Priser på Støbemix » Spar op til 64 % [Pristjek af 34 webshops]

Støbemix

Er du på udkig efter støbemix?
 Vi har fundet 34 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er JemogFix.dk, som sælger 1000 kg for kun 819 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 kg støbemix inkl. levering

Webshop Link Vurdering Pris
JemogFix.dk
819 kr.
Grat.dk
839 kr.
GodJord.dk
849 kr.
LHM.dk
856 kr.
NetByggemarked.dk
865 kr.
Super-Grus.dk
871 kr.
Wals.dk
879 kr.
Sandmanden.com
895 kr.
HomeShop.dk
898 kr.
Staby-Fliser.dk
898 kr.
Silvan.dk
899 kr.
HaveHandel.dk
930 kr.
MaxiBag.dk
935 kr.
Wupti.com
945 kr.
Plantetorvet.dk
999 kr.
GrusDirekte.dk
1.033 kr.
HaveGlad.dk
1.039 kr.
Bigbag.dk
1.039 kr.
MultiKoeb.dk
1.068 kr.
10-4.dk
1.089 kr.
GranitButikken.dk
1.098 kr.
Linolie123.dk
1.148 kr.
Bredsgaard-Byg.dk
1.293 kr.
DavidsenShop.dk
1.342 kr.
Byggecenter.dk
1.499 kr.
Frishop.dk
1.515 kr.
BygHjemme.dk
1.515 kr.
Astrup-Cement.dk
1.629 kr.
SkagenBeton.dk
1.674 kr.
Byggemarked.nu
1.822 kr.
FC-Beton.dk
1.832 kr.
TGKshop.dk
1.994 kr.
Bauhaus.dk
2.053 kr.
DKFliser.dk
2.305 kr.

Støbemix kan fås i mange forskellige størrelser. De mest almindelige er der dog de størrelser, der hedder 0-11 og 0-16. Tallet fortæller, hvor store elementerne i blandingen er.

Er der for eksempel tale om størrelsen 0-11, så betyder det, at blandingen er på mellem 0 og 11 mm i diameter.

Man bruger primært støbemix til betonblandinger, og der findes to forskellige slags. Den ene slags er det såkaldte sømateriale, som betyder, at materialet er hentet fra søer.

Den anden slags er det såkaldte bakkemateriale, som betyder, at materialet er hentet fra grusgrave. Bakkemateriale er også kendt under betegnelsen ”ærtegrus”.

Forskellige anvendelsesområder

Støbemix er et blandingsprodukt bestående af både sand og grus i varierende blandingsforhold. Hvad det konkrete blandingsforhold skal være afhænger blandt andet af, hvad støbemixen skal bruge til.

Det er også det, der er medvirkende årsag til, at produktet kan anvendes til stort set alle tænkelige støbeopgaver.

Det er et let materiale at arbejde med, og det kan derfor anvendes af både professionelle fagfolk og til gør-det-selv-projekter. Det eneste du selv skal tilsætte, inden du begynder at arbejde med det, er cement og vand.

Det kan både bruge indendørs og udendørs alt afhængigt af behovet. Indendørs kan det blandt andet bruges til alt fra gulve til bryggerser. Udendørs kan det for eksempel bruges til opbygning af fundamenter eller til flagstænger.

I så fald er der som regel tale om nogle grovere blandinger, end man anvender indendørs.

Helt generelt kan støbemix anvendes til stort set alle opgaver med beton. Det kan for eksempel være til fundamenter, sokler, fliser, støttemure, trapper og kantsten.

Mængder og blandingsforhold

Inden du begynder at arbejde med støbemix, bør du overveje, hvor stort et område der skal dækkes med beton, og hvilket blandingsforhold du skal anvende.

Dette er for at opnå det bedst mulige resultat, og fordi blandingsforholdet varierer alt efter, hvilken opgave der skal udføres.

Her får du en oversigt over blandingsforholdene til de mest almindelige betonopgaver:

Skal du lave en kubikmeter beton, kan du forvente, at du skal bruge omkring 1,1 og 1,2 kubikmeter støbemix til opgaven. Vægten på støbemix kan dog variere på grund af blandingsforholdet.

Som udgangspunkt kan du gå ud fra, at det vejer omkring 1500 kilo per kubikmeter.

Forhandlere og priser

Der findes mange forhandlere af støbemix, herunder både fysiske butikker og webshops. Som udgangspunkt kan du forvente, at du kan købe støbemix de samme steder, som også forhandler andre former for byggematerialer.

Prisen kan variere meget alt afhængigt af forskellige faktorer, herunder både størrelse, kvalitet og typen af mixet, altså om det skal være sømateriale eller bakkemateriale.

Umiddelbart ligger prisen dog typisk på 200-400 kroner per kubikmeter for 0-8 støbemix.

Er du interesseret i at finde den billigste pris, kan du med fordel bruge lidt tid på at undersøge markedet på nettet. Det er som regel her, man kan finde de bedste og billigste priser.

Levering

Da der er tale om et meget tungt materiale, er det en god ide, at du på forhånd gør dig nogle overvejelser omkring, hvordan du vil modtage materialet, og om du vil ofre penge på at få det leveret til døren.

Du kan enten købe støbemix i løs vægt eller i bigbags, og hos nogle forhandlere kan du tilmed købe små sække eller poser.

Har du en bil, kan du selv transportere poserne med støbemix ved at lægge dem ind i bilens bagagerum. Har du en trailer, har du selv mulighed for at hente støbemix i løs vægt, og det er som regel gratis at få det læsset op på traileren.

Har du ikke en bil, er du nødt til at få det leveret, uanset om du køber det i løs vægt eller ej.

Vælger du at få det leveret, kan du vælge mellem tre forskellige leveringsmetoder:

 1. Produktet bliver tippet af i en stor bunke ved din kantsten eller i din indkørsel. Du skal selv sørge for at flytte det derhen, hvor det skal være.
 2. Produktet bliver leveret og aflæsset af en lastbil med grab. På den måde kan det blive leveret, hvor du ønsker det, inde på din grund.
 3. Produktet bliver leveret i en eller flere bigbags ved kantstenen eller i din indkørsel. En bigbag kan indeholde mere end en kubikmeter støbemix, og det har den fordel, at produktet ikke kan blæse væk.

Blandingsforholdet til cement eller beton

Skal du blande cement eller beton med din støbemix, er det vigtigt for resultatet, at du sætter dig grundigt ind i, hvad det bedste blandingsforhold vil være.

Der er nemlig blandingsforholdet, der i sidste ende har en direkte indflydelse på, hvor solidt dit gulv bliver.

Blandingsforholdet kan både variere afhængigt af, hvad du skal bygge, men også af kvaliteten af cementen.

Skal du blande støbemix med beton, kan du gå ud fra følgende blandingsforhold:

Benytter du dig af ovenstående blandingsforhold, skal du dog være opmærksom på, at de giver gulvet en ru overflade i forhold til for eksempel linoleumsgulve. Foretrækker du i stedet en mere glat og fin overflade, kan du bytte støbemix ud med støbesand.

Forskellige gulvtyper og slitageniveauer

Ud fra de forskellige blandingsforhold i ovenstående afsnit står der noget om, hvor meget slitage gulvet udsættes for. Det er nemlig et vigtigt forhold, som du bør gøre dig nogle overvejelser omkring, inden du beslutter dig for det endelige blandingsforhold.

Det kan dog være svært at vide, hvad der helt konkret menes med ”meget slid” og ”let slid”, og derfor får du her en uddybning af de forskellige slitageniveauer:

Betongulv der udsættes for meget slid dækker over gulve i eksempelvis båse eller på stier, hvor der regelmæssigt færdes mange mennesker. Det kan også være gulve eller vægge, der kan blive udsat for hårde vandtryk.

Betongulve der udsættes for almindeligt slid dækker over udendørs betonarbejde, der er under påvirkning af almindelig, daglig slitage samt vind og vejr.

Betongulve der udsættes for let slid dækker over underbeton til klinker eller fliser samt slidlag. Derudover dækker det også over indendørs betonkonstruktioner, der dermed ikke er udsat over for vind og vejr.

Alternative materialer til støbemix

Støbemix er typisk det bedste materiale at anvende til betonblandinger, men har du ikke mulighed for at anskaffe dig støbemix, findes der dog et alternativ, nemlig stabilgrus.

Stabilgrus koster nogenlunde det samme som støbemix, så der vil typisk ikke være nogen penge at spare.

Ligger du dog tilfældigvis inde med en stor portion stabilgrus, som du ikke skal bruge til andre opgaver, kan du dog med fordel få det brugt i stedet for at købe støbemix. I så fald skal du dog være opmærksom på, at det kan være sværere at vurdere blandingsforholdet.

Derfor bør du ikke bruge stabilgrus, hvis der er tale om en bærende konstruktion. Derudover kan stabilgrusets høje indhold af ler også misfarve din betonblanding.

Det er derfor bedst at bruge stabilgrus til betonblandinger, hvor selve betonen ikke kommer til at være synlig.

Men er støbemix overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af grus…

 • Afretningsgrus
 • Bakkegrus
 • Brolæggergrus
 • Bundsikringsgrus
 • Drængrus
 • Filtergrus
 • Flisegrus
 • Muregrus
 • Stabilgrus
 • Støbegrus
 • Støbemix
 • Ærtegrus
 • Støbemix via online webshops

  Trustpilot præsterer sådan set uafhængige genveje til at efterse en stor gruppe forhenværende forbrugeres anmeldelser med bestilling af støbemix og herved anbefaler vi, at du besigtiger e-forhandlerens kritik forinden du handler støbemix på nettet.

  Facebook frembyder lige så vel super ærlige chancer for at få indblik i online firmaets popularitet. Derudover ses en del e-firmaer som gør det muligt at skrive en bedømmelse af virksomhedens service, som tillige bør udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser når det kommer til køb af støbemix.

  Inden man bestiller støbemix via internettet

  Forinden folk handler støbemix på en online virksomhed behøver man reelt sætte sig ind i virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog tit ikke særlig interessant.

  En nem løsning kan være at finde ud af om netshoppen er medlem af e-mærket, da det ofte er et billede på at online firmaet lever op til de officielle regler, samt at e-butikken regelmæssigt kigges til af sagkyndige som har indsigt i vedtægterne på området for salg af støbemix på internettet.

  Dette er en god mulighed for bistand, ifald du udsættes for problemstillinger som følge af din ordre. Yderligere tilråder vi at du er sat ind i de mest relevante forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen.

  Levering af støbemix

  En hel del e-shops tilbyder nu om dage alverdens leveringsformer. Den mest letkøbte leveringsform vil dog utvivlsomt være selv at hente støbemixen, hvilket er betinget af at du er med kort afstand til internet firmaets arbejdslager.

  Antal dages levering kan vise sig at være rigtig vital såfremt du står og skal bruge støbemixen fluks, og herved er det ganske afgørende at du efterser den estimerede leveringstid for støbemix – men husk at det er regnet ud fra at du når at bestille forinden et fastsat tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produktet pakket forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

  Nogle få internet firmaer byder på fri fragt af støbemix, men undertiden stiller det krav om at der købes for en fastsat pris.

  Klassiske spørgsmål med hensyn til støbemix:

 • Hvor meget cement til 1m3 støbemix?
 • Hvad bruges støbemix til?
 • Hvad vejer en skovlfuld støbemix?
 • Hvad vejer støbemix?
 • Hvad indeholder støbemix?
 • Hvordan blandes støbemix?
 • Hvilken støbemix?
 • Støbemix hvad er det?
 • Hvad består støbemix af?
 • Hvad er støbemix?
 • Støbemix hvad er?
 • Hvad vejer 1 m3 støbemix?
 • Støbemix hvor meget vand?
 • Støbemix hvor meget?
 • Hvilken støbemix til fundament?
 • Hvad vejer en m3 støbemix?
 • Hvor meget støbemix skal jeg bruge?
 • Hvor meget cement til støbemix?
 • Hvor meget cement støbemix?
 • Hvad koster støbemix?
 • Støbemix hvordan?
 • Hvor meget cement skal der i støbemix?
 • Hvad vejer 1m3 støbemix?
 • Varerne du finder på den her liste er udvalgt af vores produktrobot. Søgemotoren har effektivt ledt ekstremt mange varer for at finde frem til de varer der minder mest om søgeordet støbemix, og som søgemotoren af den grund forestiller sig interessere dig.

  Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har søgemotoren desuden medtaget formuleringer, som data viser at folk sandsynligvis skriver i sammenhæng med det, eksempelvis støbemix salg eller støbemix tilbud foruden søgninger som billig støbemix og støbemix pris.

  Den information benytter den som yderligere information til at præsentere de mest relevante varer. Vi kan også se at folk er på udkig efter billig støbemix, støbemix tilbud samt støbemix i sække. Den her information har søgerobotten yderligere brugt for, at søge sig forbi massevis af varer.

  Desuden viser vores data, at søgeordene støbemix hent selv, bedste støbemix og støbemix til gulv er særdeles anvendte, og af den grund er de også medregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeordene støbemix til flagstang, støbemix 25 kg og støbemix til flagstang. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de viste varer, og at ét eller flere af disse vækkede din interesse.

  Støbemix fås hos moderne byggemarkeder, for eksempel Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

  Her ses de byer der oftest bestilles støbemix til…

  Nordjylland: Hobro, Støvring, Hadsund, Nørresundby, Aabybro, Brønderslev, Sæby, Aars, Hjørring, Aalborg, Thisted, Nibe, Svenstrup, Nykøbing Mors, Skagen, Hirtshals, Frederikshavn

  Syddanmark: Fredericia, Otterup, Esbjerg, Odense, Sønderborg, Ribe, Faaborg, Bramming, Middelfart, Rødekro, Haderslev, Assens, Nyborg, Børkop, Ringe, Varde, Aabenraa, Kolding, Nordborg, Svendborg, Munkebo, Billund, Tønder, Kerteminde, Vojens, Vejen, Grindsted

  Hovedstaden: Hedehusene, Hellebæk, Roskilde, Nivå, Ballerup, Espergærde, Tårnby, Taastrup, Dragør, Gladsaxe, Rønne, Frederikssund, Brønshøj, Dyssegård, Albertslund, Høje Taastrup, Charlottenlund, Hundested, Stenløse, Slangerup, Helsinge, Værløse, Helsingør, Kokkedal, Hørsholm, Måløv, Smørumnedre, Hillerød, Frederiksværk, Glostrup, Gilleleje, Lyngby, Gentofte, Ishøj, Allerød, Søborg, Vanløse, Holte, Birkerød, Fredensborg, Nærum, Virum, Humlebæk, Snekkersten, Hellerup, København, Herlev, Farum, Valby, Hvidovre, Rudersdal, Rødovre, Ølstykke, Brøndby, Frederiksberg, Lillerød, Vallensbæk

  Sjælland: Skælskør, Sorø, Herfølge, Maribo, Holbæk, Tune, Nakskov, Jyllinge, Køge, Fensmark, Korsør, Haslev, Greve, Solrød Strand, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Ringsted, Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster

  Midtjylland: Mårslet, Ringkøbing, Skive, Hørning, Ikast, Hasselager, Galten, Egå, Højbjerg, Brande, Grenaa, Kjellerup, Løsning, Hammel, Beder, Løgten, Aarhus, Skanderborg, Hornslet, Tilst, Malling, Brabrand, Herning, Silkeborg, Skødstrup, Risskov, Lemvig, Skjern, Ry, Odder, Bjerringbro, Lystrup, Randers, Viborg, Åbyhøj, Horsens, Hedensted, Holstebro, Ebeltoft, Struer, Vejle, Hinnerup, Hadsten

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg støbemix er 819 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Denne side finansieres af annoncer. Vi samarbejder med en hel del online butikker og præsenterer virksomhedernes tilbud, og tjener betaling forudsat vores besøgende fuldfører en bestilling.

  Informationer angående produkter og forretninger på nettet vedligeholdes ofte, men man kan ikke stille os ansvarlig for forandringer der potentielt er udarbejdet efter at vi senest opdaterede sidens informationer.