Bygteam.dk

Termotag pristjek

Er du på udkig efter termotag? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 10 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 10 stk for kun 7.099 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 10 stk termotag inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
7.099 kr.10x98x300 cm - TwinLiteKøb
9.990 kr.10x98x300 cm - RiathermKøb
9.990 kr.10x98x300 cm - RiathermKøb
11.829 kr.10x98x300 cm - RiathermKøb
15.099 kr.10x98x300 cm - TwinLiteKøb
15.345 kr.10x98x300 cm - RiathermKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 10 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til skur til vinterhave til overdækket terrasse til terrasse til carport til udestue til fortelt til drivhus til havestue

Størrelser: 16 mm 10 mm 32 mm

Brands: Rias Click Step Riatherm Twinlite Nordland Fastlock Plastmo Icopal Rodena

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige termotag hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på gode priser, hvorimod andre satser på en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre præsterer et bredt sortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal overveje om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot termotag.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Derfor kan du bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage information omkring termotag.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil spare fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne personligt. Dette er hovedsageligt muligt ved de gængse byggekæder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man læse netbutikkens handelsbetingelser.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder har butikker nær dig, og i kraft af det har du adgang til at bestille online og køre materialerne selv. Som følge af det har man mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt sågar skaffe produkterne straks.
De velkendte byggekæder samler varer fra mange producenter, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af termotag online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af niche webshops producerer selv varerne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en skarpere pris.
Diverse nichespecifikke webshops er mindre virksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller termotag online fra deres webshop.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved kan du modtage ekstra nyttig rådgivning fra nogle der er specialister i netop termotag.
De 10 største byggemarkeder
termotag harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

termotag bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag over 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

termotag jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

termotag silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske burde det overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du kan have fordel af at have hjælp fra en fagmand til noget af projektet. Såfremt du søger hjælp fra en ekspert er det en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
2Du skal aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj som sikkerhedssko som sikrer dig imod mulige risici. Det er smart at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
3Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive vildt vigtigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
4Godt forarbejde vedbliver at være vejen til et godt forløb med arbejdet. Du bør sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, som fortæller hvilke gøremål der skal løses hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du laver agendaen.
5Det viser sig essentielt at du har de påkrævede byggematerialer indkøbt i god tid før du påbegynder din byggeproces. Du vil med fordel kunne nedskrive en hurtig oversigt som samler de materialer der er nødvendige, og så gennemløbe hver eneste ting, så du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
6Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til projektet, især i tilfælde af vigtige byggeprojekter. Større opgaver kræver flere end en enkelt person. Dertil vil det vise sig hurtigere og mere interessant at lave arbejdet med andre.
7Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive et udgiftsbudget for dit projekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør være en god idé at beskrive samtlige udgifter, og dernæst notere billige priser på dem én og én.
8Glem ikke at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives når projektet bidrager positivt til miljøet. Det beroer altså på at ombygningen influerer positivt på klimaet.
9Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige udfordringer i forbindelse med store projekter, og ergo vil det være betydningsfuldt at man afsætter betragtelig plads i planen, med formålet om at man kan være sikker på at man når det til siden.
10Du har adgang til en overflod af hjælpeartikler og videoer via nettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er formidler af ret så meget udbytterig info, i særlig grad såfremt du leder på engelsk.
11Man skal ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det være betydningsfuldt at du har udstyret til rådighed når du påbegynder arbejdet. Det er desuden vigtigt at inkludere de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
12For udendørs opgaver har vejret en vigtig rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum tjekke vejrudsigten når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det pludselig starter med at vælte ned netop som du er godt i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er enormt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er hamrende flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er rigtig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål hvad angår termotag

 • Hvordan monteres termotag?
 • Hvad koster termotag?
 • Hvordan lægger man termotag?
 • Hvordan sætter man termotag op?
 • Hvordan monterer man termotag?
 • Hvilken leveringsmanér er bedst?

  En stor portion e-firmaer yder til alt held en lang række forskellige billige muligheder for levering til termotag. Det mest almindelige er lige nu pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter dine varer når det passer dig bedst. Metoden er nemlig meget ligetil, og ofte tilmed den mest letkøbte leveringsmåde.

  Du bør også prøve at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen er mange gange en sjat dyrere, men desuden temmelig ukompliceret for termotag online. Den billigste form for fragt er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket dog er betinget af at du opholder dig tæt på internet forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på termotag er selvfølgelig vældig vigtig i tilfælde af at man behøver dine nye varer om et øjeblik, og i det øjemed er det i sandhed passende at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved termotag. Masser af firmaer på nettet – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer online, men som ikke desto mindre er afhængig af at bestillingen anbringes forud for et aftalt tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt pakket forinden personalet holder fyraften.

  Nogle enkelte online virksomheder frembyder fragt uden beregning på termotag online, men for det meste afkræver det at man handler for et fastslået beløb. Desuden må man beslutte sig for den mest betalelige leveringstype, hvilket tit er at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop.

  Store byggecentre tilbyder afhentning hvor du køber billig termotag derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark og XL-Byg. Byggecentrene udlover blandt andet afhentning af termotag i disse områder:

  Skive, Vordingborg, Ikast, Nærum, Herlev, Charlottenlund, Grenaa, Brønderslev, Svendborg, Værløse, Allerød, Solrød Strand, Greve, Kalundborg, Dragør, Rødovre, Hjørring, Rudersdal, Aarhus, Vejle, Haslev, Taastrup, Kokkedal, Struer, Aalborg, Aabenraa, Birkerød, Slagelse, Nakskov, Roskilde, København, Højbjerg, Brøndby, Viborg, Glostrup, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Silkeborg, Frederiksværk, Horsens, Hedehusene, Varde, Thisted, Fredericia, Herning, Brabrand, Hvidovre, Tilst, Ishøj, Albertslund, Hillerød, Lillerød, Korsør, Odder, Tårnby, Frederikshavn, Nørresundby, Farum, Vallensbæk, Gentofte, Sønderborg, Brønshøj, Ballerup, Haderslev, Åbyhøj, Helsingør, Virum, Vanløse, Middelfart, Kolding, Valby, Holstebro, Ølstykke, Randers, Esbjerg, Lystrup, Søborg, Ringsted, Risskov, Stenløse, Næstved, Hedensted, Køge, Frederikssund, Rønne, Hørsholm, Gladsaxe, Skanderborg, Holbæk, Odense, Nyborg, Hobro, Lyngby, og Jyllinge, .

  Afhentning ift. termotag er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Falster), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland).

  Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere tit leder efter eksempelvis termotag priser og billig termotag. Foruden dette oplever vi tit folk kigge efter bl.a. termotag online, køb termotag og termotag tilbud, plus de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

  Find den bedste pris på termotag

  Det er ret så ukompliceret for købere at søge sig frem til priser på billige termotag online på tværs af internet varehuse, og altså har utallige online selskaber ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på termotag eftertrykkeligt, og i øvrigt garantere portofri levering.

  Men det kan imidlertid være udbytterigt at kigge forbi en række internet webshops efter rabatter og tilbud på termotag online forinden du gennemfører din handel, sådan at man er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Bygma.

  Du bør ikke desto mindre være obs på, at ifald en e-forhandler udlover billige termotag online til salg for en udsalgspris som er ekstraordinært god, så burde det i nogle tilfælde være et faresignal om en uærlig internet virksomhed. Betalinger med kort er trods alt omsluttet af en ordning, der assisterer en imod uoprigtige e-handler.

  Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du overveje en billig afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du efterspørger at honorere prisen på termotag ude i fremtiden. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som fx Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus og 10-4.

  Ses der på statistikkerne står det tydeligt, at mennesker mange gange søger efter bl.a. termotag online og termotag priser. Foruden dette oplever man typisk folk søge bl.a. køb termotag, billig termotag og termotag tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 10 stk kg termotag er 7099 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til havestue til overdækket terrasse til skur til vinterhave til udestue til carport til fortelt til drivhus

  Størrelser: 16 mm 32 mm 10 mm

  Brands: Riatherm Twinlite Rodena Fastlock Icopal Rias Nordland Plastmo Click Step

  Tjek nuværende kunders meninger

  Trustpilot yder i højeste grad gode muligheder for at blive klogere på en hel del aktuelle køberes meninger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på internet selskabets omtaler forinden du shopper billige termotag online.

  Facebook tilbyder derudover forholdsvis udmærkede muligheder for at få indtryk af e-firmaets kundefokus. Her møder vi en del e-forhandlere som giver kunderne mulighed for at afgive en vurdering af deres købsoplevelse, som ligeledes må benyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

  Forinden nogen bestiller billige termotag online på en internet forhandler behøver man altid granske netshoppens forretningsvilkår, dog er det bare ikke videre interessant, specielt med de store byggecentre som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

  En anden valgmulighed er at finde ud af hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, som skulle være en angivelse af at webshoppen efterkommer dansk lovgivning, og at internet webshoppen en gang i mellem revurderes af specialister som er inde i reglerne.

  Dette er desuden din anledning til bistand, hvis du bliver udsat for vanskeligheder med din bestilling af termotag. Ydermere er det at foretrække at man er opmærksom på de mest aktuelle forhold i forbindelse med bestillingen af termotag online, til eksempel den returrettighed butikken garanterer.

  I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man når som helst gemmer ens kvitteringsmail, så man i fremtiden kan vidne om sin bestilling af termotag, uanset om man har bestilt fra 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg eller Bygma.

  Else L gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Christian Nielsen gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Jesper K gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Mads gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  9 gode råd til køb på nettet
  1Trustpilot fører til ret pæne løsninger til at tyde ganske mange andre konsumenters synspunkter og på grund af dette stiller vi forslag om, at du ser nærmere på webshoppens omtaler før du bestiller billige termotag online. Facebook yder tillige ultra relevante genveje til at få kendskab til webbutikkens kundefokus.
  2Leveringsdygtigheden kan være ret så bestemmende hvis man står og skal bruge din pakke omgående, og med det formål er det øjensynligt aktuelt at man gransker den anslåede leveringstid for termotag. En række internet varehuse yder billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men vær påpasselig da det er underforstået at handlen gemmenføres forud for et angivent klokkeslæt.
  3Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket dog afhænger af at du lever lige ved e-butikkens arbejdslager. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende i tilfælde af at du skal bruge termotag om få sekunder. Alternativt så tilbyder en hel del internet forretninger levering uden gebyr, men ofte kræves det at der købes for en fastsat pris.
  4Generelt går vi ind for at tjekke om online virksomheden er godkendt af e-mærket, hvilket generelt er et fingerpeg om at internet virksomheden følger de danske love, tillige med at webshoppen jævnligt revurderes af eksperter som forstår reglerne. Inden nogen køber billige termotag på en internet handler kan man sådan set løbe igennem deres handelsvilkår.
  5Det er jo efterhånden ret overkommeligt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige termotag i blandt diverse online webshops, og derfor præsterer masser af online butikker fragt uden betaling. Derfor kan det til hver en tid vise sig rentabelt at efterse visse online butikker efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  6En hel del netshops lover fragt uden beregning på termotag, men undertiden kun når der shoppes for en bestemt pris. Desuden må du udvælge den billigste leveringsudgave, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig gennemsnitligt desuden virkelig praktisk. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
  7Før nogen handler billige termotag i en online forretning behøver de for at være på den sikre side have øje for webbutikkens forretningsbetingelser, men det er undertiden en omfattende opgave. Udover dette er det en hjælp at køberen er påpasselig med de elementære vedtægter der er gældende for bestillingen af billige termotag online, fx den returrettighed virksomheden har.
  8Temmelig mange internet butikker tilbyder nu til dags et stort udvalg af billige fragttyper til termotag. En af de populære er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså yderst fleksibel, og typisk derudover den mest letkøbte mulighed for levering.
  9Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en orden, hvilket beskytter dig som køber overfor bedrageriske netshops. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at klare pengene over tid.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk