Bygteam.dk

Stolpebeton pristjek

Er du på udkig efter stolpebeton? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 1000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 kg stolpebeton inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.222 kr.Poser med 25 kgKøb
2.410 kr.Poser med 25 kgKøb
2.540 kr.Poser med 25 kgKøb
2.599 kr.Poser med 25 kgKøb
2.599 kr.Poser med 25 kgKøb
2.935 kr.Poser med 18 kgKøb
2.968 kr.Poser med 25 kgKøb
2.987 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige stolpebeton hos de forskellige online byggekæder. En del vil have gode tilbud, og andre giver service. Du bør gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Du bør derfor tjekke byggemarkedets regler.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at vælge en online byggeshop, som kan give information omkring stolpebeton.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå fragten, så kunne du overveje at fragte produkterne selv. Dette er navnligt muligt i de velkendte byggecentre.
Nogle byggekæder sælger et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du skal bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot stolpebeton.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker i det meste af landet, og dermed har man valget om at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Derfor har man chancen for at spare leveringsgebyret, samt ovenikøbet have varerne lige nu.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra alverdens producenter, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af stolpebeton online.
De store byggecentre er etablerede og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man skal handle online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops har meget ekspertise i deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. Således er det forventeligt at du får super anvendelig hjælp fra personale som er eksperter i netop stolpebeton.
Forskellige specialiserede netshops står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få en billig pris.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, som typisk er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller stolpebeton online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark
stolpebeton bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

stolpebeton harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stolpebeton jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag omkring 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

stolpebeton silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj bl.a. sko og hjelm som skåner dig mod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeriet, specielt ifald du ikke har professionel assistance.
2Der er alverdens artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er kilde til betydelige mængder brugbar info, navnligt når man leder på engelsk.
3Det viser sig afgørende at du har de fornødne bygningsmaterialer klar på forhånd inden du kaster dig over projektet. Du bør nedskrive en enkel note som samler det der skal bruges, og derefter efterse materialerne, med øje for at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
4I god tid inden at du starter arbejdet kan det blive yderst essentielt at være sikker på, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
5Nogle gange kan man få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
6Godt forarbejde vil være nøglen til succes med din byggeproces. Du bør have en klar køreplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og derudover en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du laver din køreplan.
7Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet et regnskab for arbejdet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive sundt at tage noter til samtlige poster, hvorefter man kunne tjekke den billigste pris på dem en ad gangen.
8Du bør ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at du har det tilgængeligt forinden du begynder på byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at medtage de her omkostninger i din økonomiske plan.
9For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den årsag må du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen i tiden op til byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at piske ned når du lige er midt i det svære projekt.
10Du kan tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for skal købe professionel hjælp til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du vil benytte assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at tage imod forslag fra forskellige leverandører.
11Det kan vise sig nyttigt at få assistance til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om væsentlige ombygninger. Større ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere må det blive mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
12Der kommer ofte pludselige hovedpiner i tilfælde med svære opgaver, og ergo viser det sig afgørende at man har afsat god plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
De mest folkekære byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er rigtig overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er ualmindeligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende stolpebeton

 • Hvor hurtigt størkner stolpebeton?
 • Hvor længe skal stolpebeton tørre?
 • Hvor meget stolpebeton pr stolpe?
 • Stolpebeton hvordan?
 • Hvor lang tid skal stolpebeton hærde?
 • Hvor meget stolpebeton skal jeg bruge?
 • Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

  En stor portion internet outlets giver i dag alverdens billige leveringsløsninger til stolpebeton. Den mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter de købte produkter når du har lyst. Fragttypen er nemlig ret let, og oftest tillige den billigste løsning til levering.

  Du bør lige så vel beslutte dig for at få produkterne sendt til din privatbolig eller til dit arbejde. Denne bliver som oftest en lille smule dyrere, men på den anden side særligt let ift. stolpebeton online. Den billigste leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men dette står og falder med at du opholder dig lige ved internet firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på stolpebeton er virkelig aktuel forudsat man absolut skal bruge pakken øjeblikkeligt, så derfor er det relativt relevant at man checker tidshorisonten for levering ved stolpebeton. En række online forhandlere – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre online, men som ikke desto mindre regnes ud fra at bestillingen køres igennem inden et aftalt tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produkterne ordnet forinden personalet tager hjem.

  En række online forretninger lover fragt uden gebyr på stolpebeton online, men oftest er det så nødvendigt at der handles for en bestemt sum. Ellers skal du snuppe den billigste type af levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få bragt dine produkter til et udleveringssted.

  En masse netshops tildeler afhentning hvor du handler billig stolpebeton på nettet men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne yder eksempelvis klik-og-hent på stolpebeton i disse områder:

  Rødovre, Odense, Hedehusene, Søborg, Hobro, Lyngby, Vallensbæk, Brøndby, Ringsted, Stenløse, Hvidovre, Herlev, Frederiksværk, Korsør, Nykøbing Falster, Holbæk, Rønne, Ikast, Skanderborg, Horsens, Helsingør, Ishøj, Virum, Aarhus, Hørsholm, Viborg, Køge, Dragør, Albertslund, Brabrand, Randers, Gentofte, Esbjerg, Greve, Vejle, Roskilde, Nyborg, Odder, Lillerød, Hillerød, Nørresundby, Næstved, Taastrup, Sønderborg, Slagelse, Ølstykke, Charlottenlund, Værløse, Rudersdal, Kokkedal, Højbjerg, Thisted, Farum, Middelfart, Haderslev, Aabenraa, Varde, Grenaa, Aalborg, Tilst, Risskov, Brønderslev, Solrød Strand, Allerød, Birkerød, Frederikssund, Frederikshavn, Vanløse, København, Tårnby, Jyllinge, Struer, Svendborg, Hjørring, Frederiksberg, Herning, Nakskov, Glostrup, Lystrup, Ballerup, Gladsaxe, Kalundborg, Hedensted, Silkeborg, Haslev, Valby, Åbyhøj, Nærum, Skive, Kolding, Fredericia, Vordingborg, Brønshøj, og Holstebro, .

  Klik-og-hent ift. stolpebeton er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland).

  Når vi ser på tendenserne er det klart, at online shoppere jævnligt søger eksempelvis køb stolpebeton og stolpebeton online. Man ser desuden typisk netshoppere søge blandt andet stolpebeton tilbud, stolpebeton priser og billig stolpebeton, foruden de udbredte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

  Gode priser på stolpebeton

  Det har vist sig at være virkelig nemt for os alle at finde de laveste priser på billige stolpebeton online i blandt diverse e-handler, og for det har adskillige internet outlets set sig nødsaget til at sænke prisniveauet på stolpebeton betragteligt, og endda sikre gebyrfri levering.

  Trods dette kan det trods alt være rentabelt at udforske visse forretninger på nettet efter tilbud på stolpebeton online forinden du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at modtage den billigste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

  Du skal dog være årvågen med, at hvis en shop udbyder billige stolpebeton online på tilbud til en pris som virker helt fantastisk billig, kan det undertiden være et bevis på en uoprigtig internet shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omsluttet af et reglement, som assisterer køber imod fup e-forhandlere.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du drage fordel af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at dække prisen på stolpebeton over tid. Dette tilbydes normalt i niche webshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Silvan.

  Ved kig i data bliver det markant, at folk ofte kigger efter bl.a. køb stolpebeton og stolpebeton tilbud. Man ser derudover tit folk søge efter eksempelvis stolpebeton online, billig stolpebeton samt stolpebeton priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg stolpebeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Kig på tidligere brugeres anmeldelser

  Trustpilot fremskaffer temmelig belejlige muligheder for at analysere ret mange forhenværende konsumenters kritik og på grund af dette kan det anbefales, at du evaluerer internet firmaets kritik forud for at du placerer din ordre på billige stolpebeton online.

  Facebook tilbyder for øvrigt immervæk pålidelige metoder til at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed. Herinde ser vi faktisk online firmaer som tilbyder folk at registrere en vurdering af købsoplevelsen, som ydermere bør udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk handler billige stolpebeton online på en e-handler kan de når alt kommer til alt sætte sig ind i deres vilkår, dog er det tit ikke specielt ophidsende, især hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Et alternativt forslag kunne måske være at kigge hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, som generelt er en sikring om at e-firmaet efterfølger de officielle regler, samt at internet shoppen rutinemæssigt revurderes af jurister der har indsigt i de gældende regler.

  Dette er en god anledning til support, såfremt du bliver udsat for besvær ved din handel med stolpebeton. Desuden er det klogt at køberen er vidende om de grundlæggende reglementer der kan have indvirkning på købet af stolpebeton online, som eksempelvis den bytteret internet shoppen benytter.

  I relation til det er det tilmed afgørende, at man når som helst opbevarer ens faktura, således man når som helst kan påvise sin bestilling af stolpebeton, uafhængig af om man handler ved Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix eller XL-Byg.

  Jan U gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Lone Petersen gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Lars Christensen gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Jens gav 4 stjerner

  Perfekt køb

  9 gode råd til når du køber online
  1Den mest letkøbte leveringsmulighed er utvivlsomt at hente pakken selv, hvilket dog forudsætter at du har bopæl i kort afstand af internet virksomhedens lager. Den fragtform er naturligvis ret så udslagsgivende i tilfælde af at du absolut skal bruge stolpebeton inden for kort tid. Alternativt så garanterer visse e-forretninger i Danmark levering uden beregning, men typisk stiller det krav om at der købes for en fastsat pris.
  2Trustpilot genererer en del fremragende genveje til at kigge nærmere på flere aktuelle brugeres observationer og derved er det en hjælp, at du tolker netbutikkens omtaler før du bestiller billige stolpebeton online. Facebook giver dig desuden relativt relevante løsninger til at få kendskab til webshoppens pålidelighed.
  3Enkelte online selskaber præsterer fragt uden beregning på stolpebeton, men tit stiller det krav om at du indkøber for en konkret pris. I øvrigt kan man foretrække den mindst kostelige leveringsmulighed, der gerne er at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver ofte på den anden side usædvanlig nem. Den mest prisbevidste leveringsmodel vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
  4Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i et reglement, som begunstiger dig som køber imod bedrageriske forretninger på nettet. Som alternativ burde du bruge en løsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at finansiere pengene over et længere tidsrum.
  5Masser af e-handler frembyder nu til dags et stort udvalg af billige metoder til levering til stolpebeton. Den mest populære er lige nu pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter når det passer dig. Fragtløsningen er altså meget enkel, og tit også den billigste leveringsversion.
  6Generelt tilråder vi at finde ud af om internet virksomheden er medlem af e-mærket, grundet at det burde være en sikkerhed for at e-forretningen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, samt at e-firmaet nu og da føres tilsyn med af jurister der behersker de gældende regler. Forinden folk handler billige stolpebeton hos en butik på nettet behøver de sådan set gennemløbe webshoppens betingelser.
  7Det har vist sig at være rigtig fremkommeligt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige stolpebeton på flere internet firmaer i Danmark, og til gengæld tilbyder de fleste internet firmaer fragtfri levering. Derfor kan det immervæk blive profitabelt at tjekke nogle online forhandlere efter tilbud og udsalg forinden du shopper, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.
  8Inden nogen bestiller billige stolpebeton hos en butik burde de de facto bese shoppens vilkår, men det er undertiden ikke særlig sjovt. Tilsvarende går vi ind for at kunden er sat ind i de vigtigste reglementer der kan have indvirkning på købet af billige stolpebeton online, som fx hvilken byttepolitik internet virksomheden anvender.
  9Antal dages levering er naturligvis meget vital såfremt man absolut skal bruge varen inden for få dage, så af den grund er det ret afgørende at man finder det anslåede leveringstidspunkt ved stolpebeton. Temmelig mange firmaer på nettet annoncerer billig levering på næste hverdag på mange af shoppens produkter, som alligevel afhænger af at orden realiseres tidligere end et konkret tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk