Bygteam.dk

Terrassefliser pristjek

Er du på udkig efter terrassefliser? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 400 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 400 stk for kun 10.499 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 400 stk terrassefliser inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
10.499 kr.30x30x2,2 cmKøb
10.499 kr.30x30x2,2 cmKøb
12.800 kr.30x30x2,2 cmKøb
12.800 kr.30x30x2,2 cmKøb
12.800 kr.30x30x2,2 cmKøb
13.099 kr.30x30x2,2 cmKøb
17.800 kr.30x30x2,2 cmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 400 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: træ keramik komposit plast beton

Størrelser: 60×60 20×40 25×50 50×50 20×20 70×70 90×90 40×40 30×30 30×60 80×80

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige terrassefliser fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder gode priser, imens øvrige tilbyder faglig sparring. Du må tænke på hvad du helst vil have.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det bør du overveje at vælge en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning til valg af terrassefliser.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot terrassefliser.
Når du har brug for varerne nu og her eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de velkendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du kende byggemarkedets regningslinjer.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og anerkendte forretninger, som bidrager til øget tryghed når du skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De udbredte byggecentre forhandler produkter fra en lang række forskellige producenter, og så kan du bestille fra et bredt udvalg af terrassefliser online.
De velkendte byggecentre har butikker i de større byer, og pga. det har kunderne tilbuddet om at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. Af den grund kan man blive fri for leveringsgebyret, samt sågar få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker står selv for produktion af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billigere pris.
Mange niche netbutikker er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du handler terrassefliser online fra deres webshop.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker ved ekstremt meget om deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved vil du modtage mere god service fra medarbejdere med ekspertviden i netop terrassefliser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
terrassefliser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

terrassefliser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

terrassefliser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

terrassefliser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig stort set altid uforudsigelige udfordringer når det gælder omfattende opgaver, og af den grund kan det vise sig værdifuldt at der afsættes rigeligt med plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at nå i mål med projektet.
2Planlægning viser sig som metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at lave en klar agenda, som beskriver hvilke opgaver der laves på hvilke dage, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du laver oversigten.
3Inden du opstarter byggeprojektet kan det blive ubeskriveligt centralt at være sikker på, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig en række love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Du vil på ingen måde undvære grej. Typisk kan det vise sig vigtigt at du har grejet klar til brug før du begynder på byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at medregne de tilhørende omkostninger i økonomien.
5I nogle tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde af at byggeriet er klimavenligt. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at ombygningen forbedrer planeten.
6Ved projekter udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Derfor kan du jævnligt undersøge vejrvarslen i tiden op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned når du netop er gået i gang med dit svære projekt.
7Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis hjelm og sko som skåner dig imod potentielle uheld. Det er uundværligt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, navnlig ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
8Det kan blive vigtigt at have de fornødne materialer handlet ind forud for at du begynder projektet. Du kunne forfatte en enkel note indeholdende alt hvad du har brug for, og som det næste tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
9Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, især når der er tale om krævende byggerier. Omfattende byggeprojekter stiller krav om flere folk. Dertil vil det blive mere effektivt og sjovere at være flere om det.
10Du kan tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du må sikre dig assistance fra en professionel til noget af byggeprocessen. Når du får eksperthjælp vil det ofte være fornuftigt at få en pris fra forskellige virksomheder.
11Der findes endeløse instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med en masse gavnlig information, ikke mindst ifald man kigger i hele verden.
12I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan blive sundt at beskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør finde frem til den billigste pris på hver eneste af dem.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er meget betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er fantastisk imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er ret så betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ultra overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er utrolig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

De fleste online varehuse yder i vore dage en hel del forskellige billige fragtmetoder til terrassefliser. En favorit iblandt mange er for øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig yderst ligetil, og tit ydermere den billigste leveringsmetode.

Du kan endvidere tænke over at vælge levering til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Metoden er som regel et hak mindre billig, men til gengæld yderst let ved køb af terrassefliser online. Den mest letkøbte løsning er utvivlsomt at hente ordren selv, men den mulighed afhænger af at du bor lige ved online shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på terrassefliser kan være temmelig vital når vi skal bruge din ordre om kort tid, og i det øjemed er det skam afgørende at vi ser nærmere på den forventede leveringstid for terrassefliser. En hel del netbutikker – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig 1 dags fragt på deres primære produkter online, men vær vagtsom da det stiller krav om at du når at bestille tidligere end et fastslået klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få varen betjent før de pakkeansatte har fri.

Nogle få byggeforretninger præsterer levering uden omkostninger på terrassefliser online, men oftest er det forbeholdt når man bestiller for en fastsat pris. Desuden kunne man vælge den mest betalelige leveringsmodel, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor man køber billig terrassefliser online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler blandt andet click-and-collect på terrassefliser i disse byer:

Randers, Birkerød, Odder, Holstebro, Ølstykke, Frederiksberg, Esbjerg, Aabenraa, Grenaa, Allerød, Åbyhøj, Højbjerg, Virum, Viborg, Nærum, Frederikssund, Brabrand, Skanderborg, Kalundborg, Haderslev, Fredericia, Rudersdal, Jyllinge, Nørresundby, Struer, Hedehusene, Thisted, Brønshøj, Frederikshavn, Greve, Kokkedal, Rødovre, Glostrup, Odense, Stenløse, Hillerød, Brøndby, Hørsholm, Tilst, Vanløse, Charlottenlund, Nakskov, Brønderslev, Slagelse, Ballerup, Dragør, Lystrup, Frederiksværk, Middelfart, Sønderborg, Ishøj, Korsør, Hedensted, Aarhus, Roskilde, Silkeborg, Søborg, Nykøbing Falster, Hobro, Herning, Valby, Nyborg, Ikast, Aalborg, Skive, Gladsaxe, Helsingør, Horsens, Svendborg, Haslev, Gentofte, København, Risskov, Værløse, Køge, Vejle, Kolding, Tårnby, Solrød Strand, Varde, Vordingborg, Ringsted, Lyngby, Albertslund, Taastrup, Lillerød, Farum, Næstved, Vallensbæk, Hvidovre, Holbæk, Rønne, Hjørring, og Herlev, .

Afhentning af terrassefliser er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Nordsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Ses der på statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter blandt andet køb terrassefliser og terrassefliser tilbud. Foruden dette ser man typisk netshoppere søge efter fx terrassefliser priser, terrassefliser online og billig terrassefliser, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Den bedste pris på terrassefliser

Det har vist sig at være ret så overkommeligt for enhver at finde tilbud på billige terrassefliser online fra flere butikker på nettet, og for det har en hel del online virksomheder set sig nødsaget til at trykke prisniveauet på terrassefliser betragteligt, og derudover tilbyde fragt uden omkostninger.

Dog kan det immervæk blive gunstigt at efterse flere e-firmaer efter tilbud og rabatter på terrassefliser online forud for at du bestiller, sådan at man er sikker på at modtage den laveste pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Du skal bare være omhyggelig med, at såfremt en internet butik markedsfører billige terrassefliser online til salg for en tilbudspris der kan virke mystisk beskeden, så kunne det for det meste være et kendetegn på en fup e-handler. Betalinger med kort er i hvert fald dækket ind under en anordning, hvilket sikrer dig overfor bedrageriske shops på nettet.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du vælge en billig afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at klare prisen på terrassefliser over en periode. Dette tilbydes typisk ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og 10-4.

Når man ser på tallene står det klart, at internet shoppere jævnligt efterspørger blandt andet terrassefliser priser og køb terrassefliser. Foruden dette ser man som regel internet shoppere søge efter blandt andet terrassefliser tilbud, terrassefliser online samt billig terrassefliser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 400 stk kg terrassefliser er 10499 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

Intet at klage over” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: træ keramik beton plast komposit

Størrelser: 50×50 90×90 25×50 20×20 30×60 40×40 60×60 20×40 70×70 30×30 80×80

Undersøg tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot frembyder aldeles hæderlige chancer for at tolke ret mange eksisterende kunders oplevelser og på grund af dette foreslåes det, at du gennemsøger internet firmaets bedømmelser forud for at du køber billige terrassefliser online.

Facebook præsterer tillige ret så hensigtsmæssige løsninger til at få indtryk af netbutikkens kundetilfredshed. Derudover møder vi en række e-forhandlere som tilbyder folk at frembringe en vurdering af ordreforløbet, hvilket på samme måde må udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Forinden folk køber billige terrassefliser online på en webshop burde de for at være på den sikre side betragte deres vilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende, særligt med de store byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

En anden mulighed kan være at finde ud af hvorvidt webbutikken er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en forsikring om at e-firmaet imødekommer de danske love, samt at shoppen løbende undersøges af fagmænd som mestrer de gældende regulativer.

Dette er en god anledning til støtte, hvis du oplever besvær som følge af din handel med terrassefliser. For øvrigt tilråder vi at kunden er vaks omkring de mest vedkommende reglementer der har indflydelse på købet af terrassefliser online, f.eks. hvilken ombytningsret hjemmesiden garanterer.

I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin købsbekræftelse, så man fremadrettet kan bekræfte købet af terrassefliser, uanset om man køber hos Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg eller 10-4.

Lone gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Rasmus gav 4 stjerner

Hurtig

Anders Jørgensen gav 5 stjerner

SUPER

Karen C gav 4 stjerner

Som altid

9 tips til køb på nettet
1Det er vældig hensigtsmæssigt for folk at sammenholde priser online på billige terrassefliser hos forskellige online firmaer, og følgelig tilbyder en hel del internet shops fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det trods alt blive lukrativt at sammenligne forskellige webbutikker efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at man er sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
2En hel del online selskaber tilbyder til alt held alverdens billige fragttyper til terrassefliser. Den mest benyttede er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter dine varer når du har lyst. Leveringstypen er nemlig særdeles problemfri, og i mange tilfælde desuden den billigste løsning til levering.
3Den mest betalelige løsning vil altid være at du selv henter pakken, hvilket dog forudsætter at du bor i nærheden af e-shoppens arbejdslager. Den fragtform kan være ultra betydningsfuld ifald du absolut skal bruge terrassefliser nu og her. Alternativt så garanterer nogle få forretninger på nettet billig fragt, men undertiden kræver det at man handler for et bestemt beløb.
4Trustpilot yder stort set pæne muligheder for at sondere forskellige eksisterende brugeres ratings og herved foreslår vi, at du eftergår internet shoppens anmeldelser forinden du køber billige terrassefliser online. Facebook byder på også regulære belejlige muligheder for at få indtryk af online shoppens troværdighed.
5Fragttiden kan vise sig at være yderst central ifald du absolut skal bruge produktet øjeblikkeligt, og herved er det faktisk relevant at du gransker den estimerede leveringstid på terrassefliser. En lang række internet selskaber tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter, men vær vagtsom da det forudsætter at handlen gemmenføres inden et givent klokkeslæt.
6Inden folk handler billige terrassefliser hos en e-handler behøver de faktisk have øje for e-shoppens regler, det er dog tit et tidskrævende arbejde. Udover dette går vi ind for at køber er vidende om de mest basale betingelser gældende for bestillingen af billige terrassefliser online, fx den returpolitik e-butikken tilbyder.
7Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af Indsigelsesordningen, der passer på dig som køber imod svindlende internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du foretrækker at afdrage betalingen ude i fremtiden.
8Nogle få online virksomheder byder på portofri fragt på terrassefliser, men tit er det under betingelse af at der aftages for et konkret beløb. Alternativt kunne man overveje den mest letkøbte leveringsløsning, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Fragtformen bliver af og til på den anden side ret smertefri. Den prisbilligste type af levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
9Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, da det skulle være en tryghed om at e-butikken forstår dansk lovgivning, foruden at e-shoppen en gang i mellem overværes af eksperter der er inde i bestemmelserne på området. Forud for at folk handler billige terrassefliser hos en internet shop burde man på en vis måde studere deres handelsvilkår.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk