Bygteam.dk

Træbriketter pristjek

Er du på udkig efter træbriketter? Vi har fundet 18 online forhandlere, og noteret deres priser for 960 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 960 kg for kun 1.925 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 960 kg træbriketter inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.925 kr.Poser med 10 kgKøb
1.968 kr.Poser med 10 kgKøb
1.999 kr.Poser med 10 kgKøb
1.999 kr.Poser med 10 kgKøb
2.195 kr.Poser med 10 kgKøb
2.287 kr.Poser med 10 kgKøb
2.293 kr.Poser med 10 kgKøb
2.395 kr.Poser med 10 kgKøb
2.395 kr.Poser med 10 kgKøb
2.395 kr.Poser med 10 kgKøb
2.399 kr.Poser med 10 kgKøb
2.499 kr.Poser med 10 kgKøb
2.499 kr.Poser med 10 kgKøb
2.499 kr.Poser med 10 kgKøb
2.517 kr.Poser med 10 kgKøb
2.615 kr.Poser med 10 kgKøb
2.649 kr.Poser med 10 kgKøb
2.999 kr.Poser med 10 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 960 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til brændeovn til bål til grill

Varianter: mørke runde overnight lyse svenske løse tyske

Mængder: 1 m3 1 palle 1 rummeter 1 kubikmeter

Levering: afhentning på palle til døren i løs vægt med kran i netsække med truck hent selv i poser i bigbag løst leveret trailer i sække vognlæs i stammer

Brands: Coop Barlinek Rondo Guldager Heatmax Absolut Calle Ppillemadsen Hardwood DLG Bøge Danish Agro Gørslev Ege rug Pini kay Biltema

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man undersøge netbutikkens betingelser.
Nogle byggecentre tilbyder et stort udvalg, og nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal forholde dig til om det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare træbriketter.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige træbriketter fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver billige priser, hvorimod andre vil have kompetent rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de store byggecentre.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes gode råd til valg af træbriketter.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette vil nogle se en fordel i.
De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra alle mulige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af træbriketter online.
De store byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og dermed har man chancen for at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derfor har du chancen for at undgå fragten, samt tilmed hente varerne med det samme.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Altså kan du opleve ekstremt gavnlig assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis træbriketter.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at bestille træbriketter online hos dem.
En masse webshops i små nicher er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online vil du få lavere priser.
De største byggecentre i Danmark
træbriketter harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag over 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag flere end 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

træbriketter jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

træbriketter silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

træbriketter bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af over 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er af stor betydning at lave et budget for istandsættelsen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være rationelt at tage noter til alle udgifter, og dernæst søge sig frem til ens udgift ved dem slavisk.
2Du finder en overflod af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube yder assistance med en masse almennyttig info, særligt forudsat at man kigger på engelsk.
3Du må nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke beklædning bl.a. sikkerhedssko som sikrer dig mod mulige skader. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke får hjælp fra en professionel.
4For udendørs projekter kan vejret få meget at sige. Af den årsag må du regelmæssigt kigge på femdøgnsprognosen lige før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at regne absolut lige når du vil påbegynde det vigtige projekt.
5Det bliver afgørende at have de nødvendige byggematerialer disponible forinden du igangsætter din byggeproces. Du kunne sammenfatte en enkel huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende tjekke hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er klar.
6Det kan overvejes at få assistance til dele af projektet, især såfremt det er store byggeopgaver. Store opgaver skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt bør det blive mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
7I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt kan det vise sig rimeligt fornuftigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der være en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
8Godt forarbejde er nøglen til at lykkes med projektet. Du må forfatte en strømlinet agenda, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du laver din handlingsplan.
9Der kommer næsten altid overraskende hovedpiner når det kommer til omfattende opgaver, og herved viser det sig af stor betydning at man har afsat god plads i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at have tid nok til det.
10Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde vil det være smart at du har det klar før du påbegynder byggeprojektet. Husk også at tillægge de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
11Nogle gange kan man hente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man forudsat at byggeprojektet er klimavenligt. Det betinger at projektet har betydning for planeten.
12Det kan overvejes om du magter at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe assistance fra en professionel til noget af det. Hvis du skal have assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at søge en pris fra en håndfuld entreprenører.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er hamrende beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig flot. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål angående træbriketter

 • Hvad indeholder træbriketter?
 • Hvordan bruges træbriketter?
 • Hvor køber jeg træbriketter?
 • Hvordan brænder træbriketter?
 • Hvilke træbriketter er bedst?
 • Hvor længe brænder træbriketter?
 • Hvem har træbriketter på lager?
 • Hvad koster træbriketter?
 • Hvor er træbriketter billigst?
 • Hvor mange træbriketter bruger man om dagen?
 • Hvilken leveringsmåde er smartest?

  En række webshops i Danmark foreslår i vore dage diverse forskellige billige leveringsmuligheder til træbriketter. En af de populære er i dag at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ret ligetil, samt oftest tilmed den mest billige fragttype.

  Du kunne ydermere prøve at få varerne leveret til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Metoden bliver i mange tilfælde lidt mere bekostelig, men omvendt temmelig ukompliceret med træbriketter online. Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket afhænger af at du befinder dig i kort afstand af netshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på træbriketter er jo super vigtig såfremt vi skal bruge varerne øjeblikkeligt, og herved er det tydeligvis fornuftigt at du dobbelttjekker leveringstiden for træbriketter. Mange internet webshops – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig 1 hverdags levering på utallige produkter online, hvilket dog nødvendiggør at bestillingen laves forud for et fastsat klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forinden de lageransatte drager hjemad.

  En hel del internet forhandlere frembyder gratis levering på træbriketter online, men for det meste påkræves det at der købes for en præcis sum. Derudover skal man tage den mest betalelige form for fragt, som tit er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted.

  En stor portion byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor du handler billig træbriketter derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Silvan. Byggemarkederne yder blandt andet klik-og-hent på træbriketter i disse byer:

  København, Vordingborg, Lystrup, Brabrand, Grenaa, Lillerød, Skanderborg, Odense, Hvidovre, Brøndby, Horsens, Skive, Kolding, Sønderborg, Rødovre, Stenløse, Åbyhøj, Albertslund, Viborg, Greve, Haderslev, Korsør, Virum, Thisted, Valby, Nørresundby, Taastrup, Allerød, Svendborg, Varde, Hedensted, Brønderslev, Fredericia, Nakskov, Hillerød, Silkeborg, Aabenraa, Kalundborg, Risskov, Søborg, Solrød Strand, Odder, Herning, Frederiksværk, Dragør, Køge, Vejle, Glostrup, Holbæk, Nykøbing Falster, Farum, Hjørring, Frederikshavn, Værløse, Ølstykke, Højbjerg, Gladsaxe, Frederikssund, Birkerød, Gentofte, Holstebro, Roskilde, Struer, Hedehusene, Middelfart, Aalborg, Esbjerg, Haslev, Rønne, Ballerup, Hobro, Ringsted, Næstved, Tilst, Rudersdal, Kokkedal, Nyborg, Randers, Slagelse, Hørsholm, Vanløse, Nærum, Jyllinge, Frederiksberg, Ishøj, Lyngby, Herlev, Tårnby, Vallensbæk, Brønshøj, Ikast, Helsingør, Charlottenlund, og Aarhus, .

  Click-and-collect ift. træbriketter er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Bornholm), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Ved kig i data bliver det klart, at internet shoppere typisk leder efter fx træbriketter priser og køb træbriketter. Vi ser desuden ofte internet shoppere søge bl.a. billig træbriketter, træbriketter online samt træbriketter tilbud, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma og Davidsen.

  Rabat på træbriketter

  Det har vist sig at være ret så uproblematisk for os alle at vurdere tilbud på billige træbriketter online i blandt flere forretninger på nettet, og så har langt de fleste e-shops set sig nødsaget til at nedbringe salgspriserne på træbriketter drastisk, og i øvrigt byde på portofri levering.

  Det kan til hver en tid blive nyttigt at eftergå et par internet forhandlere efter udsalg og tilbud på træbriketter online inden du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og XL-Byg.

  Du skal blot være så påpasselig, at ifald en netshop markedsfører billige træbriketter online til en pris som kan ses som utopisk billig, burde det undertiden være en varsel om en falsk e-forhandler. Køb med kort er dog dækket ind under en foranstaltning, hvilket værner folk overfor svindlende internet forretninger.

  Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du udnytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at dække betalingen af træbriketter over tid. Det tilbydes som regel ved specialiserede webshops, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

  Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at folk jævnligt søger for eksempel træbriketter online og træbriketter tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt folk søge efter for eksempel køb træbriketter, træbriketter priser samt billig træbriketter.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 960 kg kg træbriketter er 1878 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til brændeovn til grill til bål

  Varianter: tyske løse overnight mørke runde lyse svenske

  Mængder: 1 palle 1 rummeter 1 m3 1 kubikmeter

  Levering: hent selv trailer med kran i bigbag i stammer med truck løst leveret i netsække i sække på palle til døren afhentning i poser vognlæs i løs vægt

  Brands: Danish Agro Guldager Biltema Hardwood Ppillemadsen Bøge Pini kay Calle DLG Heatmax Ege rug Rondo Barlinek Gørslev Absolut Coop

  Udforsk tidligere brugeres erfaringer

  Trustpilot frembyder forholdsvis hæderlige løsninger til at fortolke diverse andre brugeres anmeldelser og på grund af dette er det klogt, at du kigger på online shoppens vurderinger forinden du køber billige træbriketter online.

  Facebook forærer dig ydermere adskillige tiltalende genveje til at få en idé om webbutikkens pålidelighed. Derudover er der endda internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at afgive en kritik af deres køb, som tilmed burde anvendes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk shopper billige træbriketter online i en internet webshop bør man uden tvivl have øje for virksomhedens handelsaftale, men det er ofte ikke særlig spændende, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark og Bygma.

  En anden løsning kunne måske være at kigge om e-butikken er støttet af e-mærket, grundet at det kan være en angivelse af at internet virksomheden respekterer de officielle regler, samt at e-firmaet løbende tilses af jurister som mestrer de gældende regler.

  Dette er en god genvej til opbakning, når du bliver udsat for dilemmaer i processen med din shopping med træbriketter. I øvrigt støtter vi at man er opmærksom på de væsentligste bestemmelser der influerer på købet af træbriketter online, for eksempel den byttepolitik online virksomheden har.

  Her er det ydermere afgørende, at man stadig bibeholder sin kvitteringsmail, således man i fremtiden kan bevidne sin bestilling af træbriketter, hvad end man har bestilt ved Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg eller Silvan.

  Per A gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Birthe J gav 4 stjerner

  Rigtig god service

  Christian Jørgensen gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Jesper gav 4 stjerner

  Nemt køb

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot byder på en lang række hæderlige løsninger til at dechifrere flere forhenværende konsumenters betragtninger og herved er det klogt, at du gennemgår internet firmaets ratings før du shopper billige træbriketter online. Facebook genererer tilsvarende sådan set fordelagtige metoder til at få indsigt i webshoppens pålidelighed.
  2Det er særdeles overkommeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige træbriketter i blandt diverse online webshops, og med det motiv garanterer massevis af e-butikker portofri fragt. Til gengæld kan det stadigvæk være udbytterigt at efterprøve en række internet outlets efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris.
  3Den billigste fragtløsning vil altid vise sig at være selv at hente varerne, men den løsning stiller krav om at du bor tæt på online forretningens tilholdssted. Den leveringstype er selvfølgelig ret betydningsfuld når vi skal bruge træbriketter nu og her. Alternativt så sikrer enkelte online webshops fragt uden gebyr, men i mange tilfælde kræves det at du aftager for en bestemt sum.
  4Indtil flere online shops tilbyder fragt uden gebyr på træbriketter, men typisk kun ifald man køber for en fastsat sum. Derudover skal man udvælge den mest billige metode til levering, som gerne vil blive at få kørt pakken til et afhentningssted. Den bliver som oftest tillige særdeles let gængelig. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
  5Før folk shopper billige træbriketter på en internet virksomhed behøver de ideelt set skimme e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig spændende. Desuden er det en hjælp at kunden er obs på de primære regler der kan have indvirkning på bestillingen af billige træbriketter online, f.eks. den returret e-butikken anvender.
  6Masser af online virksomheder udlover nu alverdens billige fragtmuligheder til træbriketter. En af de mest anvendte er nu om stunder levering til et afhentningssted, og så henter du bare ordren når der er mulighed for det. Den er altså ret så problemfri, samt desuden ydermere den mest letkøbte løsning til levering.
  7Leveringshastigheden er naturligvis rigtig bestemmende om man har behov for din ordre straks, så i det øjemed er det komplet væsentligt at du gransker det anslåede leveringstidspunkt ved træbriketter. En del internet shops tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre, men glem ikke at det er underforstået at transaktionen realiseres forinden et angivent tidspunkt.
  8Generelt anbefaler vi at finde ud af hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket er en erklæring om at webshoppen efterkommer de danske love, og at e-firmaet ofte gennemses af eksperter som er meget bekendte med reglerne på området. Inden nogen bestiller billige træbriketter på en online shop bør man altid få overblik over webbutikkens forretningsaftale.
  9Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af en bestemmelse, hvilket støtter en imod uoprigtige outlets på nettet. Som et alternativ bør du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at betale prisen over et længere tidsrum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk