Bygteam.dk

Tørbeton pristjek

Er du på udkig efter tørbeton? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 1000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 kg tørbeton inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.222 kr.Poser med 25 kgKøb
2.410 kr.Poser med 25 kgKøb
2.540 kr.Poser med 25 kgKøb
2.599 kr.Poser med 25 kgKøb
2.599 kr.Poser med 25 kgKøb
2.935 kr.Poser med 18 kgKøb
2.968 kr.Poser med 25 kgKøb
2.987 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Man bør derfor undersøge firmaets regningslinjer.
Du vil finde ulighed i prisen på billige tørbeton fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har de bedste priser, og nogle tilbyder faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder fremviser et stort sortiment af varer, og øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du kan gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare tørbeton.
Det er selvfølgelig super vigtigt at vide, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring omkring tørbeton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.
De kendte byggecentre forhandler varer fra alle mulige producenter, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af tørbeton online.
De velkendte byggecentre finder du overalt i landet, og som følge af det har du valget om at handle online og køre materialerne selv. Hermed har man mulighed for at undgå leveringsomkostningen, samt samtidig hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der tit har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du handler tørbeton online på deres side.
Forskellige nicheforhandlere er specialister i de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Ergo bør du forvente ekstremt gavnlig rådgivning fra personale som er specialister i lige præcis tørbeton.
Hovedparten af nichefokuserede webshops står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få en billigere pris.
De største byggekæder i Danmark
tørbeton harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

tørbeton jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

tørbeton silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

tørbeton bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du kan overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må fremskaffe assistance fra en fagperson til dele af byggeriet. Hvis du søger hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra forskellige virksomheder.
2Glem ikke at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når renoveringen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at ombygningen forbedrer naturen.
3For byggeprojekter udendørs har vejret en afgørende rolle. Således må du med jævne mellemrum se vejrudsigten i den tid der er op til projektets begyndelse, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
4Du bør nødig fattes arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig fundamentalt at have værktøjet klar idet du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at inkludere disse omkostninger i din økonomi.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er fornuftigt at nedskrive alle poster, hvorefter man kan nedskrive ens udgift ved dem én og én.
6Længe før du starter byggeriet kan det blive ufatteligt essentielt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
7Der viser sig som regel ubelejlige udfordringer når det handler om svære opgaver, og altså kan det være essentielt at der afsættes rigeligt med tid i kalenderen, som bidrager til at man er selvsikker på at man når det til siden.
8Forberedelse bliver kilden til at komme i mål med byggeriet. Du skal nedskrive en strømlinet dagsorden, som beskriver hvilke opgaver du vil udføre hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din plan.
9Det kan være til god gavn at indhente assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst i tilfælde af omfangsrige arbejdsopgaver. Store projekter gør krav på flere folk. Derudover vil det vise sig hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
10Måske det viser sig meningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du starter håndværket. Du vil med fordel kunne udarbejde en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, med det formål at du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
11Du kan finde alverdens hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med meget udbytterig oplysning, specielt når du benytter engelske ord i din søgning.
12Du må aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som sikkerhedssko der hjælper dig mod mulige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig såfremt du ikke har professionel assistance.
De mest populære byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er yderst betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er enormt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som altså er fantastisk betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Klassiske spørgsmål til tørbeton

 • Tørbeton hvordan?
 • Hvad er tørbeton?
 • Hvordan blander man tørbeton?
 • Hvordan virker tørbeton?
 • Hvilken løsning til levering er bedst?

  En masse online firmaer udlover efterhånden en hel del forskellige billige fragttyper til tørbeton. Et hit er lige nu at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente dine produkter når der er tid til det. Denne er altså yderst ukompliceret, og ofte endda den mest prisbevidste form for fragt.

  Du burde omvendt foretrække at få produkterne bragt til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig uheldigvis lidt dyrere, men til gengæld ultra smertefri med tørbeton online. Den mindst kostelige slags levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo nødvendiggør at du er nærved online webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Antal dages levering på tørbeton er naturligvis særligt vital når vi har behov for varerne lige om lidt, og herved er det ret aktuelt at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato på tørbeton. En masse firmaer på nettet – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre online, men vær vagtsom da det betinges af at bestillingen køres igennem inden et bestemt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen på posthuset inden medarbejderne drager hjemad.

  Nogle få forretninger på nettet frembyder fragt uden beregning på tørbeton online, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der aftages for en præcis sum. Ellers burde du beslutte sig for den billigste leveringsudgave, der i mange tilfælde er at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted.

  Masser af kæder frembyder afhentning hvor du bestiller billig tørbeton online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Stark. De giver bl.a. afhentning af tørbeton i disse områder:

  Solrød Strand, Kokkedal, Frederikssund, Helsingør, Højbjerg, Herlev, Haderslev, Valby, Køge, Jyllinge, Vejle, Silkeborg, Lyngby, Greve, Brabrand, Næstved, Vanløse, Nykøbing Falster, Brønshøj, Taastrup, Skanderborg, Hedehusene, Rødovre, Nyborg, Frederikshavn, Aabenraa, Hørsholm, Hedensted, Vallensbæk, Ikast, Roskilde, Esbjerg, Ringsted, Birkerød, Aarhus, Sønderborg, Hillerød, Holbæk, Slagelse, Rudersdal, Holstebro, Odense, Vordingborg, Kalundborg, Ølstykke, Horsens, Svendborg, Værløse, Ishøj, Farum, Lillerød, Viborg, København, Allerød, Frederiksberg, Hobro, Haslev, Gladsaxe, Aalborg, Nakskov, Dragør, Charlottenlund, Kolding, Struer, Lystrup, Nærum, Åbyhøj, Randers, Fredericia, Albertslund, Odder, Stenløse, Hjørring, Skive, Søborg, Grenaa, Brønderslev, Tilst, Gentofte, Tårnby, Virum, Hvidovre, Varde, Brøndby, Glostrup, Rønne, Korsør, Risskov, Nørresundby, Thisted, Ballerup, Middelfart, Herning, og Frederiksværk, .

  Click-and-collect af tørbeton er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Ved kig i tallene fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange søger efter fx tørbeton priser og billig tørbeton. Derudover ser vi jævnligt mennesker søge for eksempel tørbeton online, køb tørbeton samt tørbeton tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

  Bedste tilbud på tørbeton

  Det er i dag meget overkommeligt for købere at sammenligne tilbud på billige tørbeton online hos forskellige shops på nettet, og af den grund har en hel del e-butikker været tvunget til at trykke priserne på tørbeton enormt, og i øvrigt byde på gebyrfri levering.

  Men det kan immervæk vise sig fordelagtigt at granske et par internet selskaber efter udsalg og tilbud på tørbeton online før du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at antage den mest betalelige pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

  Du bør alligevel være så påpasselig, at i tilfælde af at en forretning på nettet reklamerer billige tørbeton online til salg for en tilbudspris der kan virke utopisk billig, så burde det i nogle tilfælde være et bevis på en svindel online shop. Bestillinger med betalingskort er dog dækket ind under et reglement, som assisterer køberen overfor snydagtige online outlets.

  Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en løsning som eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil godtgøre betalingen af tørbeton senere. Dette foreslåes normalt i specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Stark.

  Når vi ser på statistikkerne står det tydeligt, at mennesker tit søger efter fx tørbeton online og billig tørbeton. Derudover ser vi jævnligt folk lede efter bl.a. tørbeton priser, tørbeton tilbud og køb tørbeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg tørbeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Helt i orden.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Se nærmere på nuværende kunders meninger

  Trustpilot indebærer stort set sikre genveje til at besigtige flere aktuelle køberes iagttagelser og af den grund anbefales det, at du eftergår internet webshoppens bedømmelser forinden du bestiller billige tørbeton online.

  Facebook tilbyder lignende de facto passelige løsninger til at få et kig ind i e-forretningens pålidelighed. Derudover møder vi endda online butikker hvor folk kan ytre en omtale af deres køb, som ligeledes må benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

  Forinden nogen handler billige tørbeton online hos en e-butik burde de helt sikkert overveje webshoppens handelsaftale, men det er tit et tidskrævende projekt, særligt på de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og Silvan.

  En nem løsning kan være at se nærmere på om e-butikken er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er en tilkendegivelse af at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de danske regler, og at e-forretningen fra tid til anden vurderes af jurister der har meget erfaring med reglerne.

  Det giver dig chance for at få hjælp, når du får problemer med din shopping med tørbeton. Dertil er det fornuftigt at man er sat ind i de primære bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af tørbeton online, f.eks. hvilken returrettighed netshoppen benytter.

  Derfor er det ydermere afgørende, at man permanent beholder ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af tørbeton, uanset om man bestiller ved 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg eller Stark.

  Henrik Knudsen gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Thomas gav 4 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Anders D gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Jens gav 4 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  9 tips til når du køber online
  1Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en lovbestemmelse, der assisterer folk overfor uærlige internet butikker. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at betale betalingen af flere omgange.
  2Generelt anbefaler vi at se nærmere på hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket, hvilket er en garanti for at webshoppen accepterer de opstillede regler, udover at internet firmaet lejlighedsvis kontrolleres af specialister der er meget bekendte med de gældende love. Inden nogen bestiller billige tørbeton på en webbutik kan de i reglen bese butikkens vilkår.
  3Forinden nogen handler billige tørbeton hos en internet webshop behøver de for at være på den sikre side gennemlæse webbutikkens handelsvilkår, men det er i reglen ikke super interessant. I øvrigt stiller vi forslag om at kunden er hensynstagende til de væsentligste reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af billige tørbeton online, til eksempel den ombytningspolitik internet shoppen garanterer.
  4En del internet forhandlere tildeler heldigvis flere billige muligheder for fragt til tørbeton. En favorit er efterhånden pakkeshoppen, som gør det muligt at hente pakken når du har lyst. Muligheden er altså ekstremt ukompliceret, og desuden tilmed den mest prisbevidste form for fragt.
  5Det er i dag vældig praktisk for alle og enhver at søge information om priser online på billige tørbeton hos flere internet foretagender, og på grund af dette garanterer utallige webbutikker fragt uden omkostninger. Men det kan immervæk vise sig lønnende at se nærmere på et par forskellige online webshops efter udsalg og tilbud før du bestiller, sådan at du er sikker på at få den mindst kostelige pris.
  6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være super afgørende i tilfælde af at man står og skal bruge dine nye produkter nu og her, og derfor er det fuldkommen relevant at du tjekker den estimerede leveringsdato på tørbeton. Flere internet butikker reklamerer med billig 1 dags levering på deres favorit varer, som dog regnes ud fra at bestillingen placeres før et fastsat klokkeslæt.
  7Den mindst kostelige mulighed for levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, som dog beroer på at du fysisk befinder dig tæt på netbutikkens adresse. Den metode til levering er ret så betydningsfuld når vi har behov for tørbeton øjeblikkeligt. Alternativt så yder visse internet selskaber billig fragt, men typisk kræver det at der erhverves for en bestemt pris.
  8Trustpilot leverer en del fordelagtige muligheder for at bese en hel del forhenværende konsumenters synspunkter og derfor er det fornuftigt, at du eftergår online shoppens vurderinger inden du handler billige tørbeton online. Facebook fører til ydermere en række fine muligheder for at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed.
  9Nogle firmaer på nettet garanterer fragt uden omkostninger på tørbeton, men i de fleste tilfælde kræver det at du køber for en konkret pris. Alternativt kan man udse dig den mest billige leveringsmetode, hvilket gerne er at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Fragtformen bliver desværre derudover meget uproblematisk. Den prisbilligste fragttype er unægtelig at du selv henter varerne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk