Bygteam.dk

Strandsten pristjek

Er du på udkig efter strandsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg strandsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: store danske sorte hvide mosaik små

Mængder: 25 kg 20 kg 500 liter 1 kubikmeter 500 kg 15 kg 10 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 1 m3 1 ton 800 kg

Levering: hent selv i sække løst leveret afhentning i poser trailer vognlæs i løs vægt i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man undersøge butikkens regningslinjer.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af produkter, og øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover bare strandsten.
Hvis du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Det er hovedsageligt et alternativ i de kendte byggekæder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring strandsten.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige strandsten fra byggemarked til byggemarked. En del vil have de bedste tilbud, imens andre satser på kompetent rådgivning. Du bør vide hvad du foretrækker.
Det er helt klart super relevant at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler varer fra diverse specialbutikker, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af strandsten online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og herigennem har flertallet tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det kan man undvære fragten, og ovenikøbet have varerne med det samme.
De store byggemarkeder er populære og bekendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Forskellige specialiserede netshops er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du støtte ved at købe strandsten online på deres side.
Hovedparten af nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. På grund af det er det forventeligt at du får en høj grad af erfaren assistance fra nogle med specialistviden i netop strandsten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

strandsten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

strandsten silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

strandsten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

strandsten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I visse tilfælde kan man indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at byggeprojektet påvirker klimaet.
2Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt før du går i gang med eksekveringen. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig indkøbsliste som indeholder de materialer du har brug for, og som det næste eftergå hver eneste ting, så du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
3For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Af den årsag må du tit tage et kig på vejrforudsigelserne når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du undgår at det pludselig begynder at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med det krævende byggeprojekt.
4Der findes et bredt udvalg af guides og videoer online som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget almennyttig information, særligt når man benytter engelske ord i din søgning.
5Husk at tage til overvejelse om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt bør fremskaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af projektet. Forudsat at du benytter assistance fra en professionel kan det være optimalt at notere tilbud fra en håndfuld håndværkere.
6Planlægning viser sig som kilden til succes med projektet. Du kunne overveje at forfatte en klar køreplan, der viser hvilke gøremål der laves på hvilke dage, samt derudover en numerisk orden. Vær konkret idet du nedskriver strategien.
7Forinden du går i gang med dit byggeprojekt kan det være yderst vigtigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Man skal for alt i verden ikke fattes udstyr. Tit vil det vise sig klogt at du har værktøjet disponibelt inden du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden en fordel at indregne omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
9Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige vanskeligheder når det gælder større projekter, og som følge heraf viser det sig afgørende at man har afsat rigeligt med plads i kalenderen, som gør at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
10Du bør for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning der hjælper dig imod potentielle skader. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke har hjælp fra en fagperson.
11Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til arbejdet, i særdeleshed i tilfælde af omfattende projekter. Omfangsrige projekter bør udføres af flere mennesker. I øvrigt må det blive mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
12Typisk vil det være essentielt at udarbejde et budget for arbejdet, så du har styr på økonomien. Det vil være sundt at kortlægge samtlige udgiftsposter, og bagefter søge sig frem til online tilbud på dem alle sammen.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål hvad angår strandsten

 • Hvad koster strandsten?
 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvad er strandsten?
 • Hvilken fragttype er smartest?

  En masse outlets på nettet udlover i dag diverse forskellige billige fragtformer til strandsten. En yndling er nu om dage udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente produkterne lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo virkelig nem, samt oftest ydermere den billigste løsning til levering.

  Du kunne ligeledes forsøge at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden er af og til lidt mere omkostningsfuld, men ligeledes ret så gnidningsløs ved køb af strandsten online. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, som jo er betinget af at du bor lige ved online shoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på strandsten kan være usædvanlig aktuel i tilfælde af at du har behov for produktet lige om lidt, så derfor er det helt centralt at vi efterser det forventede leveringstidspunkt ved strandsten. Temmelig mange internet butikker – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre online, som alligevel forudsætter at transaktionen realiseres tidligere end et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få pakken distribueret inden lagerpersonalet drager hjemad.

  Visse internet butikker tilbyder fragt uden gebyr på strandsten online, men for det meste er det forudsat at du bestiller for et konkret beløb. Ellers må du snuppe den mest billige leveringsform, der mange gange er at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop.

  En masse byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig strandsten derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Silvan. Byggecentrene foreslår blandt andet klik-og-hent på strandsten i disse områder:

  Herlev, Haderslev, Næstved, Charlottenlund, Odder, Nærum, Kalundborg, Dragør, Helsingør, Allerød, Fredericia, Esbjerg, Søborg, Nørresundby, Taastrup, Grenaa, Hedensted, Ballerup, Thisted, Risskov, Ølstykke, Kokkedal, Højbjerg, Frederiksberg, Herning, Gentofte, Åbyhøj, Greve, Skanderborg, Randers, Varde, Rønne, Hvidovre, Albertslund, Brønderslev, Middelfart, Lyngby, Nakskov, Vallensbæk, Hørsholm, Brøndby, Haslev, Hedehusene, Silkeborg, Holstebro, Nyborg, Lillerød, Valby, Køge, Hillerød, Horsens, Slagelse, Rødovre, Viborg, Korsør, Gladsaxe, Svendborg, Ikast, Frederiksværk, Tilst, Aabenraa, Frederikssund, Vejle, Hjørring, Vanløse, Virum, Rudersdal, Vordingborg, Stenløse, Jyllinge, Aarhus, Struer, København, Sønderborg, Odense, Brønshøj, Ringsted, Frederikshavn, Tårnby, Ishøj, Værløse, Hobro, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Glostrup, Kolding, Brabrand, Aalborg, Birkerød, Skive, Holbæk, Farum, Lystrup, og Roskilde, .

  Afhentning ift. strandsten er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn).

  Når vi ser på data er det markant, at mennesker typisk søger efter for eksempel køb strandsten og strandsten online. Man ser derudover som regel mennesker søge efter bl.a. strandsten priser, billig strandsten samt strandsten tilbud, plus de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan og Jem og Fix.

  Priser på strandsten

  Det er i dag særligt hensigtsmæssigt for købere at kigge efter tilbud på billige strandsten online på diverse internet virksomheder, og derfor har langt de fleste online selskaber været nødt til at formindske prisniveauet på strandsten en hel del, og i øvrigt byde på levering uden betaling.

  Men det kan til hver en tid vise sig lønnende at udforske enkelte internet forretninger efter tilbud og udsalg på strandsten online inden du gennemfører din handel, så man er sikker på at opnå den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og 10-4.

  Man bør lige meget hvad være årvågen med, at i tilfælde af at en netshop udbyder billige strandsten online på tilbud til en pris som er ufattelig billig, kunne det ofte være et bevis på en uægte shop. Shopping med kort er imidlertid inkluderet i en lovbestemmelse, der begunstiger dig overfor bedrageriske e-forretninger.

  Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du vælge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at honorere beløbet til strandsten ude i fremtiden. Det foreslåes normalt ved specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

  Når man kigger i tendenserne bliver det klart, at folk som regel søger efter eksempelvis strandsten tilbud og køb strandsten. Man ser derudover jævnligt netshoppere lede efter for eksempel billig strandsten, strandsten priser og strandsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Som altid hurtig og smidig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: hvide sorte store mosaik små danske

  Mængder: 25 kg 20 kg 1 kubikmeter 15 kg 500 kg 15 kg 25 kg 1000 kg 800 kg 1 m3 10 kg 500 liter 1 ton

  Levering: trailer hent selv i sække i løs vægt i poser vognlæs i bigbag afhentning løst leveret

  Analyser andre menneskers erfaringer

  Trustpilot præsterer forholdsvis fortræffelige genveje til at eksaminere flere tidligere brugeres omtaler og derved er det smart, at du besigtiger online webshoppens omtaler før du færdiggør din shopping med billige strandsten online.

  Facebook indebærer på samme måde de facto strålende genveje til at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed. Derudover møder vi en del internet varehuse som tilbyder kunderne at skrive en anmeldelse af købsoplevelsen, som også bør tages i brug til at bedømme kundetilfredsheden.

  Forinden folk bestiller billige strandsten online hos en webshop burde man utvivlsomt gennemse deres betingelser, dog er det typisk ikke særlig morsomt, specielt hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen og XL-Byg.

  En anden mulighed kunne være at undersøge hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, hvilket typisk er en indikation om at internet virksomheden efterfølger de officielle regler, tillige med at online forretningen fra tid til anden besigtiges af sagkyndige som forstår lovene på området.

  Derudover giver det dig mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du møder problemer med din bestilling af strandsten. For øvrigt kan det anbefales at man er på vagt for de mest vitale betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af strandsten online, f.eks. den returpolitik internet selskabet tilbyder.

  Her er det tilmed relevant, at man stadigvæk bibeholder ens købsbekræftelse, således man når som helst kan vidne om sit køb af strandsten, uanset om man har handlet fra Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark eller Davidsen.

  Lars T gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Hans gav 4 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Peter Johansen gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Bente T gav 4 stjerner

  Fremragende service.

  Strandsten fra shops på nettet

  Trustpilot forærer dig regulære fortræffelige genveje til at sondere diverse eksisterende konsumenters evalueringer med køb af strandsten og på grund af dette kan det anbefales, at du evaluerer e-handlens kritik forud for at du handler strandsten online.

  Facebook bringer dig ydermere fuldstændig hensigtsmæssige løsninger til at få indblik i online virksomhedens popularitet. Herinde ser vi en række online shops i Danmark hvor folk kan meddele en evaluering af deres køb, som også bør benyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser for køb af strandsten.

  Inden du shopper strandsten via nettet

  Inden folk bestiller strandsten hos en internet webshop kan man på en vis måde læse webshoppens forretningsbetingelser, det er dog bare et tidskrævende projekt.

  Et andet alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, eftersom det kan være en garanti for at internet virksomheden tilslutter sig de danske retningslinjer, foruden at online shoppen lejlighedsvis monitoreres af sagkyndige som er meget fortrolige vilkårene for salg af strandsten via webshops.

  Derudover giver det dig chance for at få hjælp, når du oplever vanskeligheder ved din bestilling. Yderligere er det klogt at kunden er oppe på mærkerne omkring de væsentligste betingelser der influerer på handlen.

  Forsendelse af strandsten

  En række e-shops yder nu flere leveringstyper. Den mest prisbevidste slags levering vil dog altid være selv at hente strandstenene, men det stiller krav om at du lever lige ved internet butikkens bopæl.

  Fragtperioden er jo ekstremt afgørende hvis vi absolut skal bruge strandstenene inden for kort tid, så i det øjemed er det fuldt ud på sin plads at vi checker leveringstidspunktet på strandsten – som alligevel afhænger af at bestillingen laves forud for et fastslået tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ud af døren forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

  Visse forretninger på nettet sikrer levering uden gebyr af strandsten, men i mange tilfælde kræves det at du aftager for en konkret pris.

  Varerne du finder på den her side er genereret af vores webshop-robot. Algoritmen har nemlig gennemsøgt millioner af tilbud for at finde frem til de varer der har mest mulig relation til strandsten, og som robotten derfor skønner er mest interessante for dig.

  Foruden teksten fra din Google-søgning har den i øvrigt indregnet søgefraser, som den kan se at øvrige søgende sandsynligvis skriver i forbindelse med det, eksempelvis strandsten i løs vægt eller bedste strandsten foruden ord som strandsten pris eller strandsten tilbud.

  Den viden har den benyttet som yderligere information til at vise de tættest beslægtede varer. Vi kan også se at andre folk søger efter strandsten i poser, strandsten pris samt strandsten i poser. Denne data har søgerobotten yderligere brugt for, at finde vej igennem flere millioner af produkter.

  Desuden viser data, at søgningerne strandsten i poser, strandsten i poser og billig strandsten er utrolig anvendte, og som følge heraf er disse samtidig taget med af søgerobotten foruden søgningerne strandsten i poser, strandsten i løs vægt og strandsten til haven. Forhåbentlig viser det sig at du ikke blev skuffet over de præsenterede produkter, ved at minimum ét af dem faldt i din smag.

  Strandsten opdrives hos prominente internet shops, f.eks. 10-4.dk, DavidsenShop.dk, Bauhaus.dk, JemogFix.dk, Silvan.dk, XL-Byg.dk, Stark.dk og Bygma.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles strandsten til…

  Sjælland: Næstved, Kalundborg, Skælskør, Korsør, Nykøbing Sjælland, Holbæk, Slagelse, Haslev, Herfølge, Greve, Sorø, Fensmark, Køge, Ringsted, Vordingborg, Solrød Strand, Maribo, Nakskov, Jyllinge, Nykøbing Falster, Tune

  Nordjylland: Svenstrup, Hadsund, Aabybro, Hirtshals, Frederikshavn, Nykøbing Mors, Aars, Hobro, Skagen, Hjørring, Thisted, Brønderslev, Nibe, Nørresundby, Aalborg, Støvring, Sæby

  Syddanmark: Faaborg, Svendborg, Odense, Billund, Haderslev, Vejen, Kolding, Grindsted, Middelfart, Bramming, Vojens, Børkop, Kerteminde, Ribe, Tønder, Assens, Varde, Munkebo, Sønderborg, Nordborg, Aabenraa, Nyborg, Fredericia, Rødekro, Esbjerg, Ringe, Otterup

  Midtjylland: Ringkøbing, Brabrand, Holstebro, Vejle, Ikast, Risskov, Åbyhøj, Skanderborg, Hadsten, Skødstrup, Struer, Skjern, Aarhus, Silkeborg, Løgten, Bjerringbro, Galten, Horsens, Odder, Grenaa, Hedensted, Hinnerup, Ry, Hammel, Løsning, Herning, Hasselager, Egå, Højbjerg, Malling, Hornslet, Tilst, Hørning, Ebeltoft, Kjellerup, Viborg, Lemvig, Mårslet, Brande, Lystrup, Randers, Skive, Beder

  Hovedstaden: Hundested, Birkerød, Slangerup, Stenløse, Albertslund, Vanløse, Glostrup, Holte, Søborg, Dragør, Brønshøj, Ishøj, Espergærde, København, Gladsaxe, Valby, Charlottenlund, Hvidovre, Hellerup, Hellebæk, Rudersdal, Helsingør, Roskilde, Gentofte, Herlev, Ølstykke, Brøndby, Høje Taastrup, Hillerød, Rødovre, Lillerød, Gilleleje, Frederiksværk, Frederiksberg, Allerød, Nærum, Lyngby, Humlebæk, Smørumnedre, Snekkersten, Virum, Vallensbæk, Værløse, Ballerup, Hedehusene, Rønne, Nivå, Kokkedal, Fredensborg, Helsinge, Farum, Hørsholm, Taastrup, Måløv, Frederikssund, Tårnby, Dyssegård

  9 gode råd til når du køber online
  1Vi tilråder generelt at finde ud af om internet webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det er en angivelse af at online forretningen imødekommer de officielle danske regler, foruden at den regelmæssigt monitoreres af jurister der er inde i de gældende love. Før nogen bestiller billige strandsten hos en online forretning bør de i og for sig sætte sig ind i e-butikkens forretningsvilkår.
  2Adskillige internet outlets udlover efterhånden diverse forskellige billige muligheder for levering til strandsten. En af de mest anvendte er for nærværende pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente bestillingen lige når det passer dig. Denne er nemlig ultra ukompliceret, samt mange gange ydermere den billigste løsning til levering.
  3Trustpilot byder på tilpas fornemme genveje til at vurdere en stor portion øvrige konsumenters erfaringer og på grund af dette kan det være til hjælp, at du bliver klogere på webbutikkens ratings forinden du køber billige strandsten online. Facebook leverer ydermere ret fremragende muligheder for at få et kig ind i online webshoppens kundefokus.
  4Flere outlets på nettet frembyder levering uden betaling på strandsten, men oftest er det kun gældende hvis man handler for et præcist beløb. I øvrigt kan man foretrække den mest prisbevidste fragtmulighed, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Leveringstypen er beklageligvis tillige usædvanlig problemfri. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
  5Før nogen shopper billige strandsten i en shop på nettet bør de i reglen gennemløbe deres regler, dog er det normalt et tidskrævende projekt. Tilmed stiller vi forslag om at man er på vagt for de mest vitale vedtægter i forbindelse med shopping af billige strandsten online, fx hvilken returpolitik e-shoppen anvender.
  6Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en lovbestemmelse, der beskytter dig som kunde overfor fup online butikker. Alternativt kunne du bruge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil betale prisen over en længere periode.
  7Det er jo yderst fleksibelt for folk at finde de bedste priser online på billige strandsten på diverse online selskaber, og ergo lover massevis af e-firmaer levering uden omkostninger. Det kan trods alt blive rentabelt at tjekke nogle enkelte online webshops efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at indhente den laveste pris.
  8Den mest prisbevidste fragtmetode vil altid være at hente pakken selv, men det afhænger af at du har bopæl nær e-forretningens tilholdssted. Den form for levering er naturligvis ultra relevant om vi mangler strandsten straks. Alternativt så lover nogle få e-firmaer billig fragt, men oftest er det under forudsætning af at du indkøber for et fastslået beløb.
  9Antal dages levering kan vise sig at være temmelig vital hvis man har brug for produktet nu og her, og med det formål er det uden tvivl vigtigt at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt for strandsten. En stor portion e-firmaer i Danmark giver løfte om billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre, men vær påpasselig da det er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes før et angivent tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk