Bygteam.dk

Træbetonplader pristjek

Er du på udkig efter træbetonplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 træbetonplader inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
12.927 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
16.611 kr.25x600x1200 mmKøb
17.444 kr.25x600x1200 mmKøb
17.712 kr.25x600x1200 mmKøb
22.080 kr.25x600x1200 mmKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort varesortiment, og andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden blot træbetonplader.
For en del er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af træbetonplader.
Du vil finde variationer i prisen på billige træbetonplader fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder gode priser, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du helst vil have.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kunne du overveje at transportere materialerne personligt. Dette er navnligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man kende virksomhedens betingelser.
Det er absolut meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du i de større byer, og som følge af det har man tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne selv. Derigennem er det muligt at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i varerne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra flere nicheshops, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af træbetonplader online.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Pga. dette vil du få endnu mere gavnlig sparring fra mennesker som er specialister i lige præcis træbetonplader.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, som typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille træbetonplader online fra deres webshop.
Diverse nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

træbetonplader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

træbetonplader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 personer i de 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

træbetonplader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag cirka 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

træbetonplader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør nødig glemme dit velbefindende, så husk påklædning inklusiv sikkerhedshjelm der sikrer dig med henblik på potentielle skader. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
2Nogle gange kan man hente økonomisk støtte til ombygninger. Det gives forudsat at ombygningen hjælper miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
3Du finder et bredt udvalg af guides og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder ekstremt meget konstruktiv oplysning, ikke mindst når du leder på engelsk.
4Typisk vil det vise sig af stor betydning at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på omkostningerne. Det bør blive fordelagtigt at notere samtlige omkostninger, og bagefter nedfælde eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
5Før du iværksætter arbejdet kan det vise sig vanvittigt meningsfuldt at have styr på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der være forskellige regler for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
6Muligvis vil det vise sig essentielt at du har de relevante materialer til disposition forud for at du påbegynder byggeprocessen. Du bør lave en enkel note med alt hvad du får brug for, og bagefter eftergå hver eneste ting, hvormed du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
7Det kan overvejes hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt skal hente hjælp fra en professionel til opstarten af det. Forudsat at du fremskaffer eksperthjælp vil det normalt anbefales at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
8Forberedelse vil altid være vejen til succes med arbejdet. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver din agenda.
9For projekter udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. Således skal du tit tage et kig på vejrprognosen i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det med et brag begynder at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det store projekt.
10Man skal ikke mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være af stor betydning at have det ved hånden når du starter arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de her udgifter i dit budget.
11Det er oplagt at sikre sig hjælp til dele af projektet, især såfremt det er væsentlige byggerier. Store projekter behøver mere end en person. I øvrigt bør det være mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
12Der præsenterer sig altid uventede udfordringer når det handler om krævende opgaver, og følgelig viser det sig essentielt at der afsættes rimelig tid i agendaen, med formålet om at man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
De højest bedømte byggekæder
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er yderst flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Adskillige internet varehuse udlover nu alverdens billige former for fragt til træbetonplader. Det mest almindelige er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din pakke præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig vældig smart, og endda tillige den billigste type af levering.

Du bør derudover planlægge at få ordren sendt til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig almindeligvis en lille smule mere bekostelig, men derudover rigtig smart for træbetonplader online. Den mindst kostelige leveringsmulighed er dog selv at hente varerne, men dette betinges af at du bor nærved e-shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på træbetonplader kan være ultra aktuel når man absolut skal bruge produktet straks, så af den grund er det utvivlsomt afgørende at vi efterser den estimerede leveringstid for træbetonplader. En masse internet foretagender – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer online, men vær obs på at det nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes forud for et konkret tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne på posthuset forud for at medarbejderne tager hjem.

Nogle få online varehuse garanterer levering uden omkostninger på træbetonplader online, men oftest under forudsætning af at der handles for en bestemt sum. Derudover skal du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmodel, der mange gange vil være at få kørt produkterne til et udleveringssted.

En lang række netshops tilbyder afhentning hvor du bestiller billig træbetonplader på nettet men selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og 10-4. Byggecentrene udlover for eksempel click-and-collect på træbetonplader i disse byer:

Brabrand, Haslev, Solrød Strand, Tårnby, Lystrup, Nørresundby, Hvidovre, Skanderborg, Dragør, Haderslev, Herning, Brøndby, Vallensbæk, Odense, Middelfart, Nykøbing Falster, Aarhus, Næstved, Glostrup, Frederiksværk, Kokkedal, Brønshøj, Taastrup, Helsingør, Herlev, Søborg, Hillerød, Hørsholm, Birkerød, Nakskov, Albertslund, Allerød, Varde, Odder, Gladsaxe, Åbyhøj, Lillerød, Kalundborg, Fredericia, Jyllinge, Værløse, Brønderslev, Nyborg, København, Aalborg, Holbæk, Rudersdal, Esbjerg, Ishøj, Frederiksberg, Køge, Rønne, Hedehusene, Randers, Charlottenlund, Skive, Silkeborg, Thisted, Gentofte, Greve, Holstebro, Vejle, Lyngby, Rødovre, Horsens, Hobro, Ringsted, Valby, Svendborg, Grenaa, Slagelse, Stenløse, Korsør, Risskov, Nærum, Ølstykke, Hjørring, Roskilde, Ballerup, Farum, Struer, Aabenraa, Vordingborg, Hedensted, Kolding, Virum, Frederikshavn, Viborg, Vanløse, Højbjerg, Ikast, Sønderborg, Frederikssund, og Tilst, .

Afhentning ift. træbetonplader er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når man ser på tallene er det klart, at folk mange gange efterspørger for eksempel billig træbetonplader og træbetonplader priser. Man ser desuden ofte folk efterspørge bl.a. træbetonplader online, træbetonplader tilbud og køb træbetonplader, foruden de udbredte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Priser på træbetonplader

Det har vist sig at være ret nemt for forbrugerne at tjekke tilbud på billige træbetonplader online hos flere firmaer på nettet, og til gengæld har langt de fleste internet shops været nødt til at reducere prisen på træbetonplader markant, og i øvrigt yde fragt uden gebyr.

Det kan imidlertid vise sig gavnligt at checke et par internet varehuse i Danmark efter tilbud på træbetonplader online forinden du placerer ordren, således at du er sikker på at opnå den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Du skal lige meget hvad være så påvagt, at i tilfælde af at en online virksomhed afhænder billige træbetonplader online til en salgspris der kan ses som himmelråbende gunstig, så bør det tit være et karakteristika der viser en uoprigtig e-shop. Køb med kort er imidlertid dækket ind under et reglement, der redder folk imod svindlende online firmaer.

Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at klare beløbet til træbetonplader over en længere periode. Det foreslåes typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Når der ses på tallene bliver det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger blandt andet træbetonplader online og billig træbetonplader. Vi ser derudover mange gange folk efterspørge blandt andet træbetonplader priser, køb træbetonplader og træbetonplader tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg træbetonplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på andre menneskers ratings

Trustpilot giver dig immervæk fremragende chancer for at efterforske ganske mange øvrige forbrugeres anmeldelser og af den grund er det fornuftigt, at du bliver klogere på netshoppens bedømmelser før du handler billige træbetonplader online.

Facebook yder også tilpas fortræffelige løsninger til at få indsigt i online firmaets kundefokus. Tilmed ses endda internet foretagender hvor kunder kan skrive en omtale af deres køb, som lige så vel bør benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige træbetonplader online på en webshop behøver de i princippet gennemse e-butikkens handelsvilkår, det er dog bare ikke super spændende, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Et andet alternativ kunne måske være at tjekke hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er en påvisning af at online forretningen opfylder de officielle regler, og at internet butikken nu og da revurderes af eksperter som mestrer de gældende regler.

Derudover giver det dig genvej til at få bistand, når du møder problemstillinger som følge af dit køb af træbetonplader. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køberen er omhyggelig omkring de vigtigste bestemmelser der influerer på købet af træbetonplader online, til eksempel den ombytningsret internet butikken tilbyder.

I relation til det er det ligeledes essesentielt, at man altid bevarer sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan bevidne bestillingen af træbetonplader, uagtet om man har købt hos Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Kim V gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Susanne Mortensen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Susanne Petersen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Michael Jørgensen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot genererer temmelig solide genveje til at analysere en længere række aktuelle køberes oplevelser og af den grund støtter vi, at du tjekker online forhandlerens vurderinger forud for at du shopper billige træbetonplader online. Facebook medfører lige så vel nogenlunde gode chancer for at få kendskab til online butikkens kundetilfredshed.
2Den billigste leveringstype vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du bor tæt på online webshoppens hjemsted. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være særdeles udslagsgivende når man mangler træbetonplader om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en række webbutikker levering uden beregning, men undertiden påkræves det at man aftager for et præcist beløb.
3Leveringstidspunktet kan vise sig at være super vital såfremt du mangler pakken med det samme, og herved er det ret så vigtigt at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for træbetonplader. Adskillige online selskaber stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varer, der dog beroer på at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
4Forinden nogen handler billige træbetonplader i en online webshop behøver man principielt tage stilling til netbutikkens vilkår, det er dog undertiden ikke særlig spændende. Tilmed kan det anbefales at man er vidende om de grundlæggende retningslinjer der influerer på bestillingen af billige træbetonplader online, for eksempel den bytteret hjemmesiden bruger.
5Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været en påvisning af at online virksomheden efterkommer de opstillede regler, foruden at e-butikken jævnligt revurderes af jurister som har meget erfaring med reglerne. Forinden nogen shopper billige træbetonplader hos en online virksomhed behøver de i reglen overveje butikkens betingelser.
6Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under et lovbud, der begunstiger dig imod uoprigtige internet firmaer. Alternativt kunne du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil dække regningen i flere bidder.
7En masse online shops yder nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmåder til træbetonplader. En sikker vinder er nu til dags levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig yderst ligetil, samt mange gange tilmed den billigste fragttype.
8Det er jo efterhånden i høj grad nemt for folk at søge sig frem til priser online på billige træbetonplader fra flere internet forretninger, og ergo præsterer masser af internet handler i Danmark levering uden betaling. Det kan til hver en tid blive gavnligt at sammenligne nogle få e-forhandlere efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, sådan at man er skudsikker på at indhente den laveste pris.
9Nogle internet forhandlere yder levering uden gebyr på træbetonplader, men for det meste er det så præmissen at man indkøber for en konkret pris. Desuden burde man beslutte sig for den mest billige leveringsversion, som tit vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver som oftest ydermere vældig smart. Den prisbilligste leveringsform er dog at hente pakken selv.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk