Bygteam.dk

Støttemur pristjek

Er du på udkig efter støttemur? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 stk støttemur inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
6.077 kr.14x21x14 cmKøb
6.775 kr.14x21x14 cmKøb
6.895 kr.14x21x14 cmKøb
6.895 kr.14x21x14 cmKøb
6.900 kr.14x21x14 cmKøb
7.449 kr.14x21x14 cmKøb
9.012 kr.14x21x14 cmKøb
9.103 kr.14x21x14 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til indkørsel til haven til bede til hegn til skråning

Varianter: træ sten beton granit

Brands: RBR FC Beton IBF RC Beton Danblok

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
For nogle er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring støttemur.
Du vil finde forskelle i prisen på billige støttemur fra webshop til webshop. Nogle giver gode priser, imens øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du må vide hvad du helst vil have.
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du kende butikkens regningslinjer.
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan beslutte om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot støttemur.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Dette er navnligt muligt hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre har butikker mange steder i landet, og hermed har du adgang til at købe online og transportere materialerne selv. Takket være dette er det muligt at blive fri for fragten, samt endda få fat i varerne lige nu.
De udbredte byggecentre samler varer fra alverdens leverandører, og derigennem kan du shoppe fra et stort sortiment af støttemur online.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Pga. dette bør du modtage endnu mere god sparring fra personale der er eksperter i netop støttemur.
Diverse nicheforhandlere producerer selv varerne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billigere pris.
Majoriteten af specialiserede netshops er mindre firmaer, som tit er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du handler støttemur online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
støttemur jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

støttemur bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

støttemur silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

støttemur harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du kunne overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal have hjælp fra en ekspert til dele af arbejdet. Hvis du skal have assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at modtage tilbud fra diverse selskaber.
2Du skal nødig nedprioritere sikkerheden, så husk påklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der hjælper dig imod mulige skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
3Man kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det får man forudsat at renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilskud forudsætter altså at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
4Forberedelse viser sig som vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du må udarbejde en klar tidsplan, som beskriver hvilke gøremål der løses hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder køreplanen.
5Det er en god idé at sikre sig assistance til dele af projektet, især såfremt det er store byggeopgaver. Enkelte ting bør udføres af flere folk. Samtidig bør det være hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
6Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en stor rolle. Således bør du tit tjekke vejrforudsigelserne i de dage der er op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at regne når du lige er godt i gang med dit store byggeprojekt.
7Der kan findes en hel række guides og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube er formidler af ekstremt meget gavnlig information, specielt forudsat at man bruger engelske søgeord.
8Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at lave et regnskab for arbejdet, så man har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være forstandigt at kortlægge samtlige udgifter, og dernæst finde frem til ens købspris for dem alle sammen.
9Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det vise sig afgørende at have udstyret klar idet du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at indregne de tilhørende udgifter i budgettet.
10Der viser sig uden tvivl overraskende problemstillinger når det gælder avancerede projekter, og som følge heraf viser det sig betydningsfuldt at man afsætter en god portion tid i kalenderen, som gør at man kan være afslappet omkring at man får det færdiggjort.
11Måske kan det blive meningsgivende at du har de påkrævede byggematerialer disponible inden du indleder dit arbejde. Du har fordel af at notere en punktforms indkøbsseddel med de materialer du skal bruge, og så eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
12Inden du igangsætter byggeprojektet kan det blive aldeles fornuftigt at du sikrer dig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er hamrende overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som klart er meget beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er yderst flot. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål angående støttemur

 • Hvor meget beton til støttemur?
 • Hvordan beregne støttemur?
 • Hvordan isolere støttemur?
 • Hvem bygger støttemur?
 • Hvordan bygges en støttemur?
 • Hvordan bygge støttemur i granit?
 • Hvad koster en støttemur pr m2?
 • Hvordan bygge støttemur i beton?
 • Hvad er en støttemur?
 • Hvordan laver man en støttemur?
 • Hvad koster en støttemur?
 • Hvilken form for fragt skal du vælge?

  En masse internet foretagender tildeler nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmåder til støttemur. En der er meget populær er i vore dage pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente pakken når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig virkelig problemfri, samt endda endda den mest betalelige metode til levering.

  Du kan endvidere påtænke at vælge at få leveret til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen viser sig jævnligt et hak mere bekostelig, men på den anden side ret så gnidningsløs ved køb af støttemur online. Den billigste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på online forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på støttemur er selvfølgelig særdeles afgørende hvis vi har brug for pakken inden for kort tid, og herved er det forholdsvis vigtigt at du studerer tidshorisonten for levering for støttemur. Flere forretninger på nettet – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig 1 hverdags levering på flere produkter online, men som trods alt er underforstået at handlen laves forud for et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varerne sendt afsted inden logistikpersonalet tager hjem.

  Visse forhandlere på nettet præsterer fri fragt på støttemur online, men tit kun hvis der bestilles for en præcis sum. Alternativt kan man beslutte sig for den mest billige metode til levering, hvilket tit er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

  Adskillige webbutikker tilbyder click-and-collect hvor man køber billig støttemur på nettet og selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Jem og Fix. Byggecentrene yder for eksempel click-and-collect på støttemur i følgende områder:

  Hedensted, Lyngby, Hørsholm, Stenløse, Lystrup, Hjørring, Brønderslev, Risskov, Gladsaxe, Ishøj, Middelfart, Vanløse, Struer, Hvidovre, Herning, Rudersdal, Nakskov, Hobro, Vallensbæk, Frederikssund, Thisted, Herlev, Ikast, Silkeborg, Dragør, Nykøbing Falster, Greve, Kalundborg, Brønshøj, Slagelse, Taastrup, Kolding, Farum, Aalborg, Haslev, Varde, Vordingborg, Gentofte, Hillerød, Horsens, Jyllinge, Værløse, Rønne, Roskilde, Holbæk, Svendborg, Frederiksberg, Frederikshavn, Sønderborg, Viborg, Tårnby, Allerød, Næstved, Lillerød, Vejle, Ringsted, Virum, Åbyhøj, Søborg, Hedehusene, Randers, Korsør, Tilst, Valby, Charlottenlund, Solrød Strand, Haderslev, København, Nørresundby, Højbjerg, Rødovre, Albertslund, Kokkedal, Frederiksværk, Odense, Nærum, Skive, Glostrup, Brabrand, Grenaa, Aarhus, Nyborg, Helsingør, Køge, Esbjerg, Ballerup, Birkerød, Fredericia, Skanderborg, Holstebro, Brøndby, Odder, Aabenraa, og Ølstykke, .

  Click-and-collect af støttemur er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland).

  Når vi kigger i tallene bliver det markant, at internetbrugere ofte søger efter bl.a. støttemur online og støttemur tilbud. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere søge eksempelvis køb støttemur, støttemur priser og billig støttemur, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4 og Bauhaus.

  Tilbud på støttemur

  Det har vist sig at være super enkelt for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige støttemur online på diverse e-butikker, og følgelig har mange shops på nettet været presset til at at nedbringe salgspriserne på støttemur markant, og ydermere byde på billig fragt.

  Det kan til hver en tid være nyttigt at analysere flere internet selskaber efter tilbud og rabatter på støttemur online inden du handler, således at man er garanteret at modtage den mest betalelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

  Du må trods alt være klar over, at såfremt en webbutik udlover billige støttemur online for en tilbudspris som anses for helt ekstremt billig, så kunne det undertiden være et fingerpeg om en snydagtig webbutik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omfattet af en ordning, hvilket støtter køber imod uægte online virksomheder.

  Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage nytte af et tilbud som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at afdrage prisen på støttemur over flere uger. Det fås som regel i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma og Silvan.

  Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt søger efter blandt andet støttemur priser og støttemur tilbud. Derudover oplever man mange gange mennesker kigge efter fx køb støttemur, billig støttemur samt støttemur online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg støttemur er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Det er et godt sted at handle varerne…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til skråning til indkørsel til terrasse til haven til hegn til bede

  Varianter: træ beton granit sten

  Brands: RBR FC Beton IBF RC Beton Danblok

  Analyser tidligere kunders vurderinger

  Trustpilot forærer dig egentlig solide genveje til at sondere ret mange eksisterende kunders omtaler og af den grund er det fornuftigt, at du kigger nærmere på internet webshoppens anmeldelser forinden du handler billige støttemur online.

  Facebook genererer desuden en del fortræffelige genveje til at få et kig ind i online webshoppens popularitet. Desuden møder vi en række internet shops hvor folk kan afgive en kritik af virksomhedens service, som tillige må benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk handler billige støttemur online i en shop kan man for at være sikker se på dens regler, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Stark.

  Et nemmere alternativ kunne være at tjekke om internet forretningen er verificeret af e-mærket, da det ofte er en tilkendegivelse af at netbutikken adlyder de danske retningslinjer, tillige med at internet butikken undertiden kontrolleres af jurister der har megen viden om reglerne.

  Det er en rigtig god genvej til at blive hjulpet, hvis du skulle få dilemmaer som følge af dit indkøb af støttemur. I øvrigt kan det være til hjælp at kunden er påpasselig med de vigtigste betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af støttemur online, som eksempelvis den byttepolitik butikken garanterer.

  I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man når som helst sikrer ens faktura, således man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af støttemur, uanset om man køber ved Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Anna G gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Rasmus gav 4 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Birthe V gav 5 stjerner

  SUPER

  Pia Christensen gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  9 tips til køb på nettet
  1Den mindst kostelige form for fragt er utvivlsomt selv at hente varerne, men den mulighed stiller krav om at du bor nærved netbutikkens adresse. Den leveringsmanér er jo ret relevant hvis vi har brug for støttemur fluks. Alternativt så præsterer en hel del forretninger på nettet fragt uden gebyr, men for det meste afkræver det at der bestilles for en konkret sum.
  2Det har vist sig at være ret så smertefrit for os alle at finde tilbud online på billige støttemur fra forskellige butikker på nettet, og for det garanterer de fleste online varehuse fri fragt. Trods dette kan det imidlertid vise sig lønsomt at kontrollere visse online selskaber efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at indhente den mest betalelige pris.
  3Vi slår generelt et slag for at efterse hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er en erklæring om at online butikken forstår den officielle danske lovgivning, tillige med at webbutikken lejlighedsvis føres tilsyn med af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende vilkår. Inden folk bestiller billige støttemur hos en internet forhandler kan de uden tvivl tage stilling til shoppens betingelser.
  4Inden nogen shopper billige støttemur på en e-butik behøver de til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens vilkår, men det er typisk et omfattende arbejde. Udover dette tilråder vi at køberen er klar over de mest vitale reglementer der kan have indvirkning på shopping af billige støttemur online, som for eksempel den byttepolitik hjemmesiden anvender.
  5Trustpilot frembringer ret solide muligheder for at kigge nærmere på en længere række nuværende kunders ratings og derfor kan det være til hjælp, at du læser internet forretningens vurderinger forinden du køber billige støttemur online. Facebook medfører også ganske strålende metoder til at få indblik i internet selskabets popularitet.
  6En række internet varehuse lover fragt uden gebyr på støttemur, men undertiden kun ifald der handles for en konkret sum. Som alternativ kunne man tage den prisbilligste mulighed for fragt, der gerne vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted. Løsningen viser sig en gang i mellem lige så vel ualmindeligt enkel. Den mest billige fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
  7Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er indbefattet af en retningslinje, hvilket sikrer dig imod fup firmaer på nettet. Som et alternativ burde du drage fordel af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, hvis du higer efter at afdrage regningen i flere bidder.
  8Leveringshastigheden er selvfølgelig ret aktuel i tilfælde af at vi behøver ordren om et øjeblik, så i det øjemed er det rigtig vigtigt at man ser nærmere på den anslåede leveringstid ved støttemur. Adskillige internet shops tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varer, men som ikke desto mindre står og falder med at transaktionen gennemføres inden et bestemt tidspunkt.
  9Flere e-forretninger giver efterhånden en hel del forskellige billige leveringsformer til støttemur. Den mest benyttede er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig usædvanlig gnidningsløs, og desuden tillige den billigste leveringsmåde.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk