Bygteam.dk

Støbesand pristjek

Er du på udkig efter støbesand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 1 ton 20 kg 15 kg 500 kg 15 kg 500 liter 1 kubikmeter 1 m3 1000 kg 800 kg 25 kg 10 kg

Levering: løst leveret i løs vægt hent selv vognlæs i sække i poser trailer afhentning i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør du læse netbutikkens betingelser.
Nogle byggekæder præsterer et enormt produktudvalg, imens nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du skal tænke på om det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden bare støbesand.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder gode råd til valg af støbesand.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige støbesand hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver gode priser, hvorimod øvrige satser på faglig rådgivning. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil spare fragten, så kunne du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Det er især en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger varer fra en lang række forskellige producenter, og derigennem kan du bestille fra et stort udvalg af støbesand online.
De store byggekæder er populære og anerkendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder findes i hele landet, og pga. det har du tilbuddet om at bestille online og hente varerne selv. I kraft af det har du valget om at undvære leveringsgebyret, samt endda hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops er små firmaer, der oftest har danske ejere, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at bestille støbesand online fra deres webshop.
Majoriteten af specialiserede netbutikker producerer selv de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det er det forventeligt at du får endnu mere anvendelig sparring fra ansatte der er specialister i lige præcis støbesand.
Danmarks største byggecentre

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

støbesand silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag over 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

støbesand bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

støbesand harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

støbesand jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man bør under ingen omstændigheder fattes udstyr. Typisk kan det vise sig af stor betydning at have det til disposition før du går løs med arbejdet. Glem ikke at tage højde for de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
2Du har adgang til mange forskellige instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube yder assistance med en masse gavnlig viden, i særlig grad forudsat at man benytter den engelske version.
3Du bør regne på om du selv vil klare det hele, eller du kan have fordel af at fremskaffe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeriet. Ifald du benytter hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente tilbud fra forskellige firmaer.
4Husk at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man forudsat at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte betinges altså af at byggeriet har betydning for planeten.
5Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt ift. større byggeopgaver. Omfangsrige ting bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover bør det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
6Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du løbende se prognosen for vejret i dagene før projektets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned når du lige arbejder hårdt på dit svære byggeprojekt.
7Godt forarbejde vil være kilden til succes med byggeprocessen. Du bør forfatte en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din handlingsplan.
8Der præsenterer sig som regel uforudsigelige problemer når det handler om krævende byggeprojekter, og altså kan det vise sig vigtigt at man har afsat en del tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at nå i mål.
9Du skal på ingen måde negligere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdshjelm som sikring med henblik på potentielle ulykker. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt når du ikke fremskaffer professionel assistance.
10Det er af stor betydning at have et udgiftsbudget for dit projekt, så man giver sig selv et overblik. Det kan være sundt at nedskrive samtlige udgifter, og efterfølgende nedskrive prisen på dem én og én.
11Før du starter byggeriet kan det være højst meningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
12Det kan vise sig essentielt at du har alle bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du igangsætter projektet. Du kunne nedskrive en simpel indkøbsseddel indeholdende de materialer der er nødvendige, og derefter gennemgå hvert eneste punkt, således at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål til støbesand

 • Hvor meget vejer støbesand?
 • Hvad koster støbesand?
 • Hvor er støbesand på tilbud?
 • Hvad er støbesand?
 • Hvor købes støbesand online?
 • Hvor købes støbesand billigt?
 • Hvilken fragttype skal du vælge?

  En lang række internet varehuse tilbyder nu et hav af forskellige billige leveringsmetoder til støbesand. En der er meget anvendt er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente dine produkter når det passer dig. Leveringsmetoden er altså vældig smertefri, samt endda tillige den mest billige fragtmulighed.

  Du kunne ydermere planlægge at bestille pakken til levering til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Metoden bliver for det meste lidt dyrere, men omvendt yderst smertefri for støbesand online. Den mindst kostelige mulighed for levering er dog at du selv henter ordren, men den mulighed beroer på at du er lige ved online virksomhedens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på støbesand kan i nogle tilfælde være ekstremt essentiel i tilfælde af at du har behov for ordren med det samme, så af den grund er det fuldkommen vigtigt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved støbesand. Flere online butikker – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varer online, men husk at det er regnet ud fra at ordren aflægges inden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få varen betjent forinden pakkepersonalet tager hjem.

  Indtil flere internet butikker præsterer fragt uden omkostninger på støbesand online, men oftest er det så præmissen at der erhverves for et fastsat beløb. Ellers må du tage den mest prisbevidste leveringsmetode, hvilket tit er at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted.

  Masser af webshops tildeler afhentning hvor du handler billig støbesand hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Stark. Byggekæderne tilbyder blandt andet klik-og-hent på støbesand i følgende områder:

  Varde, Svendborg, Rønne, Taastrup, Odder, Silkeborg, Højbjerg, Haslev, Viborg, Jyllinge, Værløse, Dragør, Frederiksberg, Helsingør, Fredericia, Hedehusene, Køge, Slagelse, Tilst, Frederikssund, Vejle, Gentofte, Randers, Ballerup, Nykøbing Falster, Struer, Søborg, Kolding, Nærum, Lillerød, Hvidovre, Odense, Horsens, Thisted, Kalundborg, Brabrand, Solrød Strand, Kokkedal, Glostrup, Vanløse, Birkerød, Nyborg, Tårnby, København, Herning, Farum, Brønshøj, Holbæk, Herlev, Holstebro, Nakskov, Ikast, Hillerød, Hjørring, Aabenraa, Skive, Sønderborg, Lyngby, Haderslev, Rudersdal, Albertslund, Ringsted, Aarhus, Hørsholm, Skanderborg, Valby, Ishøj, Greve, Vallensbæk, Allerød, Risskov, Frederiksværk, Lystrup, Nørresundby, Roskilde, Frederikshavn, Korsør, Stenløse, Gladsaxe, Aalborg, Virum, Esbjerg, Åbyhøj, Brønderslev, Næstved, Ølstykke, Vordingborg, Rødovre, Middelfart, Hobro, Hedensted, Charlottenlund, Brøndby, og Grenaa, .

  Afhentning for støbesand er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

  Ved kig i data fremstår det klart, at internetbrugere typisk kigger efter eksempelvis køb støbesand og billig støbesand. Vi ser derudover som regel mennesker lede efter eksempelvis støbesand tilbud, støbesand online og støbesand priser, plus de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

  Rabat på støbesand

  Det er efterhånden ualmindeligt ukompliceret for alle at finde de laveste priser på billige støbesand online i blandt forskellige online outlets, og med det motiv har flere e-butikker ikke kunne slippe for at nedbringe prisen på støbesand betydeligt, og ydermere præstere gratis levering.

  Det kan dog stadigvæk være gunstigt at efterse nogle internet varehuse i Danmark efter tilbud på støbesand online før du placerer ordren, så du er sikret at opnå den billigste pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

  Du må blot ikke overse, at hvis en online butik udlover billige støbesand online for en pris der kan ses som uendeligt gunstig, bør det mange gange være en indikation på en svindel internet shop. Køb med betalingskort er på den anden side omfattet af en foranstaltning, der værner folk imod svindlende internet varehuse.

  Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du har i sinde at afbetale pengene til støbesand over en længere periode. Det tilbydes typisk i specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Når man kigger i søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere tit søger efter bl.a. billig støbesand og støbesand tilbud. Derudover oplever vi som regel folk lede efter bl.a. støbesand priser, støbesand online og køb støbesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbesand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 20 kg 1 m3 15 kg 1 ton 25 kg 25 kg 10 kg 800 kg 1000 kg 500 kg 15 kg 500 liter 1 kubikmeter

  Levering: i bigbag vognlæs i sække i løs vægt trailer løst leveret hent selv afhentning i poser

  Tjek tidligere brugeres vurderinger

  Trustpilot leverer relativt nyttige løsninger til at evaluere en længere række aktuelle konsumenters evalueringer og derfor er det en hjælp, at du ser nærmere på online forretningens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige støbesand online.

  Facebook forærer dig tillige en lang række fantastiske genveje til at få et kig ind i online shoppens kundetilfredshed. Her ser vi faktisk e-firmaer som gør det muligt at forfatte en vurdering af deres købsoplevelse, som tillige bør tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk shopper billige støbesand online i en webshop kunne de de facto tyde webshoppens forretningsvilkår, men det er naturligvis et omfattende arbejde, særligt hos de gængse byggekæder som Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

  Et alternativ kunne være at efterse hvorvidt e-shoppen er støttet af e-mærket, hvilket skulle være et billede på at internet selskabet følger de officielle danske regler, og at online forretningen jævnligt kontrolleres af fagfolk der er indført i reglerne.

  Dette er desuden en god anledning til assistance, såfremt du møder udfordringer som følge af din ordre på støbesand. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at du er omhyggelig omkring de mest basale regler der kan have indvirkning på bestillingen af støbesand online, til eksempel den returpolitik online webshoppen bruger.

  Derfor er det desuden relevant, at man stadig opbevarer sin faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne bevise bestillingen af støbesand, uagtet om man bestiller hos Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma eller Silvan.

  Tina G gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Jørgen J gav 4 stjerner

  Fornuftig pris

  Thomas gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Anne P gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Støbesand fra e-butikker

  Trustpilot byder på stort set strålende genveje til at undersøge mange øvrige konsumenters tanker med køb af støbesand og af den grund slår vi et slag for, at du eksaminerer netbutikkens omtaler forinden du handler støbesand på nettet.

  Facebook fører til også fuldkommen værdifulde muligheder for at få en idé om online butikkens pålidelighed. I øvrigt ses en række e-butikker hvor kunder kan formulere en vurdering af deres købsoplevelse, som også bør anvendes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed ift. køb af støbesand.

  Inden du bestiller støbesand på nettet

  Inden nogen shopper støbesand hos en forhandler på nettet kunne de i princippet løbe igennem e-shoppens handelsvilkår, det er dog bare ikke særlig spændende.

  Et alternativ er at efterse om online forretningen er e-mærke godkendt, som typisk er en sikkerhed for at online shoppen anerkender de officielle danske regler, samt at netbutikken jævnligt gennemses af sagkyndige som behersker de gældende bestemmelser for salg af støbesand online.

  Dette er en god chance for at få bistand, hvis du oplever dilemmaer ved dit køb. Tilsvarende tilråder vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vitale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet.

  Forsendelse af støbesand

  En stor portion internet butikker udlover nu diverse fragtformer. Den mest betalelige leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter støbesandet, hvilket stiller krav om at du opholder dig nær online forhandlerens hjemsted.

  Leveringstidspunktet kan være temmelig betydningsfuld såfremt du har behov for støbesandet inden for få dage, så derfor er det øjensynligt aktuelt at vi efterser den forventede leveringstid på støbesand – men vær påpasselig da det er underforstået at ordren placeres forud for et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få ordren hen til fragtfirmaet forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

  Indtil flere firmaer på nettet byder på fragt uden betaling af støbesand, men typisk er det så nødvendigt at der shoppes for et præcist beløb.

  Tilbudene du ser her på siden er søgt frem af hjemmesidens algoritme. Robotten har nemlig kigget mange hundredvis af tilbud med det formål at finde de produkter der har den tætteste relation til støbesand, og som den af den grund skønner at du vil kunne lide.

  Udover søgeteksten du indtastede på Google har robotten i øvrigt medregnet søgeord, som den vurderer at andre folk typisk indtaster i forbindelse med det, eksempelvis støbesand pris og støbesand i bigbags foruden søgefraser som støbesand i poser eller støbesand hent selv.

  Den data kan den bruge som ekstra inspiration til at vise de tættest beslægtede tilbud. Vi ser også at andre søgende leder efter eksempelvis støbesand i sække, støbesand hent selv og støbesand i sække. Denne viden har søgerobotten ligeledes taget i brug for, at navigere igennem mange hundredvis af varer.

  For øvrigt viser vores data, at søgefraserne billig støbesand, støbesand i poser og støbesand købes er virkelig populære, og af den grund er de også indregnet af robot-søgeren foruden søgeordene billig støbesand, støbesand i sække og støbesand i bigbags. Forhåbentlig viser det sig at du ikke blev skuffet over de fremviste produkter, og at bare et enkelt af disse vækkede din interesse.

  Støbesand aftages via velkendte netbutikker, for eksempel Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

  Her ses de byer der oftest bestilles støbesand til…

  Nordjylland: Hobro, Brønderslev, Sæby, Aalborg, Frederikshavn, Nibe, Nørresundby, Svenstrup, Aabybro, Nykøbing Mors, Støvring, Hadsund, Skagen, Hirtshals, Hjørring, Aars, Thisted

  Sjælland: Holbæk, Sorø, Slagelse, Herfølge, Skælskør, Fensmark, Vordingborg, Korsør, Solrød Strand, Tune, Næstved, Maribo, Jyllinge, Nakskov, Kalundborg, Haslev, Køge, Ringsted, Nykøbing Sjælland, Greve, Nykøbing Falster

  Midtjylland: Tilst, Herning, Hasselager, Lemvig, Mårslet, Brabrand, Ry, Viborg, Beder, Lystrup, Odder, Skanderborg, Hørning, Hadsten, Galten, Løsning, Vejle, Skødstrup, Malling, Bjerringbro, Hammel, Hornslet, Silkeborg, Risskov, Randers, Horsens, Løgten, Ebeltoft, Aarhus, Hinnerup, Grenaa, Skjern, Kjellerup, Skive, Højbjerg, Ringkøbing, Ikast, Åbyhøj, Struer, Hedensted, Brande, Holstebro, Egå

  Hovedstaden: Brøndby, Farum, Valby, Søborg, Måløv, Taastrup, Virum, Frederiksberg, Allerød, Tårnby, Nærum, Hellerup, Glostrup, Helsingør, Smørumnedre, Vanløse, Herlev, Charlottenlund, Frederikssund, Stenløse, Helsinge, Vallensbæk, Holte, Ballerup, Hvidovre, Snekkersten, Hillerød, Slangerup, Birkerød, Hundested, Rødovre, Frederiksværk, Hørsholm, Nivå, Gladsaxe, Albertslund, Værløse, Roskilde, Rudersdal, Lyngby, Lillerød, Espergærde, Hellebæk, København, Ølstykke, Hedehusene, Dyssegård, Gentofte, Brønshøj, Kokkedal, Høje Taastrup, Gilleleje, Ishøj, Fredensborg, Dragør, Humlebæk, Rønne

  Syddanmark: Assens, Haderslev, Grindsted, Bramming, Ringe, Nordborg, Vojens, Ribe, Rødekro, Fredericia, Varde, Middelfart, Aabenraa, Esbjerg, Sønderborg, Billund, Kerteminde, Tønder, Odense, Munkebo, Kolding, Nyborg, Børkop, Faaborg, Vejen, Svendborg, Otterup

  9 gode råd til internetshopping
  1Trustpilot medfører faktisk ønskværdige chancer for at granske ganske mange aktuelle køberes opfattelser og derfor er det prisværdigt, at du tjekker netshoppens kritik forinden du køber billige støbesand online. Facebook indebærer også nogle relevante muligheder for at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed.
  2Antal dages levering er naturligvis yderst afgørende når man behøver dine nye produkter om få sekunder, så i det øjemed er det særdeles meningsfuldt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved støbesand. En hel del shops på nettet udlover billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varer, som trods alt er regnet ud fra at orden realiseres inden et aftalt klokkeslæt.
  3En række e-butikker giver efterhånden flere billige leveringsudgaver til støbesand. En af de mest populære er p.t. afhentningssteder, som gør det muligt at hente din pakke præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså yderst ligetil, og tit ligeledes den mest prisbevidste leveringsudgave.
  4Det er i dag usædvanlig overkommeligt for forbrugerne at finde information om priser online på billige støbesand hos diverse netbutikker, og på grund af dette præsterer langt de fleste outlets på nettet fragt uden beregning. Det kan dog stadigvæk blive gavnligt at kigge forbi flere firmaer på nettet efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, så du er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.
  5Den billigste metode til levering er unægtelig at hente ordren selv, men dette er betinget af at du befinder dig nær internet virksomhedens adresse. Den form for fragt er jo ret væsentlig i tilfælde af at man mangler støbesand om få sekunder. Alternativt så lover nogle enkelte forhandlere på nettet levering uden omkostninger, men tit under forudsætning af at der shoppes for en fastsat sum.
  6Nogle få online shops byder på portofri levering på støbesand, men oftest afkræver det at du indkøber for en konkret sum. Alternativt kunne man tage den mest betalelige type af levering, som typisk vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted. Den bliver undertiden ydermere virkelig smart. Den billigste type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
  7Vi anbefaler at granske om e-handlen er verificeret af e-mærket, siden det generelt er en tryghed om at e-handlen lever op til de officielle regler, tillige med at internet selskabet jævnligt vurderes af fagmænd som har meget erfaring med de gældende regler. Forinden folk shopper billige støbesand i en netbutik bør man i virkeligheden gennemse netshoppens forretningsbetingelser.
  8Forud for at folk shopper billige støbesand på en internet shop kan man ideelt set læse webshoppens forretningsbetingelser, det er dog mange gange en omfattende opgave. Dertil er det at foretrække at du er vidende om de mest vitale vilkår i forbindelse med købet af billige støbesand online, fx hvilken returrettighed online virksomheden kører med.
  9Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i en forordning, der skærmer dig overfor uærlige e-handler. Alternativt kunne du benytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at betale prisen over en længere periode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk