Bygteam.dk

Super 8 sten pristjek

Er du på udkig efter super 8 sten? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 48 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Stark.dk, som sælger 48 stk for kun 1.495 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 48 stk super 8 sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.495 kr.50x25x15 cmKøb
1.873 kr.50x25x15 cmKøb
1.919 kr.50x25x15 cmKøb
2.076 kr.50x25x15 cmKøb
2.269 kr.50x25x15 cmKøb
2.315 kr.50x25x15 cmKøb
2.336 kr.50x25x15 cmKøb
2.486 kr.50x25x15 cmKøb
2.517 kr.50x25x15 cmKøb
2.523 kr.50x25x15 cmKøb
3.153 kr.50x25x15 cmKøb
3.153 kr.50x25x15 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på salgspriserne på billige super 8 sten fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have de bedste priser, imens nogle har fokus på faglig rådgivning. Du skal vide hvad der for dig er det vigtigste.
Det er helt klart meget vigtigt at se, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Flere byggemarkeder udbyder et stort sortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot super 8 sten.
Hvis du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot ønsker at spare fragten, så kunne du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ i de gængse byggemarkeder.
For mange er byggeri lig med en masse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring super 8 sten.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor undersøge byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler varer fra flere specialbutikker, og pga. det kan du vælge fra et bredt sortiment af super 8 sten online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når du shopper online. Dette vil nogle se positivt på.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og takket være dette har kunderne adgang til at købe online og fragte byggematerialerne selv. Som følge af det kan du vælge at undvære fragtomkostningen, og sågar skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få en skarpere pris.
En masse niche webshops har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund får du formentlig endnu mere kyndig rådgivning fra ansatte som er eksperter i lige præcis super 8 sten.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, der tit er danske, muligvis endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller super 8 sten online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

super 8 sten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

super 8 sten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

super 8 sten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

super 8 sten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du har mulighed for at søge økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes hvis ombygningen er miljøvenligt. Bidraget kræver dermed at byggeprojektet har positiv betydning for miljøet.
2Forinden du går i gang med arbejdet kan det blive ultra vigtigt med et tilsagn om, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
3Det er fundamentalt at have et regnskab for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det er sundt at dokumentere samtlige omkostninger, og efterfølgende nedskrive ens udgift ved dem hver især.
4Der præsenterer sig ofte uforudsete udfordringer i forbindelse med større opgaver, og på grund af det vil det vise sig væsentligt at man har afsat passende tid i handlingsplanen, så man kan føle sig sikker på at man får det færdiggjort.
5Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed i tilfælde af krævende ombygninger. Krævende projekter behøver flere mennesker. Ydermere viser det sig hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
6Husk at reflektere over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du skal hente assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Hvis du skal have professionel hjælp kan du spare penge ved at at lede efter en pris fra diverse leverandører.
7Du må på ingen måde nedprioritere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskytter dig mod eventuelle uheld. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
8For projekter udendørs kan vejret få meget at sige. Af den årsag skal du tit holde øje med vejrmeldingerne i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at regne bedst som du er startet på dit komplicerede projekt.
9Der findes alle mulige former for instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube yder assistance med enormt meget gavnlig oplysning, særligt ifald man leder på engelsk.
10Forberedelse bliver vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en effektiv tidsplan, som viser hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp når du laver planen.
11Man skal aldrig gå ned på værktøj. I mange tilfælde vil det være en fordel at have værktøjet til disposition forinden du går løs med byggeprojektet. I øvrigt må du huske at medtage de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
12Måske det viser sig fundamentalt at du har de nødvendige materialer til disposition i god tid før du kaster dig over byggeprocessen. Du bør forfatte en hurtig huskeliste med alle de ting der skal bruges, og som det næste efterse hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
De mest populære byggecentre
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ultra flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er kolossalt overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Flere online firmaer giver nu om stunder diverse billige leveringsudgaver til super 8 sten. En af de mest populære er p.t. afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente din pakke når du har tid. Denne er nemlig i høj grad bekvem, og tit derudover den mest letkøbte leveringstype.

Du bør derudover forsøge at vælge at få udbragt til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Muligheden er ofte en smule mere omkostningsfuld, men samtidig temmelig fremkommelig ift. super 8 sten online. Den prisbilligste løsning er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men dette er betinget af at du bor med kort afstand til internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på super 8 sten er naturligvis særdeles aktuel ifald du står og skal bruge produkterne om få sekunder, så i det øjemed er det selvsagt meningsfuldt at man ser den forventede leveringsdato for super 8 sten. En række internet varehuse – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer online, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen realiseres før et aftalt klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen klargjort forinden logistikpersonalet får fri.

Nogle enkelte netbutikker yder fragt uden betaling på super 8 sten online, men typisk er det betinget af at der indkøbes for et fastslået beløb. Ellers må man tage den billigste metode til levering, der tit vil blive at få dem til at køre varerne til et afhentningssted.

En stor portion byggecentre foreslår afhentning hvor du handler billig super 8 sten derhjemme men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover for eksempel afhentning af super 8 sten i disse byer:

Lillerød, Hjørring, Kolding, Åbyhøj, Lyngby, Herning, Hvidovre, Vallensbæk, Odense, Silkeborg, Ishøj, Odder, Helsingør, Horsens, Ølstykke, Solrød Strand, Brøndby, Rødovre, Holbæk, Tilst, Aabenraa, Hedehusene, Gentofte, Tårnby, Vanløse, Jyllinge, Struer, Køge, Varde, Valby, Skive, Ikast, Frederikssund, Nykøbing Falster, Brabrand, Taastrup, Dragør, Albertslund, Risskov, Greve, Frederiksværk, Kalundborg, Thisted, Brønshøj, Svendborg, Frederikshavn, Brønderslev, Højbjerg, København, Sønderborg, Frederiksberg, Søborg, Lystrup, Aarhus, Hørsholm, Rudersdal, Stenløse, Nakskov, Nørresundby, Herlev, Nyborg, Charlottenlund, Skanderborg, Værløse, Kokkedal, Glostrup, Ballerup, Hobro, Fredericia, Allerød, Vordingborg, Ringsted, Nærum, Roskilde, Middelfart, Virum, Viborg, Haslev, Randers, Korsør, Næstved, Grenaa, Hedensted, Haderslev, Esbjerg, Birkerød, Slagelse, Rønne, Vejle, Farum, Hillerød, Holstebro, Aalborg, og Gladsaxe, .

Klik-og-hent ift. super 8 sten er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Falster, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland).

Når man ser på tendenserne står det klart, at internet shoppere typisk søger efter blandt andet super 8 sten tilbud og super 8 sten online. Derudover oplever man typisk online shoppere søge eksempelvis køb super 8 sten, super 8 sten priser og billig super 8 sten, plus de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Priser på super 8 sten

Det har vist sig at være super bekvemt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet på billige super 8 sten online i blandt flere internet shops, og herved har en hel del online butikker været nødt til at nedskære udsalgspriserne på super 8 sten drastisk, og endda tilbyde fragt uden gebyr.

Dog kan det stadigvæk være lønsomt at kontrollere indtil flere internet shops i Danmark efter billige priser på super 8 sten online inden du gennemfører dit køb, så man er skudsikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Du bør trods alt være klar over, at ifald en online shop forhandler billige super 8 sten online for en salgspris der anses for ubegribelig billig, så kunne det mange gange være et faresignal om en svindel webbutik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under en retningslinje, som dækker folk imod fup butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere beløbet til super 8 sten over en periode. Det tilbydes typisk i nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan og Stark.

Når vi ser på tendenserne er det markant, at mennesker som regel kigger efter blandt andet billig super 8 sten og super 8 sten online. Foruden dette ser vi ofte netshoppere efterspørge for eksempel super 8 sten priser, super 8 sten tilbud samt køb super 8 sten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg super 8 sten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Udforsk nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot leverer fuldt ud fremragende chancer for at læse forskellige andre forbrugeres observationer og derved tilråder vi, at du kigger på internet virksomhedens vurderinger forud for at du køber billige super 8 sten online.

Facebook fremskaffer på samme måde forholdsvis solide metoder til at få et kig ind i online virksomhedens troværdighed. Her ses en del online selskaber i Danmark som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en kritik af ordreforløbet, som ligeledes bør bruges til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige super 8 sten online hos en e-butik behøver man når alt kommer til alt få overblik over webshoppens betingelser, det er dog naturligvis ikke særlig spændende, især på de store byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne måske være at granske hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det skulle være et bevis på at internet shoppen adlyder de danske love, tillige med at webshoppen rutinemæssigt tilses af fagmænd som er indført i lovgivningen.

Derudover giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du møder dilemmaer ved din handel med super 8 sten. Ligeledes går vi ind for at køberen er påpasselig med de mest vedkommende vilkår der kan have betydning for bestillingen af super 8 sten online, fx hvilken returret online webshoppen har.

I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin ordremail, så man når som helst vil kunne bevise sin bestilling af super 8 sten, uanset om man køber hos Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix eller 10-4.

Per Møller gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Rasmus gav 4 stjerner

Det virker bare.

Søren F gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Lene E gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til køb på nettet
1En række online firmaer byder på gratis fragt på super 8 sten, men tit er det så præmissen at der købes for et konkret beløb. Ellers kan man udse dig den mest letkøbte løsning til levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted. Denne bliver en gang i mellem endvidere særdeles problemfri. Den billigste leveringsversion vil dog altid være selv at hente pakken.
2Vi går generelt ind for køb med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en foranstaltning, hvilket bistår folk overfor fup firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kan du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare beløbet senere.
3Trustpilot frembyder forholdsvis strålende muligheder for at eksaminere mange nuværende forbrugeres ratings og af den grund rekommanderer vi, at du studerer online virksomhedens omtaler forud for at du shopper billige super 8 sten online. Facebook frembyder for øvrigt sådan set troværdige metoder til at få en idé om e-firmaets troværdighed.
4Den billigste fragtmulighed vil utvivlsomt være at hente pakken selv, men dette betinges af at du lever i nærheden af internet forretningens tilholdssted. Den leveringsmulighed kan være temmelig væsentlig i tilfælde af at man skal bruge super 8 sten om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle få e-forhandlere billig levering, men i de fleste tilfælde kun hvis der bestilles for en præcis sum.
5Leveringsdygtigheden er jo vældig vital hvis vi mangler pakken med det samme, så derfor er det temmelig vigtigt at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for super 8 sten. En række online butikker præsterer billig dag-til-dag levering på mange produkter, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres før et fastsat klokkeslæt.
6Flere butikker på nettet udlover i dag et stort udvalg af billige metoder til levering til super 8 sten. En sikker vinder er nu om stunder levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye produkter når det passer dig. Fragtformen er nemlig super enkel, samt endda tillige den mest betalelige fragtmulighed.
7Vi anbefaler generelt at finde ud af om internet butikken er verificeret af e-mærket, fordi det bør være en indikator for at internet forretningen understøtter de gældende danske regler, og at e-forhandleren nu og da besigtiges af eksperter som har nøje kendskab til vilkårene på området. Forud for at folk køber billige super 8 sten på en e-forretning bør man principielt kigge på e-shoppens vilkår.
8Før folk handler billige super 8 sten hos en online shop kunne de til hver en tid skimme netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det for det meste en tidskrævende opgave. Udover dette anbefales det at man er vaks omkring de mest centrale forhold der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige super 8 sten online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik netbutikken lover.
9Det er jo efterhånden vældig nemt for enhver at tjekke tilbud online på billige super 8 sten fra diverse outlets på nettet, og derved garanterer utallige e-forretninger fri fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre være gunstigt at kontrollere en række online shops efter udsalg og tilbud forinden du handler, sådan at man er skudsikker på at antage den laveste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk