Bygteam.dk

Støbeplader pristjek

Er du på udkig efter støbeplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.768 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 støbeplader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
12.768 kr.12x1250x2500 mmKøb
16.540 kr.12x1250x2500 mmKøb
16.912 kr.12x1250x2500 mmKøb
17.536 kr.12x1250x2500 mmKøb
17.600 kr.12x1250x2500 mmKøb
20.454 kr.12x1250x2500 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: små vandfast til trailer til beton store på mål

Størrelser: 10 mm 5 mm 30 mm 22 mm 20 mm 12 mm 13 mm 40 mm 19 mm 15 mm16 mm 28 mm 25 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor bør du undersøge byggeshoppens betingelser.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare støbeplader.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, om den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du lede andre steder.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af støbeplader.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige støbeplader fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på de bedste tilbud, hvorimod nogle giver kompetent sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Ifald du vil have produkterne med det samme eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra adskillige producenter, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af støbeplader online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det kan du se en fordel i.
De gængse byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og dermed har man chancen for at handle online og fragte materialerne personligt. På grund af det har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt ovenikøbet have produkterne straks.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det kan du modtage endnu mere konstruktiv rådgivning fra folk der er specialister i lige præcis støbeplader.
Alverdens nichebutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller støbeplader online på deres webshop.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få lavere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

støbeplader silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

støbeplader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

støbeplader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

støbeplader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør nødig nedprioritere sikkerheden, så glem ej beklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der sikrer dig overfor mulige ulykker. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
2Det bliver betydningsfuldt at have de relevante byggematerialer handlet ind inden du påbegynder arbejdet. Du kan med fordel forfatte en simpel indkøbsliste indeholdende det du har brug for, og derefter tjekke hver enkelt ting, således at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
3Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til projektet, i særdeleshed ift. større ombygninger. Omfattende ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være bedre og mere interessant når man er flere om det.
4Forinden du optager arbejdet kan det vise sig temmelig centralt at have styr på, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
5Der viser sig typisk uforudsigelige problematikker når det handler om svære projekter, og altså vil det være vigtigt at der afsættes rigeligt med plads i handlingsplanen, som gør at man kan være overbevist om at man får det færdiggjort.
6Du har adgang til en hel del artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube bringer dig utrolig meget almennyttig information, i særlig grad hvis du benytter den engelske version.
7Planlægning vil være nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at sammensætte en effektiv køreplan, der dikterer hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du laver strategien.
8Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Således skal du ofte tjekke vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at piske ned nøjagtig som du er midt i dit komplekse projekt.
9Man skal ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Det kan vise sig at være klogt at have værktøjet disponibelt idet du begynder på byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at medtage de her udgiftsposter i din økonomi.
10Du bør tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må få hjælp fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Når du sikrer dig hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra diverse entreprenører.
11Ofte vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det må være rationelt at kortlægge samtlige udgiftsposter, og bagefter undersøge prisen på dem én efter én.
12Man kan søge støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter dermed at projektet har betydning for miljøet.
Danskernes favorit byggekæder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er yderst beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ret så betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En række e-forhandlere foreslår nu en hel del forskellige billige leveringsmidler til støbeplader. En favorit iblandt mange er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din pakke lige når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig ultra praktisk, og i mange tilfælde tilmed den mindst kostelige leveringsmulighed.

Du kunne lige så vel beslutte dig for at vælge afsending til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Muligheden er for det meste en tand mindre billig, men samtidig ret så smertefri ift. støbeplader online. Den mindst kostelige fragtmetode er dog at du selv henter varerne, men den løsning står og falder med at du er med kort afstand til e-shoppens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på støbeplader er jo super vital såfremt du har behov for din pakke lige om lidt, så med det formål er det rigtig fornuftigt at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt for støbeplader. En del internet shops – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter online, men som ikke desto mindre er underforstået at handlen gemmenføres forinden et fast klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt distribueret forud for at lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle e-butikker lover fragt uden gebyr på støbeplader online, men i mange tilfælde kræver det at der handles for en fastsat sum. Derudover skal man overveje den mindst kostelige løsning til levering, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted.

De store byggemarkedskæder yder afhentning hvor du køber billig støbeplader online og afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix. De giver eksempelvis click-and-collect på støbeplader i følgende byer:

Frederiksberg, Hillerød, Ballerup, Virum, Brønshøj, Nærum, Holbæk, Viborg, Thisted, Birkerød, Korsør, Gladsaxe, Åbyhøj, Nørresundby, Herning, Nyborg, Aalborg, Værløse, Rønne, Ikast, Stenløse, Farum, Nakskov, Kokkedal, Esbjerg, Jyllinge, Haslev, Risskov, Allerød, Gentofte, Odense, Dragør, Vejle, Valby, Næstved, Greve, Haderslev, Taastrup, Lillerød, Brøndby, Hørsholm, Kolding, Skanderborg, Lystrup, Hedehusene, København, Skive, Vanløse, Odder, Middelfart, Svendborg, Aarhus, Aabenraa, Højbjerg, Holstebro, Slagelse, Køge, Hobro, Hvidovre, Randers, Grenaa, Vordingborg, Rudersdal, Ishøj, Frederikssund, Søborg, Horsens, Sønderborg, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Hedensted, Ringsted, Fredericia, Tilst, Solrød Strand, Silkeborg, Albertslund, Frederikshavn, Roskilde, Ølstykke, Frederiksværk, Rødovre, Glostrup, Hjørring, Tårnby, Kalundborg, Vallensbæk, Brabrand, Struer, Helsingør, Herlev, Brønderslev, Lyngby, og Varde, .

Afhentning ift. støbeplader er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland).

Når der ses på data fremstår det klart, at internet shoppere tit leder efter for eksempel støbeplader priser og støbeplader online. Derudover oplever vi ofte internet shoppere lede efter for eksempel støbeplader tilbud, køb støbeplader og billig støbeplader, plus de udbredte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Få den bedste pris på støbeplader

Det er jo meget let gængeligt for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige støbeplader online på flere internet outlets, og altså har en hel del internet varehuse ikke kunne slippe for at trykke salgspriserne på støbeplader markant, og derudover tilbyde levering uden betaling.

Men det kan immervæk vise sig smart at granske en række internet foretagender efter tilbud på støbeplader online forinden du gennemfører din bestilling, så du er tryg ved at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Du skal bare ikke undervurdere, at såfremt en internet butik sælger billige støbeplader online til salg for en pris som virker mystisk billig, kunne det for det meste være en indikator for en uægte internet shop. Køb med betalingskort er trods alt en del af et reglement, hvilket beskytter dig som kunde imod fup internet forhandlere.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du vælge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at finansiere omkostningerne til støbeplader over et længere tidsrum. Dette fås som regel ved niche netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ved indkig i data står det markant, at internet shoppere tit efterspørger blandt andet støbeplader tilbud og støbeplader priser. Derudover oplever vi typisk mennesker efterspørge eksempelvis støbeplader online, køb støbeplader og billig støbeplader.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbeplader er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Alt som det skulle være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: store til beton til trailer små på mål vandfast

Størrelser: 19 mm 28 mm 30 mm 40 mm 15 mm16 mm 12 mm 13 mm 25 mm 10 mm 22 mm 20 mm 5 mm

Se nærmere på tidligere kunders synspunkter

Trustpilot yder absolut habile løsninger til at gennemstøve ret mange aktuelle køberes oplevelser og af den grund er det klogt, at du eftergår online forhandlerens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige støbeplader online.

Facebook fører til lige så vel fuldkommen fine chancer for at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed. Foruden det ser vi en række e-forhandlere som gør det muligt at offentliggøre en omtale af deres køb, hvilket tilmed må bruges til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige støbeplader online hos en e-shop kan man egentlig gennemløbe forhandlerens handelsaftale, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt, især med de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Et alternativ kan være at kigge om e-handlen er medlem af e-mærket, fordi det skulle være en antydning af at webshoppen overholder de officielle regler, tillige med at den nu og da besøges af jurister der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området.

Det giver dig chance for en håndsrækning, hvis du oplever problemstillinger i processen med din bestilling af støbeplader. Tilmed kan det være til hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de fundamentale regler gældende for købet af støbeplader online, som for eksempel hvilken byttepolitik forretningen tilsikrer.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man stadig sikrer sin ordremail, således man i fremtiden kan vidne om bestillingen af støbeplader, ligegyldig om man har handlet hos Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg eller 10-4.

Jan T gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Niels Knudsen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Lars Johansen gav 5 stjerner

Fremragende service

Bente gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til din online shopping
1Det er i dag særligt hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige støbeplader fra forskellige internet forretninger, og så yder massevis af outlets på nettet portofri fragt. Derfor kan det immervæk blive lukrativt at analysere indtil flere internet handler efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din bestilling, således at du er velinformeret til at modtage den mest attraktive pris.
2Trustpilot medfører temmelig værdifulde løsninger til at analysere en længere række tidligere konsumenters erfaringer og af den grund tilråder vi, at du bliver klogere på e-handlens kritik før du shopper billige støbeplader online. Facebook medfører ligeledes visse hensigtsmæssige chancer for at få et kig ind i webshoppens troværdighed.
3Masser af firmaer på nettet frembyder nu mange forskellige billige fragtmuligheder til støbeplader. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig ret fremkommelig, og ofte tilmed den billigste metode til levering.
4Den mest betalelige mulighed for fragt vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men det stiller krav om at du bor nærved e-handlens hjemsted. Den leveringsmodel kan være usædvanlig central ifald vi absolut skal bruge støbeplader om få sekunder. Alternativt så frembyder nogle få firmaer på nettet fragt uden gebyr, men undertiden kræves det at du aftager for et bestemt beløb.
5Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af en ordning, hvilket garanterer køber overfor fup online firmaer. Som en anden løsning burde du udnytte et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at dække pengene i flere bidder.
6Fragttiden er naturligvis usædvanlig vigtig i tilfælde af at man mangler din ordre omgående, så af den grund er det ret så klogt at du ser nærmere på leveringstiden ved støbeplader. De fleste online firmaer yder billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre, men som ikke desto mindre står og falder med at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent tidspunkt.
7Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en sikring om at e-handlen forsvarer de officielle regler, tillige med at e-forretningen ofte kontrolleres af eksperter som forstår vilkårene. Før folk shopper billige støbeplader hos en internet handler kunne de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsbetingelser.
8Visse outlets på nettet frembyder levering uden betaling på støbeplader, men oftest er det forudsat at man bestiller for et præcist beløb. Som alternativ kunne du udvælge den mindst kostelige fragtmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få bragt produkterne til et afhentningssted. Muligheden bliver almindeligvis samtidig særligt problemfri. Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente produkterne.
9Inden folk køber billige støbeplader hos en online butik kan man altid løbe igennem dens betingelser, men det er i reglen et omfattende projekt. Ydermere stiller vi forslag om at køber er vaks omkring de mest relevante vedtægter der kan have indflydelse på shopping af billige støbeplader online, for eksempel hvilken returret webbutikken tilsikrer.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk