Sådan bliver du synlig ved en byggeplads

Hvis du har ansvaret for en byggeplads eller andet lignende større område, bør du overveje et byggepladsskilte fra Letusprint.dk. Et byggepladsskilt kaldes også for et ejendomsmæglerskilt, og er altså typisk den slags skilte, du ser ude ved vejen, der angiver, at et hus er til salg. Det er derfor også en smart løsning, da du har mulighed for at købe ekstra plader, så du kan skifte- eller udskifte pladerne i skiltet. Fx hvis et hus bliver solgt, eller du har behov for at udskifte en eksisterende plade for at ændre budskabet.

Når du vælger et byggepladsskilt, får du et skilt i solid og kraftig kvalitet, der holder til mange forskellige situationer, og naturligvis er modstandsdygtig i forhold til det skiftende danske vejr. Du kan vælge mellem to forskellige størrelser, og det kommer naturligvis an på det sted, skiltet skal stå, om det er fordelagtigt med den ene størrelse fremfor den anden.

Disse regler gælder ved skiltning

Der er en række lovmæssige regler, man skal følge i forskellige sammenhænge, som kan kræve et byggepladsskilt. Det gælder ved følgende situationer:

  • Byggeplads på privatgrund: Når der er byggeplads på privatgrund, skal der opsættes skiltning i form af et byggepladsskilt. Det er i lige så høj grad for, at der ikke må være tvivl om, hvad der foregår på pladsen, og skiltningen besvarer derfor samtlige tvivlsspørgsmål.
  • Navn og CVR-nummer: Af samme grund skal der fremgå virksomhedens navn og CVR-nummer på skiltet. Der må altså ikke være i tvivl om, hvilken virksomhed der står bag projektet på byggepladsen, og du har sikkert lagt mærke til disse oplysninger ved ejendomsmæglerskiltene, hvor der ligeledes står samtlige oplysninger. På den måde er det også let og hurtigt at komme i kontakt med virksomheden, hvis der skulle opstå et akut behov for dette.
  • SE-nummer: Hvis virksomheden ikke har et CVR-nummer, skal SE-nummeret for virksomheden i stedet fremgå på skiltet. Det er igen for at kunne identificere virksomheden, hvis der skulle opstå situationer, hvor det er nødvendigt med identificerbare informationer.
  • RUT-nummer: Hvis det er en udenlandsk virksomhed, der står bag uden CVR-nummer eller SE-nummer, skal RUT-nummeret fremgå.
  • Ved starten af byggeriet: Skiltningen skal fremgå ved starten af et byggeri, da man ikke skal kunne risikere at træde ind på en byggeplads og uvidende overtræde privat grund. Det er ligeledes derfor, at samtlige oplysninger skal fremgå af skiltet, så enhver forbipasserende skal kunne afkode og forstå, hvad det drejer sig om.