x1250x2500 mmKøb
20.454 kr.12x1250x2500 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 40 mm 13 mm 22 mm 30 mm 5 mm 25 mm 19 mm 12 mm 15 mm16 mm 20 mm 10 mm 28 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, og øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot støbekrydsfiner.
Der findes forskelle i prisen på billige støbekrydsfiner fra webshop til webshop. En del tilbyder gode priser, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du må tænke over hvad du foretrækker.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning til valg af støbekrydsfiner.
Hvis du vil have varerne med det samme eller bare vil undvære fragten, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Det er i høj grad muligt i de gængse byggemarkeder.
Det er helt klart super afgørende at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du læse firmaets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal købe online. Dette kan du se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og pga. det har folk tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne selv. Takket være dette har man valget om at undgå fragten, og tilmed have varerne lige nu.
De udbredte byggecentre køber produkter fra adskillige specialbutikker, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af støbekrydsfiner online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at handle støbekrydsfiner online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en bedre pris.
Flertallet af specialiserede webshops har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Følgelig vil du få ekstra indsigtsfuld service fra ansatte der er specialister i netop støbekrydsfiner.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

støbekrydsfiner bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

støbekrydsfiner harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

støbekrydsfiner silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

støbekrydsfiner jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed ift. vigtige byggeopgaver. Nogle byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. Dertil bør det være bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
2Forinden du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig aldeles vigtigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
3Man vil ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Ofte kan det vise sig fundamentalt at have grejet klar forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at tillægge disse udgifter i budgettet.
4Husk at reflektere over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt skal skaffe professionel assistance til områder af projektet. Ifald du sikrer dig eksperthjælp kan det være optimalt at hente tilbud fra flere foretagender.
5Der kommer næsten altid utidige problemstillinger når det handler om store opgaver, og som følge heraf vil det være væsentligt at der er afsat betragtelig plads i arbejdsplanen, så man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
6Der findes en hel del hjælpeartikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Især YouTube supporterer dig med temmelig meget almennyttig information, særligt såfremt man bruger den engelske version.
7Ofte vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et budget for renoveringen, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive sundt at nedskrive samtlige udgifter, og bagefter undersøge beløbet for dem én efter én.
8Glem ikke at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man forudsat at renoveringen er positivt for miljøet. Tilskudet betinger at ombygningen har positiv betydning for naturen.
9Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den grund skal du jævnligt se vejrvarslen i dagene op til dit byggeprojekt, så det ikke pludselig begynder at vælte ned når du netop er startet på dit krævende projekt.
10Måske kan det blive væsentligt at have alle byggematerialer tilgængelige inden du tager fat på arbejdet. Du kunne udarbejde en enkel indkøbsseddel indeholdende alt hvad du skal bruge, og dernæst gennemgå oversigten, således at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
11Planlægning vil være vejen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at forfatte en velovervejet plan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din strategi.
12Du må ikke på noget tidspunkt glemme din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sko og hjelm der hjælper dig med henblik på mulige uheld. Det er yderst relevant at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke har assistance fra en fagmand.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er virkelig overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som jo er ultra overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig overlegent. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En del e-butikker frembyder efterhånden diverse billige fragtformer til støbekrydsfiner. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså særligt uproblematisk, og typisk tilmed den billigste leveringsløsning.

Du burde også beslutte dig for at bestille ordren til levering til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Denne viser sig i regelen en kende mere omkostningsfuld, men til gengæld usædvanlig bekvem med støbekrydsfiner online. Den billigste fragtløsning vil dog altid være at hente varerne selv, som dog afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på støbekrydsfiner er selvfølgelig meget væsentlig i tilfælde af at man har brug for din ordre inden for få dage, så med det formål er det selvsagt på sin plads at du finder tidshorisonten for levering ved støbekrydsfiner. Mange internet varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig 1 dags fragt på flere produkter online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at ordren aflægges forud for et aftalt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varen fikset inden personalet har fyraften.

Indtil flere webshops yder levering uden betaling på støbekrydsfiner online, men oftest er det under betingelse af at du shopper for en bestemt sum. I øvrigt skulle man udse dig den billigste fragtmetode, der typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

En række webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig støbekrydsfiner online men afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4 og Bygma. Byggekæderne tilbyder for eksempel afhentning af støbekrydsfiner i disse byer:

Fredericia, Brønshøj, Nakskov, Ølstykke, Rønne, Stenløse, Hedehusene, Ikast, Hjørring, Horsens, Aabenraa, Haslev, Nørresundby, Kokkedal, Jyllinge, Thisted, Svendborg, Rødovre, Virum, Frederiksværk, Middelfart, Gentofte, Odense, Nærum, Kalundborg, Struer, Solrød Strand, Brabrand, Tårnby, Næstved, Frederikshavn, Brøndby, Birkerød, Nykøbing Falster, Sønderborg, Holstebro, Roskilde, Viborg, Rudersdal, Vejle, Herning, Albertslund, Lillerød, Vallensbæk, Farum, Åbyhøj, Glostrup, Værløse, Nyborg, Lystrup, Odder, Hobro, Gladsaxe, Valby, Helsingør, Esbjerg, Taastrup, Ballerup, Højbjerg, Greve, Kolding, Haderslev, Hvidovre, Hillerød, Aarhus, Silkeborg, Køge, Skanderborg, Ringsted, Hørsholm, Frederiksberg, Holbæk, Aalborg, Tilst, Vordingborg, Charlottenlund, Skive, Brønderslev, Randers, Herlev, Dragør, Ishøj, Søborg, Korsør, Vanløse, Risskov, Hedensted, Varde, Slagelse, Allerød, Lyngby, Frederikssund, København, og Grenaa, .

Klik-og-hent ift. støbekrydsfiner er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager).

Når vi ser på tallene er det klart, at mennesker tit leder efter eksempelvis støbekrydsfiner priser og støbekrydsfiner online. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere lede efter bl.a. billig støbekrydsfiner, støbekrydsfiner tilbud og køb støbekrydsfiner, plus de gængse byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Få rabat på støbekrydsfiner

Det er i dag temmelig enkelt for købere at finde frem til de bedste priser på billige støbekrydsfiner online på flere butikker på nettet, og derved har en hel del webshops fundet det uundgåeligt at formindske salgspriserne på støbekrydsfiner betydeligt, og derudover tilbyde levering uden gebyr.

Til gengæld kan det immervæk være lønsomt at efterse flere forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på støbekrydsfiner online forinden du bestiller, så du er skråsikker på at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Du må alligevel ikke undervurdere, at ifald en webshop frembyder billige støbekrydsfiner online for en salgspris der virker ekstraordinært billig, burde det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uoprigtig internet handler. Betalinger med kort er imidlertid omfattet af et regulativ, som skærmer køber imod svindlende e-handler.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du bruge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du vil honorere pengene til støbekrydsfiner i flere bidder. Dette tilbydes typisk hos nichebutikker, men ikke de gængse byggekæder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4 og Silvan.

Ses der på tallene er det klart, at folk jævnligt søger eksempelvis støbekrydsfiner tilbud og støbekrydsfiner online. Foruden dette oplever vi jævnligt folk efterspørge for eksempel billig støbekrydsfiner, køb støbekrydsfiner samt støbekrydsfiner priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbekrydsfiner er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 40 mm 28 mm 22 mm 15 mm16 mm 25 mm 19 mm 10 mm 5 mm 20 mm 12 mm 30 mm 13 mm

Kig på folks synspunkter

Trustpilot tilbyder dig altid belejlige muligheder for at undersøge en stor portion nuværende kunders iagttagelser og derved er det smart, at du evaluerer internet webshoppens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige støbekrydsfiner online.

Facebook fremskaffer derudover flere ærlige chancer for at få indtryk af internet virksomhedens kundefokus. I øvrigt er der nogle online firmaer som giver folk mulighed for at tilkendegive en evaluering af ordreforløbet, som også kan anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige støbekrydsfiner online hos en webshop behøver de i reglen læse deres forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig spændende, i særdeleshed med de gængse byggekæder som Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

En anden mulighed kunne derfor være at undersøge hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, da det kan være en sikkerhed for at internet webshoppen imødekommer de officielle danske regler, og at e-handlen af og til ses til af fagmænd der har nøje kendskab til lovgivningen.

Dette er desuden en god mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du får vanskeligheder i processen med dit køb af støbekrydsfiner. Endvidere tilrådes det at du er påpasselig med de mest essentielle vilkår gældende for købet af støbekrydsfiner online, til eksempel hvilken bytteret netshoppen anvender.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man til enhver tid sikrer sin kvittering, så man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af støbekrydsfiner, ligegyldig om man bestiller hos XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg eller 10-4.

Christian gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Poul L gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Thomas Andersen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Lene Jørgensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 tips til online shopping
1Forinden nogen bestiller billige støbekrydsfiner hos en online webshop kunne man til hver en tid gennemløbe dens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl en omfattende opgave. Ligeså er det smart at man er vidende om de primære vedtægter gældende for bestillingen af billige støbekrydsfiner online, som for eksempel den bytteret internet selskabet anvender.
2Fragttiden er super vital hvis du absolut skal bruge din ordre lige om lidt, og af den grund er det jo aktuelt at du checker den anslåede leveringsdato for støbekrydsfiner. En række firmaer på nettet reklamerer med billig 1 dags fragt på utallige varenumre, der dog nødvendiggør at transaktionen realiseres forud for et besluttet klokkeslæt.
3Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af en vedtægt, som garanterer køberen imod bedrageriske firmaer på nettet. Som et alternativ bør du udnytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere prisen over flere uger.
4Mange internet forretninger giver i dag en lang række forskellige billige fragtmuligheder til støbekrydsfiner. En der er meget populær er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente din ordre den dag der passer dig. Fragtmetoden er altså ualmindeligt overkommelig, samt ofte tillige den mest prisbevidste leveringstype.
5Trustpilot yder immervæk gode genveje til at besigtige en række nuværende konsumenters bedømmelser og derved er det smart, at du udforsker internet firmaets bedømmelser forinden du køber billige støbekrydsfiner online. Facebook byder på for øvrigt fuldstændig hensigtsmæssige løsninger til at få indsigt i e-shoppens pålidelighed.
6Den prisbilligste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den mulighed stiller krav om at du er nærved internet firmaets arbejdslager. Den løsning er meget vital i tilfælde af at du behøver støbekrydsfiner med det samme. Alternativt så yder enkelte butikker på nettet portofri fragt, men typisk er det så præmissen at der aftages for et konkret beløb.
7Det er jo efterhånden super enkelt for alle at sammenligne priser online på billige støbekrydsfiner på tværs af outlets på nettet, og derfor tilbyder flertallet af netshops levering uden gebyr. Det kan dog immervæk vise sig lønnende at sammenligne nogle forskellige internet handler efter udsalg og tilbud før du køber, således at man ikke er i tvivl om at få den bedste pris.
8Visse online butikker byder på gebyrfri levering på støbekrydsfiner, men i reglen er det påkrævet at man bestiller for en fastsat pris. I øvrigt bør du foretrække den billigste form for fragt, der tit vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig af og til også ekstremt nem. Den mest prisbevidste leveringsform vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
9Vi foreslår generelt at undersøge om netbutikken er e-mærke godkendt, eftersom det skulle være en forsikring om at internet butikken anerkender de gældende danske regler, og at online forretningen undertiden besigtiges af specialister som forstår de gældende regulativer. Forud for at nogen handler billige støbekrydsfiner på en online shop kan de uden tvivl gennemlæse virksomhedens handelsvilkår.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk