Bygteam.dk

Støbemix pristjek

Er du på udkig efter støbemix? Vi har fundet 21 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 839 kr. Det er 69 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbemix inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
839 kr.Sække med 1.000 kgKøb
855 kr.Sække med 1.000 kgKøb
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.019 kr.Sække med 500 literKøb
1.019 kr.Sække med 500 literKøb
1.024 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.068 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.148 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.342 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.362 kr.Poser med 20 kgKøb
1.766 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
1.975 kr.Sække med 500 literKøb
1.984 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Støbemix kan fås i mange forskellige størrelser. De mest almindelige er der dog de størrelser, der hedder 0-11 og 0-16. Tallet fortæller, hvor store elementerne i blandingen er.

Er der for eksempel tale om størrelsen 0-11, så betyder det, at blandingen er på mellem 0 og 11 mm i diameter.

Man bruger primært støbemix til betonblandinger, og der findes to forskellige slags. Den ene slags er det såkaldte sømateriale, som betyder, at materialet er hentet fra søer.

Den anden slags er det såkaldte bakkemateriale, som betyder, at materialet er hentet fra grusgrave. Bakkemateriale er også kendt under betegnelsen ”ærtegrus”.

Forskellige anvendelsesområder

Støbemix er et blandingsprodukt bestående af både sand og grus i varierende blandingsforhold. Hvad det konkrete blandingsforhold skal være afhænger blandt andet af, hvad støbemixen skal bruge til.

Det er også det, der er medvirkende årsag til, at produktet kan anvendes til stort set alle tænkelige støbeopgaver.

Det er et let materiale at arbejde med, og det kan derfor anvendes af både professionelle fagfolk og til gør-det-selv-projekter. Det eneste du selv skal tilsætte, inden du begynder at arbejde med det, er cement og vand.

Det kan både bruge indendørs og udendørs alt afhængigt af behovet. Indendørs kan det blandt andet bruges til alt fra gulve til bryggerser. Udendørs kan det for eksempel bruges til opbygning af fundamenter eller til flagstænger.

I så fald er der som regel tale om nogle grovere blandinger, end man anvender indendørs.

Helt generelt kan støbemix anvendes til stort set alle opgaver med beton. Det kan for eksempel være til fundamenter, sokler, fliser, støttemure, trapper og kantsten.

Mængder og blandingsforhold

Inden du begynder at arbejde med støbemix, bør du overveje, hvor stort et område der skal dækkes med beton, og hvilket blandingsforhold du skal anvende.

Dette er for at opnå det bedst mulige resultat, og fordi blandingsforholdet varierer alt efter, hvilken opgave der skal udføres.

Her får du en oversigt over blandingsforholdene til de mest almindelige betonopgaver:

Skal du lave en kubikmeter beton, kan du forvente, at du skal bruge omkring 1,1 og 1,2 kubikmeter støbemix til opgaven. Vægten på støbemix kan dog variere på grund af blandingsforholdet.

Som udgangspunkt kan du gå ud fra, at det vejer omkring 1500 kilo per kubikmeter.

Forhandlere og priser

Der findes mange forhandlere af støbemix, herunder både fysiske butikker og webshops. Som udgangspunkt kan du forvente, at du kan købe støbemix de samme steder, som også forhandler andre former for byggematerialer.

Prisen kan variere meget alt afhængigt af forskellige faktorer, herunder både størrelse, kvalitet og typen af mixet, altså om det skal være sømateriale eller bakkemateriale.

Umiddelbart ligger prisen dog typisk på 200-400 kroner per kubikmeter for 0-8 støbemix.

Er du interesseret i at finde den billigste pris, kan du med fordel bruge lidt tid på at undersøge markedet på nettet. Det er som regel her, man kan finde de bedste og billigste priser.

Levering

Da der er tale om et meget tungt materiale, er det en god ide, at du på forhånd gør dig nogle overvejelser omkring, hvordan du vil modtage materialet, og om du vil ofre penge på at få det leveret til døren.

Du kan enten købe støbemix i løs vægt eller i bigbags, og hos nogle forhandlere kan du tilmed købe små sække eller poser.

Har du en bil, kan du selv transportere poserne med støbemix ved at lægge dem ind i bilens bagagerum. Har du en trailer, har du selv mulighed for at hente støbemix i løs vægt, og det er som regel gratis at få det læsset op på traileren.

Har du ikke en bil, er du nødt til at få det leveret, uanset om du køber det i løs vægt eller ej.

Vælger du at få det leveret, kan du vælge mellem tre forskellige leveringsmetoder:

 1. Produktet bliver tippet af i en stor bunke ved din kantsten eller i din indkørsel. Du skal selv sørge for at flytte det derhen, hvor det skal være.
 2. Produktet bliver leveret og aflæsset af en lastbil med grab. På den måde kan det blive leveret, hvor du ønsker det, inde på din grund.
 3. Produktet bliver leveret i en eller flere bigbags ved kantstenen eller i din indkørsel. En bigbag kan indeholde mere end en kubikmeter støbemix, og det har den fordel, at produktet ikke kan blæse væk.

Blandingsforholdet til cement eller beton

Skal du blande cement eller beton med din støbemix, er det vigtigt for resultatet, at du sætter dig grundigt ind i, hvad det bedste blandingsforhold vil være.

Der er nemlig blandingsforholdet, der i sidste ende har en direkte indflydelse på, hvor solidt dit gulv bliver.

Blandingsforholdet kan både variere afhængigt af, hvad du skal bygge, men også af kvaliteten af cementen.

Skal du blande støbemix med beton, kan du gå ud fra følgende blandingsforhold:

Benytter du dig af ovenstående blandingsforhold, skal du dog være opmærksom på, at de giver gulvet en ru overflade i forhold til for eksempel linoleumsgulve. Foretrækker du i stedet en mere glat og fin overflade, kan du bytte støbemix ud med støbesand.

Forskellige gulvtyper og slitageniveauer

Ud fra de forskellige blandingsforhold i ovenstående afsnit står der noget om, hvor meget slitage gulvet udsættes for. Det er nemlig et vigtigt forhold, som du bør gøre dig nogle overvejelser omkring, inden du beslutter dig for det endelige blandingsforhold.

Det kan dog være svært at vide, hvad der helt konkret menes med ”meget slid” og ”let slid”, og derfor får du her en uddybning af de forskellige slitageniveauer:

Betongulv der udsættes for meget slid dækker over gulve i eksempelvis båse eller på stier, hvor der regelmæssigt færdes mange mennesker. Det kan også være gulve eller vægge, der kan blive udsat for hårde vandtryk.

Betongulve der udsættes for almindeligt slid dækker over udendørs betonarbejde, der er under påvirkning af almindelig, daglig slitage samt vind og vejr.

Betongulve der udsættes for let slid dækker over underbeton til klinker eller fliser samt slidlag. Derudover dækker det også over indendørs betonkonstruktioner, der dermed ikke er udsat over for vind og vejr.

Alternative materialer til støbemix

Støbemix er typisk det bedste materiale at anvende til betonblandinger, men har du ikke mulighed for at anskaffe dig støbemix, findes der dog et alternativ, nemlig stabilgrus.

Stabilgrus koster nogenlunde det samme som støbemix, så der vil typisk ikke være nogen penge at spare.

Ligger du dog tilfældigvis inde med en stor portion stabilgrus, som du ikke skal bruge til andre opgaver, kan du dog med fordel få det brugt i stedet for at købe støbemix. I så fald skal du dog være opmærksom på, at det kan være sværere at vurdere blandingsforholdet.

Derfor bør du ikke bruge stabilgrus, hvis der er tale om en bærende konstruktion. Derudover kan stabilgrusets høje indhold af ler også misfarve din betonblanding.

Det er derfor bedst at bruge stabilgrus til betonblandinger, hvor selve betonen ikke kommer til at være synlig.

Anvendelse: til fliser til beton til sokkel til gulv til trappe til støttemur til fundablokke til stolper til fundament til betongulv til kantsten til flagstang til gulvvarme

Størrelser: 0-16 mm 0-4 mm 0-8 mm 0-32 mm

Mængder: 500 kg 1 kubikmeter 15 kg 20 kg 1 m3 25 kg 500 liter 800 kg 1 ton 10 kg 25 kg 1000 kg 15 kg

Levering: vognlæs i sække hent selv afhentning løst leveret i bigbag trailer i poser i løs vægt

Brands: Weber Lip Raw Safestone

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du skal forholde dig til om det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot støbemix.
Det er helt klart super relevant at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge andetsteds.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af støbemix.
Der findes forskelle i priserne på billige støbemix hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på de bedste tilbud, imens nogle vil have en høj grad af service. Du bør tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du skal have varerne nu og her eller bare vil slippe for fragten, så kan du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Det er specielt en mulighed hos de store byggekæder.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Derfor skal man kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler varer fra flere nicheshops, og så kan du vælge fra et stort udvalg af støbemix online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggecentre har butikker i hele landet, og derfor har de fleste tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derigennem kan man undvære fragten, og tilmed skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af online nichebutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du køber støbemix online på deres webshop.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online får du en billig pris.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Herved får du formentlig mere gavnlig hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis støbemix.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

støbemix bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

støbemix harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

støbemix silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

støbemix jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør reflektere over om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt skal få professionel hjælp til noget af projektet. Ifald du vil benytte assistance fra en professionel er der penge at spare ved at notere forslag fra forskellige håndværkere.
2Måske det viser sig væsentligt at have samtlige materialer parat på forhånd inden du går til værks med din byggeproces. Du har god gavn af at forfatte en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og så gennemgå punkterne, med det formål at du sikrer dig at alt er på sin plads.
3Der præsenterer sig typisk ubelejlige problemstillinger når det handler om store projekter, og på grund af det kan det være essentielt at man afsætter god tid i kalenderen, så man er sikker på at nå i mål til tiden.
4Længe før du starter arbejdet kan det vise sig aldeles vigtigt med et tilsagn om, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde diverse regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
5Det bør overvejes at søge assistance til projektet, især ift. store byggerier. Omfangsrige opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden viser det sig hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
6Husk at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det gives forudsat at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
7Du bør ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at du har grejet ved hånden før du påbegynder arbejdet. Du bør huske at tage højde for disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
8Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Af den årsag kan du tit tage notits af vejrmeldingerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at vælte ned i samme sekund som du vil påbegynde det omfattende byggeprojekt.
9Du skal nødig se bort fra dit velbefindende, så glem ej påklædning som eksempelvis arbejdshjelm som sikring med henblik på eventuelle ulykker. Det er smart at du husker dit eget helbred i byggeriet, navnlig når du ikke sikrer dig professionel hjælp.
10Planlægning vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør udarbejde en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk idet du laver agendaen.
11I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan blive behjælpeligt at tage noter til samtlige omkostninger, hvorefter man kunne nedfælde ens købspris for dem enkeltvis.
12Du kan finde utrolig mange vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er formidler af overvældende meget nyttig info, især når du benytter den engelske version.
De mest populære byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er ekstremt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet toprating, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er absolut flot. Scoren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ret så godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Typiske spørgsmål hvad angår støbemix

 • Hvor meget cement skal der i støbemix?
 • Hvad er støbemix?
 • Hvordan blandes støbemix?
 • Hvad bruges støbemix til?
 • Hvilken støbemix til fundament?
 • Hvad består støbemix af?
 • Hvad koster støbemix?
 • Støbemix hvor meget vand?
 • Hvad indeholder støbemix?
 • Støbemix hvor meget?
 • Støbemix hvordan?
 • Hvor meget støbemix skal jeg bruge?
 • Hvad vejer en skovlfuld støbemix?
 • Hvor meget cement til 1m3 støbemix?
 • Hvor meget cement til støbemix?
 • Hvad vejer 1 m3 støbemix?
 • Hvad vejer 1m3 støbemix?
 • Hvilken støbemix?
 • Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

  En hel del online shops yder i dag en lang række forskellige billige leveringstyper til støbemix. En af de mest almindelige er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente varerne når du har mulighed for det. Fragtmetoden er altså særdeles hensigtsmæssig, samt tit ligeledes den mest letkøbte fragtform.

  Du burde på samme måde planlægge at få det leveret hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Denne bliver godt nok lidt mindre billig, men omvendt ultra let gængelig med støbemix online. Den mest billige leveringsudgave vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, som desværre nødvendiggør at du bor i nærheden af internet shoppens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstiden på støbemix er jo rigtig aktuel ifald man mangler dine nye produkter om få sekunder, så derfor er det helt relevant at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato ved støbemix. Adskillige byggemarkeder – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags fragt på deres primære produkter online, som dog er afhængig af at bestillingen indsendes forinden et angivent tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt afsted forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

  Nogle enkelte byggeforretninger lover fri fragt på støbemix online, men i reglen er det under betingelse af at du køber for et præcist beløb. Desuden bør du overveje den billigste leveringsmulighed, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop.

  Mange byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig støbemix derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Silvan. Byggekæderne yder for eksempel klik-og-hent på støbemix i disse områder:

  Kolding, Randers, Greve, Hillerød, Nyborg, Næstved, Nørresundby, Charlottenlund, Helsingør, Sønderborg, Ballerup, Lyngby, Åbyhøj, Fredericia, Rudersdal, Silkeborg, Kalundborg, Nykøbing Falster, Værløse, Ølstykke, Horsens, Haderslev, Korsør, Ikast, Brønshøj, Odder, Vanløse, Albertslund, Rødovre, Brønderslev, Hørsholm, Odense, Hjørring, Gentofte, Vordingborg, Viborg, Søborg, Virum, København, Valby, Brøndby, Nakskov, Risskov, Allerød, Aalborg, Aarhus, Køge, Struer, Lillerød, Ishøj, Lystrup, Gladsaxe, Vejle, Aabenraa, Tårnby, Haslev, Hedehusene, Brabrand, Stenløse, Hobro, Frederikshavn, Farum, Tilst, Solrød Strand, Middelfart, Frederiksberg, Frederikssund, Taastrup, Roskilde, Hvidovre, Birkerød, Hedensted, Nærum, Herning, Skive, Højbjerg, Esbjerg, Glostrup, Vallensbæk, Thisted, Herlev, Jyllinge, Holstebro, Grenaa, Svendborg, Slagelse, Rønne, Ringsted, Varde, Frederiksværk, Skanderborg, Dragør, Holbæk, og Kokkedal, .

  Afhentning for støbemix er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm).

  Ved indkig i tendenserne står det klart, at online shoppere jævnligt søger eksempelvis køb støbemix og støbemix priser. Derudover ser vi jævnligt mennesker lede efter fx støbemix online, støbemix tilbud samt billig støbemix, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

  Gode tilbud på støbemix

  Det er efterhånden ualmindeligt smart for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige støbemix online fra forskellige forhandlere på nettet, og ergo har mange e-firmaer ikke kunne slippe for at stampe prisen på støbemix kolossalt, og ydermere yde fri fragt.

  Men det kan immervæk være profitabelt at efterse diverse forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på støbemix online inden du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at indhente den bedste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Du skal blot ikke undervurdere, at såfremt en internet handler sælger billige støbemix online for en udsalgspris som virker besynderligt billig, kan det i nogle tilfælde være en varsel om en falsk webshop. Kortbetalinger er heldigvis indbefattet af en ordning, der hjælper en overfor fup internet outlets.

  Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du vælge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at afbetale beløbet til støbemix over flere uger. Dette fås som regel ved specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggecentre som fx Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

  Når vi ser på tallene er det klart, at mennesker som regel søger efter bl.a. støbemix priser og støbemix online. Derudover ser vi ofte internet shoppere søge efter for eksempel støbemix tilbud, billig støbemix og køb støbemix.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbemix er 648 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til sokkel til flagstang til stolper til trappe til kantsten til fundablokke til fundament til gulv til betongulv til gulvvarme til fliser til støttemur til beton

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm 0-16 mm 0-32 mm

  Mængder: 15 kg 1 ton 1 kubikmeter 500 liter 500 kg 800 kg 15 kg 25 kg 1000 kg 10 kg 1 m3 25 kg 20 kg

  Levering: hent selv trailer i løs vægt vognlæs afhentning i bigbag i poser i sække løst leveret

  Brands: Raw Weber Lip Safestone

  Læs tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot leverer flere tiltalende genveje til at inspicere en række eksisterende konsumenters vurderinger og herved er det klogt, at du studerer online firmaets bedømmelser forud for at du bestiller billige støbemix online.

  Facebook forærer dig lige så vel visse nyttige chancer for at få indblik i internet shoppens popularitet. Herinde ses nogle forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at publicere en kritik af ordreforløbet, som også burde tages i brug til at bedømme hvor glade kunderne er.

  Forinden folk shopper billige støbemix online på en shop kan man sådan set have øje for deres betingelser, dog er det typisk ikke videre spændende, specielt med de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma og Davidsen.

  En nemmere løsning kan derfor være at se hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en påvisning af at webshoppen understøtter dansk lovgivning, foruden at virksomheden nu og da føres tilsyn med af eksperter der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne.

  Desuden får du chance for assistance, når du møder vanskeligheder som følge af dit køb af støbemix. Herudover er det en hjælp at køber er vaks omkring de elementære forhold i forbindelse med købet af støbemix online, til eksempel den returret internet shoppen har.

  I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man stadig gemmer sin kvitteringsmail, så man altid vil kunne vidne om sin bestilling af støbemix, uagtet om man handler hos Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma eller Davidsen.

  Inge D gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Lene Johansen gav 4 stjerner

  God til prisen

  Mads I gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Camilla gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Støbemix via online webshops

  Trustpilot præsterer sådan set uafhængige genveje til at efterse en stor gruppe forhenværende forbrugeres anmeldelser med bestilling af støbemix og herved anbefaler vi, at du besigtiger e-forhandlerens kritik forinden du handler støbemix på nettet.

  Facebook frembyder lige så vel super ærlige chancer for at få indblik i online firmaets popularitet. Derudover ses en del e-firmaer som gør det muligt at skrive en bedømmelse af virksomhedens service, som tillige bør udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser når det kommer til køb af støbemix.

  Inden man bestiller støbemix via internettet

  Forinden folk handler støbemix på en online virksomhed behøver man reelt sætte sig ind i virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog tit ikke særlig interessant.

  En nem løsning kan være at finde ud af om netshoppen er medlem af e-mærket, da det ofte er et billede på at online firmaet lever op til de officielle regler, samt at e-butikken regelmæssigt kigges til af sagkyndige som har indsigt i vedtægterne på området for salg af støbemix på internettet.

  Dette er en god mulighed for bistand, ifald du udsættes for problemstillinger som følge af din ordre. Yderligere tilråder vi at du er sat ind i de mest relevante forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen.

  Levering af støbemix

  En hel del e-shops tilbyder nu om dage alverdens leveringsformer. Den mest letkøbte leveringsform vil dog utvivlsomt være selv at hente støbemixen, hvilket er betinget af at du er med kort afstand til internet firmaets arbejdslager.

  Antal dages levering kan vise sig at være rigtig vital såfremt du står og skal bruge støbemixen fluks, og herved er det ganske afgørende at du efterser den estimerede leveringstid for støbemix – men husk at det er regnet ud fra at du når at bestille forinden et fastsat tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produktet pakket forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

  Nogle få internet firmaer byder på fri fragt af støbemix, men undertiden stiller det krav om at der købes for en fastsat pris.

  Varerne du finder på den her liste er udvalgt af vores produktrobot. Søgemotoren har effektivt ledt ekstremt mange varer for at finde frem til de varer der minder mest om søgeordet støbemix, og som søgemotoren af den grund forestiller sig interessere dig.

  Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har søgemotoren desuden medtaget formuleringer, som data viser at folk sandsynligvis skriver i sammenhæng med det, eksempelvis støbemix salg eller støbemix tilbud foruden søgninger som billig støbemix og støbemix pris.

  Den information benytter den som yderligere information til at præsentere de mest relevante varer. Vi kan også se at folk er på udkig efter billig støbemix, støbemix tilbud samt støbemix i sække. Den her information har søgerobotten yderligere brugt for, at søge sig forbi massevis af varer.

  Desuden viser vores data, at søgeordene støbemix hent selv, bedste støbemix og støbemix til gulv er særdeles anvendte, og af den grund er de også medregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeordene støbemix til flagstang, støbemix 25 kg og støbemix til flagstang. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de viste varer, og at ét eller flere af disse vækkede din interesse.

  Støbemix fås hos moderne byggemarkeder, for eksempel Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

  Her ses de byer der oftest bestilles støbemix til…

  Nordjylland: Hobro, Støvring, Hadsund, Nørresundby, Aabybro, Brønderslev, Sæby, Aars, Hjørring, Aalborg, Thisted, Nibe, Svenstrup, Nykøbing Mors, Skagen, Hirtshals, Frederikshavn

  Syddanmark: Fredericia, Otterup, Esbjerg, Odense, Sønderborg, Ribe, Faaborg, Bramming, Middelfart, Rødekro, Haderslev, Assens, Nyborg, Børkop, Ringe, Varde, Aabenraa, Kolding, Nordborg, Svendborg, Munkebo, Billund, Tønder, Kerteminde, Vojens, Vejen, Grindsted

  Hovedstaden: Hedehusene, Hellebæk, Roskilde, Nivå, Ballerup, Espergærde, Tårnby, Taastrup, Dragør, Gladsaxe, Rønne, Frederikssund, Brønshøj, Dyssegård, Albertslund, Høje Taastrup, Charlottenlund, Hundested, Stenløse, Slangerup, Helsinge, Værløse, Helsingør, Kokkedal, Hørsholm, Måløv, Smørumnedre, Hillerød, Frederiksværk, Glostrup, Gilleleje, Lyngby, Gentofte, Ishøj, Allerød, Søborg, Vanløse, Holte, Birkerød, Fredensborg, Nærum, Virum, Humlebæk, Snekkersten, Hellerup, København, Herlev, Farum, Valby, Hvidovre, Rudersdal, Rødovre, Ølstykke, Brøndby, Frederiksberg, Lillerød, Vallensbæk

  Sjælland: Skælskør, Sorø, Herfølge, Maribo, Holbæk, Tune, Nakskov, Jyllinge, Køge, Fensmark, Korsør, Haslev, Greve, Solrød Strand, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Ringsted, Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster

  Midtjylland: Mårslet, Ringkøbing, Skive, Hørning, Ikast, Hasselager, Galten, Egå, Højbjerg, Brande, Grenaa, Kjellerup, Løsning, Hammel, Beder, Løgten, Aarhus, Skanderborg, Hornslet, Tilst, Malling, Brabrand, Herning, Silkeborg, Skødstrup, Risskov, Lemvig, Skjern, Ry, Odder, Bjerringbro, Lystrup, Randers, Viborg, Åbyhøj, Horsens, Hedensted, Holstebro, Ebeltoft, Struer, Vejle, Hinnerup, Hadsten

  9 tips til din online shopping
  1Den mest prisbevidste leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter varerne, men det er betinget af at du er lige ved e-handlens bopæl. Den leveringsform er selvfølgelig temmelig betydningsfuld hvis du står og skal bruge støbemix om få sekunder. Alternativt så sikrer en række internet varehuse fragt uden gebyr, men ofte gælder det kun hvis man indkøber for et fastsat beløb.
  2Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Shopping med kort er inkluderet i en foranstaltning, som bistår køber imod falske online selskaber. Som en anden løsning kan du bruge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, forudsat du har i sinde at afdrage omkostningerne ude i fremtiden.
  3Det er super uproblematisk for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige støbemix fra flere online selskaber, og for det yder utallige online selskaber fragt uden omkostninger. Dog kan det imidlertid være gavnligt at analysere nogle forskellige internet outlets efter udsalg og tilbud før du bestiller, således at man er tryg ved at indhente den mest betalelige pris.
  4Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, hvilket skulle være et kendetegn for at online firmaet efterlever de opstillede regler, foruden at online butikken løbende gennemses af eksperter der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Inden nogen shopper billige støbemix i en shop på nettet bør man utvivlsomt læse forhandlerens betingelser.
  5Leveringstidspunktet er selvfølgelig ualmindeligt essentiel såfremt man mangler varen om få sekunder, og i det øjemed er det skam klogt at man kontrollerer leveringstiden ved støbemix. En del online selskaber præsterer billig 1 hverdags levering på en masse varer, men som ikke desto mindre påkræver at bestillingen gennemføres inden et givent tidspunkt.
  6Visse netbutikker frembyder billig levering på støbemix, men for det meste kun hvis du bestiller for en fastsat sum. Ellers kunne man udse dig den mest prisbevidste fragtform, der oftest vil blive at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted. Fragtmetoden er uheldigvis samtidig ret så gnidningsløs. Den billigste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
  7Temmelig mange e-forretninger tilbyder i dag et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til støbemix. En af dem der er mest populær er nu til dags afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente de bestilte produkter når det passer dig. Den er jo særligt problemfri, og i mange tilfælde ydermere den prisbilligste fragtmetode.
  8Trustpilot indebærer en lang række fordelagtige muligheder for at efterse mange nuværende konsumenters vurderinger og herved er det smart, at du tolker e-butikkens omtaler inden du køber billige støbemix online. Facebook fører til ydermere ganske hæderlige muligheder for at få kendskab til e-handlens kundetilfredshed.
  9Før folk køber billige støbemix hos en online forretning burde man i reglen betragte shoppens betingelser, det er dog gerne en tidskrævende opgave. Derudover er det fornuftigt at man er klar over de fundamentale retningslinjer der influerer på købet af billige støbemix online, som eksempelvis hvilken returneringsret hjemmesiden tilsikrer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk